A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ja, akartam még írni (amíg Gábor kenegeti Rugót), hogy mintha ma Heni meg Regina nem jelentkeztek volna be.

Pedig minden nap szoktak :roll:

De lehet, csak rosszul emlékszem.

Kép
vindolanda

Sense: nagyon édi lehet a hűtő elött Boti. És ma, hogy zsepit hozott nem semmi!

KépKép
anikoh

Sziasztok

Drága lányok nagyon szépek köszönöm mindenki segítségét Lmóni egyáltalán nem bántottál meg semmivel sőőőt köszi a tippeket hogy még mit kéne csinálnom hogy biztosra eltűnjön.Viranka átkentem mindent ahogy beszéltük neked is nagyon köszi.

Turórudi: Petra is imádja de én is csoki nálkül még neki.

Hiszti: Az nálunk is van amint nem kap meg valamit.Pl: Mosogatok és beférkőzik a konyhaszekrény a lábam közti 2 cm helyre és azzal pici ujjával mutogat felfelé hoyg vegyem fel és megpróbálom elmondani neki hogy most nem tudom mert vizes a kezem és ennek a mondatnak már nem is várja meg a végét mert elkezdi a krokodil könnyes üvöltést.

aniko15: Üdv. köztünk nagyon édes Dávid.

Panndi: Ez jó hír meg nem is.De remélem minden rendben
lesz!!

Sense: Kicsit megnyugottam hogy nem csak az én Petrám kiskacsa :lol:

Mesi: Te se jelentkeztél ma!! Remélem minden okés!!

Anikoh: Küldök pü-t.

Viranka: Hogy van Báló? Találkoztam ma egy 4 hós kislánnyal neve: Míra egyből a te Mírádra gondoltam és mondtam is anyukájának ismerek egy Míra ördögöt :lol: :lol:

Kaqk: Petrának igaz hogy két foga van :oops: de mindent adok ami darabos és kiszedek neki egy rendes adagot és addig eszünk míg látom rajta hogy megtelik a poci :lol: (De Petra reggeltől estig enne) :lol:

Kiskolbi: Máté annyira ügyes!! Nagyon jó az építős kép.

Fleur: Ezt a játszóterest dolgot valahogy áttudom érezni itt dettó ez van.Borzasztó szerintem.Ez igaz más de a múltkor Petrával mentem Liliért (húgom) az oviba és oda jött egy kiscsoportos kisfiú(Akhmed)és kérdezi tőlem tud sírni a kislány(Petra)? ÓÓÓ mondom nagyon is.Erre ő: És ha bántom akkor sírni fog :shock: mondom nem mert nem engedem hogy bántsd.Erre megint: És tud verekedni? :shock: Mondom ő nem de én igen :lol: Mert ő mindig verekszik mire közöltem vele hogy az csúnya dolog erre ott hagyott ez már nem érdekelte. :? Persze az óvónő sehol :roll:

Bongyi: Nekem meg van Cili heti menetrendje. :lol: Hétfőnként: Gödöllő zeneiskola 10:30-tól Ady E.sétány 1.Viranka: Szerdán Gödön van :lol:

Ezt elküldöm mert az előbb egy csomót írtam és hess.... :?

Kép

Kép
agica1126

Bocsánat a helyesírási hibákért! Látom van egy csomó :D

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Hát ma sajnos nem volt erőm irni, de mindig altatás közben olvastalak titeket :wink: Kerülget valami nyavaja, remélem semmi komoly nem lesz, de igy is sz@r.
Holnap apa nem dolgozik, befejezi Péterke szobáját, aztán megyünk Peste a barátosnémhez aludni, hogy ne kelljen korán kelni szerdán, ha majd megyünk a vérvételre( ne kérdezzétek minek)

Emese, Regi én is hiányoltam a hozzászólásaitokat!

Túró: mintha nálunk nem volna nagy kedvenc.
Péterke a rágcsákat imádja, kölesgolyó szerűségeket.

Darabos kaja: ebédre pedig a miénket eszi, nem nézem mennyit, változó. Szól ha kevés, vagy ha már nem kéri.
Tegnap pl. a csalamádét rágta, szóval semmi nem akadály. Szereti a savanyút nagyon( uborkát is)

Sense nagyon megható lehetett.

Kagk ne izgulj, tudják a babák mennyit kérnek enni.

Fleur egyet értek veled a játszóval kapcs.

Ja és nálunk sincs kedvenc dolog. Játékok közül a labdát imádja, de azzal nem lehet aludni.

Heni
KépKép
heni81

Tej
Még csak pár kanállal kapott.

Képek már vannak, csak le kellene tölteni a gépről, meg lekicsinyíteni.

Kaqk
Lilla is ilyen lefetyelve iszik :) a szopit próbálja utánozni szerintem.
Nincs Lillának még vigsztárgya, de ki tudja, lehet az sem jó, ha valamihez nagyon nagyon ragaszkodik, mert mi van ha az a tárgy tönkremegy, vagy elveszik?? Gyerek kiborul?

Felnőtt kaja: legtöbbször már villával sem kell összetörni. A főt zöldségeket pl kézbe kapja és meg tudja enni. A kukoricát is szereti felszedegetni. Apróra darabolva a husit, párizsit például csíkokra darabolva kapja...meg ilyesmi. Modjuk ő általában kéri is amit mi eszünk.

Panndi
Kutya :evil: remélem azért semmi nem lesz.

Sense
te még lerágod neki a csokit?
Boti nagyon édes lehetett, remélem te meg már nem vagy depis...

Ágica
:( akkor felétek is vannak vad gyermekek....

KépKép
KépKép
fleur

Helló, Lányok,
bocsánat, hogy most csak rövidebben tudok jönni:
BETEG ÉS FOGZÓ BABÁCSKÁKNAK (VALTI!!!) JOBBULÁST!!!

A gyönyörű babaképeket köszönöm, Anikó15 és Kolbi!

Hörcsög, hálásan köszönöm a linket, tényleg szuperek a játékok rajta! MINDENKINEK KÖSZI A KÖRKÉRDÉSES VÁLASZOKAT JÁTÉK- ÉS HISZTIÜGYBEN, NAGYOT SÓHAJTOTTAM MEGKÖNNYEBBÜLÉSEMBEN!;-)

Sense, köszi a táblázatot!

Ancsi, MINDENKINEK SZÁMÍT A VÉLEMÉNYE, ÉS MINDEN VÉLEMÉNY PONT EGYET ÉR! ;-)
Kérjük, hogy mindenki szavazzon egyet, és a BLOG (Mónikám, köszönjük) még mindig mehet (jelszóval) a babaneten maradás mellett (és a gmailt sem kell elfelejteni, majd kitaláljuk). Nekem a blog praktikus és látványosabb volta miatt tetszik jobban - pl. nekem tök körülményes a gmailezés, mert eleve meg van nyitva a saját e-mail címemen, akkor abból hülye módon kiléptet, ha belépnék a mi címünkbe, és az egész eltart hosszú percekig, ehhez képest egy jó blogon két másodperc alatt belépek, azonnal látom az új képeket, történeteket. Szóval lécci blogügyben is szavazzatok (én arra szavaznék, hogy legyen jelszavas blogunk, ha Móni férje megcsinálja, akinek előre is hálásan köszönjük a). lehetőséget!

Én pl. sajnálom, hogy nem tudok meg így Hajniékról többet...

Bocsánat, hogy nem reagáltam a többiekre, szerettem volna, igyexem még a héten jönni!
Puszi!

Kép
Kép
irina

Ma nem tudtam olvasni, csak pár képpel gyüvök.

Íme Manci a babafoteljában, otthoni játszós szerkóban. :D

Kép
Kép
Kép

A háttérben a kupit nem kivesézni! 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

gremese: ez nagyon tuti kép, megmutattam Apának is, nagyon nagy lányotok van :lol:

túrórudi: Zsófi is csoki nélkül eszi :D
Vendég

Sziasztok!

Megint csupa tündér manót láttam.
Dávid,Máté,Zsozsó,Bálint és Míra :D

Viranka!
Nagyon jók a képek,de nekem most igazán Míráról
nagyon tetszik a kép :D

Mesi!
Igazi hölgy már Zsozsó :D

Kolbi!
Már előre látom,Mátéból tervező vagy ilyesmi lesz :D

Anikó15!
Dávidka is aranyos és az a vigyor :D

Sense!
Aranyos lehetett :D Kis édi.
nekem amikor rossz kedvem van akkor Ildike
jön és ölelget.

Irina!
Nagyon szívesen.

Bongyi!
Igen van kártya olvasó.
Ha már tudok venni akkor majd le fotózom neked.

Darabos kaja:
Ildike is már úgy eszik Amiket adok:
Csirke,disznó hús jó puhára főzve,túrórúdi,alma,sajt
nagyon szereti a háztartási kekszet,kalács,kenyér,
végül is meg eszik mindent amit mi.
Szereti a joghurtot és a pudingot is.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Egy kis jókedvcsináló :lol:

A szöszi anyja által írott

Kedves lányom!

Lassan írom levelem, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni. Már nem ott lakunk ahol eddig, mert apád olvasta, hogy a legtöbb baleset az otthontól 20 km-es körzetben történik, úgyhogy elköltöztünk.

A házszámot sajnos nem tudom megírni, mivel az előző lakók magukkal vitték, hogy ne kelljen a címüket megváltoztatni.

Az új házban minden nagyon szép és jó. Mosógép is van, bár nem működik valami jól. Beletettem a ruhát, meghúztam a láncot, és azóta nem láttam belőle semmit. Mindent összevetve nem rossz itt.

A múlt héten csak kétszer esett az eső, egyszer három, egyszer meg négy napig. Elküldtem a kabátot, amit kértél, de apád szerint a gombok miatt túl nehéz lett volna a csomag, úgyhogy levágtam mindegyiket, és beletettem őket a kabát zsebébe.

Az a lüke bátyád valamelyik nap bezárta a kocsikulcsot, és több mint két órába telt, míg apádat és engem kiszabadítottak az autóból. A nővérednek ma gyermeke született, de még nem tudjuk fiú-e, vagy lány, így azt sem tudom megírni, hogy nagynéni vagy nagybácsi lettél.

Képzeld! A szomszéd beleesett a pálinkáshordóba. Néhányan megpróbálták kihúzni, de ő hősiesen ellenállt, és megfulladt. Szegény embert 3 napig hamvasztották.

Máskülönben nincsen sok újság, minden a megszokott mederben folyik.

Csókol szerető anyád

Ui. Akartam pénzt is tenni a borítékba, de már le volt zárva.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok !

Csak a képeket néztem mert vendégeim lesznek.

Édes minden babó.

Gremese : hol vettétek a fotelt ? Nagyon tetszik és én is szeretnék Ádinak egyet karácsonyra.

Mindenkinek szép napot este jövök.
20200310173350

Jó reggelt Lányok!

Ma 8-ig aludtunk, de hajnalban fent voltunk 3-fél 5-ig. :evil:
Gremese: eszméletlenül cukik a képek, nekem főleg az utolsó tetszik, amilyen hozzáértéssel nézi Zsófi a tv-t, haláli :D
Azt hiszem még nem gratuláltam egyik kismamának sem a pocaklakókhoz, szóval mindenkinek gratulálok :D

Kép
aniko15

Sziasztok, ezt gyorsan leírom.

Nagyon jó éjszakánk volt, Rugó csak egyszer kelt. Reggel szoptatáskor azonban bepisilt, én meg átöltöztetés közben ott hagytam az ágyban pucizni, én meg kimentem mosakodni, mosogatógépet pakolni stb. Eltartott egy darabig, gondoltam, nem fog bepisilni.

Kb. 10 perc múlva jövök befelé, és látom, hogy kapaszkodik az ágyrácsba, terpeszben áll, görnyedten, az ágyban pedig kis kolbászkák vannak elhelyezve :lol: Nagyon nézi őket, tanulmányozza, és épp meg akart fogni egyet, mikor közbeléptem. Már nyúlt utána :? :lol:

De megakadályoztam.

Zsófi nagyon aranyos nagylány :wink:

Kép
vindolanda

Vindolanda :lol:

Kép
aniko15

:lol:

Kép
aniko15

Jó reggelt!

Szelikének boldog névnapot!

Vindolanda hát ez nem semmi, jót nevettem igy reggelről:-)

Emese szuper a tvzől Zsozsó, Péterke is mindig felkéri magát a kanapéra ha tvzünk és ő is nézi 8)

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok

Szelinek boldog névnapot!!

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok Lányok!

Jövök ismét a ködből :oops: :lol: ...Annyira el vagyok havazva, egyszerűen nem érem utol magam.
SZELIKE, BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Igyekszem visszaolvasni délután, ne haragudjatok, ha most nem megy :oops: .
Köszönöm szépen a kérdéseket, anyukám túl van a műtéten, múlt pénteken vlt, holnap valszeg hazajöhet :lol: .
Pár sorban leírom, mi is volt vele, de nem akarlak untatni Titeket, akit nem érdekel, ugorja át bátran! :wink: Csupán a felháborodás miatt osztom meg veletek ezt a dolgot. Tavaly decemberben kezdődött az egész. Anya folyton arra panaszkodott, fáj a gyomra, körben az egész gyomortájék, 2 napig görcsölt. Elmúlt, majd visszatért. Rettenetes fájdalmakkal ment be a kórházba, háziorvosunk hasi ultrahangot javasolt. Hát a sürgősségis orvos, aki nem tudom hol szerzett diplomát, közölte vele, nyugi, nincs ultrahang, ez gerincprobléma tuti, menjen majd fizikóra :roll: . Anya mondta neki, hogy ő kifejezetten epe-gyomor fájdalmat érez. Az orvos HOZZÁVÁGTA a papírjait, majd közölte, akkor keressen mást, ha benne nem bízik. Éjszaka apukám vitte be az ügyeletre, majd a kórházba vissza, begörcsölt, hányt, menni sem tudott. Kiderült végül: 5 centis epekő, májban is kárt tett. :cry: 3 hetet töltött a belgyógyászaton, mert nem műtik, majd csak ha lemegy a gyulladás :roll: . Szenteste jött a telefon: hasnyálmirigye is begyulladt, besárgult, belázasodott. 3 HÉT KÓRHÁZI ÁPOLÁS UTÁN!!!Este 10kor életveszélyes állapotban műtötték meg. 1 hónapos kórházi procedúra, lelkileg teljesen tönkrement akkor szegénykém, szörnyű karácsonyunk, újévünk volt, Boti ekkor még csak 3 hónapos volt, csoda, hogy tudtam szoptatni, engem is nagyon megviselt.
Na és most a belső varratok felszakadtak, azt kellett korrigálni műtéttel. De sikerült, ez a lényeg. A veszprémi belgyógyászatról, sürgősségi osztályról meglehetősen elfogult, rossz véleménnyel vagyok, a sebészet hála Istennek rendben van. Mindenesetre várom, hogy anya újra otthon legyen :wink:
Ezt elküldöm, mert elszáll...
kispocc

Vindo :D :D :D Ez ám a mozgalmas reggel!!
Sense!Annyira édes Botó! Az én Botim is volt már szemtanúja, mikor sírtam, de azonnal abba kellett hagyjam, mert hiába mondtam, hogy Őt imádom, és semmi baj, kéretőzött az ölemb, és sírni kezdett. Annyira érzik, ha valami nem stimmel...
Mesi!Zsófi tüneményes a fotelban! :lol: :lol:
darabos kaja:szinte minden megy. Kanállal, villával adagolom a szájába, mindent eszik, és jó nagy adagokat :lol: . Túrórudit is imádja, már nem rágom le a csokit. Tegnap májgombóclevest és lasagne-t evett, imádta :lol:
Heni!!Pihenj, amennyit csak tudsz Péterke mellett!Nehogy lebetegedj!!! :wink:
Menni-maradni kérdés:Ami engem illet, még sosem gondolkodtam, hogy bármely szomszédom a hozzászólásaimat olvasgatja :roll: . Ezúton üzenem nekik, ha mégis olvasgatnak, és elkezdenének pletyizni, vagy rosszindulatúskodni, utoléri őket a haragom :twisted: :twisted: :twisted: :D :D :D . Száz szónak is egy a vége: én maradnék itt, és a g-mail-on. De MINDENKI véleményét nagy tiszteletben tartom.
kispocc

Sziasztok!

Gremese: én is szemezek ilyen fotellel.

Kispocc: nem semmi amin átmentetek. Szegény anyud!De a lényeg, hogy jobban van!

Ma megyünk az oltásra! Remélem minden rendben lesz!

Hétvégén nem leszek mert Kiskunhalason leszünk a rokonoknál!

KépKép
anikoh

tej:én csak ma próbálom először majd :lol: . Már felforraltam egy decit, lehűtöm, tízóraira megissza remélem.
hiszti:Hát persze, hogy van! :lol: Nem foglalkozom vele, és abbahagyja. :lol: Tegnap nem engedtem kipakolni a konyhaszekrényt, utánamjött sírva, leült a parkettára rámnézett, és teljes erővel hanyattcsapta magát. Nagyot koppant, nézett nagy szemekkel, mondta: KOPP, és horror zokogásba fogott. Nem vettem fel, megsimiztam a fejét, mert biztos fájt szegénynek, és magyaráztam közben, hogy butus, ha így kiszúr saját magával, és nem is ér el semmit. :lol: Hát, Lányok, nem könnyű anyukának lenni :D :D :D
kispocc

Kispocc - anyukádnak gyors gyógyulást akkor.

Heni - igaza van Kispoccnak, most nem kellene megbetegedned :wink:

Szelinának boldog névnapot kívánunk!!!

Ilyen kellemetlen kórházas-ügyletes incidensünk nekünk is volt. Egyszer már írtam régebben, hogy Gábort majdnem elvitte egy mellgyuszi-tüdőgyuszi kombináció, ami külföldön jött neki elő. A sibeniki kórházban sikerült neki nagy nehezen beállítani az antibiotikumát (penicillin-érzékeny, meg a legtöbb antibio nem hat neki).
Mikor két hét után hazakeveredtünk, az itteni tüdőgondozóban mutattuk a horvát főorvos az ajánlását, amit jól megmosolyogtak, és adtak neki más gyógyszert. Este aztán minden durva mellékhatása ki is jött, és mikor mentőt akartam hívni, kiröhögtek, hogy ilyen tünetek együtt nincsenek, mentőt meg nem küldenek. Aztán egy ismerős családdal cipeltük be Gábort az ügyeletre, mivel járni nem tudott, és ahol elmondtam azt a gyanúmat, hogy az új gyógyszer mellékhatásai lehetnek. Megint jól megmosolyogtak. Aztán bevittük éjszaka a klinikára, ahonnan ki sem engedték vagy két-három hétig még. Persze kapott új gyógyszereket is... És igen, mellékhatások voltak :evil: :evil:
Oké, nem vagyok orvos, tévedhetek, és nagy valószínűséggel teszem is, de akkor már hetek óta ápoltam Gábort ( a kórházba is sokat ott voltam), tudtam, hogy milyen tünetei voltak. Szóval csak hallgassanak meg tisztességgel, annyit szerettem volna.

Na, ezt most jól leírtam :shock:

Persze lehet, hogy csak mindenhol kifogtuk a fáradt-túlórás orvosokat.

Kép
vindolanda

Mindezt helyesírási és stilisztikai hibák nélkül értelmezzétek, Rugó nem nagyon hagyta visszaolvasni. :oops:

Kép
vindolanda

Kispocc anyudnak jobbulást.

Vindolanda :lol: :lol: :lol: Rugó szeret neked illatos meglepetéseket okozni :lol: :lol: :lol:

Mesi milyen nagylány már Zsozsó.
Nagyon édes :lol: :lol:
Hol vettétek a fotelt? Mennyiért?
Grétinek is tetszene.

Szelina nagyon sok boldog névnapot kívánunk

Darabos kaja Gréta cica már egy ideje azt eszi amit mi.
És kevesebbet mint a turmixolt ételekből.
De így is jól lakik és nem indult fogyásnak :wink: :lol:

Sense Boti nagyon tündér :lol: :lol:

vigasztárgy Cicát a zene tudja kizökkenteni a hisztiből :shock:
Alma együttes és Pinokkió a sláger.
Enyára meg elalszik. Na meg a zsiráfjelmez :lol: :lol:

pohárból ivás magától kezdte. Eleinte nem akart úgy inni, aztán egyszercsak elfogadta és nagyon ügyesen megy neki.
Meg a sportkupakos palackokból is ügyesen iszik.
Minden cumisüveget elpakoltam már.

tej fogalmam sincs. Gréti még nem kapott és még szerintem nem is vezetem be egyenlőre :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Zsófi is azt eszi, amit mi szerencsére, így azért könnyebb :lol:
Meg ő nagy tejivó is, főleg reggel sír, ha elfogy a bögréből.
Cumisüveg szerencsére nálunk sincs, viszont nagyon szeret pohárból inni, és már tud is tök ügyesen, elveszi, iszik, visszateszi, nem lötyköli ki :lol:
Vendég

Na, Rugó elaludt kb. egy fél órája... Pedig negyed kilenckor ébredtünk. Csak azt nem értem, hogy máskor miért kukorékol itt nekem estig? :roll:

Most meg három és fél óra ébrenlét után kidőlt.

Móni
: igen, ez a kiságy már cifra dolgokat látott :lol: :lol: :lol:

Na, kihasználom, hogy alszik, előkapom a tételeket.

Anikó15 - közben eszembe jutott, hogy egyszer egy bográcsoláson már jártam Dorogon. Egy ismerősöm lakott ott egy-két évet, és nála voltunk.
De leginkább arra emlékszem, hogy este várjuk valami kisebb buszmegállóban az utolsó buszt, hogy hazajussunk Debrecenbe.

:arrow:

Kép
vindolanda

Szelinek boldog névnapot!
Vendég

Sziasztok,

Na végre eljutottam ide, bár nem mindent sikerült még elolvasnom.

Móni, hú hát Robesz is imádja a zenét, az Alma együttest is és Halász Juditot is. Hú Fleurhoz hasonlóan oda vagyok a tiffanys dolgokért, van képkeretem, de lámpám még nekem sincs:)

KTimi, olyan jó lehetett nyaralni ősszel, én még sosem voltam.
A tanulókutyust Robesz imádja, azzal kell hintázni:)

Sense, Botond nagyon aranyos, de alvás ügyileg nem irigyellek, kíváncsi leszek mi lesz ha lesz kistesó

Heni, jó az a zöld szín,

Dettyk, nekünk is kijött a 12. fogunk, észre sem vettük

Viranka, nagyon jók a képek, Bálint tényleg egy csudapofa

Fleur, nagyon jó a Ringató, most már voltunk 3x, Robesznak tetszik, bár néha a szőnyeg mintájával elvan vagy 10 percig:)
játszótér, tényleg durva, annó mi is "bandáztunk" ott, de nem dobáltuk a dolgokat, itt Érden tök rendben vannak, bár nem sok van, és elég kicsik, de szépen rendben vannak, le vannak kerítve

Irina, hiszti az nálunk is van, de ha lekötötöm a figylemét mással, vagy nem figyelek rá, hamar abbahagyja, van amikor persze nem olyankor jön be nálunk, a kutya, gyorsan kimegyünk a teraszra és megnézzük a vaut:)

Hiszti nálunk is van ezerrel. Mindig bepróbálkozik a lelkem, hogy így fejezze ki bármilyen nem tetszését. A leginkább bevált módszer az, hogy nem veszek róla tudomást és akkor abbahagyja, normál esetben.

Karácsonyra mi is legoban gondolkodunk, dubloban vagy ami még előtte van, én ruhát is szeretnék neki kérni, és mindenképpen könyvet, imádja őket, és CD-t, táncolni, zenét hallgatni is szeret

Kiskolbi, de jó, h tettél fel Mátéról képeket, annyira kis ügyesen épít, ugyanilyen kabátunk van:)
A poharat Robesz sem fogja meg, csak a fogmosó poharat a kádban, abból remekül iszik, köp, evéskor is odateszem neki, de nem akar belőle inni, vagy mikor nem nézek oda, akkor iszik, de inkább kiönti az előkébe, és mutat a csőrős pohárra, hát próbákozom, annak idején inni sem volt hajlandó egyedül, aztán egyre ügyesebb lett, ez is menni fog:)

Mesi, de jó az a fotel, nagyon nagy lány Zsófi

Panndi, és azóta semmi hányás? irigylem a pohárból ivást, remélem nekünk is sikerül egyszer

[b]Szelinek boldog névnapot![/b]

Hát mi hétvégén kertet rendeztünk szombaton, vasárnap pedig libegőztünk, és felmentünk a kilátóba, hát nagyon élvezte, mindenkinek integetett aki szemből jött a libegőn, de megmondom őszintén ezer éve voltam, és hát azért jó magas.
Nagyon jó idő volt, imádott játszani, szaladgált, aztán ahogy leértünk, beraktuk a kocsiba el is aludt azonnal, du. vásároni voltunk, azt is nagyon szeret, de csak olyan max. 3/4 órásat, aztán kifli ide kifli oda, megunja.

Tegnap ringatón voltunk, nagyon élvezi már

Maggie, a zenebölcsi amúgy mennyi ideig tart, Robesznak a fél óra bőven elég, aztán menne

Na teszek én is pár képet

Kép a kilátón, végre egy normálisabb kép rólunk

Kép ez a libegőn lefelé

Kép fallvél mánia volt

Kép szóval azért magas

Kép ilyen magason még nem volt

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok csajok
CSak dicsekedni jöttem. A kincsem sokkal jobban van és ennek nagyon örülök. Mondjuk ami gondolkodóba ejt az az hogy még mindig hörög levegővételkor. 4napos antibigyokúrán vagyunk túl. Szerintetek ez természetes? Mármint az hogy ennyi ideig tart. Szombaton dokinéni majd ott azért még tájékozódok de az igazság az hogy nem egy közlékeny a nőci.
Nagyon fontos már múltkor is akartam írni minden baba gyönyörű egytől egyig. Nem véletlen ez a topic a legnépszerűbb.

Teljesen más! Nem tud valaki valamilyen internetes munkát? Mármint ami megbízható és nem kell 10000 Ft-ot fizetni érte. Pl:adatrögzítés vagy ilyesmi. Tudjátok van egy szabad órám és kiakarom használni. Express.hu nem érdekel ott már voltam.

Kép
hajagosné szabó éva

SZELI BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Klasszak a a képek!

Mesi: édes Zsófi! Emma is így nézi a kisfoteljábana reggeli mesét! Annyira cukik..Imádom ahyog tolat hátra és helyezi a kis fenekét. :lol:

Nektarin: Robesz nagyon helyes...és milyen nagylegény! Szépek vagytok!!!!

Köszi mindenkinek a válaszokat!
Emma is szereti azt enni amit mi eszünk..bírna ő is egész nap enni..
És igen a bébikaják biztos tele vannak vizzel hogy jó pépeslegyen..na jó akkor bátran nekikezdünk a "rendes" kaja evésnek. bébikaja meg marad az utazásokra! :-)

Juj kicsi szivem pelusozás előtt elkezdett köhögni..mintha vmi a torkán akadt volna..na erre jött egy nagy hányás..úgy ssjnáltam..csak jött ki belőle az ebéd. Nem tudom mi történt..vmit a szájába vett, avgy hajszál...nem tudom..öltözés ( mindkettőnknek) és aztán alvás...hamar megnyugodott szrencsére...de a hányás..jaja úgy sajnáltam. Remlem semmi más..most épp jön kifele az áttört kis foga és mindkét keze bent a szájában..az is lehet h ezért kezdett el köhögni..néha öklendezni is kezd annyira benyomja mindkét kezét.....sajna nem engedi megnézni a száját/fogakhelyét..ezért nem tudom h csak az az egy jön vagy vhol máshol is jön....

Remélem alszik egy jót!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Szelina, boldog névnapot!

Irina:
Igen egy kicsit hagyjuk nőni a haját, de pénteken három tincset sikerült a fodrásznak levágnia és így azért rendezettebb és nem lóg a szemébe. Amúgy nekem is tetszik :wink:

Panndi: Köszönöm a szárítógépes infót! Jajj szegénykém, remélem jobban van a lábad :roll:

Maggie: Köszönöm neked is a linket! :)

Aniko15: Üdv köztünk! De jó, egy újabb jóképű kispasi! :)

Vindolanda: Egész nap nem aludt Rugó
:shock: , na ez nem semmi. Ilyet Bence is csak két éves kora után csinált, de az este már egy kínszenvedés volt. :?

Kiskolbi: Nagyon ügyes Máté
:shock: , nálunk egyelőre csak rombolás van, de az nagyon. :lol:

Éva: Valtinak mennek a gyógypuszik, mostmár biztos hamar meggyógyul!

Móni: Olyan drága az a kislány, nem csoda, hogy meghatódtatok, még én is, ahogy olvastam :oops:

Bongyi: Levi jobban van?

Karácsonyi ajándék: Még nem nagyon gondolkodtam rajta, ugye nekünk annyiból nehezebb, hogy Bencustól egy csomó mindent örökölt Máté. Azt megnéztem, hogy Bencus miket kapott annó (ő is szeptemberi ugye :wink: ). Kapott fürdős játékokat (kishajó), egy Energizer elemlámpát, ami gyerekeknek készül, vízálló, ütésálló (na azt nagyon élvezte, arra emlékszem), műanyag szerszámpadot, Lego Duplot, könyveket.

Mesi: Zsófi csodás kishölgy, szupi a babafotel! :D

Poharazás: Máté a tápszert cumisüvegből issza, de a vizet gyümölcslevet pohárból, viszont megfogni nem hajlandó egyelőre, én itatom.

Hiszti: Vannak próbálkozások, de nem nagyon veszünk tudomást róla, vagy figyelemelterelés.

Na most ezt elküldöm, ha tudok még jövök.

KépKépKépKép
meryke

Szelinek Boldog Névnapot!

Kép
Regi merre vagy?

Nektarin!
Nagyon jók a képek főleg a családi. :D

Kaqk!
Szegényke
Lehetséges,hogy a kelleténél jobban bele nyúlt a szájába. :(

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jaj, akartam már kérdezni a többi kismamától: Nektek is ilyen szocialista időkből visszamaradt kiskönyvetek van? Valami horror a kinézete, fekete-fehér, véletlenül sincs benne semmi szín, rosszabb, mint az ellenőrzőnk volt annak idején, annak legalább kék volt az eleje...
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket! :D

Megvagyunk, csak egész nap rohangáltunk. Aláírtuk a hitelszerződést, közjegyző, számlanyitás... stb. Kb. 1 hét múlva folyósítanak! :)
Nem is tudtam ma olvasni, talán holnap bepótolom!!! Puszi Mindenkinek! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Szelinek bolodg névnapot kívánunk :)

KépKép
viranka

bolodg=boldog :oops:

KépKép
viranka

Sziasztok, megint vagyok. Kb. két órát voltunk kinn az udvaron, postaládát nyitogattunk, Rugó a szomszéd bácsival diskurált, járkált (a kezét fogva) stb. De már kezdett hűvös lenni, így bejöttünk.

Panndi: kutyaharapás??? Van valami változás? Mintha azt írtad volna, hogy várni kell...

Éva: örülök, hogy jobban van Valter. Ha tüdőgyuszija volt, akkor szerintem a négy nap még nem olyan hosszú idő :roll: De ehhez nem értek...

Kaqk: ez a hányás elég ijesztő lehetett, és tényleg, akár a kis kezét is lenyomhatta... Rugó néha csuklóig matat a szájában :shock: A foga, persze...

Nektarin: nagyon jó képeket hoztál, és szépek vagytok!!

Más: Képzeljétek, mikor anyósoméknál voltunk, el kellett mondanom, hogy miket csinál Rugó. MOndom, hogy eddig csak lépegetett, meg két kézzel kellett vezetni,és tárgyakat tologatva haladt előre, de most már pár lépést egy kezes vezetéssel is meg tud tenni.
Erre a reakció - jaj, mennyire hasonlít Gáborra, pont úgy csinálja a dolgokat, mint Gábor kiskorában. Le sem tagadhatná.
Hát, erre nem szóltam semmit, de gondoltam, ide leírom ezt a nagyon egyedi fejlődési ívet :lol: :lol:

Kép
vindolanda

Halihó, Lányok!

HSzÉva: jaj, de jó, hogy jobban van Valti. A hörgés nem bronchitis (nekem az volt végig gyerekkoromban, mint megtudtuk utólag, krónikus betegség is lehet, és nekem felnőttként is sokszor van, az tipikusan ezzel a hörgéssel jár). Dokinéni/bácsi hallja is a sztetoszkóppal.

Szelikénk, boldog névnapot Neked!

Nektarin: eddig is tök jó képek voltak rólatok, de ezek csúcsak! Nagyon szépek vagytok!

Csajszik, aki tudja, írja meg a wiwen Silkának az e-mail címét, hogy a gmailes jelszócsere lebonyolódhassék (aki meg nem tudja, az itt adjon meg egy címet). De lemaradni senki nem fog róla, mert lehet több embert zaklatni a jelszóért majd mindig. ;-)

Ágica: szerintem ne aggódj Petrus folyadékfogyasztása miatt, de ha mégis, egy rövid vérvétellel én megnézetném a vércukorszintjét (ha a gy.orvos is javasolja, úgyis ő ír beutalót vérvételre).

Hát, nagyon fel vagyok dúlva, a híradókban ugye sokszor mutatják a műszíves kislányt és az anyukáját, a szívem megszakad értük... azt hiszem, fel nem foghatom, mint megy át ez a két lélek. Erre azt nyilatkozza egy orvos (azt hiszem), hogy Mo. nem tagja az európai vagy nemzetközi nemtommilyen transzplantációs akárminek, EZÉRT NEM IS SZÁMÍTHATNAK ARRA A HAZAI BETEGEK, ÍGY EZ A KISLÁNY SEM, HOGY KÜLFÖLDRŐL SZÍVET KAPJON. Hát mi a jó francért nem vagyunk mi tagja egy ilyen szervezetnek???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
irina

Éva, bocs, ez kérdés akart lenni: nem bronchitis (hörgőgyulladás/hörghurut)?

Vindo: hogy nálatok mennyi kaki gyűlik össze a kiságyban mindig... 8)

Kép
Kép
irina

bocs: mint megy át = min megy ágy :oops:

Kép
Kép
irina

Gremese, Zsozsó valami tünemény abban a fotelben... s asszem, ez a fotelke nagy karácsonyi sláger lesz a topikunk családjainál...

Kép
Kép
irina

Bocs, a nagybetűs kiemelt rész az én konklúzióm, nem az orvos mondta. De ez a lényeg.

Kép
Kép
irina

Máté csúcs, ahogy tornyot épít! :)

Viranka! Milyen tortája volt Bálintnak? Guszta, bár gondolom abszolút „reform”! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Újra itt :D
Dávidka elaludt, van egy kis időm, bár dög fáradt vagyok.
Én is boldog névnapot kívánok Szelikének/nagyon szép neve van/!Azt egyébként honnan nézitek, hogy kinek mikor van éppen szüli-vagy névnapja? :roll:
Éva: Én is nagyon örülök, hogy jobban van a kisfiad, gyors gyógyulást kívánok!
Kaqk: Dávidka is szokott öklendezni, ha ledugja az öklét, egyszer hányt is, akkor valami kis papírka leszaladt a torkán és kijött minden amit előtte evett :oops: Úgyhogy szerintem simán lehetett, hogy lenyelt valamit.

karácsonyi ajándék: én szeretnék venni valamiféle játéktartó ládát, mert mindenhol vannak játékok a házban. Van valakinek tippje, hogy milyet és hol nézzek?

Kép
aniko15

Mesi
nagyon cuki Zsófi a fotelben

boldog névnapot szeli

Kispocc
Hát jó kis kálvária volt egy hülye orvos miatt, de örülök, hogy már rendben van anyukád.

Hisztihez még annyit, hogy ma rájöttem, hogy még azelőtt kell kizökkenteni mielőtt komolyabban belefogna. Nem nagyon viseli, ha nem-et kap, így nem nagyon hangsúlyozom. Elmondom, hogy nem szabad aztán gyorsan valami olyasmit csinálok, mint Kaqk.
Szóval ez most az esetek nagy részében működik.

Nektarin
Nagyon jók a képek és örülök, hogy a Ringató nektek is bejött :)

Éva
Örülök, hogy Valti jobban van.

Kaqk
Hányás :(

Regi
Ez azért szuper hír!

Ma egy tünemény volt a lányom. Majd meg zabáltam néha annyira édes volt :)

KépKép
KépKép
fleur

DRÁGA SZELINA! BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!
Tyű, hát sziasztok!
A mai horrornak induló hajnalban-szenvedős, alig-evős, anyán-lógós napunk végülis jól végződött, de erről majd később.

Éva, szuper, hogy Valti állapota szépen javul. Azért küldök még gyógypuszikat: ++++++++++++++++++++
Kaqk: simán lenyúlhatott a torkára, múltkor Máté a ropit próbálta még megpöckölni egy kiskanállal, és mondanom se kell, nem lett szép vége. Még az uzsi is visszaintegetett. Ne aggódj, de azért figyeld Emmát, hátha mégse baleset volt, hiába nagyon valószínű. Vigasztárgy: Máténak alakulóban van, bánat orvoslására már működik, elalváshoz még kell a cumi is. És nagyon igaz, hogy Ő választja, és akkor, amikor szükségét érzi. Mi is próbáltunk Neki korábban mindenfélét a kezébe nyomni, de úgy tűnik, egy nagy Tigris a befutó. Van még egy dm-es sárkányos szundikendő is, de az nagyon alvással párosul, a Tigrist többet cincálja. Én meg mosom őket rendszeresen, mert folyton "puszilgatja" őket, és egy idő után nincs finom illatuk. :? :lol:

Ééééés... Mesiék voltak nálunk délután, és jaj, olyan jó volt! :D :D :D Biztató jel, hogy a sárga kiskanál megint úgy döntött, hogy nem megy haza, hanem nyaral nálunk! :lol: Zsófi egyébként csudaszöszitünemény, és rettentő okos. Sajna Máté nem volt ma formában. Vagy nagyon kezd fogzani, vagy valami nyavalya kerülgeti, nem tudom. De azért édik voltak együtt. És akkor végezetül pár kép mutiba:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok

Hát én is jó rég jártam már erre......Nagyon felületesen sikerült olvasgatnom, elnézést.
Asszem, én sem vagyok a legjobb passzban (Hajni....)
A Maricán történtek felett meg egyelőre nem tudok napirendre térni :( :( :(
Kicsit szétesnek a napjaim és Linda is egyre inkább igényli a társaságomat, állandó tanítást (!) igényel. Kezembe adja a könyvet és mindent mutogatni kell, ezért klasszul mennek már a kacsa, labda, autó, vaú, baba, háppp (hápci=virág), búúú (boci), hamm (=kaja) és halló (=telefon) szavak. Ma kísérletet tett egy kotkodára. No, ha még nem jár, legalább "beszéljen". :D
Két-három lépést azonban már megtesz Linda, ezért ön- és közveszélyessé is vált... Izomerőből kapaszkodik kívülről a járókába, szóval fát mászik, ettől hülyét kapok, hogy hátra fog esni...
Hangulatomat az sem fokozza, hogy a flamenco-t többedmagammal otthagyom (tanárproblema). No, mindenkinek ez legyen a legnagyobb gondja, gondoltam magamban, de sajnos mindenkinek van keresztje, nekem most ez a fő fejfájás-okozó.

A hiszti téma volt, nálunk csak a terelés a megoldás. Ha ráhagynám, hangosabban üvöltene, amit érzékeny öreg füleim már nem bírnak :)

Sense
Linda elől sem lehet már eldugni a dolgokat.. Amikor közel 3 óra után feladom a buborékfújást (új kedvenc), mondom, elfáradtam és gyors mozdulattal pakolnám a kanapé mögé a dobozt, naná, hogy utánaveti magát :)

Darabos étel
Nálunk vigyázni kell, mert kicsi lányunk nagy habzsoló... Képes lenne megfulladni, olykor diónyi darabot dugna le a torkán...Ja és MINDENT, de mindent megeszik és mindenből kér...

Vigasz
Egy élethű cica és persze a Sugar, sugar című dal az Archies-től

Menni-maradni
Az előzményeket nem tudom, de utóbbi jelentkezéseim okán nem vagyok mérvadó a témában...

Mára ennyire futotta, még egy kép a hétvégi kirándulásunkról:
Kép

Kép
granda

Kispocc, sajnálom Anyukád kálváriáját... az egészségügy egy esetben jó, ha nem vagy benne a rendszerben... amikor Apukám szívét műtötték (egy jó helyen amúgy), minden akkor ment flottul, ha Apuék adták a pénzt, akkor volt időben katéterezés, gyorsabban műtét, gyönyörűen eldolgozott seb, pár óránként ránéző nővér, egyébként nuku. Őrület...

Fleur, hiszti, igen, a kizökkentés jó ötlet, de néha olyan ötletszegény vagyok... és most már oly sok mindenen megy a hiszti, pl. semmit nem ehetek, amiből nem adok Ádinak azon nyomban 8)

Maggie: Neked legyen igazad Ádi mozgásfejlődésével kapcsolatban. Amúgy annyira boldog vagyok attól, hogy így fejlődik! És mindig azt hittem, milyen kiborító lesz, ha feláll, mert elvágódik hanyatt, de irtó ügyes kisfiú, mindig fenékre huppan, nagyon óvatos, rendkívül jó az egyensúlyérzéke (lehet, hogy a sok hintaszékezéstől). Inkább az a gond, hogy a lakás teljes bababiztossá tétele nem oldható meg, és a gyerekek amúgy is mindig megtalálják a gyenge pontokat. Vagy ahogy Sanyi mondja: Ádi, az MTA Gyengepontkutató Intézetének főmunkatársát nem lehet átverni! :lol:

Kép
Kép
irina

Kis tündérünknek, SZELINEK
Boldog Névnapot!!!

Kép
granda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: