Pöttöm,
Nálunk is természetes volt az uh, már Zalánnal is, simán kaptuk a beutalót. A Tűzoltó utcai klinikán is van pénzes uh, mi ott voltunk a csípőellenőrzésen, továbbküdtek bennünket. Csak ajánlani tudom, mind szakmailag, mind emberileg profik, és mindez egy gyönyörű, gyerekcentrikus környezetben
Csimby,
Fel a fejjel!!! CSanád már a klinikán kékült, és ott kapott légzésfigyut, itthon is sokszor beriasztott, és volt olyan is mint nálatok, hogy annyira mélyen alhatott, hogy teljesen el volt ernyedve a kis teste. Szerencsére nálunk a kezdeti pár hét óta egyszer sem volt riasztás, úgyhogy tuti, hogy nem anyukariogatás volt a kezdeti riasztás, hanem valós. DE ELMÚLT!!!!!!!! Mindenesetre szerintem sokáig használni fogjuk még a cuccot.
Zsófi,
Szerintem is tuti kék szemű lesz Beni!!!! ZAlánnak sem bírja ki senki, hogy ne szóljon oda a kék szeme miatt

Szegényt tökre zavarba hozza, hogy vadidegenek dicsérgetik.
És nekem is ugyanilyen folyás gondom van, fogalmam sincs mi lehet, de nekem már a 6 hetes kontroll előtt volt, a doki azt mondta, hogy nem tisztulás, de nem adott semmit rá. Én egy gyógynövényes ülőfürdővel szoktam elmúlasztani, sikerült is, de sajna pár napja megint előjött, és nincs nálam

Kis zacsiban van 4 tasak, amiben keverve vannak a növények (zsálya, körömvirág, cickafark, és még nem tudom mi), herbáriában biztos találsz, a nevét sajna nem tudom.
Sziszka,
Háát, mi is ezen röhögtünk vmelyik este az Urammal, hogy mi a frászt keresünk mi itt

A fenyőfákat pedig a hálószobából az ágyból látom, és a gyerekszobából is látszik

Várom már a telet, annyira vágyom egy kis hóesésre, és fehér karácsonyra

Viszont a hideget nem tudom hogy fogom bírni, most is az a felállás, hogy 12 előtt nem megyünk ki, mert addig azért még hideg van, utána viszont egy szál pulcsi, napsütés, kék ég, kb. 5-ig. A kocsi szélvédőjén 11-ig jég volt....MAjd kiderül, hogy mi lesz. az abaj, hogy teljesen egyedül vagyok, vannak is anyukák, meg gyerekek, de ők már ismerik egymást, én meg nehezen ismerkedek