A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Ez szörnyű! :( Kívánom, hogy egy babó után már csak magyar suliban kelljen tanítanod! :wink: Nincsenek is szlovák barátaitok?

Kép
szilzi

Megmutatom, nekem is hasonló, azért is tudtam,hogy sikertelenek voltunk,mert írtam is, hogy lezuhant a hőm. Akkor tuti nincs baba... :( Mutatom.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c ... 33600_.png

Kép
flóra 11

Köszike.
Csináltam a fertilityn is,de végül nem használom.Nekem itt jobban tetszik. Bár ez a program nem veszi nekem figyelembe, hiába mondom neki, :lol: ,hogy a hoyyzú ciklusokat meg a túl rövideket ne bvegye figyelembe. Aztán össze-vissza jelölgeti be nekem a pé-t.

Kép
flóra 11

Szlovák barátok? Hát hirtelen nem tudok. Ismerősigen, de a baráti körünkben nincs szlovák.

Kép
flóra 11

Jók azok a 18-as karikák! :lol: :lol: De nekem csak a mostanában ugrál! De én ehhez nem értek! :oops: A saját hőmhöz! Ez szégyen! :lol: :lol: :lol:
Azért majd megmutatom egy hét múlva is, jó?? :wink:

Kép
szilzi

Igen, azért érdedelne a fertiliti, mert ott bejelöli a pét. A ciklus.hu-n tényleg hülyeség az a kis négyzet amiben belehet jelölni, hogy ezt vagy azt vegyen vagy ne vegyen figyelembe! Nálam sem működik, mert minden hónapban átlagot vesz az összes tárol mensiből! :shock:

Kép
szilzi

Mutasd csak nyugodtan. Sokat én sem értek hozzá. Szerintem volt pé-d. De többet tudnak neked mondani a gyakori kérdések.hu-n. Én is meg szoktam kérdezni.

Kép
flóra 11

Múltkor erről beszélgettübk az A-val, hogy milyen lehet magyarként egy másik országban élni. Mármint úgy, hogy oda születtél és elvileg az a hazád, de mégsem.... :? Nem lehet egyszerű :(

Kép
szilzi

Igen,nálam is az nem működik. :evil: Ez a program hibája. :evil:

Hát mi karikáztunk eleget, nem rajtunk múlott. :lol:

Kép
flóra 11

Oda felkell tenni a vonalzót? Én ott még nem próbálkoztam, nem tennéd fel az enyémet? :oops: :? :roll:

Kép
szilzi

Hát az biztos! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Mindjárt jövök Florita! :D ( nekem így is tetszik a neved, sokszor magamban így hívlak, bocsi :oops: )

Kép
szilzi

Igen, nem egyszerű, komolyan. És sajna kevesen értik meg. Vagyis Magyarországon kevesen értik meg. Tényleg az van, hogy ide születtünkmagyarnak, tehát gyakorlatilag ez a hazánk. De elméletileg egyáltalán nem!!!!! Nekem ez az ország sose lesz a hazám, nem is akarom!!!!! :evil: Nekünk a szívünkben Magyarország a hazánk,viszont mégsem mondhatjuk hazánknak. Tehát mi azt mondjuk, hogy hazátlanok vagyunk. :(

Kép
flóra 11

Ez nagyon rossz lehet, főleg, ha nincs is lehetőséged gyakran "haza" járni, főleg nem átköltözni! :cry: :cry:

Kép
szilzi

Hívj, váljék egészségedre!!!! :lol: :lol: :lol:
Egyszer majd áttérünk az Ildikóra, mert ha jön valaki új, mindig magyarázkodni kell.

Kép
flóra 11

Nagyon rossz.... Nálatok még a levegőis más. :wink:

Kép
flóra 11

Nekem az Ildikó is nagyon tetszik! :wink:

Mit csinálsz ma délután? Mi a titkod, hogy ilyen kevés alvással is bírod? :shock:

Kép
szilzi

Bocsika, megjött a F. , ettünk, megyek takarítani. Este jövök.

Kép
flóra 11

Nincs titkom, nem bírom, fáradt vagyok állandóan....

Kép
flóra 11

Ma délután a F. remélem befejezi a plafont én pedig ablakot mosok a gyerekszobában.

Kép
flóra 11

Gondolom már dolgoztok nagyon! Jó munkát! :?

Kép
szilzi

Sziasztok...:)

Üdv Márti a csapatban!!!!!!!!!

Látom a lényeget még nem árultad el itt a csajoknak...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Vettem 9 kiló husit,el kéne csomagolnom a fagyra...
Van benne pipi is meg kucu is...:)
Betankolom a fagyómat...:D :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Jó munkát Flóra!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Szilzi

Te mindig dolizol????? :shock:

Kép

Kép[/
tancsu

Apával dvd-zünk...
Inaska elaludt...:)

Majd még benézek...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Dvd... de jó egyeseknek! :lol:

Kép
flóra 11

Látom Tancsu,megnt kezdesz pörögni! :lol: :lol: :lol: Jó dvd-st Nektek! :D

Mostanában nem is dolgoztam olyan sokat, szerintem, csak azért tűnik soknak, mert apunál is dolgoztam, a szabadnapjaimon! :?

Kép
szilzi

Ugye, Flóra??? :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Igen Szilzi a nevem eredetileg Kiss Márta,csak a kórházi rendszerbe a munkahelyen martik néven lettem regisztrálva ami megtetszett.Tancsu igazad van nem akartam túl,sokat se túl keveset írni így kimaradt a lényeg!!!!16 hetes terhes vagyok!!!!!!Puszi mindenkinek.

Kép
martik77

Gratulálok! :D :D :D Hát ezzel kellett volna indítani! :D :D :D Benóval boldogan "terheskedhettek"! :D :D
Nem próbálkoztatok sokáig ugye? :wink:

Kép
szilzi

Kérünk kismamis vonalzót, pocakfotót.... Most hirtelen nem jut eszembe más :roll:

Kép
szilzi

Még nem tudom,hogy kell feltölteni vonalzót,képet meg csak ezt az egyet engedte.Segítséggggggggg!!!!!!!!!! :D Már volt ezelőtt egy terhességem,csak az januárba 7 hétnél elhalt.De most eddig minden jól megy. :D Tancsu:az én hűtőmet is feltankolhatnád!!!

Kép
martik77

http://babatervezok.otthona.net/terhesgorbek.shtml

Flóra, itt annyi görbe van, hogy csak na! :D :lol: :lol:

Kép
szilzi

Sajnálom Márti :(

Sok helyen lehet készíteni vonalzót, nézd meg hol szeretnéd és akkor tudunk segíteni :wink: Én igazából csak a nőivonalba tudok... :oops:

Kép
szilzi

Azt tudom, hol találom,csak azt nem,hogy ide hogy kell feltölteni.Rajta szoktam lenni a chet oldalon ott rajta van a vonalzóm is,csak ott nem szólnak az újakhoz igazából vagy csak nagy ritkán. :(

Kép
martik77

Itt az aláírásodhoz kell a profilban becsatolni! :wink:

Kép
szilzi

Sziasztok

Látom Márti elmondtad a lényeget.... :wink:
Kb akkor együtt szültünk volna ugye???

Majd ha az enyém tele lesz,de még abban is van hely.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Márti

Ha majd nem sikerülne a vonalzód,akkor jövőhéten ugyis menek hozzád és megcsináljuk együtt....

Amúgy a többieknek árulom el,hogy egy általános suliba jártunk,még onnan az ismerettségünk...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Még mindig nem értünk a film végére...:D

Nagyon hosszú is,meg közben etettem,elpakoltuk a husikat,vacsiztunk,stb...

Távol Afrikától....

Ez a film cime és nekem nagyon tetszik....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Na menek is nézni tovább...

Cupp..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok, végre én is megyek haza! :D
Én pénteken újra dolgozom, majd jelentkezem! Pussz :D

Kép
szilzi

Helló!
:D Üdv Mártinak! :D
Remélem, jön a Csilla is, ma is hívtam! :D
És adott nekem AJÁNDÉKBA kismamavitamint! Köszi még egyszer!

Viszont kegyetlenül szarul vagyok, a temetést is alig bírtam ki.
Úgyhogy ma se leszek sokáig, már kezdtek hozzászokni, mi? :wink:
Nagyon fáj a fejem.

KépKép
benó

Visszaolvastam! Márti, gratulálok a 16 hetességedhez és nagyon sajnálom az előzőt.... :cry: :cry:
Örülök, hogy jó volt a színház, Szilzi! Gondoltam, hogy A.-nak annyira nem fog bejönni, pasi, nem? :wink:
Flóra, minden tiszteletem, hogy bírtál ezekkel a vadállatokkal. És az előadásod hogy sikerült?
Zsuzsi, Edina, mi van veletek?
Tancsu, látom, újra a régi jó háziasszony vagy! :D

KépKép
benó

Ja, és Márti, mindjárt írom, hogy mit kell csinálni:
Vagy a noivonal.hu-ra, vagy a lilypie.com-ra vagy a tickerfactory.com-ra mész, és ott (a noivonalhoz regisztrálni kell) a vonalzókra kell menni (expecting a baby - ez van a lilypie-n; Csillának majd trying to conceive-re kell kattintania), szóval
ott elkészíted a vonalzódat, beírod, mikor volt az utolsó menstruációd első napja stb., aztán arra kattinj, hogy Create ticker és akkor megjelenik kettő téglalap, az egyik elé az van írva, hogy PseudoHTML or BBCode stb. azt a táblázatban lévő szöveget fogod, másolod és beilleszted a babaneten a profilodban található aláírás négyzetbe és ennyi.

KépKép
benó

Sziasztok!

Én vagyok az a bizonyos Csilla, de nem a saját nevemen jelentkeztem be, mert állandóan kiírta, hogy ez a felsználónév már foglalt. Apu hívott mindig kis csibének, még a mai napig is.
Mostanában sokszor olvastam a csevegéseteket, de ti annyira jó kis csapat vagytok, hogy betolakodónak éreztem volna magam, ha csak úgy megszólalok. De ma találkoztam benóval és végül vasalás után rászántam magam, pedig fáradt vagyok és a kedvem sem az igazi.
Benó remélem holnapra már jobban leszel, pihengessél! Hogy sikerült a babyrépás levesed?

Remélem nem baj lányok, hogy csatlakoztam hozzátok!

Kiscsibe01
kiscsibe01

Puszi Csilla! :D :D :D

KépKép
benó

Az előbb láttam, hogy új regisztrált tag Kiscsibe, és valahogy éreztem, hogy te vagy az! :D :D :D
A lányok nagyon nyíltszívűek és mindenkit szeretettel fogadnak! :D :D :D

KépKép
benó

Egyébként nem vagyunk sokan, összesen 11-en most már. Márti nevű új tagunk is van, ő is ma jelentkezett be.
2 tagunk egyáltalán nem aktív, úgyhogy (egyáltalán, tagnak hívnak minket, honnan szedtem ezt? :shock: :shock:) csak 9, téged és engem leszámítva 7 embert kell megismerned.

KépKép
benó

Kialudtam! :D :D :D egykor felébredtem, gyors lecsó és evés, aztán megint szundi! Most próbálok ébredezni egy kávé mellett.

A héten nagyon szarul birom az éjszakázást.

Jó a babakocsi, de Benónak indigóval kéne! Épp azt gondoltam mint Szilvi! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: