A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Benónak görcsöl a hasa, nekem ég! Vagy lemaradtam valamiről? Én visszaolvastam!

Kép
muzsuzska

Én tudom, hogy neked gyomorégésed van, Zsuzsi. És segített rajta a kamilla? És hogy tudtál így dolgozni?

KépKép
benó

A laptetőről tuti nem maradtál le! :D

KépKép
benó

Muszáj volt! :evil: Igen sima kamilla tea cukor nélkül, langyosan. Megnyugtatta a háborgó belem.

Kép
muzsuzska

Szóval a lenti gyomorfájás is gyomorégés, Márti. Te is ezt is annak nevezed, Zsuzsi? Csak hogy képben legyek, egyről beszéljünk.

KépKép
benó

Olvastam én is.l 8) Nekem is ilyen szokott lenni az orvos azt mondja,hogy Reflux betegség ami gyomorégés nyelőcső fura érzést okoz.Nekem ezt mondta.Mikor már nagyon vacak akkor átmegy gyomi szúrkálásba :(

Kép
martik77

És most már jobban vagy, Zsuzsi? Nem ég már a gyomrod és nem megy már a hasad? :wink:

KépKép
benó

Nekem nincs nyelőcső furi érzésem. Tehát ilyened neked is szokott lenni. Hát, ez nem kellemes. És milyen tüneteid voltak eddig, mármint a terhesség alatt?

KépKép
benó

Zsuzsi, hogyne olvastuk volna,mindenki olvasta és tudja is és nagyon sajnálunk miatta, csak most a Benó tárgyalta a Mártival,hogy neki is ég a gyomra és mi segíthet rajta. :wink:

Kép
flóra 11

nem vagyok szakértő , nem tudom! :oops: De az enyém nagyon szar, nem akarok hányni de azt is kellet volna. Kint álltam az éjjel és nagyokat sóhajtoztam, hogy bent maradjon. Mindegy majd elmúlik!

Kép
muzsuzska

:oops: :oops: :oops:

Kép
muzsuzska

Zsuzsi lehet benyeltél valami vírust ha a hasad is vacakolt.Vagy nem ettél valami olyat?Nekem most minden ismerősömnek ment a hasa aki szőlőt evett.

Kép
martik77

Zsuzsi? Mik ezek a fejek?
Már elmúlt a hasmenésed?

KépKép
benó

Igen Benó, amit írsz tüneteket, az tipikus gyomorégés, nagyon erés tud lenni.Nekem is volt, néha percekig azt hittem, szétmaródik a gyomrom, vagy kilyukad,olyan erésen fájt.De csak pár percig, aztán elmúlt. De ez a pár perc gyakran ismétlődött.

Kép
flóra 11

Ne sajnálj! :twisted:

Kép
muzsuzska

Nem lehet hogy Benónak a sok hányástól vacakol a gyomra?

Kép
muzsuzska

Nekem csak a gyomim fájt de iszonyatosan emiatt már majdnem depi lettem.Szinte minden nap sírtam :cry: :cry: :cry: Meg a cigit is most tettem le és az is hiányzik néha.

Kép
martik77

Jó, akkor nem sajnállak,inkább ara gondolok, hogy valami kellemesebb oka van a gyomorbajodnak,mimt egy vírus. így jobb? :lol:

Kép
flóra 11

Oké, akkor ez is gyomorégés. Értem. Én ezt görcsnek szoktam hívni, de oké, túltárgyaltuk. :lol: :lol:

KépKép
benó

Na itt van Te se vagy angyalka!!!!!!!!! Még egy bagós! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Sajnálom, Márti. :cry: Az akkor neked untig elég is volt. A cigivel pedig úgy vagyunk, hogy innen közülünk talán csak a Flóra és a Csilla nem cigizett. Mi, többiek, hosszú ideig, sőt, van aki még olykor-olykor, de nem árulkodom. :lol: :lol: Én is nagyon sokáig cigiztem, nekem is rossz volt utána. :wink: Megértelek.

KépKép
benó

Én nem is tagadom.Nem vagyok jó kislány,de próbálkozok :D Nem hiszem,hogy szégyen az ha cigizel.Inkább kellemetlen,és rossz leszokni.

Kép
martik77

Flóra is! Talán Csilla és Edina nem! Majd kiderül!

Kép
muzsuzska

Márti, még nem gratuláltam a vonalzódhoz,nagyon ügyike vagy. :wink:

Kép
flóra 11

Edina is idén szokott le. Csilla nem cigizett szerintem sose. :wink:
A gyomorbajodra nem is vehettél be semmit, Márti? :cry:

KépKép
benó

Hogy féltem a dokimnak bevallani erre azt mondta na és nem attól vagyok meddő!

Kép
muzsuzska

Tényleg szép a vonalzód! :D A pocód meg megvárjuk még megnő!

Kép
muzsuzska

Én csak minimálisat,jrtam, hogy a válásomkor néha elszívtam egyet,de az olyan volt,hogy heti 1-2 szál. Ez nem is számít cigizésnek. Az exem mindig azt mondta, hogy olyan kevéssel csak használok magamnak,mert attól a levegő is szennyezettebb. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Nekem hiányzik a cigi.Ennyi,Nem tagadom.Szeretek cigizni,de nem szeretnék visszaszokni.Köszi Flóra.Nem vagyok egy számítógép zseni így időbe telik míg rájövök mit,hogy kell.

Kép
martik77

Én is szerettem cigizni. :D Sebaj, most majd eszünk helyette! :D

KépKép
benó

Annyi hülyeséget álmodtam most délután össze, kihúztam a fogam elől és gyorsan visszatettem, aztán meg a volt anyósom jött felém és vigyorgott és azt mondta : Drága zsuzsikám! (sose szeretett)
Jaj, erre felijedtem és nem kívántam aludni! A víz is kivert!

Kép
muzsuzska

Benó,megnézem,mit raktál fel nekünk. Csak most értem oda az olvasással. :wink:

Kép
flóra 11

Ettől félek Benó :lol: A párom tavaly szokott le és kb 20 kilót hízott.Mondjuk vékony volt úgy hogy ráfért.

Kép
martik77

Horror álmaink vannak mostanában! :wink:
Mi is nagyon nehezen készítettük el az első vonalzónkat, sőt, én a többediket is. :lol:

KépKép
benó

Rémálom az elm utcában :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Zsuzsi,mit néztél Hitshkokkot? Mitől álmodsz ilyeneket? Talán ki vagy merülveén olyankor álmodom rémeket.

Kép
flóra 11

Én se tudtam vonalzót készíteni, de Benóék a számba rágták!!!!!!!! :D :D :D

Kéne mennem zuhanyozni és készülni, tankolni is kéne!

Kép
muzsuzska

Te azokat már mind láttad, Flóra. :lol: De persze egész nyugodtan nézegesd meg te is. Puszillak :D :D
Én 2 éve szoktam le, előtte 15 évig cigiztem (jó korán kezdtem, na), és nekem is nagyon rossz volt, és rengeteg sütit ettem azóta, és ezért is van nagyobb pocóm :lol:, de azért nem annyira vészes. Ne félj az elhízástól és akkor nem fogsz elhízni.

KépKép
benó

Benó vettem be a gyomimra gyomorgyógyszert mert már nem bírtam ez egy hete volt azóta nem fáj.Muszáj volt.Különben gyomorvérzést kapok :(

Kép
martik77

Nem csodálnám: a gyomorégéses éjszakázások után. :cry:

KépKép
benó

Drága mamának nem volt kampós ujjai, de a többi stimmel , tiszta rémálom!

Kép
muzsuzska

Szegény, és sokáig fájt előtte?

KépKép
benó

Én sem tudtam vonalzót csinálni. Egy másik fórumban rákerestem, elolvastam és aztán megcsináltam. Aztán írtam a többieknek, hogyan kell. :wink: Egyszer mindenki kezdő volt. :D

Kép
flóra 11

Zsuzsi éjszakára mész?Nem irigyellek :(

Kép
martik77

Igen, a Flóra Fórumvezető (ugye, ezt találtam ki neked?) tanította meg nekünk. :D

KépKép
benó

Most csörög az ébresztő óra! :D :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Borzasztó ez a sok gyomorbaj itt egyszerre.

Márti a reflux az nem nyitott gyomorszáj.

Kép
flóra 11

Igen megyek még három éjszakám van, aztán két nap szabad!

Kép
muzsuzska

Egyébként a fórumra visszatérve, vagyis arra, amit írtál, Márti, én ezt egyszer ki fogom nyomtatni és öreganyám koromban el fogom olvasni könnyes szemmel, amikor már mindenki az unokáit fogja babusgatni, és süt nekik sütit karácsonyra. Tényleg napló, szinte minden megmozdulásunkról. :lol:

KépKép
benó

Igen Benó, ezt találtad ki nekem, meg csoportosítottál bennünket, vagyis társítottál. Keresheted a további párokat. :D

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: