A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Képet is teszek majd róla, csak most (remélhetőleg) még alszik a szentem. De aztán nem menekültök :lol:

Kép

Kép
bettica

Halihó!!!!

Látom a SAJTLEVES mindenkit felizgatott :P Köszi :P Hékás

Kata: nálunk a kakaó elérte a "szánt" hatást, mindennap KAKA VAN!!!!!!!!!!!!! :P Nekünk erre volt jó :wink:

Jó kis kajcsikat írtatok :P

Kriszta lehet, hogy mi hamarosan összefutunk, készülünk Apósékhoz :P

Mia: irígyellek a vízalatti fotókért, nagyon ngyon jóóóóóóóó :P
Nálunk azóta alussza szinte mindig végig (ez konkrétan ez a hét) az éjszakát, mióta el kezdtem adni neki a csirkehusit :wink:
Lehet, hogy véletlen :wink:
Ja, és egyébként nem eszik 1evésre sokat, inkább többször kevesebbet :wink:

És most nem emlékszem, hogy kiírta, talán Stella, hogy csak 1 éves kora után akar tejet adni a babynek. Helyes!!!!! Én is, csak kipróbáltam hogy nem-e a tejre érzékeny....... de nem :P Azért hébe-hóba biztos becsempészek egy pici tejcsit, de amennyire lehetőségem van elkerülöm.

Ja és mindent bevallottam a védőnőnek, de megkérdeztem előtte, hogy űl-e????? :P :P Annyira nem is akadt ki :wink:
bluebox

Kajáról jut eszembe!

MELIKE!végülis megkóstoltátok a paradicsomos bébikaját?
Vendég

Blue: A sajtlevesed nekem is felcsigázta az érdeklődésem, mert apa nagy "sajtzabáló" :lol: mindent megeszik, amin sajt van, csak a sajtréteg legyen elég vastag :twisted: A Camember neki sajna nem jön be, de akkor megnézzük majd trapistával, meg talán egy kis mozzarellával?

Kép

Kép
bettica

BETTICA HELYESBÍTÉST KÉREK HÉKÁS NEVÉBEN, A DÍCSÉRET ŐT ILLETI MEG :P :wink: De nagyon szépen köszönöm, az Ő nevében is :wink:
bluebox

Na tessék! Ezúton szeretnék Hékástól és mindenkitől elnézést kérni!!!! Én már csak egy ilyen felületesen olvasó némber vagyok... Tényleg sorry... De ciki... :roll: :oops:

Kép

Kép
bettica

Most már nem módosítom a hsz-t... Marad így :) Hékás, millió bocsánat!!!!

Kép

Kép
bettica

Bettica, ugye nem vetted a szívedre????
bluebox

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.06 11:50-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.06 11:50-kor.
hékás

lefényképeztem a sonkát, erre lemerűlt az elem :cry: :cry: :cry: pár óra és láthatjátok :wink:
bluebox

Blue: Dehogyis! Csak tényleg ilyen vagyok :oops: Mindig elfelejtem, hogy ki, mit írt és állandóan rossz helyre mennek a reakciók... Úúúútálom magam emiatt...

Hékás, jól hangzik! Lehet, hogy hétvégén megcsinálom. Én úgy szoktam a karajt csinálni, hogy alma helyett sok tejföl és sajt a végén és alá pakolok krumplit ;) Így sem rossz, de az almás hozhat egy kis változatosságot :)

No, séta van lassan...
Puszi!

Ja és a sonka:

Kép

Kép

Kép
bettica

ééééééééééééééééééééééés kitaláltam, CARBONARA-t fogok most csinálni :P Arra éheztem meg :wink:
bluebox

Sziasztok!

Elnézést, hogy ismeretlenül zavarok, de szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy barátnőm honlapját, aki szopopárnákat készít:
http://www.szoptatosparna.atw.hu/

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.06 11:51-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.06 11:51-kor.
hékás

fuuuu valaki irta hogy látott alma-málna bébiételt,

hát én is láttam Apa vett,
10 üveg szilvát.
10 üveg alma-málna,
10 üveg vilmoskörte-birsalmát,
hát az utobibol bevágott egy üveggel.
Roossmanba most akcios.
Mentem mert Milán nem alszik.

Kata&Milán

oszman777

sziasztok!!

[quote="oszman777"]f írta:oszman777uuuu valaki irta hogy látott alma-málna bébiételt,

mi is vettünk, de mi nem a gyereknek, hanem magunknak!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Az gáz??? :lol: :lol: :lol:
De most tényleg, én évente 2-3 alkalommal mindig megeszek egy pár üveg bébikaját.
Az alma-banánt imádom!!! :P :P
bszilvi25

Oszi: Én voltam... Én is láttam az akciót, de múlt pénteken odamentünk és közölték, hogy elfogyott az akciós főzelék... Mondták, hogy majd most hétvégén jönni fog... köszi... Persze addigra már a gyümi lesz akciós és nem a főzelék... A Tescoban is akciós lesz, 3-at fizet 4-et kap akció a Kecskemétiből péntektől (így 154Ft lesz üvegenként, még nem tudom, hogy pontosan melyik)), de csak a Bécsi úton. Húgom ott dolgozik, majd beizzítom, hogy tegyen félre nekünk...

Hékás: Csak aztán nehogy sok más dolgot is eltanuljon :lol: Nagyon ügyik vagytok :)

Legyetek jók!

Kép

Kép
bettica

Brigi: Marcust már ilyen "fiatalon" elrontod??? :lol:
Azért jöhet még!!! Majd engedek neki egy kád vizet!! Imádom! :P
bszilvi25

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 11:11-kor.
pironya

Sziasztok!

Csiri:még nem mertem adni neki a paradicsomosat.Lehet majd most hétvégén megpróbálom.

Úgy örülök,mert úgy néz ki szépen alakul az étrendünk.Reggeli,ebéd,vacsi tápszer,tízórai gyümi,uzsi tejpép vagy főzi.Ez kettő nap alatt "beállt".Hamarosan szeretném az ebédet is kiváltani szilárdra és már jó is lesz úgy.

Kép
melike

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 12:31-kor.
Vendég

Ja!Cuki hurkákat láttam!

Kép
melike

Sziasztok!

A csípőszűrésen minden rendben volt, kicsit sírtak a fiúk az ultrahang alatt, de azért jól viselték. A doki bácsi megjegyezte, hogy van sonka bőven... :lol: Majd lefotózom nektek a hurkákat.

Hűűű tényleg mindjárt itt a karácsony... amióta Peti megszületett, szinte minden nap egybe folyik, néha azt sem tudom hanyadika van. :roll:

Ma rekordot döntött kicsi fiam, egy egész üvegnyi kaját bevágott ebédre. Viszont egy óra múlva már kellett a tejcsi. :shock:

De jók a babauszis képek... :wink:

Jó éjszakát mindenkinek.
csipisz

Sziasztok!

És íme, a mai hurkák :wink:

Kép

Kriszti: nem tudom még mikor megyünk, Apát már izzitom :wink:
bluebox

sziasztok!

visszaolvastam, hát hol a fejem füstölt hol a könnyeim potyogtak..

nem részletezem véleményemet bariról, a levélből kijött az igazi énje.kicsit sok volt már szerintem mindenkinek.

ez a botis történet-még mindig szipogok, néztem az előbb az alvó kislányomat,úgy szeretem,én biztos meghalnék, ha valami baja lenne. hát igen, igaza van miának, a mi gondjaink eltörpülnek emellett.soha még csak a gyerek közelében sem szabad mérgesnek, idegesnek lennünk, mert az visszaköszön a gyereken.

de!ha mégsem stimmelnek a dolgok:"a vonuló felhők felett örökké kék az ég" s máris minden rendben. Háboroghat a tenger, ez csak a felszínen van. A mélységben egy MEGZAVARHATATLAN BOLDOGSÁG lakozik-ez az igazi szeretet-bocsi ez nem vág ide, de úgy elérzékenyültem, ezt muszáj volt leírni.Próbálom ezeket a bölcsességeket mindig a fejemben tartani egy kis fiókban, s mikor szükségem van rájuk, nem restellem előhúzni.

mia-a babauszis kép egyszerűen zseniális!!nagggyon jó.én is megkérdezem, lehet-e ilyet.

mostanában drága kislányom ahogy leteszem az ágyra, hasra fordul.ma is beletettem a kiságyba duán, egyszercsak látok egy fejet kiemelkedni a kiságyből, majd két kis szemet.hát úgy rámjött a nevetés, hogy ő is elkezdett kacagni, aztán azon ahogy kacag még jobban nevettem,majd ő is újabb gurgulázó nevetéseket produkált.nem semmi volt. hát nemsokára tényleg le kell rakni a kiságyat

ja karácsony:szeretem nagyon
férfimunka a háztartásban-egyszer már volt róla szó, az én férjem nem híve ezen időtöltésnek, azt mondja, az női munka-végsősoron igaza van, van elég munka kinnt a ház körül-már aki kertes házban lakik.na azok férfimunkák.Egyébként pedig amibe néha belevonom úgyis újra kell utána csinálnom, mert nekem nem tetszik, annak meg mi értelme?
ja az összes bébi naggyon édike

Kép
Kép
eyi

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 12:31-kor.
Vendég

Jó reggelt!

Mia: már akkor jutott eszembe, hogy nem reagáltam a babauszis képre, amikor már kikapcsoltam a gépet! :oops: :oops: Pedig esküszöm akartam, még apának is megmutatttam !!!!!!
SZÓVAL SZENZÁCIÓSAK!!!!!!!!!
bszilvi25

jó reggelt :)

köszi a dícséreteket.

a hurkás képek naaagyon komolyak! olyan jókat mosolyogtam rajtuk, makkegészséges husibébik. ;)

ma hagymalevest főzök, meg halrudakat sült krumplival. nem ettünk halrudat már évek óta, most úgy megkívántuk, hogy tegnap vettünk és ma kisütöm.

délután megyünk megnézni egy babakocsit, használt, de jónak tűnik képek alapján. szurkoljatok hogy tényleg jó legyen, mert akkor meg is vesszük.

a topictalit nálunk komolyan gondoltam ám, úgyhogy leszervezhetjük... de tőlem jöhettek külön-külön is, ha valakinek csavaroghatnékja van. mi úgysem tudunk menni apa nélkül sehova. :(

azé nemtom észrevettétek-e, de hogy felélénkült mindenki? ;)

mia_snow

sziasztok!
mia-talán mert nincs pesszimista hangulat?

Kép
Kép
eyi

Jó-reggelt,jó reggelt!!!!!
A hurkás fotók zabálnivalóak!!!Mindegyiket úgy megcuppangatnám!!! :wink:

Pironya!A hasalós fotón Csongi nagyon aranyos!

Szia Eyi!!!! :wink:

Kriszta!
Apa hazajött?

Oszman!A múltkor mutattál 3 rossmanos teli szatyrot bébiétellel,meg most még ez a szép adag amit tegnap vettetek...jó nagy lehet a kamrád :shock: :wink:

Olyan jó nektek,hogy ilyen,meg olyan sütiket gyártotok...na én ahhoz béna vagyok,a főzés jobban megy....
nagymamámnál minden karácsonykor volt mézes süti...kizárólag csillag formájú...az úgy hozzátartozott a karácsonyához és utána mi is azt ettük mégvagy fél évig!De finom volt nagyon,csak már március felé kicsit szikkadt...és én elterveztem kiskoromban,hogy majd nekem is lesz egy "saját" sütim ami csak "hozzám" tartozik és majd én jutok eszébe a gyerekeknek karácsonykor róla...na ezt a sütit azóta is csak elméletben sütögetem... :oops: :roll:
Vendég

Jó reggelt!

Csiri: itt az ideje, hogy ne csak elméletben sütögetsd a "maj Rád emlékeztető" sütiket :wink: Milyen jó kis ajándékot lehet csinálni belőle...... mondjuk csinálsz egy sütisdobozt, amit mondjuk karácsonyi hangulatú szalvétával bevonsz, majd megsütöd a TE sütikédet, ami valószínű inkább olyan kemény apró sütike lesz, egyedi monogrammal ellátva, majd becsomagolod :P :P :P
bluebox

sziasztok lányok!! gyors sűrgős kérdés.
Céklát AKAROK FŐZNI.AZTÁN LEFAGYASZTANI. hOGY CSINÁLJAM?????

Kata&Milán

oszman777

ááá nem küldte el.na akkor mégegyszer

1.kirándulásunk hármasban
Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
eyi

Sziasztok!

Hát alig nem jöttem egy-két napot, és győztelek visszaolvasni benneteket. Tök jó témákról írtatok, nem is tudom lehet jegyzetelnem kellett volna el ne felejtsem melyikhez szóljak hozzá!

Nagyon tündériek a sonkaképek, és mind zabálnivaló, de úgy igazán!
Csongi a hasalós képen nagyon cuki baba!

Tök jó hogy ilyen karácsonyi hangulat van már itt. Én nagyon szeretem a karácsonyt, de mindig megcsúszok az előkészületekkel. Mindig arra várok, hogy valaki segít ajándékötleteket adni, aztán a végén mégiscsak nekem kell kitalálnom, majdnem az utolsó pillanatban.

Mia: Milán merülős képe nagyon szuper!!!
Mi eddig még csak 2x voltunk babausziba, és most másodszorra merítették vízalá először, de fotó még nem készült róla, de azt mondták, majd később fognak készíteni nálunk is. Már alig várom.
Amúgy nálunk úgy működik az úszás, hogy eső alkalommal, úsztatni kellett hason, háton, jobbra-balra húzkodni a vízben, közben énekelgettünk nekik, meg lábbal locsizás is volt, és a medence szélébe kapaszkodás hasalva. Jah és fel le dobálás, persze csak módjával, hisz még kicsik. Szóval nálunk ennyi, és most jött be a merülés, amit azért még gyakorolni kell. De Milán szuperügyes! És még annyit ehhez, hogy nálunk sem jönnek házhoz megmutatni, hogy a kádban hogyan gyakoroljon vele az ember, csak annyit mondtak, ha együtt fürdünk, akkor a kádban nem szabad a vízalá meríteni, mert ott nem jó az nekik.

Azt akartam még kérdezni tőletek, hogy akik adtok a babának babapiskótát, milyen fajtát adtok? Olyan csak babáknak valót, vagy amit bárhol belehet szerezni olyat!
És brokkolit lehet már adni nekik?
Milyen zöldségeket adtok már a babuciknak?
Én most akarom majd elkezdeni neki a husis kajákat, mert jövő héten már 5 hósok leszünk.

Más: szerintetek az gáz, ha Marci még nem fordul meg magától? Csak ha a pelenkával görgetem, akkor tud oldalról hasra, de hasról hátra még csak a fenekét pupozza, de nem akar átfordulni.
Lehet ő majd egyszerre akar mindent csinálni nem? Mászni, forogni stb.
Vagy mutassam meg a dokinak azért? De lehet hogy ő lustább fajta. Nem tudom.

ancsika82

Eyi: szuperek a képek a kirándulásról! Aranyosak vagytok!

Oszmann: én úgy csinálnám, ha kész és megfőtt, vagy felkarikáznám, vagy felkockáznám, és kisadagkákba eltenném a fagyóba. Erre voltál kíváncsi, vagy arra, hogyan főzd?

ancsika82

Kép hol vagy anya???
Kép Kép Kép Kép nyugalom a köbön
Kép
sárgarépapüré szivecskék és rudak
Kép

Kép
Kép
eyi

de jó ötlet ez a fajta lefagyasztási! Tetszik!
Mirabell GYÖNyörŰŰŰŰŰŰ!!!És milyen édesen nevet teliszájjal!

ancsika82

Meg akarom főzni,sos vizbe kell ha fagyasztom aztán???
Vagy sima vizbe????
Pépesitve fagyasztanám le.
Vagy kockára???

Kata&Milán

oszman777

Én sima vízben főzném nem sósban, és akkor ízesíteném, ha készre csinálom a kaját majd! Pépesítve is jó, vagy kockázva, ahogy jobban szimpibb!

ancsika82

köszike:) angyal baba

ancsika szerintem egyáltalán nem gáz, lényeg, h. egyéves korára ugyanazt fogja csinálni mint a többi vele egykorú gyerek.

a céklás kérdés engem is érdekelne, én is azt akaro k főzni legközelebb.(anyóskám szerez céklát)jut eszembe-csiri drága anyósod még megvan?régen adtál hírt róla :lol: :lol: :)

Kép
Kép
eyi

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 12:32-kor.
Vendég

Eyi: jó képek nagyon!!! És de jó, hogy voltatok kirándulni! :P

sárgarépa püré: nem értem :oops: :oops:
Mirának csináltad??? Vagy?? Ha neki, akkor így fagyasztod le???
bszilvi25

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 12:33-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 12:33-kor.
Vendég

[quote="ancsika82"]S írta:ancsika82ziasztok!
Azt akartam még kérdezni tőletek, hogy akik adtok a babának babapiskótát, milyen fajtát adtok? Olyan csak babáknak valót, vagy amit bárhol belehet szerezni olyat!
És brokkolit lehet már adni nekik?
Milyen zöldségeket adtok már a babuciknak?

Az én kérdésemre is válaszolnátok? Már akik adnak ilyeneket a babának azok?

ancsika82

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 12:34-kor.
Vendég

aha lefagyasztottam, utána áttettem zacsiba, ahogy kriszta írta.

Kép
Kép
eyi

majd félévesen kezdjük..

Kép
Kép
eyi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: