A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Papillon: Gratulálok!!!! Ügyes vagy!!! :D
Csibb: Szegénykém, jól megijedhettetek! :(. Ez az agyrázkódás dolog nem úgy van, hogy nincs baj ha rögtön felsír a gyerek? Én úgy emléxem ... Jó, hogy nincs nagyobb baja Fanninak! Édes kicsi Fannika. Ezektől én is mindig féltem/félek!

Szép napot!
Vica
wicca

szegény Fanni!! :shock: :shock: reméljük nem lesz baja.... eldőlt a szék vagy csak lecsúszott róla ahogy felállt rá? most hogy van?

KépKép
KépKép
adryn

igen, felállt, és valahogy kibillenhetett, mert a szék is a földön hevert...
ma voltunk ügyeleten, de a köhögése miatt, (hál istennek semmi komoly, picit piros a torka, úgyhogy nem kaptunk antibiotikumot, csak köptetőt), és mondta a dokinő, hogy ha nem sír fel rögtön, vagy utána hányogat, vagy aluszékony, ez mind az agyrászkódás tünete. a hányás miatt izgultam. de az szerintem az ijedségtől és a köhögéstől volt...
az esésből kifolyólag nincs semmi baja, szerencsére, viszont nagyon köhög, és megint elkezdett ömleni a taknyi... sose lesz ennek vége???

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Szegény kicsi Fanninak jobbulást a betegséghez továbbra is! Örülök, hogy nem lett nagyobb baj az ijedtségnél. Ezektől én is nagyon félek. Ha Botit látom vmi magasabb dolgon látni, mindig rögtön lekapom, és lekiabálom szegény fejét. Annyira kiakadok olyankor. Olyan bátrak. :? :(
Jó hogy írjátok a ha nem sír fel dolgot. Nem is tudtam. Sajnálom, hogy így kellett megtudnom.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

LÁnyok!!!
SOS kenyérsütőgépes kenyér receptre lenne szükségem!!!
nem találom az enyémet, és holnapra kéne sütnöm!!!
ha van valami jól bevált receptetek, légyszi írjátok le!!!

előre is köszi!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

hát, nekem sajna nincs, de a neten biztos találsz olyat, amit nem valami cég, hanem jól bevált háziasszonyok raktak fel :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Papillon, Gratulálok!!

Csibbb, sajnálom a történteket, biztos nagyon megijedtetek, szerencsére nem történt nagyobb baj.Jobbulást Fanninak!

Kenyérsütés? :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Jobbulást Fanninak, örülök, hogy nem lett komoly baja.

sajnos ez egy ilyen időszak, amikor a gyerekek "cseppfolyóssá" válnak.

nem tudom hirtelen, hogy ki írta, hogy ezt- vagy azt nem tud megenni. erre nagyon figyeljetek oda.
nekem azt sikerült megfigyelnem, hogy amit nem türt a gyomrom terhesség alatt, az Levi sem türte később az anyatejben.
Pl nem ehetem meg sajnos a paprikát, mert a gyomrom nem bírja, amig terhes voltam Levivel, megehettem, viszont a hagymától és a gombától nagyon kibuktam, pedig alapból nincs bajom vele. a fokhagyma sem okozott gondot.
szerintem próbájátok ki ti is. én szerencsére megúsztam Levivel a hasfájást, csak párszor volt gond, amikor hagymát vagy gombát ettem. viszont nagyon tartottam a fokhagymától, mert az nagyon fújós és mégis megehettem a szoptatás alatt, mert Levit nem bántotta.
Most is próbálkoztam a paprikával, de ez a gyerkőc nem szereti :( :)

Mindenkinek jó éjt

Kép

Kép
gabka77

Csibb, ez elég ijesztő lehetett, hogy mi mindent kibírnek ezek a lurkók. Én is mindig úgy megijedek, Bulcsú állandóan elesik, ma is 3-szor verte be a fejét tiszta lila :( Pannának is van két maradandó sebe, az egyik ráadásul a szája mellett. Ez lesz az ő szépségfoltja :roll:
Jobbulást Fanninak!

Papillon gratula a vizsgához :)

Bea az tök jó ha tudsz varrni én sajna nem. :( Amúgy én is nagyon sajnáltam rá a 9000-et, de a neten nem mertem venni próba nélkül és hát már nem volt jó egy gatyóm sem. Pannával ilyen terhesen nyár volt, Bulcsúnál meg kaptam kölcsön nacit amit vissza kellett adnom :) így hát nem maradt más megoldás, de majd jól eladom szülés után :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

köszönjük Fanni nevében!

köszi, közben már sül is a kenyerem! 8) még fél óra, és kész.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Nahát, mindenki alszik még? :lol:
Vagy a House-t nézitek ti is, mi? :wink:

csibb, örülök, ha bejön a recept!
Mi apunak vettünk egy kenyérsütő gépet, de sajna nem volt hozzá magyar leírás, és akkor (3 éve) még tudtam, mit kell nyomogatni a tuti kenyérért, de ma már nem. Most a nővérem kattant rá, ő használja a gépet, meg vett is magának a vaterán egy moulinex-et, hát, majd egyszer én is :roll:
Fanni hogy van?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

sziasztok jó reggelt mindenkinek!! :)

Ti is szoktatok még rosszul lenni reggel??? MA nagyon rosszul keltem ... hánytam is , fájt a hasam nem tudom mi ez ... ilyen az első pár hónapba volt csak nekem ... Remélem nincs ott bent baj ...
ilyenkor mindig úgy megijedek hogy mi lehet a gond..

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

nem hiszem, hogy gond lenne, van, aki végi rosszul van.
Én meg az elején sem :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Helló!
Először is Papillonnak nagy grat!
Gabka nekem szerencsére Boti szopi alatt mindent bírt. Igaz ugyan azokat ettem mint terhesen. Talán az első 3 hóban figyeltem jobban oda, akkor kerültem a puffasztó dolgokat, de nem is kívántam.
Adryn ide miért nem raksz fel képet? Miért csak wiw-re?
Sztem beindulnak a csajok nemsokára, csak udvariasan előre engedték a fiúkat. Jövő héten is sok szín születik, reméljük. Nekem hétfő reggel 8 a nagy genetikai uh- Annyira várom, mit fog szólni Botka hozzá. :)
Zazzy nagyon érdekes neveket választottatok. Nagyon szép a Miron. Még én sem hallottam. Rajmondot ismerek, ez a név is jó. Szerencséd van, hogy a párod belemegy ilyenekbe. Nekem ha rajta múlt volt Kriszta vagy Szilvi lenne Vandus. Már ez is határeset neki.
Annyit írtatok a gyomorégésről, hogy tegnap este nekem is előjött. Amúgy egyre erősebb lehet, A méh nő, nyomja a gyomrot is majd még jobban, és a savat ettől jobban érezni. Legalábbis nekem így magyarázták.
Nemlajos nagyon nyomod a babakocsi témát. :wink:
Na megyek, mert Boti nem akar aludni, pedig elég korán kelt.
:?

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

ma úgy érzem, jobban van, dehát még köhög. ma szülinapi zsúrra mennék du. lehet, hogy erről is lemaradunk... :(

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Kuklika!
:D Csak az a szerencsém, hogy igen nagy az elnyomás a családban(anyósomék, férjem nővére felől)és velük eléggé egyezik az ízlésünk. :wink: Úgyhogy szegény férjem le van szavazva :lol: Ő egy darabig nagyon ragaszkodott a sajátjához(Krisztián), de mondtam, hogy falramászok attól is, hogy 32 éves, és még mindig van aki Krisztizi :evil: :evil: :evil: Az ilyenektől kész vagyok.Ezért lett kilőve például az Adrián is.Pedig nagyon szép, de előre hallom, ahogy Adriznák...Brrrrrrrrrrrrrrrr
Nekem másik nagy favoritom a Bence, de mára rengeteg lett. :(

Kép
Kép
zazzy

Kukli még wiw-re sem tettem fel képet. majd talán ma.. ide olyan kicsiket lehet... jó jó majd kicsinyítek... :shock: :)

Moncsi szerencsére én is csak hírből ismerem a reggeli rosszulléteket akárcsak Nemlajos.. engem reggelente csak éhroham kerülget.. utána viszont egész napra abba is marad... 8) sztem azért van orvosod hogy ha bármilyen kérdésed, félelmed van akkor rácsöröghess.. én megtenném a helyedben. hidd el nem fog hülyének nézni. teljesen természetes hogy aggódsz.

Csibb bízzunk benne hogy jobban lesz a pici lányod, és lehet zsúrozni :wink: örülök hogy az esésből nem lett semmi komolyabb :)

KépKép
KépKép
adryn

miért döglenek be néha a nagyonbabás vonalzók? :evil:

KépKép
KépKép
adryn

Ezt nézzétek:
http://digiscience.rufftech.hu/calc/calculator_05.html
:lol:
Zazzy teljesen egyetértek veled nevek tekintetében. Náluk amúgy engem akart mindenki elnyomni. A Villő miatt anyu könyörgött is. :lol:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

adryn csinálj egy ugyanilyen vonalzót a nagyonbabán és illeszd be újra..nekem akkor megjavult pedig tök ugyanolyan vonalzót csilnáltam csak a kis fugura talán más volt azt hiszem..

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

akarom mondani figura... :D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

nekem is szokott egy-két napokat csúszni, pedig nem nagyonbabás. nekem, ha frissítek egyet az oldalon, akkor helyreáll! próbáljátok ki!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok, szép napot mindenkinek.

Moncsi, jobbulást, szegény, remélem hamar elmúlik.

Vica, én sem tudok varrni, csak tudnak többen is a családban :wink: én most kézműveskedni szeretnék megtanulni :D

Megyek főzőcskézni, jó későn, de nemrég jöttünk haza, nem aludtunk itthon, gondoltuk, jót tesz a levegő, kimegyünk vidékre, erre két napot a házban ültünk, esett az eső :(

Bea, Maja

Kép
bea1978

Ez a vonalzó engem egy vagy két nappal mutat fiatalabbnak, mint a nagyonbaba-s

Bea, Maja

Kép
bea1978

na.. én meg jól csináltam egy újat.. :D
amint bedöglik cserélem.. legalább nem unom meg.. :twisted:

Csibb
hiába frissítettem sajna..

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!
Megjöttem.Kiakadtam, először a doki elkezdett kötekedni, hogy miért most jöttem, nem is látszik még rendesen, 20 hétnél előbb nem nagyon szokott 4d-t javasolni, stb, stb.Kiakadtam, basszus fizetek, ő meg csinálja a dolgát.Férjem szerint csak szakmailag akart védve lenni.De pechje volt, mert minden gyönyörűen látszott, mindene megvan, minden jó,és annyira fickándozott, hogy alig tudott egy-egy képet elkattintani.A felvétel viszont haláli.Imádnivaló.Éééééééééééééééééés KISLÁNY!:)Így szúrt ki velünk, amiért nem igazán tudtunk névben megegyezni, nem akarta, hogy vitatkozzunk :lol: Mindenki reménykedett a családban egy kisfiúban, de mindenki nagyon örül, én meg közöltem a férjemmel, hogy nincs megállás! :D Én máris vállalnám a következőt! :D
A vizsgálat előtt már görcsöltem, annyira izgultam, hogy minden rendben legyen, mázsás súly esett le rólam most.Mostmár tényleg minden percét csak élveznem kell a terhességemnek :wink:
Mindjárt írok Kuklinak pü-t, mert én benne sem vagyok még a táblában, hadd rózsaszínüljön! :D

Kép
Kép
zazzy

gratulálok Zazzy a kiscsajhoz!!!!!!! :D:D:D

KépKép
KépKép
adryn

Zazzy mikor írtam neked, nem olvastam még!
Hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Még egy csaj! :):):):):)
Vanda erre a Erre nagyon beindult. Sztem bent jipppiéééééézik! :lol:
Kép

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Hurrá Zazzy!!!
végre egy csaj!!! :wink:
gratulálok!!!

én ma kiválogattam Fanni régi cuccait, hogy van-e benne valami használható fiúnak! hááát találtam 3 nagyobb zacskónyit, az nem is olyan rossz. azért párszor gombóc volt a torkomban, mikor Fanni első ruháit fogtam a kezemben, és sajnáltam, hogy ezeket nem adhatom majd a fiamra, mert tök rózsaszín... azért még jó, hogy elég vagányan öltözött, így jutott Máténak még nadrág is! 8)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Próbáltunk előbb pocifotót készíteni. Boti nem hagyott békén. Simogatja, puszilgatja ha meglátja a hasam, nélküle nem is ment. Annyira husi volt! :lol: Megmutizom ha nem baj! :oops:
Kép
Kép

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

én kicsit irígykedem a csajos anyukákra... :oops: :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Úristen, Kukli, mekkora pocakod van!!! :shock: :shock: :shock:
Boti nagyon édes!!! :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Zazzy, gratula a kiscsajhoz!!!
Raksz majd fel képet? :wink:

Kukli, jó nagyot nőtt a hasad!!! :shock: Mondtam is a páromnak, hogy "emlékszel még arra a vékony csajra a kis puklival, akit mutattam, hogy ha vékony lennék, akkor ekkora pocim lenne? Na, már neki is ekkora :lol: "

Én meg manipulatív szemétláda lettem House után szabadon (két nap alatt ragadt rám némi rutin :roll: ), és folyton Dömécskének hívom a pocaklakót, hogy a párom megszokja :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kuklika!
Ez a 2. kép valami tündéri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Mondanom sem kell, a nagylány teljesen el van szállva, hogy húga lesz! :wink: Szegény kétségbe volt esve, hogy mit kezd ő egy fiúval :lol: Egy 10 évesnek ez már komoly probléma :lol:

Kép
Kép
zazzy

rakok én is pocakfotót! :) remélem, a többiek is így tesznek!

Kép
ezt a férjem fotózta

Kép
ezt pedig FANNI :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

De fura Csibb. Azért szeretnél kislányt, hogy tuti legyen 3.? Én ha fiút akartam volna, csak azért. Én kicsit a lánytól tartok. Mit csinálok egy nunival. :shock:
Anna sikerült vmire jutni sznő ügyben? Gondolom más véleményét is kikérted.
Nekem olyan érzésem volt, hogy nem nőtt sokat a hasam, de mondom, a doki sem hitte el hirtelen a 19. hetet. :lol: Sztem le fog állni. Nem hiszem hogy ilyen ütemben tovább nőhet. Jah és elégedett vagyok a +4 kilómmal is. De már cickóban a szopis melltartót is kicsit. :shock: Remélem marad is vmi a végére ott fent. Amúgy Nemlajos a te pocid is már teljesen babás, és nagyon sokat nőtt neked is.
Hát én Villőkézhettem itt hetekig. Kitartás, nekem bejön a Döme név (nem mintha ez számítana). :wink:
Na jóccakát Housené és többiek! Várjuk a képeket babákról és mamákról. Tök rég voltak uh képek, pedig sokan voltak uh-n.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kuklika 2008.10.24 18:57-kor.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Csibb! Nekem sztem Fanny egy őstehetség! :wink:
Nagyon szép formás a pocakod! És milyen vékonyka vagy! :o Nekem nem tom honnan gömbölyödött így ki a hátsóm. :cry:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

engem szerdán mértek, én 3 kg híztam eddig.
nekem is Fannié tetszik jobban :wink: pont azért raktam fel apa képét is, hogy lássátok a különbséget! :lol:
én nem érzem magam vékonynak, szerintem csak jó a kép!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

ja, és én nem a 3. miatt irígykedem, hanem az első miatt! a fiútól bevallom kicsit félek, Fannival meg olyan jó volt minden, olyan szerencsém volt vele, mert nagyon jó természete volt, minden olyan könnyű volt. jól evett, jól aludt, szeretett orrot szívni, nyugis volt, kedves volt...
biztos a fiam is ilyen lesz, csak félek, hogy másodszorra nem lesz ilyen szerencsém... :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

jelenlegi álláspontom egyébként, hogy megállok a kettőnél, de hát ez még változhat. csak én már úgy érzem, a harmadikhoz öreg lennék... de majd meglátjuk.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

és én meg attól félek, hogy mit csinálok egy kukival??? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Én +5-nél tartok, és csak álom, hogy majd jól kordában fogom tudni tartani... :?
De sebaj, majd ha unatkozó öreglány leszek, majd diétázom :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Zazzy gratula a kiscsajhoz!!!

Csibb tényleg milyen kicsi a hasad, már hozzám képest :) . Nekem is ilyen volt ilyentájt a Pannával :roll: , de nem ám mint most, olyan nagynak érzem. Majd csinálok én is képet :wink:

Kukli Boti nagyon édes :D Látom azért neked is növöget a hasad :wink:

Voltunk ma vásárolni és ez a kisbabó a hasamban végig fickándozott, tök jó volt, mert eddig csak akkor éreztem ha ültem :D Ma amúgy igazán aktív, lehet hogy abbahagyom a reggeli kávézást :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok, csak bekukkantottam fekvés előtt.

Zazzy, gratulálok!!!!

Kuklika, Csibb hihetetlen mekkora és milyen formás mindkettőtöké.

Sajnos a főzést ma nem tudtam befejezni, hirtelen nagyon elkezdett fájni a hasam és a derekam, mint amikor menstruáció előtt kezd az ember begörcsölni, nagyon megijedtem, lefeküdtem, vettem be magne b6-t, meg nospat,aludtam egy kicsit, Hála Istennek, elmúlt.

Pocak képem nincs, de ma videot szerkesztettem, és abba dekoráltam bele ezt a fotót: én és anyukám Kép kb 30 éve :D

Szép jóéjt mindenkinek

Bea, Maja

Kép
bea1978

végre egy csaj !!

nagyon nagy gratula zazzy !!!!!!!

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Hogy nektek már mekkora a pocakotok lányok!!!! na majd teszek fel én is képet... picit már nekem is nőtt...:P

KépKép
KépKép
adryn

most már én is tényleg teszek fel képet, ha végre ráveszem a férjem a fényképezésre :)

remélem mindenki jól van.

én már alig várom a hétfőt, remélem minden rendben van tényleg a babámmal.
az elmúlt egy hétben annyira intenzíven mozog és néha úgy nekifeszül a hasamnak, hogy szinte fáj.
de legalább tudom, hogy ott van :)

Kép

Kép
gabka77

SZIASZTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na hari az eltűnésért!!!! Most is suliban csücsülök:-(

Mindenkit puszilok, gondoltam rátok sokat!!!

Hatalmas gratula a kislányhoz, kisfiúhoz!!!!! Remélem én is megtudom kedden :oops: akkor megyünk uh-ra anyuval, férjjel :shock:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Nekem a mellem kezdett el iszonyatosan fájni tegnap, eddig még nem nőtt sztem semmit, aminek örülök;-)...lehet, h majd most???? :shock:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

mocorgást néha érzek még csak....

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Vissza: Várandósság