A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Kata! Ez szuper hír! Várjuk a képeket!
Akkor 10 hét és Martin baba érkezhet!
Gratula a kerek 30. héthez!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Igen Kata pont így érzem én is időnként magam! Olyan rossz közérzet, mintha hányingerem lenne de mégsem. Csak olyan nemtudommegmondanimibajom érzés:)
katuska79

kata8110: Gratula a 30. héthez. :) Hihetetlen, hogy van, aki már a 3X-et kezdte. ;)
És várom nagyon a képeket. :)
És köszi, most már értem, hogy is fekszik Martin. :) Nekünk a 24. héten még farfekvéses volt Kristóf és nem tudom jelent-e valmit, de többnyire lent, egészen a szeméremdobnál szoktam érezni mozogni. :oops:

hanna: sajnálom róka komát. :( Ha szoktad olvasni, Varázsmogyoró is hasonló problémával kezdett el újra küzdeni. :(
Vendég

hanna: gratula a 26. héthez. :) haladunk mik is. ;)
Vendég

igen lányok hihetetlen hogy valaki már betöltötte a 30 hetet :D mi még a 27-nél járunk picurral :D
erzsebet0312

Gyors bekukkantás estére. Nagy melóban vagyunk a hétvégén. Konyhacsempézés, babaszoba csinosítás. Apósom melózik ezerrel, aztán holnapután anya váltja, aztán jöhet a babaszoba teljes elkészülése.
Ádámka kapott ma egy zsák ruhácskát, úgyhogy már ruhára nekünk sincs szükség. Még a nagyim is bevásárolt neki tök édes kis tipegőket. Drágám, 77 évesen elment babaruhákat venni. :D

krisz78

Sziasztok Csajok!
Na, megjöttünk :)
Körbenéztük fél várost babakocsi ügyben, abban maradtunk, hogy kitaláljuk, mire is kell :)
Bevásároltuk a következőket: törölköző, textilpelus (10 db indulócsomag), két takaró (úgy döntöttünk, hogy nem huzatolunk, két paplanka, hogy legyen váltás...), lepedők, apróságok (hőmérő, cumisüveg, stb...), kiváltottam a kismama csomagot (átlátszó a cumim :) uniszex) hű, a többi nem is jut eszembe... ja, utazóágy (abba lehet, hogy kell majd matrac)
Láttam nagyon szép matricákat a falra... na nem az a babás minta, de a kék szobát fel tudjuk dobni egy kis cseresznyevirágos fával, meg hasonlókkal :) egyelőre még nem szereztük be, mert ennél nagyobb munkálatok lesznek a gyerekszobában (burkolás, ajtó beszerelés), arról nem is beszélve, hogy Saci mostanában nem fog felköltözni még :)

Baba fekvése: Saci nagyon édes, akár fejjel lefelé van, akár fejjel felfelé, mindenképpen köldök alatt matat (tehát egyelőre a gyomromat és a tüdőmet kíméli, viszont egyes igen érzékeny szerveket kevésbé)... úgyhogy azt tudom mondani, hogy a fekvése ezt nem igazán befolyásolja.
A dudorodó kis testrész akár a fejecske is lehet, akár a popsika, attól függ, hogy fekszik :wink: teljesen hasonló a formája :)

Bigacsiga: :( nem akarlak lebeszélni az ortopéd orvosról, csupán azt mondtam, hogy egyes részei ezeknek a fájdalmaknak bizony a babavárással járnak. És igenis, most, a huszonegynehányadik hét környékén... viszont jó hír, hogy nem tart ki végig, legalábbis nekem sokat enyhült az utóbbin napokban, és a korábbi babóknál is így volt. Hogy féloldalas... nos, ehhez tényleg szakember kell :roll:

Hanna: sajnálom a hányingert... ma sajnos én is eléggé küzdök vele :( remélem, mindannyiunknak (nemtom még ki írta) alkalmi.

Diavetítő: öcsémék vettek nekünk egy használtat, szoktuk nézni, a gyerekek nagyon élvezik :) falrafénynek hívják :D

Picuranyu, Sahli, örülök, hogy megvagytok :)

Jaj, egy csomó mindenre nem reagáltam, de most rohanok beállni a kocsival, aztán elmélyülök a babakocsi tesztekben :)

További szép estét :)

Csöre
csöre74

Lányok, köszi a gratulát! :D Tényleg,olyan hihetetlen, hogy 10 hét van a kiírt időpontig!
Kezdek beparázni :oops: Apa kolleganője most írt sms-t,hogy indul szülni :wink:

Akkor a képek, beizzítottuk az asztali gépezetet :wink:

Ilyen a kis szoba ha belépünk, a lépcső tetejéről
Kép

A pelenkázó komód
Kép

Az egyik szekrény, ilyen jön még egy 3 ajtós
Kép

A kiságy-sarok, ide jön majd az én lefektethető relax fotelem :D Kép

És felfelé a lépcsőn
Kép

Persze,apró simítások még hátravannak, de azért nagyon alakul, úgy örülök!

És végül egy 30 hetes pocakfotó:
Kép

Na meg mégegy :lol:

Kép

Sok voltam,bocsiiii :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata: nagyon szép a szoba, olyan nyugtató, meleg :) A poci... hát az hatalmas :) igazán jó helye lehet benne Martinnak :wink:

Csöre
csöre74

Picuranyu! :) Köszi a biztatást.

Csöre! Gratula a vásárláshoz. Jó babakocsi keresgélést. :wink:
Én is elvesztem a bőségben...

Kata! Nagyon szuper! Nagyon ügyesek vagytok! Tényleg megérdemli a Család a pezsgőt!!!!

Kép
hanna30

Kata! És természetesen a pocak is gyönyörű!!!!

Kép
hanna30

Hanna,Csöre: köszi,drágák vagytok! Kipukkadtam, mint egy lufi, most jön a pihi! :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! Megérdemlitek a pihenést.
Én azt sem tudom, mi mikor jutunk el eddig.
De megbeszéltem Olivérrel, hogy nem siet sehová.

Kép
hanna30

Hanna, egyébként nekünk is nagyjából 2 nap eredménye ez! Apa a komódot rakta össze előzőleg, minden más most készült, jó móka volt ez a bordűr, hogy mindenhol szép legyen :wink:
Azt vettem észre magunknál, hogy tologattuk ezt az időt, hogy neki kéne állni és most meg milyen pikk-pakk meglett :D
Olivér meg szépen kivárja a megfelelő időt a pocakodban, ez 100%!

KépKép

KépKép
kata8110

Hanna: ebbe a babakocsi kérdésbe hajam fogom hullatni :( nehéz Apussal... :roll: meg ezekkel a babakocsikkal :( meg velem is :oops:

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Katuska: Az éjszaka eszembe se jutott, pedig milyen igaz! :wink:
Szép kis cumis sztori! Azóta már előkerült a másik?

Csöre: Nagyon ügyik voltatok ma! :wink: Matricákat hol találtátok? Nem is éreztem úgy, hogy le akarsz beszélni. Az a baj, hogy a dokim kicsit beparáztatott, amikor mondtam, hogy milyen nyűgjeim voltak anno (pl.: 9 évesen lehajoltam, és úgy maradtam, mert úgy belehasított a derekam, aztán derült ki, hogy lumbatikus csigolyám van, mint később kiderült, gyógytesire is jártam, mert nagyon hirtelen nyúltam, és egyes részeim nem tudták követni a dolgokat... meg egyenes hátam is van, tehát nincs meg az a dupla 's' vonal sem, ami idén derült ki a tüdőszűrésen... :roll:), mert ő azt mondta, hogy jó lenne szakember, mert ezekből komoly gond is lehet, és úgy gondolja szeretnék még lábra állni... :? Legalább majd kiokosodom, és megosztom veled, hogy mennyire normális ez a baloldali "fenékcsontból" nyilaló fájdalom :lol:

Kata: Tök jó a szoba! Nagyon jó a szőnyeg, a bútorok, meg minden, jó hangulata van :wink: A pocak nagy! :D Majd holnap este beizzítom én is Apát, hogy csináljunk frissebbet, mert nekem is ideje lenne már újabbat mutatni :lol:

Már gyakorló anyukák: lepedő milyen legyen a kiságyba? Gumis, vagy sima? (Kókuszmatracunk lesz, egyszer csak... :roll:) Lázmérőnek jó egy sima digitális, ami csak a jerkőcé? (vagy legyen fül, vagy cumi, bár ezekről azt hallottam nem a legpontosabbak :?) Popsikrém, fürdető, ezekből a gyógyszertári a legjobb, igaz?
Hirtelen ennyi, ha valami még eszembe jut, kérdezek, ha nem gond :wink:

Jó éjszakát!

biga.csiga

Kata! :lol:

Csöre! Hasonlóan vagyok én is. Mert ugye, amit kinéztem, az csak egy irányból tolható. :( Már totál össze vagyok keveredve.
:oops:

Kép
hanna30

Biga.Csiga! Jobbulást! És tényleg doki!

Kép
hanna30

Bigacsiga: várjuk a beszámolót :)
Lepedő: én a pamut gumis lepedőket használom (jersey? a fene se tudja, hogy hívják, de mintha ilyesmi lenne ráírva), szerintem kevésbé gyűrődik, mint a nem gumis, az a benyomásom, hogy amiatt, hogy nem tudja belefúrni magát, biztonságosabb is, de amíg pici, igazából a másikat sem nagyon gyűrheti össze... mindenesetre a gumisat javaslom (és nem a frottírt abból sem, mert Mesinek az volt, megőrültem, hogy mindig beleakad a körme)
Lázmérő: tuti nyerő megoldást nem tudok mondani :( a cumisnak akkor van értelme, ha cumizik a gyerek, de ha beteg, lehet, hogy azt sem tűri, az 1 mp-es fül- és homloklázmérők nem tudom, mennyire megbízhatóak... nekünk a digitális hagyományos lázmérő vált be (a higanyosat nem szerencsés használni, mert kiejtheti). Nálunk nem volt a babának külön lázmérője :roll:
Kozmetikum kezdőcsomag (popsikrém, fürdető, olaj, hintőpor, alkohol): gyógyszertári, amit a doki felír :) kb 1/2 éves korukig csak ezeket használtam, illetve a popsikrémet tovább is...
Matricák: hát, ezeket a Brico-ban láttuk, voltak gyerekmintásak is, meg felnőttesebbek is... nekünk egyelőre nem sürgős, az ötleteket gyűjtöm, de ez a virágos cseresznyefa megtetszett :) olyan 1nm nagyságú, és nagyon kellemesek a színei. Gondolom, téged inkább a fiúsabb motívumok érdekelnek :wink:

Hanna :( sajnálom... tényleg mi is annyit láttunk már, most már látjuk, hogy jó minőség (legalábbis amit elfogadhatónak tartunk) kb. milyen árban van, valószínű, hogy a merev mózes fogja bánni az alkut :( úgy látjuk, hogy a nagy kerék fontosabb... főleg hosszú távon, mert télen úgysem fogom kivinni annyi időre :roll: hát, még nem eldöntött dolog

Kata: mi még tologatunk :) mármint időben... de már kitaláltuk a szobát (mármint a miénket, abba kerül a kiságy :)) szóval haladunk :) nehéz addig átrendezni, amíg dolgozom, mert itt az íróasztal :) de decemberre megoldjuk :)

Képzeljétek, Apus nem bírta ki, és ősszerakta az utazóágyat, csak hogy legyen mit szerelni :D persze holnap szétszedi, de addig is legyen mit nézegetni :D

Na jó éjt, én lassan bealszom :oops:

Csöre
csöre74

Sziasztok

Nálunk nincs vásárlási dilema,mert mostmár így a vége felé kiderül,hogy mindenhonnan öröklünk valamit.Csak az apróságokat kell megvenni,ruhákat is kaptunk,még fogunk is.Ha valami nagyon megtetszik,úgyse fogom kibírni hogy ne vegyem meg Tomibabának.De úgyis nagyon gyorsan kinövi majd,ezért túlzásokba nem akarok esni.

Kata,a szobához gratulálok nagyon klassz,ez már egy kész birodalom

Hányinger nálam is van,de közben meg állandóan ennék valamit,de csupa olyat amit nem kéne

Tomi egész nap csuklik,olyan édes

Bigacsiga,a lázmérésről azt mondták a védőnők hogy végbélben kell mérni a babának,egyébként igyekeznek minden felesleges dolog megvásárlásáról lebeszélni a kismamákat

liuska

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 16:44-kor.
kisbogacs

Sziasztok!

Én is tartok egy gyors bekukkantást aztán megyek aludni mert nagyon fáradt vagyok!

Kata a szobához csak gratulálni tudok,egyszerűen csoda szép!! :D

Szerencsére nekem nincs hányingerem, de állandóan teltség érzetem van ami nagyon kellemetlen, mert alig eszem pár falatot és ég a gyomrom. Úgy látszik az én babám a gyomromnál érzi magát jól! :D

A lázmérő számomra elég nehéz téma mivel Anikónál volt mind a három (fül,higany,digitális) fajta de valahogy a higanyosnak hittem mindíg.Kicsit körülményes volt megmérni de számomra az volt a biztos!

Most megyek mert hulla vagyok!
Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
poszani

Csöre! Én már totál elbizonytalanodtam. :?
Nagyon ügyes a párod. :)

Liuska! Sajnálom, hogy neked is van hányingered. :( Jobbulást.

Kisbogacs! Gratula a 30. héthez! Várjuk a pocak fotót!!!
(lehet, hogy neked máskor vált a vonalzód)

Én is elteszem magamat holnapra.
Délelőtt megyünk megnézzük Olivért, majd romantikus ebéd, mert házassági évfordulónk lesz. Este pedig jönnek a barátaink activity partira. Azért, ahogy tudok, jövök.
Úúúúúgy várom, hogy láthassam a kisfiamat. :oops:

Kép
hanna30

Jó éjt!

Kép
hanna30

Sziasztok Mamik és Babák, csak egy lefekvés előtti bekukk még :wink:

Úgy örülök, hogy ilyen sikere van a szobácskának, hogy nem feltétlenül vagyok elfogult a család munkájával :lol:

Kisbogács: Te is 30 hetes vagy a vonalzó szerint! :wink: Én mensi szerint 30+2 vagyok, de a kiíráshoz számítva a 30 hét a korrekt :wink:

Hányingereseknek, gyomorégősöknek, teltségérzeteseknek mélységes együttérzés, nekem is mindig van hol ez,hol az.

Hanna: előre is Nagyon Boldog Házassági Évfordulót kívánok Nektek!!!!
Drukk, hogy Olivér holnap ügyesen mutogassa magát és szépséges élményben legyen részetek!!!

Puszi minden Babának és Mamának!! Jó éjt!

KépKép

KépKép
kata8110

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 16:45-kor.
kisbogacs

Jó reggelt :D

Hanna, nagyon boldog évfordulót! :lol: :D Jó ünneplést! :wink: Várjuk a képeket Olivérről! Hányingert sajnálom...nem lehet, hogy valami kaja váltja ki? Nekem csak a Gravidától van :?

Kata, gyönyörű a szoba, a bútor, a bordűr, a szőnyeg, nagyon szépen összhangban van! Ügyesek vagytok! Gratula a 30. héthez!

Kisbogacs, nekem is azt mondta a doki, hogy ilyenkor már túl nehéz a kis fejük, nem valószínű, hogy megfordulnak :wink:

Csöre, nagyon hatékonyak voltatok! Én ma megyek shoppingolni (megint) :oops: már alig hiányzik valami a listámról :lol: De mit is csinálok majd a következő 2 hónapban? :lol:

Biga.csiga, bár tapasztalatom nincs lázmérőkkel, de nekünk a sima digitálisat ajánlották, flexibilis véggel. A higanyos is jó lenne, de azt kivonják a forgalomból. Fülhőmérőnk van, nagyon megbízhatatlan, ha 1 mm-vel beljebb rakod, már teljesen mást mutat.

Lepedő: én is olyat vettem, amit Csöre írt, az Ikeában jó áron van, 100% pamut, gumis, fehér.

Katuska, párnákhoz én sem értek, eddig a nagymamám készítette "vánkoson" aludtam. Az Ikeában van polc külön hason-háton-oldalt alvóknak, az oldalasból vettem meg a legkeményebbet, valami szivacs a belseje és van egy kis mélyedés a nyakamnak benne. Eddig bejött! :lol:

Tali?????????????? Még kicsit tologatjuk és babás tali lesz belőle :wink: Vagy elhívjuk Vickyt és levezet közben 1-2 szülést :wink: :lol:

Kép
vickybabe

Sziasztok

Vagyunk, olvasok...
Vendég

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük!

Vickybabe! Sajna, megint mindentől rosszúl vagyok. :?

Vicky! Remélem, jól vagytok.

Csajok! Megvolt az uh és az ebéd.
A kisfiam álomszép. :oops:
Egyszerűen nem tudok betelni vele.
Kép

További képeket feltettem a blogba.

Kép
hanna30

Sziasztok lányok! nagyon szépek a pocifotók és a babaszobák, mi most férjecskémmel kiötlöttük , hogy a bordűr alá veszünk gyerektapétát valami arit :D még jó hogy eddig nem kezdtük el csinálni :D Hanna: tényleg gyönyörű a kisfiad biztosan nagyon jó lehetett őt látni :D
erzsebet0312

Sziasztok!

Hanna tényleg szép kisfiú, azt hiszem lesz miből válogatni a lányoknak :wink:

liuska: Azt tudtam, hogy popsiban mérjük, de én már előre is gondolok jó pár hónappal, amikor a fene se tudja, hogy mi a legjobb, és emiatt volt a kérdés. (A védőnőm semmit nem mond... vagyis de, péládul, hogy a kamaszkor milyen problémás. Mondtam is neki, előbb hagy szülessen már meg ez a gyerek :roll:) Digitálisunk van, de annak nem rugalmas a feje, a higanyost összetörtem, nem is tudom árulják-e még... De akkor marad a sima digitális, ahogy kigondoltam, semmi cumis, meg füles :D

vickey: A fülesnél azt is hallottam már akkor is mást mér, ha a jerkőc megmozdtíja a fejét... Azt meg nem tartom normálisnak (még szép, hisz nem is lenne normális), hogy lefogom a gyerek fejét, ameddig mér a hőmérő... :shock:
Hamarosan irány az IKEA, már úgyis terveztem, hogy körbe kellene ott nézni, csak mindig sikerül vásárolni is mindenfélét. Nem baj, most majd csukott szemmel megyek, és csak a gyerek cuccoknál nyitom ki :lol:

csöre: Köszi a válaszokat, vettem az adást mindenről! :wink: Nem fogom bánni, ha Milán szeretni fogja a fákat és virágokat, de tény, hogy nem túl fiús minta egy szobába :lol:

kisbogacs: Nem lehet, hogy Ágid is kifliben van, mint Milán? Buksi lent (nekem balra), popsi fent, de a lábai szintén lent (nálam főleg a jobb oldalon), ott akarja kirúgni az oldalamat, sőt néha szerintem térdelget is a kis erőművész :lol:

Hányinger nem jó! :( Kitartást, és jobbulást mindenkinek, aki ezzel küzd! Engem eddig elkerült, remélem nem is jelenik meg :roll:
Ma éjjel megint fájtak a szalagjaim az alhasamnál, nagyon car... Reggel meg olyan mintha izomlázam lenne ugyanott. Érdekesen gyakorlatozik a méhem :?

Tali mondjuk november második hetében?

biga.csiga

Hanna: hihetetlenül szép Olivér :) el vagyok ájulva, komolyan :D (jelzem, ez az első videó, amit szó nélkül hajlandó volt lejátszani a gépem :) biztos nem véletlen :wink: ) gyönyörűen ki van gömbölyödve :)

Tali: Lányok, nekem, ha hétköznap, akkor bármelyik hétfő lenne az ideális, akkor Bp-en vagyok :)

Csöre
csöre74

Köszönjük szépen Csajok!

Lányos Anyukák reszkessetek! :lol: :lol: :lol:

Biga.Csiga! Tényleg nem jó ez a fájdalom. Kíváncsi vagyok, mit mond majd a doki. Jó vásárlást!!!

Taliban rugalmas vagyok. :)

Kép
hanna30

Hanna,itt is gratula Zsebikéhez, meseszép, egyszerűen csodálatos! :D

Biga.csiga : nekünk flexibilis végű digitálisat ajánlottak, mi is azt vettünk, remélem, nem lesz rá szükség :wink:

Csöre: én alkalmazkodom, így jó a hétfő is :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! Köszi. :)

Csajok!
Tali időpont, helyszín???

Kép
hanna30

Időpontnak nov. 10.? Az hétfő :wink:

biga.csiga

Biga.Csiga! Nekem jó. :wink:

Helyszín?

Kép
hanna30

Nekem előreláthatóan ok a 10-e :) helyszín: rugalmas vagyok (csak ne legyen a világ vége :wink: )

Csöre
csöre74

10.-e elvben nekem is jó!! Helyszín is rugalmas...pl valami jó kis fagyizó?? :oops: :wink: Jajj, nem jó, diétázó kismamikkal nem szeretnék kiszúrni, vagy belefér egy fagyi? :roll:

Kicsit morcos vagyok...úgy volt, megyünk szülőszobát nézni, csak bizti front van, tele van a Klinika! :wink: Ennek persze nagyon örülök, hogy jönnek a babóvák, csak állunk haptákban és a doki óránként sms-ezik, hogy teltház van,majd szól,majd szól...ami OK is lenne, ha nem lenne színházjegyünk :roll: Mert ha megmondaná, hogy ma nem jó, mi sem természetesebb, mint hogy elfogadom, de nem akarok mindenhova rohanni, lesz még alkalom. Nem beszélve róla, hogy itthon ülünk emiatt ebben a szép időben :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

A helyszín nekem mindegy, csak legyen parkoló. :oops:

Kata! Elhiszem, hogy rossz, de a fronták már csak ilyenek. Gondolom a dokid meg nem meri azt mondani, hogy ma nem mentek, majd csak max este.
De jó neked, hogy bírod a színházat. Én annyit járok wc-re, már nem merjük bevállalni. :(
Mi Szentendrén romantikáztunk ma. Olyan szuper volt az idő.
Most meg rákészülünk az estére. Partyyyyyyyyyyyyyyy :lol:

Kép
hanna30

Hanna: ismer annyira a doki, hogy megmondhatja, én megértem :wink: De ahogy múlik az idő, ma már nem lesz ebből semmi,de sebaj,csak elment a nap a semmire.

WC-re járás,jajj...Apa mindig azon nevet, hogy bejelentem, megyek pisilni, felmegyek az emeletre, lejövök, első mondatom:pisilni kell :lol: Persze nem egy nagy mennyiség, de ott masszíroz a kis buksijával folyton :oops: Úgyhogy előtte, szünetben nem iszom, ha vattát köpök,akkor sem,mert akkor kínlódok :wink: Aztán hazaérve bepótolom és éjszaka kelek fel :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata!
Értem. Azaz akkor nem értem a dokit. :)
Nekem a hólyagomon ül Olivér.
Nagyon büszke vagyok Rád. Én nem bírnám ki ivás nélkül.

Kép
hanna30

Hanna :lol:
Láttad Te már, mekkora sor van az Operett Színház WC-jében szünetben?? :shock: :lol: Na,akkor Te sem innál :lol:
Jó partyzást :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! Láttam. :)
És kivártam a soromat, ha nagyon kellett. De most nem merek már kockáztatni. Se mozi, se színház. :(
Jönnek a haverok. Marad a társasjáték itthon. :)

Kép
hanna30

Sziasztok:

Sterilizáló: ok, hallgatok rátok, mint tapasztaltabbakra, sterilizáló elvetve. :)

Kata nagyon szép lett a babaszoba! Mi újabb lépést tettünk előre, az ágyhoz megvettük a kókuszmatracot.

Babakocsi: teljes tanácstalanságban leledzek. Mert, ha eddig jól számolgattam, kell teljesen dönthető kocsi, vagy rákattintható mózes. Sportkocsi és babaülés. Na, ebből van sok fajta, horror áron. :(

Babafekvése: hát, a 4 D még irányban, vagyis lefele feküdt a lányka, de azóta minden irányba képes megfordulni és ezt gyakorolja is. Ált. éjfél és hajnali kettő között. Valójában nincs olyan pont a hasamon, amit nem rugdalt volna.
De gyanítom, hogy a feje inkább lent van, mert mi más nyomná a hólyagomat? Én is sűrűn rohangálok pisilni, minden éjjel felkelek erre a remek élményre.

Kép
gombócmakka

Sziasztok!

Kata! Tetszik a szoba, ízléses bútorok, meleg színek. Szép, barátságos.
Hanna: nagyon édes a kisfiad!

Mi összeraktuk a babakocsit. Eddig nejlonban volt, de most már nagyon kíváncsi voltam. Meg vagyok elégedve. Ide-oda tologattam a lakásban, mint egy kislány. Persze az összeszerelési útmutatóból kihagytak néhány nem épp elhanyagolandó dolgot, így egy órába telt, mire mindenre rájöttünk.

krisz78

Gombócmakka! Én is elvesztem a babakocsi túlkínálatban.
Az éjszakai wc-re járkálás ismerős.

Krisz! Nagyon szépen köszi!
Muti a képet a babakocsiról!!!

Kép
hanna30

Sziasztok!

Kata: gyönyörű a szoba!!! Ha Martin nem akarná használni, szívesen beköltöznék :)

Hanna: édes a fiúcska! Gratulálok!

Fekvés: lányom leginkább a gyomromat és a tüdőmet nyomja, így hol a gyomrom rossz, hol levegőt nem kapok.

Remélem, mindenki jobban van, aki hányingerrel küzdött!!!

Ma mi is voltunk beszerző körúton:) Csak egy szekrényt vettünk Nóra ruháinak. Meg gondolkodóba estünk az IKEA-ban, hogy nem pelenkázót veszünk, hanem egy jó kis komódot, arra lehet vágatni bútorlapot.
magdolnasz

Magdolnasz! Kösziiiii! :)
Majd megyünk udvarolni. :wink:
Gratula a vásárláshoz! A Kikában is jó komódok vannak.

Kép
hanna30

hanna: gyertek :D Már nézegetem az ismerettségi körben született fiúcskákat! :D
magdolnasz

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: