A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Amikor elértem a kb 6 hónapos terhességet és elkezdte nyomni Gergő a gyomrom...
Még akkor mondta a doki hogy szedjem ha úgy érzem szükségem van rá...

Kép

Kép[/
tancsu

Laptetűűűűűűűűűű!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Laptetű, Tancsu! :D
Értem.

KépKép
benó

Még itt leszek csak Döme akar a géppen valamit.Tényleg Tancsu Edina is abba a kórterembe van,sőt a kettes ágyon :D

Kép
martik77

Amúgy én hülye aggódó anyukaként szájpenészre gyanakszom,de nem vagyok benne bizti...
Állandóan kukkolok a szájába...:D

azt olvastam,hogy attól is romolhat a kajálása...

Kép

Kép[/
tancsu

És aranyos a baba???

Egy közös ismerősünk tegnap szült,kislánya van...(ezt a többieknek irom)... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

És van valami oka annak, hogy arra gyanakodj?
Döme a férjed vagy a fiad? :D

KépKép
benó

Gratulálunk a közös ismerősötöknek! :D
Holnap a Timinek is gratulálhatunk, reméljük! :D

KépKép
benó

És a 6. hónap után is égett a gyomrod, vagy hozzászokott a szervezeted a nyomáshoz?

KépKép
benó

Aranyos a bébi és nagy haja van.Bocsi Döme a beceneve a gyereknek :)

Kép
martik77

Na, látom, leléptetek, lehet, hogy majd én is, mert a Gy.-val is kellene foglalkoznom. De nem biztos, hogy igényli. :lol:

KépKép
benó

Ok. :lol:

KépKép
benó

Még itt vagyok!De lehet egyedül? :(

Kép
martik77

Akkor megyek majd jövök. :)

Kép
martik77

Bocs, Gy.-hoz mentem. De itt vagyok már.

KépKép
benó

Én is !!!! :lol:

Kép
flóra 11

Helló, Flóra! :D Ettél képviselőfánkot?

KépKép
benó

Halihó Flóra :D

Kép
martik77

Próbálok visszaolvasni,de mindig feladom.

Helló Benó!

Kép
flóra 11

én megpróbáltam délelőtt az elején kezdeni az első lapnál.Na úgy tényleg hosszú.De tök jó amiket írtatok.olyan mint egy napló.

Kép
martik77

Képzeld, nem ettem. Eljött a kolléganőm,de csak adott egy usb-kulcsot, hogy nyomtassak neki ki róla valamit, nem jött fel, mert alig ül szegény. Az apja valamit megemeltetett vele, valami nehezet, mert segített az apjának és ettől kijött az aranyereés szörnyen fáj neki. :( Elvitt autóval az üzletbe, ahová akartam menni,de csak beszaladtamés jöttünk vissza, mert ő oda sem jött be.Mondta, örül,hogy beült, nem áll fel, menni alig tud.

Kép
flóra 11

Szia Márti!

A fényképedet láttam,egyáltalán nem nézel ki terhesnek. Csinos vagy. :wink:

Kép
flóra 11

Gy.-nak fájt a mosogató, azért tűntem el. :twisted: :twisted:

KépKép
benó

Tancsu, gratula! Látod, kétségbe voltál esve,pedig mondtam és, hogy lassan visszazökkensz a kerégvágásba. :wink:

Kép
flóra 11

Sajnálom a kolléganődet :cry: és a fánkodat is. :cry:

KépKép
benó

Benó, gratula a Robin Hood férjecskédnek. :lol:

Kép
flóra 11

Köszi Flóra.Azért is izgulok alig várom,hogy megmozduljon akkor már nyugisabb leszek.Neked van gyerek igaz?Beno a Gy az a párod?Bocsi ha hülyeségeket kérdezek :?

Kép
martik77

Mi baja volt Tancsunak?Nekem nem mondta.Vagy ez ilyen szülés utáni kiakadás?

Kép
martik77

Gyomorogésed van Benó? Nem kellemes.És erre a száraz keksz vagy ilyesmi nem jó?

Kép
flóra 11

Köszönjük a gratulát Gy. nevében.
Gy. a férjem.
Te sem vagy nyugodt? Pedig te már a 16. héten vagy. De én se, de én még csak a 9. héten. :roll:

KépKép
benó

Tancsu csak azon aggódott, hogy nem lesz ideje rendesen főzni, takarítani, gyereket ellátni stb. Nem depi, szerintem ez attól távol állt szerencsére.

Nem gyomorégés, hanem görcsölt, tudod, mintha késsel szurkálnák.

KépKép
benó

Igen,olyan volt neki Márti.Megijedt, hogy sose fogja tudni ellátni a háztartást,de mi megnyugtattuk,ő meg bebizonyítptta, hogy igen, képes rá! :wink: :D

Kép
flóra 11

Én ilyen idegeskedő vagyok.Bár lehet nem lennék ha nem történik baj januárban :(

Kép
martik77

A szurka meg mitől van?

Igen Márti, van gyerekem, 3 fiam. írtam valamelyik nap. :D

Kép
flóra 11

A késszúrkálós érzés az nem puffadás akkor,hanem inkább gyomorégés arra a reni antacidum talán jó.

Kép
martik77

Szerintem nincs okod az aggodalomra, ha már kétszer is voltál orvosnál és minden rendben volt, ne aggódj. A Timinek is nagyon picurka hasa volt 20 hetesen is. Alig látszott. És láttad, a Tancsunak is milyen óriásit nőtt a 16 és a 20 hetes között a pocókája. Az enyém azért nagyobb, mert amúgy is volt hasam, másrészt ketten vannak. Bízom benne.

KépKép
benó

Én is idegeskedem, nekünk 16-17 hónap várakozás után sikerültek a babák. Még el se hiszem.

KépKép
benó

Bocsi Flóra ha már kérdeztem.Néha kihagy az agyam.megpróbálom megjegyezni :lol:

Kép
martik77

Jól félreolvastatok!!!!! Nekem ég a gyomrom és menésem van!!!!!!!!! :D

Kép
muzsuzska

Aha, ez most nem puffadás volt, de az elején az is volt. Én mindenféle tünetet produkálok, ami csak létezik. Fantasztikus. De hát én akartam mindenestül átélni a terhességet. :D :D Úgyhogy megköszönöm a gyomorégést, puffadást, hányást, mindent. :D :D :D

KépKép
benó

Benó te már raktál fel ide képet magadról?Tuti nem láttam,vagy rlfelejtettem? :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Helló Zsuzsi!

Kép
flóra 11

Sziasztok!

Kép
muzsuzska

Neked is ég?De Benónak is fájt nagyon délelőtt. :(

Kép
martik77

Zsuzsi,most a Benó gyomorpanaszait tárgyaltuk, de tudjuk,hogy neked is vannak. :lol: :wink:

Kép
flóra 11

Figyeljetek, most már teljesen össze vagyok zavarodva.
A gyomorégés: ha a nyelőcsövednél érzel gáz érzést, nem?
A késszurkálás nekem lejjebb van, simán a gyomromban, és le kell feküdni, összegömbölyödni, s akkor egy idő után elmúlik. Vagy ezt hogy hívják, ez nem gyomorgörcs?
A puffadásnak meg én azt nevezem, amikor úgy érzed, teleetted magad, alig bírsz menni, szét akarsz durranni.

A Flórának 3 fia van. :D

KépKép
benó

Bocsi nem köszöntem szia Zsuzsi :D

Kép
martik77

Én már napok óta írkálom, hogy szenvedek! :oops: Az éjjel is írtam , hogy kamillateát iszom! Rozskenyeret rágcsálok. :oops:

Olvastok ti vissza? :twisted:

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi! :D
Nem most raktam, de mindjárt felrakom neked is a hét elején készült képet. Nem rakom fel, mert nem találom a pendrive-ot. Majd legközelebb.
Sikerült megnyitni azokat a dokumentumokat, amiket felraktam nektek? Raffai könyve pl. nagyon-nagyon érdekes, bár lehet, hogy már ismeritek. (A régiek biztos, tehát nem nektek mondom :lol: .)

KépKép
benó

A gyomi égés nálam mindig késszúrkálós a gyomromnál.Az,hogy a nyelőcsövednél is érezheted a furi érzést az is az.Szerintem

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: