A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Vagyis erre alapozva,lemondtam róla. De szedem a Clostit,mert kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán csinál-e nekem pé-t. Az is lehet, hogy nekem már az életben pé-m nem lesz.

Kép
flóra 11

Lelépek pihizni!!!!!!!!!!!! Jók legyetek!

Timi, nagyon szorítok neked!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Hát ez marha jó, hogy pont ez került a laptetőre. :evil: A francba. :evil: Most akkor tényleg nem lesz. Jó babonás vagyok ugye?

Kép
flóra 11

Pihikézzél. Pá...

Kép
flóra 11

Megbeszéltük, hogy nem mondod el neki hogy pont most kell gyereket csinálni és akkor csak elcsábitod és kész!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

ennék sütit! :shock:

Kép
muzsuzska

Meg sem említem!!! Isten őrizz!!!! Én is úgy gondoltam, hogy majd incselkedem vele. De az a baj, hogy ő sem hülye, számolni is tud..... nem kell neki mondani mi mikor van...... Hát majd lesz valahogy.....

Kép
flóra 11

Zsuzsi, én is! Olyan kereket sok krém van benne és a tetején karamell...

Kép
flóra 11

Menjünk cukiba. :lol: Kereshetünk a neten egy cukités online besütizünk..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Én épp sütiket nézek keresem hogy kell a túrós tölteléket csinálni a pitében! De ennyit én is sejtettem !

Kép
muzsuzska

A dobostortára gondolsz???????

Kép
muzsuzska

jelewntem a konyha tiszta de etetés van...

Kép

Kép[/
tancsu

Na, Tancsu kezd önmagára találni!!!!!!!!!!! :D :D :D Rádió, takarítás, sütés főzés...... Szia régi Tancsu!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Na én is lelépek. Jöttek a kolléganőmék.

Pá....
Csak este jövök már.

Kép
flóra 11

Akkor én is megyek!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Ja, már tudom a nevét.Képviselőfánk!!! Na erre fáj a fogam. Elmegyek a kolléganőmmel és eszünk. :wink:

Kép
flóra 11

Köszi Tancsu a képet,de azt nem írtad le én hogy tudom a sajátomat ugyan így felrakni.Próbálkozom.Miért nem mondtad,hogy társaságra vágysz vagy mosogatónőre legurultam volna.Ja igen Muzsu legalább "mellesleg" mi összetartunk :lol:Nyugi Timi ha én megtudtam szülni akkor bárki képes rá :D

Kép
martik77

PA220143.jpg

Kép
martik77

Kép

Kép
martik77

Sikerült!!!!!!Szóval ez lennék én és a 16 hetes pocakom. :D

Kép
martik77

Kép

Kép
martik77

És egy másik kép.Ezt már a fiam rakta fel az előzőt én ami telefonos segítséggel kb negyed óra volt.Nem vagyok egy számítógép zseni,de tök gyorsan cserélek pelenkát még 100 kiló felett is :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

helló
eszem, visszaolvasok
tök jók a képek, Márti! :D

KépKép
benó

Flóra, ez azért került a laptetűre, h. megcáfolhassuk! Lesz! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

Óvatosan egyél Benó.Jobb már a gyomrod?

Kép
martik77

Na mire leirtam volna,rájöttél magadtól is hogy kell képeket feltenni...ügyi vagy...:)

Látom Benó itt vagy...:D

Ne olvass,gyere ide!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Amúgy neked lehet jó lenne rá a reni antacidum,vagy a reni deflatinum.

Kép
martik77

Szia Márti...

Látom gyülünk lassan....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Márti, és dolgozol még? Tudják a munkahelyeden a babát? Már nagyon várom én is a 12. heti vizsgálatot. Jó, hogy te azon már túlvagy. :wink:

KépKép
benó

Helló Tancsu!!!

Kép
martik77

Inaskám annyira nyügöske...
Már esik az eső,ideért a hidegfront,jó lenne ha ismét a régi lenne...!!!
Alig tudom elaltatni,mindenre felriad...
Már túl vagyunk a fürcsin és a vacsin is...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Helló, nem láttalak benneteket! :D
Óvatosan eszem, apránként, de majd' éhenhalok. És megittam szörnyen sok vizet is, nehogy fájjon a hülye fejem. :twisted:

KépKép
benó

Te most hány hetes vagy Benó?Már 7 hetesen eljöttem mert a tüdő osztály nem egy jó hely ráadásul ott is a fekvő részen voltam emelgetés,fürdetés meg ilyenek.

Kép
martik77

Képzeljétek...

Tegnap főztzem almalevest,ma meg kukoricásrizset és sütöttem rántotthúst!!!!
Lassan tényleg a régi leszek...
Na meg ma még sütöttem is....D

Visszatalálok a régi énemhez végre!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Szegény kis Gergő, nem bírja az időjárásváltozást. :wink: Sajnálom, hogy ilyen kis nyűgöske.
Nálunk is esett az eső szinte egész nap. Gy. viszont volt versenyen és első lett! :D :D :D

KépKép
benó

Márti

Az én vonalzómon is egy ugyanilyen gólya volt amikor még pocakos voltam...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Gratula Gy.-nak!!!!!!!!!!!!!!

Kis Robin Hood..... :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)

Kép

Kép[/
tancsu

Hát én ezt gondoltam is. Örülünk neki, és gratulálunk hozzá! :D :D :D :D :D

28 éves vagyok, nekem még nincs gyerekem. De most majd lesz kettő egyszerre (a pozitív gondolkodás miatt pirosozom).

KépKép
benó

Sajna megyünk bele a vacak időbe :( Csak tarsd magad Tancsu az elveidhez a gyerekkel kapcsolatban még ha most az idő miatt nyűgös is majd elmúlik.Különben úgy jársz mint én annak idején :?

Kép
martik77

Flóra

Most olvasom,hogy Ti meg képviselőfánkot esztek???
Tessék nekem küldeni!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Nem csodálom, hogy eljöttél, az kemény munka lehet. :wink:
Lehet szedni ezeket a reniket? Sose szedtem még, mindig szenvedtem inkább. Hülye vagyok, mi? :roll: A fejfájásra mondta a védőnő, hogy bevehetek algopirint vagy valami ilyesmit, de ezek nekem régen se használtak, akkor csak úgy feleslegesen nem veszem be, lórúgást meg nem akarok adni szegény kis gyerekeimnek.

KépKép
benó

Most teljesen mindegy mit csinálok vele, az ölemben is ugyanúygy 5-10 perceket alszik és sir.....

Kép

Kép[/
tancsu

Képviselőfánkot most én is ennék, pedig mostanában nem kívánom az édeset. Jó sütizést, Flóra! De a Zsuzsi párodnak tegyél félre egyet, az úgy fair! :D
Én is kívánom a savanyút, pl. savanyú káposzta stb. marhára bejön az elejétől kezdve.

KépKép
benó

Nekem is Rennit mondott a doki,amikor égett a gyomrom...
Tehát lehet szedni...
:wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Én meg annyi mindent megennék,de nem lehet... :cry:

Még ki kell tartanom a gyerek érdekében... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Tényleg ilyen gólyád volt, Tancsu, ismerős volt. :D

KépKép
benó

Nem lesz bajuk ha 2 veszel be nem egyet.A renit a tv is reklámozza azért merem mondani.Nekem nem jó mert a Refluxra nem hat hiába mondják.Úgy hogy én is rendes gyógyszert vettem be.Muszáj.Amúgy aki állandó gyógyszert szed azt se állítják le mert babát vár.

Kép
martik77

Nem is nagyon mondtad, hogy ég a gyomrod, Tancsu. Mikor égett? Vagy csak nekünk nem mondtad?

KépKép
benó

Jah és eddig evett inaskám 100-120 grammokat,most meg 70-et...!!!!
Nem tudom mi van vele...

Kép

Kép[/
tancsu

Mi lehet Gergővel, Márti? Én sajnos nem tudom. :cry: :cry:

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: