A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Azt a mindenit!!!!Micsoda gyönyörű súlyú gyerekek!!!!!!
[color=red]Kornéliusz, gratulálok!!Sok-sok örömet a Picikhez, gyors felépülést!!![/color]Képeket várunk!!!
De örülök!!

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Almi, ha minden igaz akkor spinális érzéstelenítéssel végzik el a műtétet (nem voltam tisztában mi a különbség a spinális és az epidurális között, ez a cikk segített: http://www.babaszoba.hu/topics/9month/articles/572 ).

Valahol számomra természetesebbnek tűnik, hogy ha már császár, akkor magától hagyják beindulni a szülést, a baba érezze, hogy valami nagy-nagy dolog készül. Az orvosom a programozottságban biztonságot lát, ami azt hiszem lefordítható kényelmességre is. Mindenki elérhető, friss és még üde (délelőtti műtétet terveznek), elviekben nem lesz kapkodás és aneszteziológus hiány.
Azt hiszem ez is egy olyan téma, ami megosztja a véleményeket.
Én már nem bánom, beletörődtem az egészbe, csak legyen minden rendben és foghassam Kedvesem kezét.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsemlyécske2 2008.10.22 11:22-kor.

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Huu
hatalmas nagy gratula Kornéliusznak a szép méretes babákhoz!!!!

Még egy babának is szép ez a súly nemhogy kettőnek. jó érettek ez a lényeg. anyg gratulaaaa

Azért kell kér helyre járnom mert a doki székhelye a nyírőben van de szültetni aki nem akar ugye fizetős khban azt az uzsokiban. és kell oda is menjek hogy lássanak stb. De nem bánom :lol: :lol:

És aki uzsokis. Én jövőhét csütörtökön megyek ctg-re 10.15-re :lol: :lol:

harivera
Budapest XXI. kerület

Hatalmas gratula Kornéliusznak az ikrekhez!
Sok boldogságot!

KépKép
dreika

Kornéliusz!
Gratulálok a babákhoz!!!

Várjuk a képeket és a további híreket!

Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Kornéliusz!
Gratulálunk a babákhoz!!!

Nagyon várom én is a képeket és a híreket!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

beszteri

Nagyon nagy gratula Kornéliusznak a babákhoz!
Szép nagy súlyú babák!
:lol:
Vendég

Sziasztok!

Harivera:Örülök,hogy minden ok.Sajnálom az anti d-t.Számomra is érthetelen,hogy akkor hogyis van ez.

Katica:Remélem már nem fáj a hasija.Majd kérek beszámolót :D

beagle:Örülök,hogy minden oké.Szép súlya van :D Hát igen benne van a pakliban,hogy nem annyi és akkora a babó +-10%általában az eltérés.De van akinél durvább,de szerintem ott az UH-s nem jó.Szerintem is mindenképpen kérd,hogy vegyék le a mintát,mert sajna nem lehet tudni,hogy van-e vagy nincs.Én is csak azért kértem,mert kicsit több volt a folyásom és kicsit sárgás lett.És így derűlt ki a strepto.De legalább kiderűlt és így tuti minden oké lessz.Pedig a dokinak kéne levenni ilyenkor már,de úgy látszik nem minden doki csinálja meg,ha a kismamának nincs panasza.Hát szerintem is hagyd vasárnapra a dolgot,mert valóban beindíthatja a szülést erre nekem is felhívták a figyelmemet.Hát alul én is reggelente majd szét szakadok.Keményedéseim most is voltak,de rendszertelenek.

Kornéliusz Gratulálok a babákhoz szép súlyuk van :D Jó egészséget és sok tejcsit kívánok!!!!!
Écike:Merre vagy???Remélem minden rendben van veletek.Ha tudsz jelentkezz!!!

honey:Én is kíváncsi vagyok,hogy a front hatással lessz-e valakire közülünk.Én eléggé érzékeny vagyok a frontra sajna.Hát a felkeléssel meg a menéssel én is ugyanígy vagyok nekem is már eléggé nehezemre esnek ezek a dolgok.És akkor hétfőn már te is láthatod a picurodat :D

Judit:Megy a drukk!!!Akkor már lehet,hogy nemsokára megszületik Blanka :D

Katinka:Nem gáz ilyenkor a kezelés,ha van valami azt jobb kikezelni szülés előtt.Én is szedek antibiotikumot és kapni is fogok szülés közben is.

Nati:Örülök,hogy jól vagy és,hogy minden okés és haladnak a dolgok.

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Bocsi hogy nem jelentkeztem eddig de vasárnap meghalt apukám testvére és nem nagyon volt kedvem irogatni de azért olvastalak benneteket.

Almi:de Én voltam az.Elég sokáig voltam ott mert nem volt jó az első NST annyit mocorogtak.De lehet hogy akkor beszélgettünk is?Tök vicces ha igen.

Harivera:pont akkor jelentkeztél be NST re amikor ott voltam.Jöv.hét csütörtökre asszem 10 re.És ti jól vagytok?Van esély arra hogy a kislányod beforduljon.

Kornéliusz Nagyon Nagyon Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Remélem minden ok volt és amint tudsz rakj fel képeket és írj meg mindent.

Üdv az ujjaknak is!!!!!!

Zsé:teljesen jogos a doki váltás ha nálam is ez lett volna mint nálad én is így döntöttem volna.Minden okés lesz

Most megyek este megint jövök!!!!!!!!!!És megírom a többit.

Kép
Kép
mesi01

KORNÉLIUSZNAK NAGY GRATULA A KÉT NAGY BABÁHOZ! :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
melcsi82

Sziasztok!

Kornéliusz: Szívből gratulálok Simon és Róza babához! Mielőbbi felépülést, és sok-sok tejcit kívánok!

Zsé: örülök, hogy végül sikerült olyan orvost találnotok, akivel jobban együtt tudtok működni ;-) Érdekes, hogy Neked tologatják a terminust, mert nekem annak ellenére, hogy az UH-kon hol picit kisebb hol picit nagyobbnak mérik a babát, az eredeti kiírt időpontot írják mindig.

Pipal: :D néha nekem is megfordul a fejembe, hogy megszerelem a kocsit, vagy ilyesmi, mert ooolyan jó lenne, ha apa többet lehetne itthon!!! :D

Judit: tényleg izgalmasak a napjaid :) Remélem jó időpontot választ magának a kicsi ;-) Amúgy ez a nyákdugó dologgal kapcsolatban akartam kérdezni, hogy ez pontosan milyen? Nekem néhány napja van olyan folyásom, ami nyákszerű... ez lehet az lenne? Vagy csak tisztul a szervezet, és készül a szülésre?

Katinka: Te is már a finisben vagy ;-) A bacis hüvelykúpos dologban sajnos nem tudok segíteni, de szerintem a dokik tudják mit csinálnak.

Nati:
örülök, hogy haladnak nálatok a dolgok. Látod, azért hamar eltelt ez a pár nap a férjed nélkül ;-) Bár elhiszem, hogy nem volt könnyű. Én azt is nehezen bírom, hogy dolgozni jár...

Tegnap voltam NST-n, jó volt beszélgetni a szülésznővel. Ma pedig UH-ra és vérvételre mentem, a baba 3200 g körül van, és eléggé lent van. 39 hetesre becsülte a doki, vagyis lehet, hogy jövő héten szülök??? :D

Judit
Kép
sonny

Kornéliusz
Nagyon nagyon sok örömöt és boldogságot kívánok az egész családnak! Gratulálok a babákhoz! Gyors felépülést és sok tejcsit!

Kép
Kép
nati80

Kornéliusz!
Nagyon sok boldogságot kívánok a két kisbabádhoz!

Kép
Kép
dalminha

Ma voltam első NST-n, gondoltam is Kornéliuszra, hogy kb valahol itt fekszik a közelben... :) Eredmény jó, pedig nagyon izgultam. Utána UH is volt, a baba kb 2900 g, elég pindur, de nekem tökéletesen megfelel, még 2 hét alatt nőhet 30-40 dkg-t is. Nem baj, ha picike, (Korit már így is beelőzte :) ) majd kinnt megnő. Találkoztam egy kimamával, aki már 9 napot ráhúzott, de még nem fektették be, és nincs is róla szó... :? szegény...
Nálunk nem is csinálnak strepto szűrést.

Kép
Kép
dalminha

Kornéliusz!

Hatalmas gratula a picurkákhoz :D ! Gyors felépülést és sok-sok tejcit kívánok!

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok

Nati, örülök hogy minden rendben volt a ctg-n , kár hogy nem tudsz szerdán jönni mert nekem akkor kell majd mennem reggel 8-ra. Látod milyen gyorsan eltelt ez a pár nap a párod nélkül? nem rég még itt szomorkodtál hogy elment most pedig már a fellegekben jársz hogy holnap otthon lesz. :lol:

Nálunk minden rendben ma voltam terhesrendelésen a dokinál kaptam megint egy szép beutalott vérvételre , a steptot sajnos nem tudták levenni mert ugye jönnek az ünnepek és nem tudják tovább küldeni. :( Majd a jövőhéten bent a korházban leveszi a doki.
Vendég

Sziasztok!

Kornéliusz
Gratulálok:)) Nagyon szép súlyú babák lettek:)))

Bea
kumpibogar

Sziasztok!

Először is: Nagy-nagy gratula Kornéliusznak a Kicsikhez, akik nem is kicsik!:)) Sok boldogságot és jó egészséget Nektek!!!!

Örömmel láttam, hogy végre Léna is hazamehetett! Nagyon édes pici lány! :)

Hogy viselitek ezt a frontot?

Én jósolgatok 2-3 napja kitartóan. Ma voltam CTG-n, ahol Ádám nagyon aktív volt, amire persze azért előtte egy kis csokival rásegítettem. A CTG-n már látszik, hogy gyakorol a méhem. :)

Ma végre megismertem a szülésznőm is és voltam a szülőszobákat megnézni. A szülésznő nagyon kedves és aranyos, már az első pillanatban szimpi volt. Teljesen megnyugodtam a beszélgetésünk után, mert reggel valamiért iszonyú pánik jött rám.
A szülőszobák szupik.

Jövő héten csütörtökön újra CTG, pénteken 38 hetes UH. Ez egy kicsit szívás, hogy külön napokon, de egyszerűen hétfőtől csütörtökig teljesen tele volt az UH előjegyzés. Biztos a hosszú hétvége bezavart. :(

Eszter!
Köszi, megkaptam a számokat.

Üdv,
eszter

Kép
ske

Sziasztok!

Elnézést, hogy ismeretlenül zavarok, de szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy barátnőm honlapját, aki szopopárnákat készít:
http://www.szoptatosparna.atw.hu/

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Kornéliusz gratulálok a szép nagy babákhoz! Sok egészséget mindhármotoknak és sok tejcit kívánok :)

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!
Beszéltem Kornéliusszal. Teljesen meg volt hatódva, h. ilyen sokan gratuláltatok neki! Jól van, még 9 óráig mozdulatlanul kell feküdnie. A piciket is akkor megy meglátogatni és holnaptól lesznek vele! Legkorábban hétfőn mehetnek haza. :)

Dalma!
Legközelebb kedden megyek NST-re. Úgy látom mindig elkerüljük egymást! De még lehet, h.együtt szülünk! :)

KépKép
KépKép
hangolka

Azta!
Kornéliusz csatlakoznék a sok előttem szolóhoz [color=violet]GRATULÁLOK[/color] sok szeretettel a két babácskához! Gyönyörű nagy babák!!

Sajnos nem tudok visszaolvasni,csak átfutottam az oldalt de nagyon drukkolok mindenkinek akinek közeleg a nagy nap!!

Köszönjük a gratukat, És Eszter sajna nekünk sem sikerült túl jól az első éjjel.Iszonyat gyomorgyörcse volt 1 órán keresztül üvöltött szegénykém, majd megszakadt a szívünk érte! Már jól van, remélem nem lesz hasfájós... Különben egy kis tünemény érdeklődik,mosolyog jókedvű baba.Csak rossz hogy nincs mit tenni az ilyen görcsök ellen..
Ja elfelejtettem írni hogy a dokik javaslatára hagytuk el a korházat..egyszóval kidobtak 2120 gr,-nál... :)

Écike
gyere mesélj Te is!
[/b]

Kép
katica_75

Ske
Sajnálom, hogy nem tudtunk találkozni ma, de olyan gyorsan végeztem, hogy a 10 órási buszon már rajta voltam. Én is csütörtökön megyek megint ctg-re. Te hányra mész? Én megint 8,30-ra.
Ki lesz a szülésznőd? Bocsi, ha már írtad, de szita az agyam nagyon.

Megsütöttem életem első elméletileg igazi főzött vaníliakrémes somlóiját. 3 különböző piskótát sütöttem hozzá + főztem a krémet és a szirupot is. Összeraktam tortának és vagy galuskákat szaggatok majd belőle vagy szeletelem tortának, még nem tudom. Lehet meg is kóstolom majd , de csak egy falatot. Holnap megfőzöm hozzá a csokiszirupot és veszek tejszínhabot is. Párom biztos nagyon fog neki örülni, mert imádja!

Kép
Kép
nati80

Katica, de jó, hogy Léna már otthon van! Gyönyörű kiscsajszi!!!!

Kornéliusz! Gratula a két gyönyörű babához! Sok tejcsit , egészséget!!!!!
És várjuk a képeket!!!!

Zs, jól tetted, hogy váltottál!!!!

Voltam ma én is ctg-n. De semmi. Fájás nuku, gyerek aludt. :)
Viszont volt végre UH. Afeje 97mm. :shock:
És 3100 gramm.

Nekem egy kicsit belassult a fiam. Már nem izeg mozog rugizik annyit. Inkább csak fészkelődik.

És nekem csináltak GBS szűrést. Most esett le, hogy ez a sztrepto. Negatív lett, ez a lényeg.

Judit, Hangolka, nem semmi estétek lehetett!!!! :)

Lassan tényleg beindul mindenki! Izgi lesz!

Kép
Kép
gabi82

Katica
Ne haragudj el is felejtettem gratulálni, hogy hazamehettetek Lénával.
Sajnálom, hogy fájt a pocakja este. Nem próbáljátok ki a keserűvizet? vagy nem is tudom mi is pontosan a neve, de hasfájós babáknak ajánlják. Brendonban lehet kapni ill gyógyszertárban.

Kép
Kép
nati80

Kornéliusz! Sok szeretettel gratulálok a babákhoz, sok boldogságot és jó egészéget kívánok Nektek! :D :D :D :D

Kép
Kép
katinka31

Sensi???? Csak nem???? :wink:

Kép
Kép
katinka31

Kornéliusz!
Hatalmas gratula Rózához és Simonhoz! Szép nagy babák! Kívánok sok-sok tejcsit, és minden jót!

Katinka!
Nem, dehogy... :? Csak ma megint egy kicsit depisebb hangulatban vagyok, vagy nem is tudom...egész nap nem volt kedvem semmihez, gí még írni sem, csak befordultam... :?

Úh majd hnap jövök...most csak ennyi.

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sziasztok!

Jaj de jól felpörgött a topicunk :D

Katica: sajnálom a rossz éjszakát,remélem nem lesztek hasfájósak.

Sensi: Van akin a szülés előtt eluralkodik valami rossz hangulat,senkihez sem akar szólni,és befordul teljesen. Lehet nálad így lesz,és mindjárt babázol. Én is várom a végét,akárhogy is fog fájni, mennék már nagyon.

Harivera: te nem is érezted, hogy megfordul akislányod? Ilyenkor annyira nagy már a baba, hogy egy ilyen átfordulás nem épp kellemes az anyukának. Nagyon ügyes kislány, így bizti a természetes szülés.

Reni: folyásom nekem is van,jövőhéten szólni fogok miatta, és amíg nem vesznek kenetet haza se jövök :)
Vendég

Szép jó reggelt!

És eljött végre a nap mikor párom hazaérkezik. Már nem fogok nélküle aludni! Egyszerre tudnék sírni és táncolni örömömben. Tűkön fogok egész nap ülni úgy érzem. Fannika is reggel 7 óta mozgolódik már. Most ő is velem ébredt.
Valami tényleg történt velem, mert tele vagyok megint energiával és a fellegekben járok. Azért remélem ez még nem a szülés közeledtét jelenti, mert még szeretném ha a pocakban maradna 1-2 hétig. Ki akarom élvezni ezt az állapotot ameddig csak lehet.

Sensi
Szerintem is szülni fogsz (bár ez egyértelmű :roll: ) valamelyik nap. Én is olvastam valahol, hogy sok nőnél megelőzi az eseményt egy ilyen befelé fordulás dolog. Megy a drukk!!!

Zsé
Kipróbáltad azokat a pozitúrákat amiket írtam, hogy a baba meg tudjon fordulni? Ha érdekel leírom neked megint, hátha segít és akkor nem kell a császár.

Beagle
Én sem éreztem semmit mikor Fanni a 29-32. hét között befordult. Csak utána megváltozott valami, mert nagyon elkezdett szúrni a hólyagom séta közben és én onnan sejtettem a dolgot.

Kép
Kép
nati80

Mesi!
Mikor megláttalak a hatalmas pocakoddal én akartam átadni a helyet :-) Gondoltam nem sok ikres kismami szaladgál éppen akkor éppen ott :-)
almi

Sziasztok!

Sajna most nem nagyon tudok vissza olvasni.Örülök,hogy mindenki jól van.Én tegnap estétől elég gázul vagyok.Jósolgatok ezerrel meg valami este szivárgott belőlem.Remélem azért még nem szülök a héten.Ez a front kicsit bezavart nálunk.

Vigyázzatok magatokra!!

További szép napot kívánok mindenkinek!

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

nekem se volt túl fényes az éjszakám.fél 3-tól fél 4ig görcsöltem,olyan jó erős mensis fájások voltak,akkor beültem egy kád vízbe,hogy hátha még jobban felerősödnek,de csak elmúlt :(
azóta is érzem azért,de nem olyan intenzív,mint az éjjel.pedig már azt hittem reggel irány a kórház!na mindegy,azért még bizakodom.
Kornéliusz azóta már biztos babázik :lol: :lol: :lol: .megyek költöm apát,mert még 3 küszöböt le kell fúrnia (örülnek majd a szomszédok :lol: ).aztán megyünk anyóskámékhoz ebédelni.olyan édesek voltak tegnap,itt tologatták fennt a babakocsit,meg simogatták a baba cuccokat.már nagyon várják Bettikémet.meg mindenki,én a legfőképpen.
Jaaj,kezdek elérzékenyülni.

na még benézek azért,és szólok ha megyünk a kórházba."szólok"??!! írok!!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Eagleszemnek megszületett ma 7:47-kor a kisfia, 2770g-mal és 50cm-rel!!!!!

beszteri

Gratulálok Eagleszem a kisfiadhoz! :) Mielőbbi felépülést, és persze sok tejcit is kívánok! Majd várjuk a beszámolót és a fotókat ;-)

Na, lányok vajon ki lesz a következő? :)

Judit
Kép
sonny

Eagleszem,
gratulálok a kisfiadhoz, minden jót Nektek! :)

KépKép
dreika

Nahát Eagle, Te meg itt nagy titokban megszültél??? :)
Gratulálok a kisfiadhoz, bőséges tejcsit, gyors felépülést!!
Dejódejó, most már szinte minden napra jutni fog egy baba talán!!
Sensi, szegény, megértelek, mostanában rajtam ugyanilyen rémes depi van, legszívesebben senkihez se szólnék...Kitartás, tényleg mindjárt vége!!
Honey, látom Rád is hatással lettek a frontok!Feltétlen írj, ha indultok!!
Nati, akkor számodra ez tényleg egy nagyon szép nap!!
Vera, ügyi Izád van!!
Reni, Te is írj, ha van valami!

Én mint látszik még mindig egyben, a szivárgás még megvan, de mivel a Párom nem kapott sehol ilyen speckó víz-kimutató betétet, nem tudom, h magzatvíz-e vagy csak nyák...ha addig nem, holnap reggel kiderül! Keményedések továbbra is megvannak, a méhem egyfolytában "dolgozik".

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy régen írtam már, de olvastalak benneteket!

Először is gratulálok a Eagelszem és Kornéliusz babáihoz! Sok-sok boldogságot kivánok mindkettejüknek!

Ha még emlékeztek rám, írtam, hogy fekszem folyamatosan. Kedden lejárt a kötelező fekvés időszaka, 3 hónap után végre felkelhetek, csak az a baj, hogy hamar elfáradok még. Mától csökkentem a gyógyszert, de remélem azért még bennm arad egy ideig.

Sonny! Aranyos vagy hogy kerestél! Remlem jól vagy és nemsokára kezedben tarthatod a babádat!

Katica! Örülök, hogy végre hazavihettétek Lénát! Remélem hamar elmúlik a pocifájás és zavartalan lehet az együttlétetek!

Mindenkinek drukkolok a gyors szüléshez, várom a híreket!

Beszteri!
Küldöm a telefonszámomat, emaicímemet priviben!

Sziasztok!
Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Sziasztok

Nagy gratula Eagleszemnek és a kisfiának! És sok-sok tejcsit! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Gondoltam, benézek, hátha született egy újabb topicbaba, és tényleg! :D

Eagleszem! Gratulálok a Kisfiadhoz, sok boldogságot és jó egészséget kívánok Nektek! :D :D :D

Kati, jó hogy újra jöttél. :) Biztosan nehéz lehetett a sok fekvés, de ügyesek voltatok és most már azért nem lenne baj, ha megszületne a Pici. Persze azért még jobb, ha marad kicsit. :wink:

Judit, azért én folyamatosan gondolok Rátok, mi lehet. :wink:

Honey, megy a drukk Neked is, tényleg szólj/írj, ha indultok! :)

Reni, Te is próbálj meg pihenni és bent tartani még a babyt!

Nati, csak eltelt azért ez a fránya hét a Párod nélkül. Biztosan örülni fog a finom somlóinak. 8)

Sensi, pedig már azt hittem, galádul beelőztél. :wink: Egyébként ma én is tiszta depi vagyok, semmihez sincs kedvem, de még Lilihez is alig van türelmem. :oops: Most átjöttünk Anyuékhoz, találtam egy csómó régebbi pletykaújságot, ledőlök és azokat fogom olvasgatni, amíg ők alszanak.

Tegnap egyébként én is egész nap keményedtem, biztosan a front miatt, bár erre azt mondták, csak érintőleges front volt, azért bízom a vasárnapiban, hátha az igazi lesz. Ja, és mivel az oviban hétfő-kedd szünet lesz, az óvónénik is úgy búcsúztak el tegnap, hogy remélik, már nem látnak ilyen nagy pocakkal. Hát, úgy legyen...

Katinka

Kép
Kép
katinka31

Eagleszem
Nagyon nagyon nagy gratula a kisfiadhoz!!! Sok boldogságot kivánok nektek és sok tejcsit.

Úgy látszik tényleg beindult nálunk is a babaeső! Én azért még egyben maradnék, átadom a fronthatást azoknak akik már türelmetlenebbek.

Kép
Kép
nati80

Anikó!

Gratulálok Mátyáshoz!!!!

Hihetetlen, hogy tegnap délután még semmi jele nem volt (legalább is nem írtad)!

Ügyesek vagytok!!

Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Syasztok!

Gratulálok Eagleszem kisfiadhoz!Sok boldogsáott!!! :lol:

Kép
alexa116

Sziasztok!

Energiám most nincs reagálni, ne haragudjatok, nem volt valami jó éjszakánk. Beniben bújkál valami, 3-6-ig fenn voltunk, és utána is már csak félálomban. Most meg szinte folyamatosan hőemelkedése van. Ráadásul ma kiderült, hogy holnap apának vidékre kell mennie, na ennyit a jó kis hosszú hétvégéről... :cry:

Viszont a "babaeső" örömére megcsináltam a táblát (pontosabban kettőt, most már szétszedtem), ezeket felteszem. [Beni most alszik.]

Babáink:
KépKép

Pocaklakóink:
KépKép
KépKép

És írtátok páran, hogy majd tegyek fel fényképeket, amiket a fényképész csinált. Ha érdekel valakit, itt meg tudja nézni. Mindenkinek jó pihenést! :lol:

beszteri

Sziasztok!

Köszi szépen mindenkinek a bíztatást! Ma már egy kicsit jobb, de még most is eléggé rossz passzban vagyok...

Anikó!
Hatalmas gratula a kisfiadhoz! Én is ilyen hirtelen szeretnék szülni! Sok tejcsit és minden jót nektek!

Katinka!
Hát reménykedjünk, hogy ez már jelent vmt... :)

Kati!
Kitartás!

Judit!
Neked is kitartás! Mostmár tényleg nem lehet sok hátra, bármikor kibújhat Blanka! :)

Honey!
Mik a hírek???

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

fenébe, ezt így akartam....szal....

Anikó!
Hatalmas gratula a kisfiadhoz! Sok tejcsit, és minden jót kívánok!

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Eagleszem, nagy gratula a fiadhoz! Mihamarabbi felépülést, jó egészséget és sok tejcit nektek :)

Látjátok? Aki a 38-40. hét körül van már alig várja, azoknak drukkol mindenki, aztán jön Eagleszem a 36. héten és beelőz mindenkit :lol: A kis türelmetlen :wink:

KépKép
KépKép
akíra

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: