Jó delet!
[quote]d írta:e ha apa hozzá ér és simizi akkor szépen elmegy..
...na de Nikiiiiii
Zsuzsi! Szerintem ez is olyan vírusos izé lehet. Gyorsan gyógyulj meg! Keksz, krumpli, banán, reszelt alma... ilyen sorrendben, ahogy jobbulsz. És RENGETEG víz.
Hasfogó szer? Ilyenkor nem szabad, hogy minél előbb ürüljön ki a gazság az emésztőrendszerből.
[quote]B írta:erni: pont ugyanezt hiányoltam én is, legalább egy kicsit odaengedtek volna, de a nővér úgy pörgette le az előadást, mint egy katonatiszt.
Jó öreg coca megmondta, hogy nem érdemes a Madarászba menni, sokkal jobb a Heimpalos honlapja!
Susy!
[quote]h írta:anem folyamatosan görcsölltem kb 20 percig. Olyan ligthos mensi szerü, ami kicsit a lábamba is kisugárzott. Másnak is volt már ilyen????
Volt ám! Ez is jósló, csak másfajta.
Csaki! Neked mitős görcsöl a veséd?
Antibogyó mellett nyugodtan lehet algopyrint enni.
Rouwamicint nem próbáltál? Az direkt vesegörcsre van kitalálva.
Cili!
[quote] írta:n az éjjel térdeltem és úgy próbáltam levegőt venni,
Nekünk a jógán tanítottak egy tök jó relaxáló pózt - ilyen légszomjas esetekben nekem beválik.
Babapóznak hívják, négykézláb, hatalmas terpesz, popsi ki, pocak a combok közé, és lehet akár könyökölni, akár előrte nyújtott kezekkel....pár perc és megint rózsaszín minden.
Aida! Azóta elmúlt a barnád?
Éljen Minisina!
Csaki!
[quote]s írta:zilvalekvár plusz tej kombót is, hátha az segít... (minden reggel... ). Plusz éhgyomorra langyos vízzel indítani a napot.
Ezek nekem olyanok, mint halottnak a csók.
Kati!
[quote]Z írta:öldi! Te kitakararítottad magad éjjel és most alszol?
...hát majdnem. 11.30-kor telefonra ébredtem.
Andy!
[quote]n írta:ekik is le kellett volna diplomázni és most nem keresnének harmadannyit mint mi na mind1 már beletörödtem ebbe lényeg h a saját szüleimre számithatunk nem igaz?
Azért az nem mindenkinek adatik meg, hogy "lediplomázzon", ugye azt te is tudod. A kereset meg egyáltalán nem diplomafüggő! A nálunk dolgozó segédmunkás azért jóval többet keres, mint pl. én diplomásként.