A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Szly itam privi!
bencuri

itam=irtam
megy ez ma nekem! :oops:
bencuri

CSAJOK LÉNA FÜLÉT ÉRHETI VIZ A LYUKASZTÁS MIATT KÉRDEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SOS HAMAR!!!!!!!!!!!!

Képimg][/url]
Kép
ronix

Zsofi: nagyon koszonjuk, hogy ott lehettunk!
szuper jo a hazatok a kertetek, na meg az ugralo ...jo volt nagyon ott lenni!
Vendég

Kép
Kép Kép Kép
bencuri

Bencuri: Bence nagyon jol vislekedett es Szonja is eg yirigylesre meltoan jo gyerek.

Titi: Anna a Blahanal aludt el, de mar a Pillangonal ujra ebren volt :evil: Vegre evett normalisan majd letettem aludni . Orditott mint a faba szorult fereg, de nem erdekelt hagytam, a annyit sikerult alidnia hogy lezuhiztam :twisted: Orulet mennyire nem aludt ma. Ajanlom neki ejjel aludjon...
Vendég

Anyjuk azért elégé Bence sarkában kellett lennem! :D Féltem nehogy rálépjen valmelyik babára! 8)
Olyan aranyosak voltak Zsófi gyerköcei! A kisebbet szerintem még közelebb is engedte magához Bence mint általában szokta a gyerekeket! :D
bencuri

most megyek lefürdettem Dödi és utána még jövök!
lesznek még képek, persze ha csak nem volt elég nektek már? :oops: :wink:
bencuri

Dödi= Dödit
bencuri

Lányok :P
A taliképek szuperok lettek!!!
Látom, Adél beadta a derekát Eliotnak, bár ahogy Lackó Fickót ismerem Nyíregyről, neki ehhez még lesz egy-két keresetlen szava... :lol:

Hú, Lilu betrappolt, csupa piszkosan a játszóról... :shock: Rohanok!

Véda
Vendég

Ronix!

én úgy tudom, ma még nem!
Vendég

mindjárt visszaolvasok, csak először mutatok nektek képet.

Emma relaxál Mozartra...

Kép
Vendég

lányok!

van dm-es kuponom. calgonit max in 1 26 db-os vagy all in 1 28 db-os mosogatógép-tabletta vásárlásához 500 ft-ért. ebből 2 db-ot tudok adni

és van még bip 1,5 literes mosógél vagy 2 kg-os mosópor beváltására jogosító 300 ft-os ebből 1 db

és van még 1 db ariel mosópor 2 kg-os vagy mosógél 1,5 l-es beváltására 500 ft-os

2 db kupon béres aktival kid (60db-oskiszerelés) 200 ft-os értékű kedvezménnyel.

érdekel valakit??????
ha igen, priviben küldje el a címét és elpostázom.

október 31-ig lehet beváltani még a kuponokat!!!!

Kép

Kép
timi1982

szuper talis képek :D :D nyammmiiii!!!!!
irigy-irigy...

Kép

Kép
timi1982

Hú, de jó volt nektek!

Mennyi baba egy rakáson... :shock:

irígykedem... :oops:

Nekünk szuper délutánunk volt. Emma jó nagyot aludt, aztán evett, most pedig csücsül és hintázik... :lol:
Vendég

köszi marcsi !!!!!!!!!!!!!!

holnap már lehet?
nektek nem gyulladt be??
NAGYON SZUPI EMMA HINTÁJA :D :D :D

NA A TALIS KÉPEKRÖL NE IS BESZÉLJÜNK TÖK JO VOLT NEKTEK

Képimg][/url]
Kép
ronix

Halihó!

Én is nagyon jól éreztem magam a talin, bár fel kellett ocsúdnom, hogy a virtuális baráti kör hirtelen hús-vér lett, és időbe telt, míg mindenkit helyretettem magamban :) Bencuri-Viki, bocs, hogy Szonjádat egy darabig Jázminoztam... :oops: :oops:

Minden baba nagyon cuki volt!
Pati, köszi az édes ruhákat!

Zsófi, köszönjük a vendéglátást családmeleg otthonodban!

Akata, Titi, most látom csak, hogy jegyzeteltem itt régebben, aztán végül nem írtam a fórumba, így utólag is Isten éltessen benneteket!

Timi - erkélyjelenet nem semmi, én is dobtam volna egy hátast...
Az Édes kisfiam ment nálunk az oviban az anyák napi ünnepségen, hát bőgtem, mint egy albán szamár....

Andi, Szly - Apák monnyanak le! Nektek meg végtelen türelmet kívánok hozzájuk!

akartam képeket tenni, de a lányom üvöltözik... majd talán késő este...

Kép
Kép
bondi

MEnnyi volt ez a hinta marcsi?

Képimg][/url]
Kép
ronix

Szia Ronix!

Nekem azt mondta a csaj, aki belőtte, hogy aznap ne érje víz. Másnap már mostam a haját. Persze vigyáztam, ahogy lehetett, hogy ne legyen vizes, de nem lehet...
Nem gyulladt be,és nem is váladékozott, pedig a miénk már 3 hetes.

Nagyon csini vele Léna!
És nem vagy szívtelen, vagy ha igen, akkor én is az vagyok! :wink: :D
8)
Vendég

ismerőstől vettem használtan, 20 000.-ért.
Vendég

Véda!
Jól sejtetted! Kép Ha harc, hát legyen harc!
Nem adjuk a csajunkat olyan könnyen oda!

Csabesz mit csinál?

Ahogy nézem a kicsik között már rendes tapi is volt!

Roni!
Sztem még nem érheti víz, holnaptól meg majd óvatos lubic legyen.

Emma nagyon koncentrál! Egyem a kis husiját!
20150601134430

Hahóóóó!

Nagyon jók a talis képak! Irigykedem...De nem sokáig! Képzeljétek!! APA megígérte, hogy ha jövő hónapban is lesz tali, akor elmegyünk mi is, addig ő a pesti haverjával lesz! Ha végeztünk, akkor eljön értünk!! Olyan jó lenne!!!

sz.andi

Sziasztok! :lol:
Mi is hazaértünk ám! Zsolti végig aludta az utat! Nekem heti két talinapot írt fel az orvos! :lol: :lol: :lol:
Komolyan nagyon jól éreztem magam!

Potyka, köszönjük a lehetőséget!
Örülök, hogy ilyen sokan voltunk! Annyira jó látni, hallani, hogy másoknak is hasonlóak a problémáik, mint nekünk.
Kép Kép

Kép
Kép
patr

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
patr

Na halló!

Aztaaaaaaaaaa mennyire jók a talis képeeeeeeeeek! :D :D :D :D Ennyi csomag egy rakáson! :lol:

Szly - nem használjuk még a sportrészét a babakocsinak, csak kipróbáltuk és itthon néha beleteszem ha már semmi másban nem marad el az ördögfiókám.
Tetszett ahogy leírtad hogy indultok el otthonról. Én is pont így szoktam Nórival! Főleg hogy az esetek többségében sivít mint egy gözmozdony! Egyik nap már az utcán jutott eszembe hogy előző nap ki voltam festve és oké hogy lemostam este+reggel, de azóta nem néztem tükörbe hogy nincs-e még fekete karika a szemem alatt... de akkor már mind1 volt :twisted: :lol:

Kriszta - látom Te is jó sokat kínlódsz Levivel. Már én is sokat hagyom hisztizni, egyszerűen nem tudok vele mit csinálni ilyenkor. HOgy nehéz elhinni? :P Háhhh, holnap csinálok egy sírós fotót csak neked! :wink:

Véda - Lilunál mikor múlt ez a "nehéz" korszak? Mondd hogy nem tart még most is!!!! :twisted:
Apának már többször is javasoltam h menjen ő Norcival sétálni, de ált. nem akar, meg nagyon ritkán van itthon olyan időben amikor lehet. Végülis itthon lesz 2 hónapot a télen, úgyhogy remélem lesz még rá alkalom.
A Te párocskád csodálatos, ahogy leírtad mennyit segít, büszke lehetsz rá! :wink:
Csabinak gratulálok az átforduláshoz! Nóri is pont a 3. hófordulón csinálta először. Ma meg egész délelőtt forgott hátról hasra :shock: :D , csak lestem!

