A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Jó lett a bébirépás levesem, de marhára nem jó még a fejem, itt gyömöszkélem folyton, hogy ne lüktessen. :x

KépKép
benó

Ó, bocsi, laptető! :D
A laptető mindenféle jószerencsét jelent.

KépKép
benó

Szia Márti, Szia Csilla!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi! Örülök, hogy kialudtad magad. :D
Van 2 új tagunk. :D :D

KépKép
benó

Na, nem tudok újat mondani. :lol:

KépKép
benó

Igen a csipáim mögül most olvasom!!!!!!!!!!!!! :D

Nem akar valaki helyettem éjszaka dolgozni?

Kép
muzsuzska

Velem nem mennél most sokra, de együttérzek veled. :wink:

KépKép
benó

Benó, nem tudsz szerezni egy vérnyomásmérőt, és fejfájáskor néha megmérni?????????
De van ápolónőnk is már! Milyen osztályon dolgozol?

Kép
muzsuzska

Tegnap este óta fáj a fejem, nem tudom, mi lehet az oka. Ma illegális módon 2 kávét is megittam, hátha segít. Egyébként a kávén kívül mi jó még az alacsony vérnyomásra?

KépKép
benó

Dehogynem, ma reggel lehányhattad volna a főnőkömet mert nagyon hülye volt!

Kép
muzsuzska

De lehet, hogy simán a hormonváltozás az oka vagy az időjárásváltozás.

KépKép
benó

Ha hányni kell, akkor számíthatsz rám! Majdnem lehánytam szegény Andit reggel a kocsiban! :x

KépKép
benó

Ittál eleget???????? Ha hánysz még többet kell!
Nekem meg egész éjjel égett a belem! Már napok óta!!!!!!!! :evil: Majdnem hánytam tőle!

Kép
muzsuzska

Biztos a sok C-vitamin, nem?
Ittam, ittam.

KépKép
benó

Készülnöm kell!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Szegény fejed. :cry: :cry:

KépKép
benó

Abbahagytam, amikor először jött!

Kép
muzsuzska

Jó éjszakát mindenkinek!!!!!!!!! Mennem kell dolgozni!

Kép
muzsuzska

Akkor nem tudom. Hátha a Márti tudja majd.
Menj nyugodtan, én se maradok most sokáig. Kitartás!

KépKép
benó

Egy kicsit elmegyek mosogatni, aztán ti meg oldakat írtok! Még nem teljesen igazodok itt ki mindenen, de majd csak belejövök!

Kiscsibe01
kiscsibe01

Min nem igazodsz ki, Csilla?

KépKép
benó

Bele fogsz jönni, de kérdezz nyugodtan!

KépKép
benó

Nekem ez egy kicsit magas, ha megírom a szöveget, és kiírja, hogy sikeres mire kell kattintanom, hogy lássam ti mit írtok?

Kiscsibe01
kiscsibe01

Megírod a szöveget :arrow: elküld :arrow: és utána automatikusan visszajön a fórumba. Ha nem, akkor arra kell kattintani, hogy vissza a fórumba - és ott kikeresni a topicot, de az bonyolultabb. Olykor pedig frissítgetni is kell az oldalt, mert nem nagyon frissít magától. Az F5-öt szoktam nyomkodni, az a frissítés (jónak mondom, bocs :oops: ) és akkor meglátom, mit írtak előttem egy minutummal.

KépKép
benó

Itt vagytok még?Most olvasom amit írtatok.Szóval a fejfájás az nagyon nem jó.Akkor főleg ha alacsony a vérnyomásod.Igazából arra a kávé a legjobb.Úgy látszik ez egy ilyen "hánykolódós nap"Én is összehánykolódtam magam délután. :( Nem bírom az autót.Köszi a vonalzós dolgot,majd holnap megpróbálom.Amúgy a tüdő oszt.dolgoztam márciustól előtte 9 évig a kronikus osztályon.Nem is ilyedtem meg,hogy újra pelenkáznom kellesz.csak a méret szokatlan :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Miért nem jó, ha alacsony a vérnyomás és fejfájás van? Az jelent valami bajt?

KépKép
benó

Nekem még szokatlan lesz minden, de én sem ijedek meg.

KépKép
benó

Elfelejtettem!Helló új belépő kiscsibe! :lol: Tényleg tök jó a gárda.Puszi neked érte Tancsu. :wink:

Kép
martik77

Te sokat szoktál hányni? Még most is hánysz :shock: vagy csak véletlen volt? :roll:

KépKép
benó

Benó mit mondott a doki erre a fejfájásra? De azt mondtad, hogy a terhesség előtt is fájt nem? Lehet, hogy nem árt beszélni a dokival!
Remélem holnap már jobban fog ez nekem menni! Bocsi, hogy lelépek, de inkább most jó éjszakát kívánok nektek! Puszi:

Kiscsibe01
kiscsibe01

Jaj, lányok, nem bírok már itt ülni. Megyek lassan.

KépKép
benó

Nekem van egy REflux gyomor betegségem amire szedek időnként gyógyszert és nem mertem bevenni.De muszáj volt,azóta oké.Az autót gyerekkoromba se bírtam és most újra előjött.folyt.köv

Kép
martik77

Azért mondtam a fejfájásodra,hogy nem jó mert a kávé-n kívül nincs jobb ötletem.Mindig ilyen volt?

Kép
martik77

Puszi, jó éjt, Csilla! :D
Régen is fájt, és azt mondják, ikerterhességben gyakoribb a fejfájás, de simán a hormonváltozás is okozhatja, de tényleg régebben is fájt. Pont tegnap jutott eszembe, hogy de jó, már milyen régen fájt (kb. egy hete :wink:). Nem mond rá a doki semmit, majd elmúlik.

KépKép
benó

Ja, értem. Azt hittem, a baba okozza a hányást. A Reflux nem lehet túl jó, az olyan gyomorizé, ugye? Bocs, a pontos megfogalmazásért. :roll:

KépKép
benó

Azt hittem, tudsz valami iszonyatos betegséget, ami alacsony vérnyomással és fejfájással jár. Ha nem, akkor minden ok. :lol: Majd egy-két nap múlva elmúlik. :lol: A babákért mindent. De most már le is fekszem, mert tényleg csehül vagyok, gáz itt ülni.

Puszi nektek, jó éjt mindenkinek! Aztán holnap tessék vonalzót csinálni az újaknak! :D :D Puszi :D :D

KépKép
benó

Aludj jól! Aludjatok jól! Tudom, hogy nem jó a fejfájás, de ha a terhesség ezzel jár, akkor szeretném ha már nekem is fájna a fejem!
Na mindegy majd egyszer talán! Remélem tényleg el fog múlni a fejfájásod!

Puszi nektek, most már tényleg megyek! Aztán holnap egy kicsit bővebben magamról is! Remélem titeket is hamar megismerlek majd!

Pusz

Kiscsibe01
kiscsibe01

Jövök hozzátok holnap is én is! Puszi

KépKép
benó

Igen gyomor izé :lol: Jobban is hangzik mint hogy gyomorfekély előtti állapot.Akkor migrénes vagy.Időnként vehetsz be gyógyszert semmi baj nem lesz.

Kép
martik77

Jó éjt mindenkinek.Puszi

Kép
martik77

Sziasztok! :wink:

Kép
flóra 11

Sziasztok

Látom van még egy új tagunk..:)
Üdv Csilla a csapatban...
Majd mesélj magadról!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Csilla

Ha elküldöd a hsz-t,akkor kattints a hozzászólás megtekintésére és akkor visszatért egyből ide...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Benó

A fejfájás teljesen normális!!!

Nekem is fájt az elején és a doki azt mondta,hogy a többi tünettel együtt ez is el fog múlni majd....

Egyébként az ilyenkor fellépő vérbőség az oka szerintem....

A legjobb a napi kávén kivül a sok-sok folyadék...!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Inaskám ma elég nyafka..
Tuti érzi a frontot,mert nehezen alszik,nyüglődik....
Remélem holnapra jobb kedve lesz...:)

Amúgy irigykedhettek Mártira,Ő ma is itt volt nálunk és babázott kicsit...:) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Timi mikor is fekszik a kórházba????
Segitség!!!
Nem akarok visszaolvasni!!! :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép[/
tancsu

Leléptem alukálni...

Cupp..:)

Szép álmokat,holnap jövök...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Látom sikeresen lekéstem mindenkit. :(

Kép
flóra 11

Tancsu,Timi pénteken lép be. De ma nem volt. Gyanús...

Kép
flóra 11

Csilla üdv a csapatban! :D

Ennyi új tag! Ne izguljatok, nemcsak nektek nehéz, én is nehezen jegyzem meg az adatokat. :oops:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: