2004.01.31 15:09
2004.01.31 18:17
) Ma végre rászántuk magunkat, és beadtuk a karácsonyi-szülinapi képeket. Csak az volt a bibi, hogy a hugomék gépével fényképeztünk, és nem tekerte vissza a filmet, ezért hát gépestől adtuk oda. Mikor mentünk érte, közölték, hogy egyetlen kép sem sikerült, mivel ez a rohadt gép nem húzta a filmet

A szülinapi képeket még talán meghamisítom (csinálun Gergőnek utószülinapot), dehát a karácsonyiak..... Én azt hittem, elbőgöm magam. Éjszakánként pedig nem tudom, mi baja van Gergőnek, de sokszor ébred, és csak cicivel hajlandó megnyugodni, amúgy pedig ordít, feszíti magát, szabályos hidat csinál még a kezemben is. Pedig most végre kezdtem magam rászánni, hogy rendet teremtsek éjszakai szopi ügyben, de ezt most halasztom. Hál' istennek enni már jobban eszik (ezt gyorsan le is kopogom). 2004.01.31 18:29

Meg bírlak érteni.
2004.01.31 19:00
! 2004.01.31 19:01
Igazi kis kukta
2004.01.31 20:08
Remélem, hogy nálatok ez utóbbi a helyzet! Drukk! 

(hehe, milyen vicces, hasfájáshoz drukkolok ...)
Nagyon édes lehet, elképzeltem ...
Manócskának is sok puszi
Remélem, Peléékkel találtok olyan gyogyit, amit lehet szopi mellett!
De megnyugtatásodra szolgáljon, hogy Roni csodaszép, és ennyi szopiidő is már nagyon klassz, nekem példul az anyósom (régivágású gyermekorvos) ma azt találta mondani, hogy olyan leszek, mint a cigányasszonyok, hisz Julcsi még mindig szopik 
Kénytelen voltam egyetérteni vele, hisz alapból sem vagyok egy skandiván típus 

Alvás: klasszikusan el van szúrva a lányom, kizárólag cicin, babakocsis séta vagy autózás közben alszik el ... Kábé kétszer alszik egy nap, de van, hogy csak egyszer.

Gyors gyógyulást!!! 

Ha hétfőig ilyen lesz, elviszem dokinénihez. 2004.01.31 20:11
2004.01.31 20:27
Gyere gyakaran
(se ringatás, se sétafika, se semmi nem segít)
Normális dolog az, hogy Gergő tök nagy terpeszben közlekedik, még akkor is ha nincs rajta pelus? Félek, nehogy a csípőjével legyen valami gond. Anno a gyerekdokink nem küldött el csípőszűrésre, mert manuális vizsgálat alapján úgy ítélte meg, hogy nem szükséges. Csak utólag hallottam róla, hogy ezt elvileg mindenkinél elvégzik. Most meg aggódom, nehogy emiatt gond legyen.2004.01.31 21:50
2004.01.31 22:40
Egyebkent ha lenne tobb penzunk, en tutira csaladi kocsinak Opel Zafirat vennek.
De hat az sajna meg hasznaltan is drrrrraga.
Nalunk is minden a foldon landol. Es tovabbra is kanalundor van.
Szilard nagyon megvaltozott, olyan fiucskas mar, es meg minidg gyonyoru!
NAgyon edes a kislanyod!
De az elsobbsegadassal se problemaznek, tutira mindenki maga ele elengedne....
Es JAzinak is a 11. fogahoz.
MAr kesz kisiskolas a fogai szamat tekintve. - Aaaaa, csak irigykedem, mi most szenvedunk meg csak a 4. foggal...

BAr ennyi szabadidom lenne nekem is...

En emlekszem meg RAd a ...megint megjott...-bol. Te akkortajt jottel, amikor en mentem el.

). Csak eljuk tul a nagyszulok es rokonsag ajnarozasat!
2004.01.31 22:58
hajtépés
nem kérdezed meg a dokit?

rekedtség
) 2004.01.31 23:25
Baby Luf (vagy Luuf??) balzsam. Bekened vele a mellkasát, hátát, torkát, és pl. a nájlonhátú partedlit rá, torkára sálat. Még nekem is használt, mert a felnőtt változattal nem mertem bekenni magam az éjjeli szopik miatt. Ha nincs, akkor ui. jó a Pulmex Baby is.
Biscotti Corában, Auchanban "csak" 670 körül. Julka azért szereti, mert finom, én azért, mert valahogy málik, nem törik le nagy darab belőle. Ja, és nincs benne tojás+6 gabonás. Bocsi, nem a sütidet akartam leszólni
, bizti nagyon finom. Ha tudsz tojás, tej nélküli receptet, ide vele!
én is emléxem rád, nagyon csinos kismama voltál. Gratula a leányzóhoz
Adataiddal küldj egy levelet Csucsukának, ő majd bevesz a körforgásba
Manócskának üdv, említsd meg neki, hogy aszonta, hogy meglátogat, ha már stabil dunakeszi lakos lesz. Telszámom lesz a táblázatban.
pfujj kép
a többi is
én is dobogós helyet kérek engedékenységből!
sokkal lágyabb a szívem, mint a nagyokkal. Alszik amikor akar, szopik amikor akar, és lóg rajtam egész nap
Majd kinövi
oda jutottunk, hogy Julka szinte kizárólagosan az én 140-es ágyamban alszik. Megjegyzendő, direkt gyerekátmászkálás miatt van ekkora ágyam
Zsuzsi volt nagy mellémbújós (pedig őt még szigorúan kiságyban altattam, amíg lehetett), de teljesen magától abbahagyta 7 évesen. Sütifaló Auchanban 7200 kb. Az én 2 előzöm nem nagyon játszott effélével, beleértve a Chicco kulcsos házát is. Mégis szuperül tudták már oviskorukban a formákat
Talán próbának jó egy hasonló olcsóbb is, hacsak a nagyszülők rá nem mozdulnak
Fordítás kb. 12-ig, nem is a pénzért, hanem hogy csináljak én is valamit
terpeszjárás valszeg egyensúlyozás miatt van. Hajhullást szerintem mutasd meg gyerekdokinak, nehogy valami vitaminhiány legyen, és akkor azért szólj a járásstílusról is!
kösz az autóinfót, megnézzük!
ha abba kell hagyni a szopit, nehogy már lelkifurdid legyen! Bár inkább ne kerüljön sor arra, hogy gyógyszert kelljen szedned!
2004.01.31 23:31
2004.02.01 00:44

Ma volt az a tipikus este, amikor egy lépést nem lehetett mellőle elmozdulni, se zene nem segített, se cici, alvás - na azt nem akart, pedig alig birt magával már, de ha lefektettem vízszintesbe, abban a pillanatban ült fel, alvás nuku.. már beraktam a járókába, etetőszékbe, megDentinoxoztam a bujkálásgyanus fogát, leszívtam az orrából azt a kicsike kis "semmit", ami benne volt, ettünk, ittunk, volt peluscsere - tiszta kudarcélmény... teljesen magam alatt vagyok
Egy kellemes kiszuperált T72-es. Nincs út- és időjárásprobléma vele, parkolási se nagyon, itt a IX. kerületben tuti meggondolnák, hogy megadják-e nekem a jobb (és a BAL)kezet is ...
Sőt, nem bosszantanának olyasmik sem, hogy néha a sok építkezés, és az azzal járó munkagépek miatt soxor alig lehet kijutni a Körútra, vagy az Ülőire
Jaaaa... és nem kéne kengururácson sem gondolkodnom
Meg Casco-n sem
Igaz, átírtam a receptet, mert nem fél deci anyatejjel, hanem 100 gr. banános tejpéppel csináltam meg
No tojás, no tej
(urszika)
Minimanód naonn kis aranyos
De a szívgörcs jön rám is jó gyakran... ha lerakom a hempergőjét, akkor a széket huzigálja és próbálja döntögetni (könnyű csővázas). Ha az ágyra terítem ki, hát 140*200 cm neki semmi.. lerakom a közepére, egyet fordulok, és már kapnom kell utána...
2004.02.01 00:50
). Zsófi folyamatosan hozza rám a frászt (Kangi, nemcsak neked van égedelem jó
jányod), mindenre felmászik és feláll. Lábtartó, kisszék ganzegal... És magyaráz, mutogat és kutatat. Tehetséget látok benne eddig kukabúvárkodásban, zsebtolvajlásban - ebben félelmetes
- wcpucolásban, felmosóvödör vizsgálásban és asztalterítőleráncibálásban. Egyszóval 1 perc nyugtom sincs, így könnyebb a fogyókúra
.
Lánykád nagyon ügyi
Manócskát csókoltatom, nemtudod mikor lesz már végre nete??
így alhatok délutánonként finom babailattal
9-10 hósan nekem mindkettőnél előjött az éjszakai ébredés, pedighát mindkét manóm tudja a rendet
. Szerencsére mikor Zsófi ébred én még ébren vagyok, és tényleg csak annyi kell neki, hogy ellenőrizze anya készenlétét
. Én meg kiélvezem, hogy én kellek
, ilyen pici manóm nem lesz már...
)
! Munkáról azért írhatnál egy sorral többet
!
! Remélem, azért még tegezhetlek!
Majd bepótolja a lemaradást
Örülök, hogy anyud jól fogadta! 2004.02.01 08:50
Szinte alig van már hangja 

Nagyon bánt a lélek, hogy nem vittem pénteken orvoshoz, de majd holnap. Remélem, nem kell a betegrendelésre vinni (uis nincs láza, nem kedélybeteg, a kakija lazább, mint szokott, de ez lehet fogától is), mert még összeszd valamit igazán
Kicsi néma kacsám 

Jaj, de utálatos ez a tél
Apacuka meg a Somlón, egyedül még rosszabb
2004.02.01 08:56
2004.02.01 09:26
), hogy tud-e valami olyat, ami lenyűgözi a kicsiket. Nyilván formadobáló nélkül is megtanulná a formákat, deLőrinc annyira profin s élvezettel csinálja ezt a rakosgatást, pakolást, illesztést, hogy szívesen veszek neki ilyet. Órákig elvan vele. (Na jó, megszakításokkal
) Egyszerűen rááll a keze. Van egy falból kilógó vezetékünk, szerintem ha nem lenne vakdugó a konnektorban, simán bedugná. Naponta ezerszer fejtem le róla, hogy nem szabad, de hasztalan.
2004.02.01 11:44
Szerencsére
2004.02.01 12:59
Holnap is ez lesz, holnapután is, minden nap ugyanaz, nem történik velem semmi, a barátaim le se sz.rnak, és még bűntudatom is van, mert csak türelmetlenkedem és csak magammal foglalkozom. 2004.02.01 13:21
2004.02.01 13:25

2004.02.01 13:42
, remélem nekünk is csak jót mond majd a doktor bácsi.
) a találkákról már rég lemondtam, szóval kezet rázhatunk, de Beunak igaza van, mindig virrad egy szebb nap(vagynem
), aztán tolljuk tovább a biciklit.
2004.02.01 14:25
2004.02.01 14:44
Tudom ez kevéske, de a nagy bajban ránk számíthasz! És azért vagyunk, hogy legyen kinek kipuffognod magad
2004.02.01 14:56
Kis kiegyensúlyozott, nem? Ráadásul mindig csinos.
2004.02.01 17:17
(Te mindíg szegény Momo lelkivilágára pályázol
) Szal, ha nem volt a múltkori válasz elég kimerítő, akkor most bővítek: Zsebi szereti, hogy villog és zenél is, a formákat könnyű beleilleszteni, így nem éri annyi kudarcélmény
Timinek anno kulcsos Chicco házikója volt, az még most is használatban van, mert ott kulcsot kell használni az ajtókhoz és az már nehezebb mutatvány. De pont az a klassz benne, hogy amikor a gyerek már úgy érzi, túl van a nehezén, akkor a kezébe nyomod a kulcscsomót, hogy szedje ki a formákat
Lehet, hogy ez jobb lenne Lőrincnek, ha úgy is a konektorra van beindulva
(kb.5500 pénz, ha nem szaladt el nagyon az ára), és még hangot se ad, nincs mitől becsinálni
A képevés nálunk is menő
Ha jól emlékszem, neked van Peugeotod, mondanál róla valami tapasztalatot? Mert úgy tűnik, maradunk ennél a márkánál, a 307 SW-ben ugyanis a hátsó széksort szanaszét lehet pakolni, akár a csomagtartóba is, így elfér a 3 gyerekülés (persze, benne a gyerekkel). A férjem csak azért berzenkedik, mert úgy hallotta, hamar tönkremegy bennük az elektromos kütyük jórésze, de hogy ez tényleg igaz-e?
Azt hiszed, csak a te lányod ilyen fergeteg? Szerintem, ha cserélnénk egy napra, sírva hoznád vissza az én Zsebimet
, de át lehet rajta evickélni. Ha megpróbálod mindennek a viccesebb oldalát nézni, sokkal kellemesebb napjaid lesznek még a legnagyobb kupi közepén is. Arra pl. a 2 gyerekes lét nevelt rá engem is, hogy egyvalamit nem szabad, türelmetlennek és baromi rosszkedvűnek lenni, mert átragad a gyerekekre is, aztán megnézhetem magam. Ha nagyon gázos a hangulatom, inkább növelem a telcsiszámlát, vagy nyakára hágok pár lityi benzinnek és elmegyek valakihez, aki kölkökkel sem dob ki
Hidd el, csodákat tesz
Szóval így a paci túloldaláról azt javaslom, használd ki az egygyerekes mozgékonyságodat, amíg még lehet
Gyere gyakran, majd jól ellátunk egy rakás ellentmondó jótanáccsal
Mondókákból én is ilyen lüke vagyok, de éjjelente a netről felfrissítettem a nem létező tudásomat, azóta nem nevetnek ki a gyerekeim a hümmögésért
Én sokszor képzeltem már azt, hogy Timi szóba se áll velem egy-egy botrányos nap után, de másnap már bújik, mint a cica
Fel a fejjel, mindenkivel előfordul...legfeljebb nem vallja be
Egy benzines 1,5 éves példány 3,6 milla körül van, mi a felét részletben nyögjük ki. 2004.02.01 17:23
Szóval én el, a férjem meg hosszan morcogott a megtiszteltetésen
2004.02.01 17:36
2004.02.01 17:42
Apa is itthon volt egész héten szabin,nála is hasonló volt a szitu...nekem is egész héten fájt a torkom,de hogy ma reggelre még be is taknyosodjak,na ez már sok nekem......kidőlök mindjárt.
remélem semmi komoly.
Ti is Dunakeszin laktok? ...csak azért kérdezem,mert nyáron mi oda fogunk költözni....jó lenne,ha lenne 1-2 ismerős.
Imádom a képeket nézegetni,úgyhogy szerintem gyakrabban is jöhetne legalább ekkora sorozat.

2004.02.01 18:20
. Ha elvéti a formát, akkor is be lehet gyömöszölni a lukon, és egy kis ajtón ki tudja könnyen venni.
Énisénis!
(mondom én...
) Mindjárt itt a tavasz, engem is csak ez éltet!
És jó étvágyú!
.
. Bár a csomagtere nagyobb, az tény
.
.
.
2004.02.01 19:36
Hátsó 3 ülés tuteeee, és marha jól variálható
2004.02.01 20:10

. Hívtam a toxikológiát, ott nem tudtak semmit mondani, csak hogy figyeljem. Köszi
. Nincs valami tapasztalat ezügyben?
. 2004.02.01 20:15
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint