Ed!Kösz, amit írtál, igazából olyat kerestem, aki már szült nála.De mivel te előttem jársz három héttel így még az is lehet, hogy előbb szülsz nála mint én(márha őt választod), és akkor tudsz mesélni
Ha kell meg tudom adni a tel.számát, rendelni mindig a magánrendelőjében rendel,Budán, ha a cím is kell, akkor azt is meg tudom adni.Bár nem igazán értelek, hogy ha eddig a Szabóhoz jártál, akkor most miért akarsz válatni.Elfoglalt vagy vmiért már nem bízol benne?Bocs ha indiszkrét voltam. Ági, te hányadik héten is vagy?Mert nekem még 8 hétig kell tűrnöm.És tényleg egyre erősebb lesz.A teákban én se bízok, főleg azért, mert én képtelen vagyok bármit leküldeni a torkomon ami büdös vagy rossz az íze.A munkahelyemen foglalkoztunk ilyen teákkal, és pl. a nyugtató teakeveréknek szabályosan temető szaga volt. Háááát...
Egyebként tegnap temetésen voltunk,és nagyon-nagyon sokat kellett gyalogolni a sírhoz, iszonyú hosszú volt a temető, és este mintha nem fájt volna annyira.Szóval lehet, hogy az erőltetés jót tesz, nem tudom.
Zsizsa, kösz a mélt, még ugyan nem néztem meg, mert ezen a gépen nem jön be vmiért a freemail, a másik gép meg foglalt éppen, szóval ha odajutok, akkor megnézem, hogy jött-e vmi.
Azt hiszem egyenlőre ennyi, puszi mindenkinek, Léna

Még annyit, hogy amikor én voltam augusztusban, akkor egy egyágyas és egy háromágyas szülőszoba volt, lehet, hogy azóta átalakították? Én szerencsés voltam, mert pont szabad volt az egyágyas.