A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Öreg az országút!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Enyém a laptető! :D

Kép
muzsuzska

555. oldal :D

Kép
muzsuzska

Ők senkit. Csak úgy megállnak. Viszont a feleségének volt szülinapja,tehát mi köszöntjük őt. :lol:

Kép
flóra 11

Gratula!!!!! :D :D :D :D

Kép
flóra 11

Én még csak a Clostinál tartok,ami nem is hormon, de rosszul vagyok, meg fáj a mellem. Jó mi? Mi lesz még a Duphastontól? :shock:

Kép
flóra 11

Én is morogtam az éjjel, akárhogy mozdultam a cicik mindig érzékenyen reagáltak! 4 hétből két hét mellfájás, marha jó a fél életemben fájni fognak! :evil:

Kép
muzsuzska

Sajnos, ez van most, ezt kell szeretnünk. Csak tudnánk, hogy miért szenvedünk,igyaz? Legalább ha biztosak lennénk a dolgunkban.

Kép
flóra 11

Ja nekem a hőm 37.3 . Pé óta ilyen magas, de lehet hogy az éjszakás héttől van. Igaz ez az első napom. :oops:
De nem reménykedem!
Különben is Királyfi azt mondta, hogy ha ebben a hónapban összejönne elnevezzük David Coppelfildnek!

Kép
muzsuzska

Ribizli, szederke, eperke! Aranyos! :D

Kép
muzsuzska

Kifut a tésztám!

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, ha a doki is látott rá esélyt, akkor Te ne add fel. A hőd szuper! Mikor méred? Rendszeresen egy időben? Most ha éjszakás vagy, akkor csak mikor délben ébredsz:

Kép
flóra 11

Zsuzsi,berakom a sütit,aztán visszajövök. 5-8 perc.

Kép
flóra 11

Sziasztok! :D

Flóra, T tényleg éjjeli bagoly vagy, örülök, hogy segített a csontkovács!

Zsuzska, marha jó ez a 37,3! :shock: Remélem így is marad! :wink:

Kép
szilzi

Mindig ébredéskor mérem az ágyban hüvelyben! Mikor megy le, mielőtt megjön?

Kép
muzsuzska

Királyfi meg is jegyezte, hogy tüzes vagyok!

Pé előtt pár nappal kezdtem mérni: 36.2 36.3 36.2 37.0 37.2 37.4 37.0 ....ma 37,3

Kép
muzsuzska

Fél 4 re anyámnál kell lennem, még pizsiben vagyok, de főzök!! :D

Kép
muzsuzska

[quote]A írta: tüszőrepedést követően a hőmérséklet 1-2 nap alatt, vagy hirtelen felemelkedik (általában 37 Celsius felé), és fenn is marad a ciklus végéig.
A menstruáció előtt néhány nappal, vagy órával a hőmérséklet hirtelen leesik.

Kép
muzsuzska

Na akkor ez is természetes! Nem kell reménykedni!

Kép
muzsuzska

Vagyok.

Kép
flóra 11

Zsuzska, én örülnék ha legalább pé-t mutatna a hőm.... Apró örömök az életben! :wink:

Kép
szilzi

én is és eszem közben :D

Kép
muzsuzska

Szilvi! 50ezerért mutathat is pé-!!!!!!!! :D

Kép
muzsuzska

De kell reménykedni! Abban, hogy nem esik le. Nekem ilyen magas hőm nem volt.

Kép
flóra 11

Helló Szilvi! :D

Kép
flóra 11

Diákszeletet sütök gyorsan. De ha nincs itt senki, megyek pakolni a lakást.

Kép
flóra 11

Inkább eszem! Flóra úgy sajnálom hogy nem láttad a fényképet amit küldtem, így kipucolkodva mostanában nem fogsz látni!

Kép
muzsuzska

Még itt vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Igeb Zsuzsi, azért írtam, hogy én!!!!! De elfelejtettem kiemelni! :D Neked ezért a pénzért egy tuti pozitív teszt jár! :wink: :wink: :wink:

Kép
szilzi

Hát Flóra, tényleg sajnálhatod, hogy nem láttad a Zsuzsit, olyan csini "volt"! :D

Kép
szilzi

Isteni a krumplis tésztám! :D

Kép
muzsuzska

Flóra!!!!!!!!!! Itt vagyunk!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Mennem kell ! Nehogy az állatorvos előbb érjen oda mint én! Nem szeretem ezt a dokit, mert nem az állatot szereti hanem a pénzt! Hogy én mennyit veszedtem vele! Rugdosta a mamamalacot ellés közben, végül én szedtem ki az utolsó malacot! Őt meg elzavartam!

De egyszer az egyik marhám jól combon rúgta , megérdemelte!
Mindig úgy ment be az állatok közé, hogy kiabált és lengette a fehér köpenyét, persze hogy szegények frászt kaptak!
Ezért tanultam meg injekciózni, göbét fedezni mesterségesen, és beszereztem mindenféle antibiotikumot! Csodálkozott a lódoki, hogy sosem beteg senki! Persze mert én szenvedtem, nem szóltam neki!

Mennem kell!!!!!!

Kép
muzsuzska

Menj Zsuzsi! Ez kész horror amit írtál.... "injekciózni, göbét fedezni mesterségesen" :shock: :shock: :shock:

Kép
szilzi

sziasztok,haza értem.

reggel egy kicsit fájt a hasam alja, aztán elmúlt.a CTG 2x60-as fájást mutatott. dokim megvizsgált, azt mondta, hogy inkább nem mond semmit, de mindig legyek indulásra készen :? . elöször azt mondta, hogy kontrola hétfön, utánna mondta, hogy kedd, mert hétfön szabizik.

végül megnézte a dagadt bokám, megmérte a vérnyomásom és azt mondta, hogy pénteken reggel pakkal együtt menjek be :? :? /ödéma gyanú/ és kapok tablettát :shock: , mert ö ott akar lenni a szülésnél. de azt mondta, hogy ne izguljak, minden rendben van és addig még simán beindulhat magától is,

na, én most kezdem el pánikolni. :? :? :? :?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

bocsi, de most nincs türelmem vissza olvasni, majd holnap bepótolom. :? :oops: :roll: :wink: :oops:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sziasztok!
Ó, szegény Timi, ne aggódj, nem lesz semmi baj. Hamarosan megszületik a kis Törpéd, minden rendben lesz. :D

Klassz a laptető: Öreg az országút! :D :D :D

KépKép
benó

November 4-ére kaptam időpontot a belgyógyászatra. Betojás, nem? :shock: Mondtam, kérem, én veszélyeztetett terhes vagyok, mondták, akkor sincs korábbi időpont. Hát, ez van.

KépKép
benó

Na, megyek könyvtárba. Puszi

KépKép
benó

Közben már volt itt az apu. Egyedül jött, így a köszöntés elmaradt.

Kép
flóra 11

Zsuzsi, nem vagy semmi, ilyeneket megcsináltál! Atya világ! :shock:
Senki sem panaszkodott még arra a dokira,hogy ilyen marha?

Kép
flóra 11

Jaj,Timi! Ne izgulj! Nincs semmi baj. Örülj neki, hogy berendelt a doki, legalább már látod a végét, tudod,mikor kerül a nagy napra sor. Jobban tudsz így készülni lelkileg. És már várod a babust, örülj, hogy nemsokára már bausgathatod. :wink: :D

Kép
flóra 11

Benó, ma már 21-dike van. Az a pár nap olyan gyorsan eltelik!!!! Észre sem veszed. Addig kicsit törődj velünk,figyeld a vonalzóinkat,és már 4-dike is lesz. :wink:

Kép
flóra 11

Igen,öreg az országút! :lol: Az idő telik, csak mi nem öregszünk, hihi.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Jajj Timi, én is befosnék szerintem! :oops: :oops: De tudtuk, hogy egyszer eljön ennek is az ideje és mi nagyon várjuk a második topikbabát is!!!!! :D :D

Kép
szilzi

Szilvi,ma munkában vagy? Azért csak méricskéld a hődet. Legalább tudni fogod,hogy van-e pé-d és hogy a ciklusmelyik napján. Ez nagyon hasznos lehet. :wink:

Kép
flóra 11

A F. most elment a Tescoba. Én szörnyen álmi vagyok. Talán egy 20 percet pihiznem kellene.

Kép
flóra 11

Ha megjött a F., akkor folytatjuk a gyerekszobát. Tehát ma még rengeteg munka vár rám. Ablakmosás. :(

Kép
flóra 11

Na, Szilvi, látom eltűntél.Pedig örültem,hogy vagy.
De biztos nem hagynak békén a kliensek.

Kép
flóra 11

Na,jó, akkor tényleg pihikézek egyet, aztán munka. :(

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: