Sziasztok!
Nálunk karácsonykor a kókuszgolyó a favorit

Párom csinálja 2-3 nappal előtte, nem sajnálva belőle a rumot és az egész család kap belőle. Én sütök még sajtos pogit, mert a párom odavan érte és duplatúrótortát

, mert azért is odavan
Az igazi kajcsit nekem nem is kell elkészítenem, max 24-ére vmi lájtosat, hogy bírjuk utána a 2 napi zabbantást

25-én egyik családhoz megyünk, 26-án a másikhoz, így mind2nk rokonsága le van tudva

Persze mindenhol felpakolnak minket rengeteg földi jóval: anyumék töltöttkáposztát, sajttal-sonkával töltött pulykacicit, a párom tesói pedig halászlevet (na ezt sem miattam, mert én utálom) és rengeteg sütit. Bejgli rég óta nem megy, valaki mindig ránk akar sózni egy rúddal, de mi szilajul ellenállunk
Ajándékozás: Tavaly már megbeszéltük a családdal, hogy csak a gyerekek kapnak, persze apumék nem tartották be, így jó volt még 23-án rohangálni valami ajándékért nekik. Idén jó előre lefixáljuk, hogy csak a gyerekek kapnak és ők sem nagy értékben. Nekünk is bőven elég, hogy karácsonykor együtt a nagy család

Csak a páromnak meg Bencének fogok vmi ajcsit nézni (no, meg annak az 5- 6 gyereknek, akik még a családban kisebbek)... Idén nem lesz 13. havi, így ezt jól ki kell majd gazdálkodnom a kis pénzünkből

Lehet én is kreatívkodok majd
Mia: Ezek a képek nagyon jók!!!! Én is akarok
Etetés: Sztem is csak addig próbálkozzon az ember különböző tápszerekkel, amíg érdemesnek találja. Max a dokit nem avatjuk be

egyenlőre

Én most Bencének alma-málna keveréket adtam (4 hós, Kecskeméti. nekem is így maradt a fejem, mikor megláttam

) Na persze benyomta a gyerek az egész üveggel, esélyem sem volt neki csak egy kanállal adni
Taliban én is benne vagyok! Autóval rendelkezem, így ha nem az ország másik végébe kell menni, akkor jövünk
Szégyenlem magam ismét, de nem emlékszem, hogy ki tett fel egy képet a fiáról és egy másik babáról... Tényleg nagyon hasonlítanak, simán lehetnének akár tesók is vagy még az ikreket is megkockáztatnám... Döbbenten néztem a képet
Na és persze mindenki csemetéje nagyon zabbantani való!!!!
Benne vagytok egy sonka-mutogatásban? Mindenki megmutizhatná a gyermeke hurkáit. Imádom dögönyözni az enyém gyerek sonkát

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bettica 2008.10.22 14:56-kor.