Szofi,
Csak egy-két napot próbáltam elhagyni a kaját. Igen, én is tartok a berögződéstől, de talán azért nem lesz gond, mivel nem ébrednek fel, nyitva sincs a szemük, alszanak tovább. Én is 180ml vizet csinálok nekik 6 kanál táppal, és mostanában ebből csak 180-190-et esznek meg. Az enyémek is különben maguktól álltak erre a rendszerre, én sem erőltettem semmit. És egymástól sincsenek elcsúszva. Korábban ettek 3 óránként, akkor szépen kijött az 5 evés, csak mostanában nem működik mióta nem akarnak 3 óránként enni.
Mától már nem adok nekik éjfélkor, aztán meglátjuk.
Szanet,
Jaj de cuki Janka ahogy pakol a bödönbe!
Riddencs,
Cukik! Főleg az utolsó kép tetszik. Én annyira szeretem így öltöztetni az enyémeket!
Nikole,
Drukkolunk!
Tüccs,
Nagyon szorítunk, kitartás! Jó lenne azért még egy pár hetet egyben maradnotok!
Lanyané,
Gratula a csajaidnak, hogy ilyen jól viselték a prevenart. Az enyémek arcán látom hogy sokkal jobban fáj, mint a kötelező, meg jobban is sírnak.

Mondjuk utána az enyémek is nagyon jót alszanak.
Fanni,
Nagyon cukik!
Sotske,
Jaj de szépek a lánykáid! Látom, te is szereted őket öltöztetni, nem tévedek, ugye?
Ancsi,
Üdv újra itt, és örülök, hogy végül minden rendbe jött Zsófival is. Képeket is kérünk persze!
Felül, ahol látod a segédleteket, a legördülő menüből kiválasztod a profilt, és ott megadhatsz új jelszót.
Ani,
Én nem gondoltam rá, hogy adatok influenza elleni oltást.