A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Szerintem a histeró rövidítése a Hsg.De lehet hogy megint buta voltam.
Na megyek enni.Látom eltüntél.

Kép
Kép
melánia

Itt nincs valami fórum róluk?
Na tényleg mentem mert már függő vagyok. :oops:

Kép
Kép
melánia

Rana!
Olyan furi! :shock: mi bementünk reggel, apa leadta az anyagot :oops: :lol: (felszólítottam, hogy ne mondja azt nekik már megint, hogy "meneküljetek" :lol: :lol: :lol: ) és egy óra múlva megmondták, feküdjek fel és nyomás... Most meg leveszik az anyagot és délben kell visszamenni :shock: :roll: :?: nem értem

Zsófi!
De be ám :lol: :lol: :lol:

Melani!
valóban jó a tendencia!!! :wink: Jövő hónapban meg sem fog jönni :D

Hajnóca!
:) köszi, nagyon aranyos a macika... 8)
dezsina

Sziasztok!

[quote="hajnóca"]a írta:hajnóca puszit persze az arcodra adja :oops: :oops: :oops:
Hát ezen nagyon jót nevettem!!!! :lol: :lol: :lol:

Szezso: várunk a hírekkel!

Dezsi: :(

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

A hsg petevezeték átjárhatósűgi vizsgálat, lehet ultrahangos vagy röntgenes!

Meli! Ha gondolod, csinálok neked vonalzót. Milyet szeretnél? (most ráérek, még fél órát)

Kép

Kép

*puszedli*

Dezsi, most másképp csinálják és a kimenetele is másképp fog alakulni, mert most sikerülni fog!

babaimádó
Kép
babaimado

helló lányok!

tegnap megvolt a beülti!képzeljétek,kettőembrike tök szépen kiválasztotta magát,ők már majdnem blasztók voltak.kértem még egyet ráadásnak.
holnap kiderül,maradt e fagyika.
szorítsatok!
puszi,és mindenkinekmennek a drukkok!
lola29

melánia,
jó étvágyat :)
van a szülészetek kórházak között az elején dévai tuti benne van a nevében.

Dezsi,
szivi, öleléses mackó :)
hajnóca

Lola: :D :D :D és ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

lola,
akkor most vigyázz magadra és a pocakodra!!! gyönyörű beágyzódást kívánok az elkövetkező napokra :)
hajnóca

Dezsi,
hát ezt nem értem én sem. Ezért mondtam, hogy kiszolgáltatottnak érzem magam. Mert vannak orvosi kérdések, amibe sosem szólnék bele, mert nem értek hozzá, meg vannak olyanok, amibe kéne, hogy beleszólásom legyen, mert én vagyok azoknak a kölyköknek az anyjuk, és igazán nem valami rendkívüli dolog 3 embrió visszaültetése, mégha mindhárom megmaradt volna, akkor sem én lennék az első nő, aki hármasikereket hord ki, nem is beszélve arról, hogy mennyire kicsi a valószínűsége annak, hogy mind megmarad. Szóval nem látok racionális indokot arra, hogy miért nem engedték a harmadikat, és ez engem zavar. Én szeretem érteni, hogy mi és miért történik velem.

Mindegy, most nem kavarok bele, csak nagyon érdekelnek mások tapasztalatai, iszom a szavaitokat.

Lola, kismami vagy!!! :D
akkor babaragacsok mennek!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
kisbuta

lányok,köszi a drukkokat,aranyosak vagytok!
embrike szám!
hát nehéz ügy.de nyugaton,meg dániában,skandináviában állítólag eleinte csak egyet,vagy kettőt ültetnek be.tegnap én is kimondtam a négyet,de aztán örültem,hogy visszakapom a 3-mat.pedig nekem ez már a negyedik beülti volt.
két éve 3 blasztót harcoltam ki,majdnem vita volt a drnővel,de belement,és egy se tapadt meg.aztán nem maradt fagyi,már nem érték meg-
van akinek meg egyet ültetnek vissza és abból lesz baba.
tegnap én is örültem,hogy a kettő majdnem blasztó mellé kértem még egy plusz főt.két hét múlva kiderül!!! :lol:
lola29

Lola!
indulnak a drukkok!!! :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kisbuta!
orvos függő. és tudod még mit gondolok :roll: hogy a végén az derül ki, hogy szerencse kell az egészhez :twisted:
dezsina

Baba!
mit kérdeztem :oops: :?: :roll: :?:
dezsina

Lola! Ez szuper :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon örülök :D Indíts be a pozítív hullámot, mi pedig igyekszünk azt meglovagolni! :lol:

Kép
estike66

Lola! Ügyesek voltatok! Babaragacsok indultak! :)

Dezsi, hát ezt én se értem, addig még ötször szívinfarktust kapok itt a nagy izgalomban. Az is annyira furi, hogy 26 millióból hogy lett csak 2 millió jól mozgó, mikor a férjem eredményei 50-75%-osak voltak (ennyi volt mindig jól mozgó).... Szerinte vmit elronthattak.... Még azt sem értem, hogy 2 millió jól mozgó a méhből indulva miért esélytelen, holott van, akinek eleve csak ennyi van, és spontán is sikerül. (Mert ugye egy is elég a babához, mint tudjuk)

De most azt beszéltük meg, hogy ha nagyon kevés lesz most is, akkor is megcsináltatjuk az inszemet, mert mégiscsak jobb, mint a semmi, vagy mint ágyban, párnák közt (mégiscsak feljebb lesznek így egy emelettel a kisfickók).

Szerintetek??? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Én Dezsivel értek egyet. Már többedik éve forumozom, tájékozódom, levelezgetek és szereztem igazi barátokat a babaprojektnek köszönhetően. És volt minden. Volt aki végig feküdt és minden szart szedett és sikerült, volt akinek nem. Volt aki egy napot sem pihent, tácversenyezett, sielni ment, stb és sikerült. Volt aki négyet kapott, volt aki egyet(melettem feküdtek) A négyesnek nem sikerült, az egyesnek igen. neki 5. beültije volt A negyedik után a Dévaiból jött át, mert nem hitte el, hogy nála nem lehet egy tüszőnél többet leszívni. Itt sem lehetett. De lett babó. Ez valahol egészen máshol döl el. Azthiszem.

Kép
estike66

Rana! Egy szvazat megy az inszemre. :D , ha ez számít

Kép
estike66

számít Estike, számít! :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, jaj de örülök! Drukkolok délben!!!!++++++++++++++++

Tobi, gyere már!!!!!

Lola, sok-sok babaragacsot küldök!+++++++++++++++++++++

skrisz72

Rana!
mindenképpen! hiszen az esély erősen több a 0nál :D :D :D
dezsina

Melánia, hajnóca!
A lapar úgy van, ahogy melánia írta. A hiszteroszkópia viszont nem a hsg. A hsg az átjárhatósági vizsgálat. Ami vagy uhus vagy röntgenes. Az átjárhatóságit nézik még laparoszkópia során is, amikor ezt a kék löttyöt nyomatják át. (vicces, nekem megfogta a fenekem, és nem tudtuk lemosni, úgy kopott le.) :lol:
Hisztero:méhtükrözés. Ezt hüvelyen keresztül csinálják és belülről nézik a méhet. Laparnál csak kívülről, akkor a hasüreget szemlélik.
Szezsónak volt mindkettő, majd ő leírja pontosan.
Nekem csak lapar volt.

Szerintem fontos lenne lombik előtt. Mikor az első műtétem volt volt ott egy lány szintén Tapolcára, őt is Török műtötte. Férje miatt túl volt 3 sikertelen lombikon. Doki ekkor gondolta, hogy megnézi. Műtét során kiderült, hogy endója van, hasüregben és még a méhében is, ezért nem tudott megtapadni a babó. Ha megcsináltatja már a lombikok előtt, akkor sok pénzt és szenvedést, csalódást spórolhatott volna meg. :roll:

Bocs, hogy hosszú lett. :oops:

Lola!
Nagyon szorítok a 3 kis babykének!!!! :lol: Kép Kép Kép

KépKép
zsófikukac

Rana!
Én is inszem mellett voksolok!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Rana: hajrá inszem!!!! Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Rana!
nagyon várunk vissza a tuti hírekkel :D :!:
dezsina

Mindenkinek drukk ezerrel!!!!

beindultak a tüszők azt mondta a dokibá, hogy több mint 20 lesz és szerinte kb. 16 db petesejt :shock: :) és mit csináltam hogy pár nap alatt ilyen mennyiségi növekedés történt????
holnap punkció 10:15-kor :wink:

Lola,
babaragi++++++++++++++++++++++++++

pusznyusz

KépKép
tobi

Tobi!
De jóóó. Ma csupa jó hírek jönnek!!! Kép
Holnapra drukk!!!!!!

KépKép
zsófikukac

tobi, aaazta mindenit :shock:
akkor hajrá holnap!!!
hajnóca

Tobi!
Rettentő ügyi vagy!!! Csak így tovább! Fantasztikus :D :!:
dezsina

Tobi! Tényleg, mit csináltál? :roll: Holnapra millió drukk!

Kép
estike66

Még azt akartam kérdezni, hogy mit csinál a hasad? Jól vagy? Nyomatod a sok fehérjét?

Kép
estike66

Köszi Csajok!!!
feszül a pocim és vedelem a sok folyadékot, fehérjét is eszek de nem viszem túlzásba (sajtikázok)
azt mondták lustik voltak az elején és most beindultak. és pránáztam a petefészkeimet :wink:

KépKép
tobi

tobi,
milyen fokozatod van? a prána nadiból? vagy nem tudom hogy kell kérdezni...
hajnóca

2-esig jutottam :wink:

KépKép
tobi

ja és köszi zsófi az infókat. nem tudom mikor de mindenképp meg akarom csináltatni (közben meg reménykedek, hogy mégse kelljen...), csak magánklinikán 120ezer és most nincs annyi...
hajnóca

és kezeled magad rendesen, hetente legalább 3szor?
én még csak az 1est csináltam meg, de augusztus óta nem álltam neki a 1,5 órás kezelésnek. pedig tuti frankó :)

képzeld én "utaztam" is. neked volt ilyen? hova jársz?
hajnóca

Tobi, ez szupi!+++++++++++++++++++++++++++++De elárulod, mi az,amit csináltál?Én nem ismerem a szót sem (lehet, hogy ciki, de akkor sem) :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Baba!
Én sem értem miről beszélnek a csajok. :shock: :lol:

Hajnóca!
Hát nem olcsó. Nekem tb alapon csinálták. :roll:

KépKép
zsófikukac

prána nadiról :) az energia áramoltatásról szól. kezelhetnek magasabb fokozatban "lévő" kezelők, illetve Te is kezelheted magad, ha elvégzel egy tanfolyamot.
hajnóca

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Na, látom, beindultak az események. Mindenkinek mennek a mega giga drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
petne

A lombikos időszakomba engem 'kezeltek" pránanadival. :D
Az ismerősöm - aki tanulta és 'gyógyított" - kért egy fényképet rólam amin csak én vagyok rajta. Elvitte megmutatni a 'közösségbe" és ott mondták neki, hogy fogynom kell 5 kilót és sikerülni fog a gyermekvállalás. Persze kellett az én hitem és akarásom is ahhoz, hogy jobban érezzem magam és a gyogyik jobban hassanak a lombik alatt.
Talán egy félév sem telt el és Boval voltam babás. :D

Múltkor említettem nektek, hogy van pár olyan gyerekek által végzett mozgásforma amit ők játékból csinálnak.
Na, ez a pár gyakorlat olyan egyszerű - szinte nevetségesen -, mint pl. balról jobbra, széttárt kézzel való forgás. (első rítus) vagy pl. az ami gyorsítja és javítja a nemi szervek és mirigyek - prosztata, méh - működését= a 'cica homorítás és domborítás" (ötödik rítus)
info: Peter Kelder: A fiatalság forrása I - II.

http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/web ... astDays=20

http://www.gportal.hu/gindex.php?pg=2606387

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Csak gyorsban, mert a melóhelyen nincs net, most meg mindjárt mennem kell vissza dolgozni!

Hajnóca

A SOTE-n Murber tényleg nagyon jó! :wink: :D Én hozzá járok! Urbancsekhez a lombikosok mennek, de olvastam egy-két topikot ahol nem éppen elégedettek Urbancsek modorával! :(
Viszont tapasztalataim szerint nem kell sokat várni a SOTE-n sem. Ennyi várakozás bőven belefér! :wink: :D

Lola

Nagyon drukkolok a kicsikéiteknek!!!!!! :wink: :D

Rana

Remélem már meg is volt az inszem! :wink: :D Apa katonáinak pedig üzenem hogy igyekezzenek és ügyesek legyenek!!!! :wink: :D

Na most rohanás, este jövök! :wink:
Vendég

Ez a katonákról jutott eszembe:
Kép

KépKép
zsófikukac

zsófi, :lol: :lol: :lol:
hajnóca

Sziasztok!

Csak gyors helyzetjelentés: 15 petesejtem lett :lol:
Holnap délelőtt fél 9-kor kell telefonálnom, mi újság :-D

Majd jövök, csak még kikúrálom magam :lol:

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso!
Hurrrááá!!! Kép

Beülti után húzd majd meg a gólyát a várónál! :wink:

KépKép
zsófikukac

Szezsoooooooooooooooooo: Kép Ez szuper jó!!!!!! Gratu!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

szezso ez nagyon szuper :D
szorítok, h jól sikerüljön a találkozásuk párod sejtjeivel és minél többen maradjanak holnapra meg utánra meg ameddig kell, hogy beköltözhessenek!!!
hajnóca

Szezso!
Hiperszuper!!! Gratula!!! :D
dezsina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: