A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Ildikó!

Talán a hőmérőzésről tudok pár dolgot, mert én már 5. hónapja csinálom.
Nekem is elég alacsony az alaphőm - 36.2,36,3 - és amikor föölmegy, akkor 36.6,36.9 között van.
Nekem most 32 napos a ciklusom pár hónapja, de mindíg pontosan a mensi előtt 13 nappal megy feljebb a hőm.

Most a 18. napon ment fel 36.2-ről 36.6-ra, következő nap 37 (ennyi még sosem volt) utána vissa ment 36.6, utánna 36.8, majd 36.7. Most itt tartok. Mi a véleményetek?

Dodo!

A múlt hónapban ugyanilyen görcseim voltak nekem is, de nem volt rá magyarázat. Én abban reménykedtem, hogy akkor ágyazódott be a méhfalba a bébi, de sajnos nem...

Kármen!

Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cat!

Nem tudtam pár napig jönni, de nagyon drukkolok neked!!!!!!!

Szép napot mindenkinek!

Zita

Kép
Kép
zituska28

Zita!

Koszi. Kicsit lelomboztal, de azert meg remenykedem!
Valakinek nincs esetleg jobb otlete erre?

A homerozesrol sajnos en nem nagyon tudok mit mondani, mert nem szoktam csinalni.

dodo
dodo1

Karmen! Hatalmas gratula a kislányhoz! Kép Remélem majd elmeséled, bár tudom csaszar volt! És nem is lett kicsi! Pedig hogyan aggódtál! Kép Látod felesleges volt! Kép Az én babám jóval kisebb volt ennél! Most pedig már alig bírom el! Kép
Cat! Sokat gondolok Rád! Kép
Leone! Nem írtad! Megkaptad a levelemet? Kép

Andi
andi28

Sziasztok!
Úgy néz ki, most sem sikerült. Reggel elkezdtem barnázni...Pedig nagyon reméltem,hogy meg tudom lepni a párom -holnap lesz a szülinapja- egy kétcsíkossal. Sosem szokott késni,ezért is mertem reménykedni. De fent másképp gondolják. Ráadásul az uram munkahelyét felszámolják, nem tudom, mi lesz. Persze a remény hal meg utoljára.
Jövő héten megyek a dokihoz, megbeszélni az inszemet. Azért ez is valami.
Azért köszi mindenkinek a drukkot!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok Lányok!
Rég nem jelentkeztem ezért bocsi.
Halvány reményem volt a héten hogy babát várok, volt 2 pozitiv tesztem is a multhetvegen, de kedden megjött.Kép
Kérdésem az lenne hogy mi is annak az injekciónak a neve amit a ferfinak es a nonek is be kell adni?van neki weboldala is.Azt tudom hogy G betűvel kezdődik..Kép
space

Space
Gynevac....1 dobozban 5 db van, kb 5000 ft egy doboz. Megoszlik a vélemény arról, hogy a férfinak is kell-e adni. 5 db egy kúra.
Az is lehet, hogy terhes vagy és mégis megjött...vagy sajnos a terhesség nem tudott beágyazódni. Azóta néztél tesztet? Talán érdemes volna.
Kriszta
vizkrisz

Sziasztok!
Olyan aranyosak vagytok! KÖszi köszi az érdeklődést. A 16. héten vagyunk, és minden oké. Hétfőn megyünk AFP-re. Ultrahangon olyan cuki mert összevissza kalimpál apuci persze kijelenti, hogy neki integet, és már másfél centisen tiszta apja volt. KépElmúlt minden kellemetlen tünet, de imádtam a hányingert is, mert segített túllenni a bizonytalanságon. Szívesen találkoznék, találjuk ki mikor hol, Virág a telszámom is tudod, hívj légyszi ha megvan az időpont mert csak ritkán jutok a géphez.
Én azt mondom felejtsétek el a mondatot, hogy a csodák mással történnek. Veletek miért ne történhetne?
Puszi Hurki
hurki

Kriszta!
Köszönöm!
Megnézem a weboldalt.
Igen teszteltem, negativatKép
space

KrisztinaKép
Kösszike a segitséget,minden reggel 6órakor kellek és akkor mérem a fürdő szobában és digitális hőmérővel,a ciklusaim változó szokot lenni valamikor megjönn 24 napra vagy 22 vagy mint most is 26 jött meg.Ma is 36,7 voltKép

AnnaKép
Nagyon sajnálom Kép pedig ugy drukkoltam nekkedKép

ZitaKép
Kösszike Kép

IldikóKép
ildikó_4

HurkiKépKép

Látod ilyenek az apák már kijelentik hogy rájuk fog hasonlitaniKéppedigg még joformán semmi nem látszik belölükKépKépde azért nagyon jó egészséget nektekKép
Csodák mindig történek kivel hamarab kivel késöbbKép

IldikóKép
ildikó_4

Anna!

Sajnalom, hogy nem sikerult, tenyleg.
Azert az inszemmel talan nagyobb esely lesz, de persze semmi nem biztos. Egyelore sajna nekem sem jott ossze, de meg varom a csodat en is!!!!!
Neked is ezt kell tenned!!!!

Space!
Persze, emlekszunk rad. Jaj, de sajnalom, hogy nem sikerult. Ez olyan borzaszto hogy van ket pozitiv teszted es meg mindig semmi nem biztos! Ezt nem is ertem!!!!
Szedtel valami gyogyszert a ciklusod alatt most? Vagy stimulaltak teged? Gynevac a neve egyebkent az injekcio kuranak. En ugyan meg nem kaptam, csak hallottam meg olvastam rola.

dodo
dodo1

Ildiko!

Nem szabad felkelni!!!!!! Agyban kell merni ahogy felebredtel, meg sem szabad addig mozdulni!

dodo
dodo1

dodo1Kép
Értem akkor amit edig mértem az az eredmény nem jó
vagy még lehet vele kezdeni valamit.

Ildikó
ildikó_4

dodo1Kép
Elevitet szedtem csak,meg szedem is.Amugy nekem nagyon bejött ez a vitamin, nem vagyok fáradékony és olyan jól érzem magam mióta szedem.Kép
A Gynevac nem nekem kell hanem a baratnőmnek akinél 10 éve nincs baba, végigmentek szegények mindenenKép 2 eve már hogy nem hajtják a dokikat és csak élnek a nagyvilágba, azt mondta ezt még kipróbálják és utána feladja.Kép
Már 2 éve rajtavannak mindenféle örökbefogadási listán is de az sem akar nekik összejönni.Kép
space

VirágKép
Etetném én, de nagyon válogatós.Kép Azért kezd visszajönni az étvágyam, úgyhogy nem járok úgy mint R.Réka "barátnőnk".Kép

KarmenKép
Gratula a kislányodhoz!Kép

HurkiKép
Örülök, hogy minden rendben veletek!Kép

IldikóKép
NEM SZABAD FELKELNI HŐMÉRŐZÉS ELŐTT!!! EGYÁLTALÁN,MÉG PISILNI SEM!

SpaceKép
Én beadattam a Gynevac-ot és két hónapra rá már be is költözött a baba.Kép Nem tudom ettől-e, de ártani nem árthat!Kép

CatKép
Embriófejlesztő energiákat küldök!Kép Nagyon szorítok!Kép

Egcsi
egcsi1

Ildiko!
Szerintem ne torodj most mar a regivel, hanem merd rogton felebredes utan, felkeles elott, kezd most holnap igy, es onnantol nezd az eredmenyeket.

Space!
En is szedek elevitet, nekem is eleg jo, nem vagyok tole egyaltalan rosszul, hanem eleg jol erzem magam tole.
Ez a baratnod eleg durva, ne haragudj, hogy ezt mondom! Tudod, itt mindenki a csodaban hisz, aztan ilyen tortenetek lelomboznak rendesen. De azert en meg bizom. Csak nem lesz 10 ev!!!!!
Meg 8 hatravan, akkor!!!

dodo
dodo1

KARMEN:a magam és Cat nevében szívből gratulálok a kislányodhoz!Sok tejcit és sok boldogságot!!!

EGCSI:ha így folytatod megcsinálhatod a saját terhes-torna videokazettádat a Hogyan fogyjunk állapotosan címmel!Kép RR milyen ideges lenne!

ANNA:Kép De nem szabad elkeseredni, most már célegyenesben lesztek!

SPACE:ha volt két poz. teszted, akkor lehet, hogy túl alacsony a progeszteron szinted, ezért veszthetted el a babát. Mindenképpen vizsgáltasd ki!Hormontükröt csináltak már neked?

HURKI:vettem és hívlak!

ILDIKÓ:jó hőmérőzést!Kép

Virág
virag

Sziasztok Lányok!
Tanácsotokat szeretném kérni. Világéletemben 28-30 napos volt a ciklusom. A mensim mindig erős vörös, darabos volt. Az elmúlt 2 hónapban azonban a 37 és 33 napra jött meg, s mind a két alkalommal tiszta, rózsaszín szine volt. A párommal tavaly szeptember óta próbálkozunk élesben. Szerintetek mitől lehet ez a változás? Esetleg teherbe estem, és nem maradt meg a picur?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Mamóca
Mamóca

Ildikó!
Ugye tisztában vagy azzal, hogy a ciklus hosszát a menstruáció első napjától mérjük és az a következő mensi első napjáig tart. Ha tehát 10-én jött meg a menzeszed, akkor ma vagy a 21. napon.
Nekem úgy tűnik, hogy a 24 napos ciklus rövid.
Biztos, hogy jól számoltad?
Anikó
Névtelen

Dodo!

Ne haragudj, nem akartalak lelombozni!!!!!
Csak leírtam velem mi volt, de nagyon-nagyon szorítok, hogy neked babu legyen!!!

Space! Anna!

Nagyon sajnálom!!!!!

Mamóca!

Akkor is lehet mensi, ha baba van, csak az általában gyengébb! Szorítok neked is, hátha...!

Ildikó!

Tényleg nagyon fontos, hogy felkelés előtt mérd a hődet, mert az eredmény különben teljesen használhatatlan!
Eleinte én sem tudtam, el is voltam keseredve, de mostmár úgy érzem OK!

Ez nem ide tartozik, de elújságolom nektek, hogy most egy hétig próbamelón voltam, és ma kiderült, hogy FELVETTEK!!!
Nagyon örülök neki, és megfordult a fejemben, hogy mi van, ha most jön a bébi? Ált. ilyenkor szokott, nem?

Zita

Kép
Kép
zituska28

LányokKép
Kösszönöm mindenkinek a jó tanácsokat megfogadom és ugy csinálomKép

NévtelenKép
Én mindig úgytudtam hogy a menses utólsó napjátol számoljuk a követtkező ciklust.De ezek szerin én nem tudtam jól,akkor most hogy van ez?

IldikóKép
ildikó_4

Ildi Kép
A mensi első napja a ciklus első napja!

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Értem vagy nem, már magam sem tudodKépde akkor nekem most mikor kell megjönie ,úúú egyet tudok most nagyon megvagyok kavarodvaKépKép

IldikóKép
ildikó_4

Dodó!Kép
Ezt nem lehet tudni, hogy mit jelentett, ne rágódj rajta!

Space!Kép
Sajnálom! Képzelem hogy meg lehetsz most kavarodva, hogy mi lehetett ez a két pozitív teszt, sajnos én is átmentem egyszer ezen, nagyon rossz volt. Fel a fejjel!

Hurki!Kép
Nagyon örülök, hogy minden rendben van! Boldog babavárást kívánok!

Karmen!Kép
Én is örömmel gratulálok a kislányodhoz!!!Kép

Andi28!Kép
Igen, megkaptam, a hétvégén remélem válaszolni is lesz időm.

Zita!Kép
Én május közepén kezdtem az új munkahelyemen, nagyon jól éreztem magam, élveztem az új feladatokat, míg az előző munkahelyemen alig vártam, hogy terhes legyek és eljöhessek, ami sajnos nem történt meg. Augusztusban aztán megtörtént amire 3 éve vártunk! Szerintem egyrészt az új munkahelynek is köszönhetem. Úgy éreztem, ha nem sikerül sem lesz baj, mert a munkámat legalább élvezem, ez egy ideig leköti a figyelmem, nem süllyedek annyira az önsajnálatba. Lehet, hogy ez kellett. Tehát bízz benne, lehet, hogy neked is segít!

Mamóca!Kép
Ha nem maradt volna meg a baba, akkor valószínűbb, hogy darabos lett volna megint a mensi (a nyálkahártya darabkái, nekem sajnos ilyen is volt), én ezen nem aggódnék. Talán valamilyen hormonális változás történt, ezért lett hosszabb a ciklusod. Ezt így utólag nem lehet tudni, de nem hiszem, hogy valami probléma jele lenne. Ha hőmérőztél volna, akkor többet lehetne tudni.
Remélem minél hamarabb beköltözik a pocakodba a várva-várt lakó! Kép

Puszi, Leone

KépKép
leone

Ildikó
Fúúúúúú...akkor most számolgathatsz.Kép
Ne izgulj én is úgy mértem a hőmet ahogy nem szabadott volna: mindig felkeltem. Mégis egyértelmű volt a görbe..Ha egyszer felmegy akkor már nem szabad viszaesenie...csak a menzi napján vagy előző nap. Ha nagyon visszaesik az hormonproblémára utal. Szóval azt, hogy nem vagy terhes elvileg a hődnek is mutatnia kell.
De azért biztos tanácsos "rendesen" mérni. Én már nem mérem az inszem óta...csak az inszem előtti és utáni napon néztem, hogy lássam megrepedt-e a tüsző. És a hő előírásszerűen felment...a végén meg már nem mértem mivel lázas voltam.
V.Zita
Gratulálok a munkádhoz...hát igen a biztonság sokat jelent.Kép

A gynevacot én is beadattam 3 ciklussal ezelőtt. Előtte a HSG-n el voltak záródva a petevezetékeim. A kúra után megismételték az átjárhatóságit a Kaáliban és az nem mutatott semmit. Ez nem bizonyíték...kérdeztem a dokit is, hogy lehet-e ,hogy a kúra segített...szerinte nem. Szóval ez már rejtély marad.Kép De szerintem ártani nem árthat.

Mamóca
Csináltál tesztet?

Space
Egyetértek Virággal ...az a progeszteron gyanús.

Kriszta
vizkrisz

VirágKép
Ráadásul mindezt anélkül, hogy a kisujjamat megmozdítanám!Kép Tényleg idegbeteg lenne!Kép Azért nem marad ez mindig így, 10-12 kilócska biztos felszökken.Kép
Catnek továbbra is drukk és üdvözlöm!Kép

Egcsi
egcsi1

KriszinaKép
Ma is megmértem és ágyban ugy hogy nemkeltem fel és akkor volt 36,9 ez már kezd valamit jellenteni vagy nem?Kép

IldikóKép
ildikó_4

Ildikó!
Ha ez így marad még egy hétig és nem esik vissza a hőd, reménykedhetsz. Én a helyedben febr. 10-e körül tesztelnék, ha közben nem jön meg.
Ha megjön, akkor kezdd előről a hőmérőzést és a következő havi adatok alapján talán többet tudunk segíteni.
Anikó
Névtelen

AnikóKép
Értem és kösszike ,remélem hogy nem esik vissza, de tudom már elöre hogy ugy is megfog jönniKép

IldikóKép
ildikó_4

Hahó lányok!!! Itt az elveszett lombikoló!KépKép

AnnaKép,LeoneKép,EgcsiKép,IldikóKép,SzösziKép,Andi28Kép,ZitaKép,SpaceKép,DodoKép,KrisztaKép,VirágKép,OrsiKép,AlenaKép,BeaKép és MindenkiKép
Köszönöm a mérhetetlen sok drukkot, és izgulást. Már néhányan tudjátok, hogy 4-en jöttünk haza a bmc-ből múlt hét csütörtökön. 3 pici embrió, meg az anyjuk azaz énKépKép. Megmutatták őket monitoron, egy 7, egy 8 és egy 10 sejtes lurkót kaptunk vissza. A 4.-et meg sem mutatták, pedig még az is elfért volna, de nem reszkírozzák a többes terhességeket. Azóta jól vagyok, semmit sem érzek, csak hogy folyik ki belőlkem az Utrogestan folyamatosan. A 3x3 elég brutál mennyiség, és az csak fekve nem folyik ki. Ahogy aktivizálom magam, már érzem, hogy tocsogok. Ekkor mindig megijedek, hogy jujj csak nem vérzem, így WC-re a kelleténél 10-szer többször rohangálok. A dokim ráadásul igazi férfisovoniszta volt, mert közölte a férjemmel, hogy nem fekvőbeteg vagyok, és nem kell feküdni, mert a házimunkát úgyis el kell végezniKépKép
A nagyobb izgalmak a transzfer után jöttek, mert a férjem nekiállt processzortcserélni a gépen, de a csavarhúzó megszaladt, és szétbarmolta az alaplapot, ezzel tönkretéve a gépet. Marhára örültem neki, mert ittmaradtam nélkületek, és csak pár embernek tudtam hírt adni magamról. Ma vitte szervízbe, persze nem úsztuk meg alaplapcsere nélkül.KépKépKép Most türelmetlenül várjuk a február 9-ét, mert akkor lesz a HCG vérvétel. Addig is kérnék egy kis babatapasztó energiát. Az sem baj, ha mind a 3 tapad, örömmel vállaljukKépKép

AnnaKép
Sajnálom, hogy nem sikerült ez a ciklusKépKép Ti is már jó régóta küszködtök ezzel. De fel a fejjel, az inszemnek sikerülnie kell!!!!

KarmenKép
Nagyon-nagyon sok puszit küldök nektek, és sok boldogságot kívánok.

EgcsiKép
Tessék rendesen enni, nem kell RR babérjaira törnöd. Kerekdedfen szépek a kismamák.

IldikóKép
A 36,9 már elég szép hő. Gyógyszerek nélkül ez elég jó. Hajrá!!!

SpaceKép
Szerintem is progi hiány miatt ment el a baba, nem tudott megtapadniKépKép Kellene kérned egy 3. és egy 21 v. 24. napi hormontükröt, hogy ez ne fordulhasson elő többet.

MamócaKép
Ha elvetélnél, az darabos lenne. A mensi is darabos, mert a nyh-a válik le. Nem lehet, hogy babás vagy ? Én azoknál olvastam világos vérzést, akik terhesség mellett menstruáltak.

ZitaKép
Vágj bele nyugodtan az új munkába. Én 2 éve jöttem a jelenlegi cégemhez, ugyanezzel a félelemmel mint te, hogy mi lesz ha babás leszek. Ne törődj ezzel, csak a saját érdekeidet nézd. A levegőváltozás biztos jót tesz a babásodásnak is.

HurkiKép
Remélem fog rajtam is a csodás átkod. Tudod mindig én mondom, hogy a csodák mással történnek. Azért most bízom egy kis csodában én is. Örülök, hogy jól vagytok, és minden rendben az apja lányával-fiávalKépKép

DodoKép
Lehet, hogy nem tudott megtapadni a babaKépKép A nyh-ád rendbe volt ? Utrogestant kaptál ?
Sajnos ez a görcs annyi mindentől lehet, még az orvosok sem tudják, hogy mi miért történik.KépKép

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

En meg mar feltem,hogy valami baj van,nem is mertem kerdezni Viragot,azt hittem teljes hirzarlat van...Kép
Akkor varjuk a 9.-et,szoritok nagyon, az mar mindjart itt van.
szoszi
szoszi

CatKép
Megy a sokk ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++energia Képés nem szedek semmi gyógyszert és ugy mérem a hőmetKép

IldikóKép
ildikó_4

Sziiiiiiiiasztok Lányok!

Csak neeeeem??? de iiiiigen!!! Saját gépről és itthonról.
Jujjj csajok annyira örülök, hogy újra írhatok, hogy tiszta lázban vagyok. Alig bírtam végigolvasni az oldalt.

KarmenKép
Hatalmas gratula a kiscsajhoz. egyelőre csak ennyi infót kaptam el, de megpróbálok utánaolvasni. Majd, ha lesz időd szívesen várjuk a képet.

CatKép
Nagyon nagyon és még jobban szurkolok, szurkolunk a férjemmel. Ilyenkor olyan lassan telik az idő. Én tényleg annyira drukkolokKép Otthon maradtál pihenni vagy dolgozol?

HurkiKép
Már 16 hetesek vagytok. Húha gratulálokKép telik az idő.

VirágKép
Ti most hol tartotok? Lesz vmikor lombikotok?

LeoneKép
Neked is pusz. Ti most hányadik héten vagytok? és jól vagytok? meg ilyesmi mesélj majd Te is, okszi?

Andi28Kép
Hú már Ti is biztosan jól megnőttetek. Úgy örülök, hogy Veled is találkozhatok itt a neten.

LányokKép
Bocs, aki nem ismerne és ilyen váratlanul érte a net-támadásom, de régi topictag vagyok, csak volt egy kis szünet (nem volt netem).

amíg nem jönnék addig is puszka és próbálok visszaolvasgatni

Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

Szia BogárKép
Én Ildikó vagyok igaz van egy 2,5 éves kislányom de őrá is 4 évet vártam most szeretnék a másodikat 1 éve probálkozunk de semmi,most probálkozom a hőmérözésel de még elég kezdő vagyok benneKép
Kérdezném hogy hogy lehet feltölteni ide újj jelleket mert nem tudom valaki tudna nekkem segiteni?Kép

Ildikó
ildikó_4

Bogár Kép
De jó, hogy bejelentkeztél Kép A babód gyönyörű Kép
Lassan mi is csatlakozunk a babásak sorába.

Cat Kép
Jó, hogy bejelentkeztél. Nagyon drukkolok 9.ig, meg persze utána is Kép Ti a hármat is bevállalnátok? Azt hiszem attól azért én nagyon megijednék Kép Azonnal nagycsalád Kép Kép Kép Kép

Virág Kép
Mikor kezded szúrni magad?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat
Szorítok én is.XXXKép
Mi az az ultrogestan?

Ildikó
Pozitív gondolkodás!!!Kép

Kriszta
vizkrisz

Krisztina!
Az utrogestan természetes progeszteron. Két formája ismert, a szájon át szedhető, meg a hüvelytabletta. Addig kell használni, amíg a méhlepény el nem kezd teljesen működni, tehát amíg a progeszteronra szükség van.(kb 12. hét)
Cat!
Leírom a tapasztalataimat, mert én már mind a kettőt használtam.
A szájon át szedhetőnél nekem nagyon megkeményedett a hasam, olyan püffedt érzés volt és fájt. A hüvelytabletta mellett egyszer szedtem antibiotikumot, de összeveztek és ez kisebb vérzést okozott - ugyanis az antibiotikum
kiölte a női szervezet számára szükséges gombákat is.
Ildikó!
Ne add fel ilyen könnyen, azért mert nem sikerült a hőmérőzés még lehet babókád.
A megfelelő időben és helyen nem a hőmérőnek, hanem a kispasiknak, meg a kiscsajszinak kell lenniük.
Anikó
Névtelen

Anikó értem egyszer csak fog sikkerülni .Adigg is probálkozunk.Képde ha most meg is jönn irány a 3dik napon vérvételre utána majd meg mondja a doki mi legyen
Képkivánok mindenkinek jó éjszakát holnap leszek sziasztokKép

Ildikó Kép
ildikó_4

Sziasztok!
Beregisztráltam magam...kezdem megtanulni, hogyan is működnek itt a dolgok.
Csak az utrogestan-hoz szeretnék hozzászólni.
Múlt hónapban voltam dokinál, és említettem neki, hogy próbálkoztunk egy babát összehozni...Megvizsgált, és azt mondta, elképzelhető, hogy sikerült, mert lát valami kis foltocskát.Ezért elküldött vérvételre.És felírta nekem is az utrogestant, de nekem csak azt mondta, ha pozitív az eredmény, akkor kb 2 hétig kell szednem.De sajna nem lett pozitív... Kép
Most újból reménykedünk, bár még mindig nem érzek semmi furcsát a megszokotthoz képest.
Ha lesz valami, majd írok.
Addig is puszi Mindenkinek, és drukkoljatok nekünk is,sziasztok
Babóca
babóca

BogárKép
Na végre üzemel a net. Lassan már nem karácsonyi ajándék lett a párodtól, hanem Valentin napiKépKépKép

A kiscsajról küldhetnél egy pár képet, vagy a profilodba feltehetnél. Nem akartok albumot neki a képtárban ?

AnikóKép
Köszönöm az utros infokat. Én már korábban is használtam a 6 inszemnél, így nem új nekem. A bmc-ben csak a hüvelyit adják, mert az közvetlenül szívódik fel, és nem károsítja a májat. A tapasztalatom szerint is ez jobb, mint az orális. Én is kaptam antibiotikumot, mert a punkció után adnak, de nekem nem volt semmi gond a az utroval. Haverok voltakKépKép

OrsiKép
Annyira megszenvedtünk értük, hogy bevállalnánk mind a hármat. Persze ennek nagyon kicsi az esélye, de beszéltünk már róla. Nem lenne szívünk feláldozni egyiket sem. Persze csak abban az esetben, ha nem veszélyes rám nézve. Úgy tudom, hogy VirágKép is vállalná a 3-at, főleg, ha mind kiscsajKépKépKépEgyébként bízunk a természetben.

BabócaKép
Az utrogestan segít a baba megtapadásában is. Lehet, hogy nem tudott szegény megtapadni, mert elégtelen volt a petefészkek hormontermelése. Ehhez mondjuk célszerű lenne egy hormontükör, ami ezt alátámaszthatja.

KrisztaKép
Köszönöm a drukkot. Azt hiszem AnikóKép tökéletesen megválaszolta az Utrogestan mibenlétét. Te nem kapsz az inszemináció után ? A Duphaston is ezt a célt szolgálja.

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
Ez aztán a vállalkozó kedv! Hármas ikrek!Kép Rajtam ne múljon, annyira szorítok, hogy fehérednek az ujjaim. Kívánom, hogy egyből nagycsaládosok legyetek!Kép
Ne aggódj, eszem, csak Kispocok irtó válogatós.Kép
RR főzze a babérjait a krumplifőzelékbe, nekem ugyan nem kell!Kép

OrsiKép
A"Mikor kezded szúrni magad"-on olyan jót derültem, az avatatlan azt hiszi ez valami drogos topik.Kép

Egcsi
egcsi1

Egcsi Kép
én nem szúrom magam Kép mert azt nem vállalnám azért be. A stimuláció elvileg február 19. körül kezdődik, a mensitől függően. A Kaáliban fogok járni az injekciókra.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Egy napig nem voltam netközelben, és alig győztem visszaolvasni!
Egyrészt sajnálom, hogy ennyien vagyunk, mert sokkal jobb lenne a másik topikban dumcsizni veletek. (remélem, hamarosan!)
Másrészt nagyon szeretem olvasni a hozzászólásaitokat, csupa pozitív gondolkodás, ez hiányzott nekem addig, amíg nem találtam rátok!
Ez egy érzelmi kitörés volt....

Szia Cat!!!

Olyan jó hallani felőled! Nagyon szorítok neked!!! Ha tudnám hogyan kell hangulatjelet küldeni, elküldeném az összes pozitívat!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ azért ez se semmi!

Szia Bogár!

Én is új husi vagyok itt. Mi még gyógyszer meg minden nélkül próbálkozunk, még adtunk magunknak 2 hónapot (amiből letelt fél), hogy pihizzünk(persze ez nem igazán sikerült), és ha nem lesz eredmény, akkor nekem hormontükör, páromnak spermavizsgálat. De itt annyi +energiát szedek össze, hogy hátha nem lesz rá szükség!

Leone!

Tetszik a sztorid a munkával és a babával kapcsolatban! Példa értékű, remélem nálam is így lesz!

Ildikó!

Azt hiszem, mi ugyanott tartunk (hőmérőzés, gyógyszerek nélk.)
Én sose gondoltam, hogy pár hónapnyi hőmérőzéssel ennyire megismerhetem a ciklusomat! Hasznos dolog, csak nehogy görcsössé válj tőle, én majdnem ebbe a hibába estem! Mostmár csak bizonyos napokon mérem meg, mert tudom, hogy mikor mennyi szokott lenni.
Ez most elég zavaros lett, de a lényeg szerintem, hogy 1-2 hónapig mérd rendesen, ha minden OK, akkor utána már elég csak néhanapján.De azért szorítok, hogy már a következő hónapban egyáltalán ne kelljen mérned!

DRUKKOLOK nagyon mindenkinek!!!!

Zita

Kép
Kép
zituska28

OrsiKép
Én se merném magamnak beadni, pedig még papírom is van róla, hogy tudok szurizni.Kép Drukk nektek is!Kép
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

CatKépKép De örülök a jóhírnek! Kívánom, hogy hármasikreid legyenek! Nagyon sok szerebcsét február 9.-ig és persze utána is. Sokat gondolok rátokKép

Kele
Kelekele

Cat
Én nem kaptam semmit az inszem után. Majd holnapután rákérdezek a Kaáliban, hogy miért is nem kaptam. ggggggggrrrrrrrr
Továbbá azt is fájlaltam, hogy a tüszőket csak a 10. napon nézték meg...az inszemkor nem. Pedig szerintem jó lett volna tudni, hogy akkor épp mi a helyzet.Kép
Szerintetek???

További drukk mindenkinek!!!XXXKépKépKép

Kriszta
vizkrisz

CatKép
Kivánom hogy minél hamarab te is ilyen anyuka legyél Képés hogy teljesüljön minden vágyadKép
nekkem ma reggel 37,0 volt a hőm szerintetek ez már igy marad vagy még fog változniKépKép

Na ennyi de azért küldök mindenkinek egy kiss szerencsétKépmeg hétvége van mindenki aktivizálja a párját és a kiss
Képhajrá fiúk lányok.

IldikóKép
ildikó_4

KeleKép
Köszönöm a drukkot. Holnap már sajnos megyek dolgozni. Egyrészt örülök, mert nem jár folyton ezen a fejem, másrészt szomorú vagyok, mert eléggé utálok már bejárni. Tudod már más lenne a küldetésemKépKép Remélem Ti jól vagytok.

Én a jövőhét hétvégén már fogok tesztelni. Van egy GraviHCg tesztem, ami 3 napos terhességet kimutat. Hétfőn nem akarok pofára esni, mert a bmc-s szertartáshoz nem sok kedvem van, mert 4 órát kell várni az eredményre, és külön behívnak, hogy közölje a tanár úr, hogy, sikerült vagy sem.

IldikóKép
Nagyon szép a hőd gyogyi nélkül. Ez már tuti ovulációs ciklus. Csak 9 hónapig fent maradjon!

EgcsiKép,OrsiKép
Volt mellettem egy lány a punkción, petesejt donor, aki végig magának adta a szurikat, a combjába. Na ezt az egyet nem vállalnám. A fenekembe bevágom, de a combomba nem merném, mert sok az ideg. Mondta, hogy neki is néha megrángott a lába, de akkor jó ha fáj szerinte. Igazi mazochistaKépKép

KrisztaKép
2 okból is lepadlóztam. Az egyik, hogy hogy lehet, hogy nem UH-znak az inszem előtt? Nekem mindig Uh-ztak, mert volt, hogy nem repedt még meg, és behívott 2 nap múlva is inszemre. A másik, hogy volt, hogy megrepedt, és látszott a tüszőfolyadék, akkor mondta a doki, hogy pár órája repedt meg. Szerintem nagyon fontos az UH. A tüsző mellett a nyh-áról is ad információt.
Már többször is idemásoltam szakiratokból a netről, hogy mennyire fontos stimulált ciklusban a progeszteron pótlás, ami a petefészkek ingadozó hormontermelését egészíti ki, és segíti a baba megtapadását. Sajnos ennek LeoneKép a két lábon járó bizonyítéka, akinek már volt vetélése sárgatestelégtelenség miatt.KépKép

ZitaKép
Mindenkinek sikerülni fog!!! Nagyon bölcs döntés volt, hogy nem hergeled magad a hőmérővel. 2-3 hónapig érdemes mérni, aztán már csak néhanapján, vagy ha nem jön meg a mensidKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
Remélem én is hogy már igy marad de van egy érzésem hogy nemKépMost mig meg nem jönn addig igy fog maradni és elötte lemegy pár fokal,ha jól értetem igaz?Kép

Pusszika mindenkit sziasztok IldikóKép
ildikó_4

IldikóKép
Csak pár tized fokkal esik le, előtte 1-2 nappal. De ne vetítsük az ördögöt a falra, bízni kell a sikerben.

Cat

Cat
Kép
cateye

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: