én is holnap reggel afp-vel kezdek, majd versenyezhetünk, kinek lesz meg hamarabb az eredmény. Dejó, hogy tudtál pihenni!
Süncsi:nekünk is nagyon tetszett az Actually love, meg is vettük a zenéjét
Csak nem a Monet kiállítást nézted meg? nagy volt a sor? kisgyerekkel volt valaki, mert én csak Dorkával tudnám megnézni (gyakoroljuk a színeket)? Orsi: régebben írtam neked én is pár homeós bogyót, azok között volt köhögésre a Drosetux szirup, ha a másik nem lenne.
Tali elviekben jó, de kigyereknél sosem lehet tudni, mikor lesz beteg, így csak előtte pár nappal tudnám 100%-ra mondani.
Bori: genetikai uh-ra most mész a 20. héten? nekem is ezt tanácsolta az uh-os, csak azt nem értem, akkor a többieket miért 17-18 hetesen rendelik be??? szeretnéd tudni a nemét? mi lesz a neve?
Süncsi: nem akarom Zsuzsa férjének a dícsőségét elvenni, de amíg nem tudod behozni az oldalát, ezt nézegetheted: http://www.panoramas.hu/
jó lenne néven nevezni a hiányzó kismamákat hátha így kedvük lesz társalogni! Tehát Lino, Babanyúl, Vali, Kinga, Ildikó, B.Timi, Ramcsi, Kakukkfű, Évici, Bellana, Panó, Linda, Beja, Góca, Soraya jelentkezzetek!!!!!!!!!!!!
üdv: Zsuzsi (16)