A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

A chat -en másmilyen volt a készítés,de oda már nem megyek mert nem szólnak az újakhoz,vagy ritkán. :evil:

Kép
martik77

Na doktorinák!!!!!!!!!!!!!
Nekem most mi a fészkes fenétől lett pár másodperc alatt hányingerem?????????? :evil:

Kép
muzsuzska

Aludtál egyáltalán valamit du., Zsuzsi? :shock:
Kitartást a mai éjszakához is! :wink: És ne fájjon semmid! :idea: :idea:

KépKép
benó

Aludtam!

Kép
muzsuzska

Az éjszakázás gondolatától szerintem. :wink:

KépKép
benó

Keveset ettél?Sokat ettél?Fáradt vagy?Terhes vagy?Ezek a tippjeim. :lol:

Kép
martik77

Első laptetőd, Márti! Gratula! :D :D :D (Ugye, első?)

KépKép
benó

Az utóbbi lenne az igazi, de nem mondunk semmit, ugye.

KépKép
benó

Max végighányom a labort az éjjel , van 8 mosogató valamelyikhez csak oda érek! :D

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, ha nem a bigyóktól vannak ezek a bajaid,akkor én már mondogatom neked egy ideje, hogy mitől..... :wink:

Kép
flóra 11

Mi szólunk, Márti! :lol: :lol: Be se áll a szánk! :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

még öt nap a pirimig, tehát attól talán nem. Diétássan ettem, szerintem beszedtem valami vírust! Remélem hamar elmúlik!

Kép
muzsuzska

Flóra, majd 5 nap múlva meglátjuk.

KépKép
benó

Ha vírus, akkor lenne lázad is. Zsuzsi!!!! :wink:

Kép
flóra 11

Igen Benó Laptetűűűű így az se tudtam hol vagyok :lol: Flóra olyasmi a Reflux,de a lényege,hogy gyomorfekélyé válhat ami nem jó.Én 24 évesen lettem gyomis.

Kép
martik77

Ja, nekem is ment a hasam többször is mostanában, de nem annyira vészesen, tehát nem órákig ültem a klotyón, na. Bocs, ha naturalista voltam. :oops:

KépKép
benó

Tényleg a benzinkuton is árulnak gyógyszert, megkérdezem hátha van Renni

Kép
muzsuzska

És hogyan derítették ezt ki nálad? Fájt sokat a hasad, gondolom... :roll: Aztán...

KépKép
benó

Timinek tényleg mekkorát nőtt a pocija. Milyen kicsike volt neki,ugye?És mostanra már helyes kismamis pocija lett. Most néztem a fényképet.

Timi,holnap nagyon várom ám az sms-t. Istenem,már úgy izgulok!!!! :wink:

Kép
flóra 11

Nem tesztelek 5 nap múlva! Félek!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Igen, nagyon szép hasa lett a Timinek. Persze előtte is az volt, csak picur szép. :lol: Majd a miénk is ilyen lesz, mindannyiunké. :D :D :D

KépKép
benó

Oké, ha nem is tesztelsz, az kiderül, hogy megjön-e vagy sem. Ha nem, akkor várunk még néhány napot a teszttel, ha gondolod. :wink:

KépKép
benó

Nagyon csini kismama Timi, de nem sokáig! Én is izgulok! Kívánom neki a gyors szülést!

Kép
muzsuzska

Most megyek mert a gyerek mélyeket sóhajtozik,hogy mikor ülhet már ide :lol: Köszi a beszélgetést.Zsuzsi neked jobbulást.Ja igen nekem éjszakás után mindig fájt a gyomrom.Azt mondta egy koleganőm neki is pedig ő 30 éve dolgozik.Majd még jövök.Puszi

Kép
martik77

Szia Márti! :D
Én is nagyon drukkolok a Timinek! :idea: :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

Flóra, dobjunk fel mi is pocakképet, hadd nevessenek a többiek? :D

Kép
muzsuzska

Mennem kell!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Kép
muzsuzska

Nekem lassan el kell majd mennem sajna. Az exem már otthon van, most mondta a Bálint. Megyünk neki gratulálni.

A tortát megcsináltam. :D

Kép
flóra 11

Ügyi vagy, Flóra! :D Azért ne vigyétek túlzásba a vendégeskedést a "kedves" exnél. :wink:
Jó éjszakát, Zsuzsi! Ne fájjon semmid, nagyon szurkolok! :D
Én viszont ledöglök, majd talizunk holnap.
Tancsu, apa ugye hazaért rendben a túrából?
Puszi mindenkinek
Csilla, Edina, gyertek majd, ha tudtok, várunk benneteket is!

ÓRIÁSI DRUKK MEGY NEKED TŐLÜNK, TIMI!

KépKép
benó

Zsuzsi, ez a lagjobb ötlet! :lol: :lol: :lol: :lol: Én pocakban győzök, baba nélkül is. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Tudjátok, milyen rengeteg oldalt írtunk tele ma? Fel se tűnt. :roll: Puszi Jó éjt! :D

KépKép
benó

Csók.

KépKép
benó

Jó éjt a nyugovóra térőknek,és neked is Zsuzsi.
Remélem jobb éjszakád lesz,mint tegnap. :wink:

Kép
flóra 11

Márti, vagy még?

Kép
flóra 11

Zsuzsi, azért valamire ez a hasmenés is jó, legalább néhány kiló lemegy.Nézzük a jóoldalát a dolognak. :wink:

Kép
flóra 11

Látom, magamra maradtam. Elköszönök.

Jó éjt lányok mindenkinek.

Pá...

Kép
flóra 11

Flóra minek kell az ex-nek gratulálni?Én örülök,hogy az én exemet nem látom.Nem utálom csak mindig felhúz a hülyeségeivel.Mondjuk a gyerekhez se jön,ez azért már csúnya dolog.Tancsu remélem megnyugodtál és Gergő is jól aludt éjszaka. :) Puszi.

Kép
martik77

Márti, én is így vagyok vele, ha megszólal az exem az agyam durran szét a hülyeségeitől!

Nem árulnak gyógyszert a benzinkúton, mérgemben vettem Bountyt és felfaltam! Jelentem gyógyhatása van, csak picit émelygek más minden elmúlt! :D :D :D

Még jó hogy a benzin ára legalább lefelé is megy kértem a kutastól 10ezerért tankolást és nem fért bele! Szegény autó azt hiszi beütött a bőség kosara, hogy tele a tankja! Nem sűrűn volt még tele!

Pitét fogok ma délután csinálni! Reggel hazafelé bevásárolok és miután kialudtam irány a konyha!

Kép
muzsuzska

Szilvi, remélem egy nap alatt gyorsan kipihented magad és ma frissen üdén dolgozol!

Készen vagyok a munkámmal, remélem semmi nem jön be már! Ma 3x-os bért kapok a fizetett ünnep miatt!

Szép napot mindenkinek!!

TIMI SZORÍTOK NAGYON!!!!!!

Kép
muzsuzska

Jó reggelt,sziasztok...:)

Zsuzska:akkor most megérte dolizni ennyi pénzért!!!

Flóra:exed örült a tortának?

Timi:gondolom már uton vagytok....
Ma a Ti napotok van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Inaskánál megvolt a tegnap esti hiszti ára az éjjel...
9-kor kaja és alvá,aztán 1-kor kaja,peluscsere és tágra nyilt szemek,de irány a kiságy,villany le és a sötétben magyarázott kicsit aztán hangosan nevetett és elaludt.....!!!!
5-kor kelt,kaja,peluscsere és ismét alvás.... :wink:
Most kelt fel... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Még nem éhes,alég jól elvan magának...:)
Remélem a nehezén túl vagyunk...

Elvágtatok vasalni és várom a hireket Timiről!!!!

Flóra:azonnal irj ha van valami.... :lol: :lol: :lol:

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Puszi, szép napot mindenkinek, főleg a Timinek! :D :D :D :D :D :D
Tancsu, apa ezek szerint rendben hazaért a túráról. Örülök, hogy a bébike is jobban van.
Zsuzsi, örülök, hogy nem szenvedtél ezen az éjszakán!
Én is jobban vagyok.

KépKép
benó

Flóra, milyen volt tegnap a buli?
Szilzi, ma már jössz?
Edina, Csilla, gyertek!
Márti, hogy s mint?

KépKép
benó

Halihó mindenkinek.Ma van TIMI NAGY NAPJA!!!!! :D

Kép
martik77

Köszi a kérdést Benó,egész jól vagyok.Remélem te is és Zsuzsi is.Tancsu:Én mondtam,hogy nyugi csak az idő megviseli picurit mint mindenkit.

Kép
martik77

Szia Márti!
Akkor elvileg mindannyian jól vagyunk. :D Hány hét múlva fogod érezni a babát? Mit írtál, fiút szeretnél vagy lányt? Vagy mindegy? Neked nem írja a napokat a vonalzód? 16 hetes és hány napos?

KépKép
benó

Kíváncsi vagyok, mikorra fog megszületni Törpe (a Timi babája).
Ja, én minden héten (amikor nem felejtem el) szoktam írni a kismamáknak heti tudnivalókat, majd neked is írok, jó? Csak ehhez tudnom kell, mikor van a hétfordulód.
Meg tudtad nézni a táblázatot meg a többi dolgot, amit felraktam néhány oldallal ezelőtt? Kék színnel jelentek meg, csak rá kell kattintani és vagy letölteni vagy simán megnyitni.

KépKép
benó

Te szoktál használni leveskockát?
Szoktál fürdőkádban ülve fürdeni?
Szoktál hason aludni?
Azt nem felejtettem el, hogy Elevitet szedsz, ha nem felejted el. :lol:
Van képed a 12. hetes babáról? (majdnem babákat írtam :lol:)
Vagy az első uh.-ról?
Az előző terhességed alatt emlékszel még, milyen tüneteid voltak?
Mivel foglalkozol otthon, hogy otthon kell lenned a 7. hét óta (gondolom, te is takarítasz, mosol, főzöl stb.), vagy van valami extra elfoglaltság is (pl. kötsz vagy akármi)?
Akkor ezek szerint te is a 7. héten mondtad el az embereknek körülötted, hogy babát vársz. Én is! (Vagy te nem?)
Neked alacsony vagy magas a vérnyomásod? Vagy normál, persze? :lol:

KépKép
benó

Na, felrakom az új táblázatot, ebben mindenki benne van, az Évi és a Betti nem szoktak jönni.

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: