Zsufi, jobbulást, remélem, hamar meggyógyulsz!
Amy, a Vendel szerintem egész jól hangzik, meg a Vencel is, mondjuk a becézést jól meg kell gondolni, nehogy valamelyik rokon önállóan nekiálljon furcsán hívni a gyereket... (pl nagymamim férje Tomcsikának hívja Tamás öcsémet, amitől mindenki falra mászik, öcsi is.)
Julcsi, ez az, így kell hozzáállni

Nálunk nagymami az örök károgó, aki épp nemrég, mikor újságoltam neki, hogy minden rendben a babával, sóhajtott egy nagyot, hogy "hjajj csak legyen majd tejed..." köszike, ezen eddig nem aggódtam

de aztán megbeszéltem Adri babával, hogy lesz és kész.
Hátfájás nálam is felbukkant, de szerencsére jóga után egy-két napig mindig sokkal jobb a helyzet.
Amy, nem bálnásodsz, csak pocakosodsz! Az meg jó
Verus, te is szépen gömbölyödsz
Abencze, végülis még nincs késő, hogy egyik reggelre valamelyiktek megint megálmodja a kicsi nevét
Zsu, ha kívánságműsor van, én férjemnél is az egyik kedvenc a rántott csirkemell

én meg törném magam mindenféle különlegessel, hogy elkápráztassam
Elif, ez hihetetlen! Reméljük holnap egy kedvesebbet fogsz majd ki...
Kreiszi, jó nektek, hogy ennyi játszópajti lesz

sajna nálunk barátnőm, aki márciusban szül, Fehérváron lakik, szóval nem épp a szomszédban. Egyik nővéremnek nem valószínű, hogy az ötéves fia mellé lesz még egy, másik nővér Berlinben, öcsi meg még csak 15, úgyhogy pár évig remélem, nem lesz gyereke

de a környéken, ahol lakunk, rengeteg pocakos-babakocsis-kisgyerekes anyukát láttam már, úgyhogy asszem, játszótéren fogunk barátkozni
Iricc, ezen az első szopis sztorin jót derültem

azért fogadok, nem az volt az első gondolatod, amit itt írsz, hogy hálás leszel neki még évekig

helyesek a gyerkőcök, vajon a harmadik is ennyire fog rájuk hasonlítani? Nekem annyira tetszik, mikor tesók ilyen hasonlóak, mint ők ketten
Panna, ez elég vacakul hangzik

ha ez a doki nem tudott rá mit mondani, szerintem irány mielőbb egy másik. Valahogy ez a "nem tudom, mi ez, de próbáljuk meg kezelni valamivel" sose jön be elsőre, Zétibébi kisfia is emiatt járt vagy két hétig vörös pöttyös popsival szegényke... milyen szépen alakul már a te pocakod is
Csajok, megnézegettem a képeinket, és megállapítottam, hogy olyan jó nézni, ahogy pocakosodunk

meg valahogy a pocak mellé kezd mindenki kismamásodni

mármint arcra is, na ezt nem tudom normálisan leírni, de az elején valahogy olyan csajosak voltak a képek, most meg inkább anyukásak kezdenek lenni. De jóóó

alig több, mint száz nap, és anyukák leszünk mind