TGYÁS: én is kaptam már papírt hogy mikor jár le, de úgy elraktam hogy azóta se találom. November valahanyadikán, az biztos.

Fejés: én már csak éjszaka szoktam, ha Nóri nem ébred fel hammolni.

Ami - 1-2 órát is elvan Áron a birodalmában????? :shock: :shock: :shock: :shock: Viszem hozzátok Nórit! :lol: Én vagy 200 játékot köré rakok mindig a kiságyba, de mindez kb 5 percre tudja lekötni :evil:

Napirend: ahogy most állunk, nekünk már a büdös életben nem lesz ilyen! :cry: Van hogy este 10-kor alszik el, most meg elájult fél 7-kor és szerintem már nem akar felkelni fürödni. Mert persze egész nap össz 1,5 órát aludt, azt is több részletben. :roll:

Viki - hülye szomszéd monnnyon le bakker! :evil: Nálunk is mindig kopácsol vagy fúr valaki. Szerencsére Nórit nem zavarja, engem viszont annál inkább. Múltkor vicces volt mert apám hívott tel-on és kérdezte mi ez a zaj, mert alig hall belőlem vmit. Mondtam h fúr a szomszéd. -És Nóri mit csinál? -Itt alszik mellettem! :shock: MEG SE REZZENT! :lol: :lol:

Roni - ne csináld már hogy hülye narancssárgára rúzsozott vén szipirtyók köcsög megjegyzései miatt téped magad! Felejts el! :wink:
Nagyon kivi leszek apa hogy boldogul majd otthon!!! Várjuk a beszámolót! Házimunkát is fog csinálni vagy kizárólag babysitter lesz? 8)

Andi - esküszöm mintha én írtam volna az egészet amit elpanaszoltál! Pont így megy nálunk is. Megbeszélünk valamit, frankó pár napig, aztán szépen visszaváltozik minden a régi megszokottá. :( Hát, a remény hal meg utoljára, nem igaz?! :wink:
Egyébként akartam már írni hogy mi talizhatnánk amikor legközelebb megyünk haza!!!! Középúton Miskolcon, mit szólsz hozzá? Tökjó lenne!! Előre láthatólag karácsony után megyünk 2 hétre, oda simán be lehetne iktatni! Hm? :D

Hajhullás: katttttttasztrófa!!!!! Az én extra sűrű hajam úgy megritkult, pont a választékomnál, hogy az valami botrány. Kilátszik a fejbőröm! :cry: És nem tudom máshol elválasztani. Ha ráér a sógornőm, a hétvégén le is vágatom, mert ez már rohadt csúnya :cry:
Vendég

Marcsi - hogyan lehet utólag módosítani a hozzászóláson????????????????? Annyira érdekelne, de én sehol sem találok ilyen funkciót! :D
Vendég

Wera!

A saját hozzászólásodnál, a jobb oldali felső sarokban van, hogy "szerkeszt". ott.
Vendég

Emma bekakált, (a szagokból ítélve... :roll: ) és elaludt. :evil: hogyan fogunk fürdeni... :shock: na és mikor?
Vendég

Aztaaaaaaaaaaaaa! Tééééééééényleeeeeeeeg! Bakker, hogy ezt még sose vettem észre!!! :roll: :lol:
Csajok, Ti tudtátok? Gondolom ált. nem, mert mindig plusz hozzászólásban helyesbítünk... :twisted: :lol: :lol:
Vendég

Marcsi - Nóri is beszunyált 1,5 órája és gyanítom már kitart vagy reggel 6-ig. Mondjuk nem bánnám, csak így nem fürdünk :oops: :)
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én is most csináltam először... :wink:
Vendég

Apa császármorzsát csinál! Aztaa! Ez egy jó nap! :lol: :lol:
Vendég

nekünk muszáj felébredni, mert csomag van...
még egy picit hagyom aludni, aztán felkeltem. :roll:
Vendég

Nesze neked, és rögtön megköveztek érte :lol: :lol: :lol: Na de egy ilyen ember dobálhat sziklákat is, akkor is pont le van sz...va :twisted: :lol: :lol: :wink:
Vendég

A mi apánk itthon sincs...focizik... :twisted: :twisted: :twisted:

én is kérek császármorzsát........ :oops: :P
Vendég

Wera! Természetesen! Ez nagyon jó ötlet! Miskolcon összefuthatunk, keresünk egy jó helyet! Bár nem vagyok jártas ott, de megoldjuk! Vagy az is lehet, hogy bemegyek értetek Miskolcra és kihozlak Barcikára hozzánk. Majd vissza. De Nekem Miskolc is jó, ahogy gondolod!

sz.andi

Belém raktad a kisördögöt, megszaglásztam Nórit, lehet h nálunk is van vmi... :roll: francba :P
Vendég

Köszi.. :wink:
Vendég

Császármorzsa? Hát még sose csináltam!

sz.andi

Andi - oda már mi is autóval mennénk Anyuval. De akkor mondjuk akár már Barcikáig is elmehetnénk, vagy Ti T.újba... :D majd még addig lejátszuk!! :wink:
Vendég

Ez a tápis szag nálunk félreérthetetlen...tuti van valami...
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.18 20:46-kor.
Vendég

bocsi mindenki, de a mai tali legjobbja, illetve legjobb hordozókendőfelkötés illuszrátor címet a következő versenyző kapja:

Kép

KépKép
muffin

Asszem elfogyasztjuk a császármorzsát :P aztán én is felébresztem. Hahhh, de nincs kedvem, biztos nyűgös lesz :roll:

Andi - még mi sem csináltunk soha, hirtelen jött az ötlet. Anyós gyorsan nyomatott egy receptet hozzá. Ahogy láttam, nem nehéz, ha jó lett (és még reggel is élek :twisted: ) leírom! :wink:
Viki mit csinál?
Vendég

Na holnap csinálok!

Most apa Vikizik, gyorsan írok.

Napirend:

fél8 körül ébredünk, tápszer, játék, 10-11 körül csucsu.
Felébred, tejpép, játék, 14-15 körül csucsu.
Ébred, tápszer, játék, séta, 17körül csucsu, ébred fél 7(Ez kb. mindig pontos!), kicsi répa, alam, barack, vagy valami desszert, játék, 21-kor fürcsi, tápszer, csucsu, fél4-kor tápszer, alvás fél 8-ig!

Ez nagyjából percre pontosan így megy már egy jó ideje. Sírást nem nagyon ismerjük, csak már mikor nagyon fáradt. Ezzel marha nagy mákom van! Ja, akkor sír, ha ismeretlen emberek körülzsongják. Addig, amíg meg nem szokja. Meg ha öltözünk, azt nem szeret, de ha kész, akkor oké. Már a babakocsiban is egész jól elvan.

Röviden ennyi.

sz.andi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.18 20:47-kor.
Vendég

na jó, vannak rendes képek is

Kép enyém vagy! :)

Kép Szonja, majd a te Leventéd megvigasztal

Kép kiscsapat

Kép potyka, ezúton is bocsi!!! :)

KépKép
muffin

Kép
Kép
Kép Kép

Kép
Kép
patr

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.18 20:48-kor.
Vendég

Igen, azon én se parázok h nem fürdik csak a kakit nem akartam hagyni alatta. De ha Te mondod Kata! Meggyőztél! :lol: :wink:

Andi - hát ez nagyon jól hangzik! Ha sírást akarsz hallani, csak gyere hozzánk! :twisted:

Most jó nagy hülyeséget fogok kérdezni, de mivel abszolut nem vagyok jártas a dologban, lécca nézzétek el nekem! Mi a különbség tápszer és tejpép között? Vagy egyáltalán milyen az a tejpép?

Muffin - :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.21 19:25-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: