Jó reggelt!
Éva! Kitartás! Ezek a betegségek elhúzódhatnak...
Kaqk! Hányás:
Vindolanda! Egyedi fejlődés!

Kicsit elfogult a Mama!
Silka! Megkaptam a jelszót, köszi!
Csajok! Én szívesen átküldöm a gmail-re a frissebb szüli-névnapos táblát! Aki nincs benne, küldjön pü-t a saját és gyermeke(i) születésnapjáról és névnapjáról!
Anikó15! Én imádom az ikeás játéktárolókat!
Máté-Zsozsi képek szuperek!
Nagyon tetszik Máté szobája!
Jaj, milyen nagy gyerekek már!
Granda! Mi a baj? Gmail-re?

Flamenco:

(Egyébként én is sajnálom a hastáncot, hogy abbahagytam, nálunk teljesen szétesett a csapat, miután eljöttem.)
Szeli is sokszor hozza a könyvet, mert nem tudja egyedül lapozni... de én néha már eldugom...

Ráadásul minden állat ugat, hiába mondok én bármit...!
Kirándulós kép nagyon meghitt!
Nagyon okos Lindus, hogy már ennyi mindent mond!
Szeli sokszor mintha direkt keresné a veszélyes helyzeteket (tiszta apja), és „már csak azért is megoldom” (tiszta anyja)! Mi lesz itt??? Most már felmászik a szg-es hintaszékre, ott hintáztatja magát, és persze veri a billentyűt, nyomkodja az egeret (most már mindkettőt kihúzom ilyenkor a gépből). Felmászik a fellépőre a mosdóhoz, kiveszi a fogkeféjét a tartóból, és mossa a fogát!

Majd’ leesik, de akkor is felkapaszkodik!
Dettyk???
Irina! Mi sem tudunk úgy enni, hogy Szeli ne kérjen. De sokszor adja is vissza a szánkba, mert egyébként nem is éhes...
Móni: Sima csapvizet adok forralva, de ha lenne, aki felcipelné, ásványvizet adnék szerintem!
Anikó! Gratu az új lakás kulcsához!
Újságolvasós kép csúúúcs!
Kolbi! Tényleg szükségük van a társaságra. Eleinte Szeli olyan féltékeny volt, mikor a barátnőm kislányát (Dóri 7 hós) felvettem, teljesen kiakadt. Most már megszokta, csodálkoztam is a múltkor, egy másik kisbabát megfogtam, és végre nem akadt ki rajta!

Persze ők még játszani annyira nem tudnak együtt, de ha már Dóri is mászni fog...
Szeli is unja a tejpépet, látom rajta, de a kakaó meg csak az én kanalamból ízlik...
Nem tudom még, mi lesz a megoldás, egyelőre jóllakik a tejpéppel.
Ja! Apa fogát végre kihúzták!

Annyira nem fájt neki, és nagyon megkönnyebbült. De egy hónapig fogacsi lesz, mindig kinevetem, mikor kivillan a foghiány!

(Egyébként nekem is az összes fogam megvan, néhány tömve!

)
Vindolanda! A zsebkendőt ne is mondd, Szeli is mindig apróra tépkedi...
Ezt most elküldöm...
Bocsánat, de nem emelek ki, az is idő...