A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Igen, ezt nem is értem, nem szokott nem jönni. :shock:

KépKép
benó

Laptető! :D :oops:

KépKép
benó

Üzentem a Flórának. Megkapta :wink:

Kép
szilzi

Ne tessék, lelépek egy pillanatra és elrabolod a laptetőt! :evil: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Ari vagy, akkor reméljük, tud jönni. Kíváncsi vagyok, mi van. Én nem akartam zavarni. De persze igazad van. :D

KépKép
benó

Bocsi. :wink:

KépKép
benó

Reggel az A. még alszik, én meg rohanok! :( De mindegy, nem hajszolom, ha élnek a katonák, akkor 48 óráig élnek. Nem tudok már stresszelni. Azon már túlvagyok!

Kép
szilzi

Jó, ne is stresszeld magad, majd amikor alkalom adódik.

KépKép
benó

Nem vagy fáradékonyabb, Benó? Cicidet én is akartam kérdezni, de Zsuzsi megelőzött! :D

Kép
szilzi

De, álmos vagyok délután. De inkább jövök ide, mint hogy aludjak. Néha persze győzött már az ágy. :lol:

KépKép
benó

Most is kegyetlen álmos vagyok, szerintem nem is maradok sokáig.

KépKép
benó

Flóra jól van, plafont javította délután, mert múltkor beázott, most mindketten csontkovácsnál vannak, rendbe hozatják magukat! :arrow: Szó szerint írtam! Remélem nem ma délután csinálták ki magukat annyira, hogy csontkovácshoz kelljen menni! :shock: Ez nem derült ki az sms-ből! :shock: Bár nem említette előtte, hogy mennének, vagy csak én maradtam le róla? :shock: :?

Kép
szilzi

Még megvárom, mi van a Flórával. Remélem, semmi gáz.

KépKép
benó

Nekem nem rémlik a csontkovács, de olyan horroros feelingje van. :shock: Mi a fenének mentek a csontkovácshoz? :roll:

KépKép
benó

sziasztok

bocsika
vagy ettem,vagy babáztam,vagy msosogattam,vagy éppen itt voltak a sógornőék és az após...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Én sem maradok sokáig. Holnap munka, aztán színház! :D Lelépek előbb megint :oops:, bár amennyi túlórám van, megérdemlem! :D A múltkori értekezleten amúgy is megmagyarázták, hogy már nem abban a világban élünk, hogy a túlórákat számolgassuk! :evil: :evil: Szerintük mindent a cégért! :evil: :evil:

Kép
szilzi

Benó

Édes a pocid...:D

Kivi vagyok mekkora lesz a végére-...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Hát, mindenesetre furi. :roll: Majd kiderül holnap biztosan.
Te tartod még a frontot, vagy te is lelépsz lassan? Flóra csontkovácsnál, Zsuzsi dolgozik, Edina gyógyít, gondolom, Tancsu Gergőzik, Timi Sanyizik. Hát, azt hiszem, ennyien vagyunk. :wink:

KépKép
benó

Jajj tényleg Benó, bocsánat, pedig kétszer visszamentem a képre! Ez már tényleg pici babós pocó! :D Gy. szokta simizni?

Kép
szilzi

Szia Tancsu, mesélj!

Kép
szilzi

Dokinál nem volt semmi pérdekes...
Odaértem 20 percel hamarabb,tele a váró,a vizsgáló meg nyitva...
Kiderült,hogy dokibácsi nioncs bent,kisétált valahova...
Még 1 percet sem vártam, amikro jött vissza...
Voltak előttem vagy 6-an,erre mneglátott karonfogott és közölte hogy szoptatós kismama,várja a baba,sietnie kell és már vitt is be...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Na, helló, Tancsu! Mondtam én, hogy babázol. Ehhez aztán kell tehetség, mi? - hogy ezt kitaláljam. :lol:

KépKép
benó

De minden rendben volt? Rádió engedélyezve? :lol: :lol:

Kép
szilzi

Rendes volt a bácsi. :D És minden rendben, ugye?
Köszi a pocakdicséretet mindkettőtöktől. Majd még növesztem. :lol: Szokta simizni, de azzal gúnyolódik, hogy az a gyomrom. :evil:

KépKép
benó

Benó, Ti már rádióztok??? :shock:

Kép
szilzi

Méhem rendben,méhszáj zárt,varrat nagyon szép és gyógyult....

Irt fel gyógyit 3 hónapra....
Addig szedhetem,amig szopiztatok és nem is kell abbahagyni mint a sima gyógyit 7 napra,hanerm ezt egyhuzamban kell szednem,ha mgjön,ha nem...

Kép

Kép[/
tancsu

Akkor nagyon jó, Tancsu! :D :D

Mi nem rádiózunk. :roll:

KépKép
benó

Amig jólesik a rádió Beó,addig nem tilos!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Benó

Kép

Kép[/
tancsu

És már most elkell kezdened szedni? Vagy ha megjön? :shock:

Kép
szilzi

Jajj Benó, azért ezt mond el a dokinak is! :( Gy. nincs kiakadva?

Kép
szilzi

Nem merem még.

KépKép
benó

Bármikor elkezdhetem...
De sztem nem fogom...
Nem akarok gyógyit...
Pláne ha akarunk majd másikat,akkor meg majd még jobban kell vigyázni,hogy rendesen kiürükljön a bigyó....

Kép

Kép[/
tancsu

Nincs. A dokinak nem mondom, teee :lol: , miért mondjam? 8) 8)

KépKép
benó

Jó, én megértelek, csak a Gy. is értse meg.. :( De szerintem Ő megérti! :wink:

Kép
szilzi

És te nem mondtad a bácsinak, hogy nem szeretnél gyógyit?

Majd azért megkérdem én is a dokitól, lehet-e rádiózni, de azt nem mondom, hogy nem merem. Nem pszichológus. :lol:

KépKép
benó

Jah és megkérdeztem,hogy mennyi esélyem van a császárra a második babánál.
Azt mondta,hogy 100%!!!!

Ezen a csipőn ekkora baba sosem fog kiférni!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Nem lelkesedtél, gondolom. :?

KépKép
benó

Tancsu, akkor csak óvatosan! :wink: Bár én emlékszem mikor teljes bizonyossággal mondtad nekem, hogy soha többé baba! :lol: :lol:

Kép
szilzi

dede...

Éppen az,hogy nem akarom megint megkezdeni simán,mert tuti nem menne...
Örülök a császárnak...
Igy van esély a másodikra... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Hát igen! :D Én örülök neki! :D Végül is Te boldog kismami voltál, "csak" a szülés volt nagyon-nagyon-nagyon..... gáz! :(

Kép
szilzi

Megyek, lányok. Puszi Jó éjt mindenkinek! :D

KépKép
benó

Szép álmokat Benó

Üdv az ikreknek!!! :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Megyek, mert A. is akar még valamit a gépen!

Jó éjt Mindenkinek!

Kép
szilzi

Akkor nektek is jóéjt Szilzi...

Igy akkor menek én is...

Majd holnap re..

Cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Akkor minden rendben! :D Szüljünk császárral! :D
Na, tényleg megyek. Puszi

KépKép
benó

Helló lányok!

Gyorsan bejelentkezem, amíg még ma van,hogy ne maradjon ki ez a nap sem. :lol:

Kép
flóra 11

Persze mire ti plvasni fogjátok, már tegnap lesz. :lol: Na jó,nem bonyolítom tovább.

Ma mikor hazajöttem bejött a kolléganőm is, kicsit eldumáltuk az időt. Aztán ebédeltem (délután), majd megjöttek a fiúk is suliból, velük is eldumcsiztam, majd szörnyen álmos lettem,kicsit pihiztem, Éjjel csak 3 órát aludtam, mert ugye mindig későn kerülök ágyba.

Kép
flóra 11

Aztán meg gyorsan hozzáláttam a gyerekszobában a plafon javításának. Nem is írtam, de volt egy őrült zuhé a nyáron és zúdult be az eső, szép utakat csinált magának az ablak felett és maradt utána egy nagy folt. Most már jól kiszáradt,meg lehet javítani. Lekapartam a festékmaradványokat, aztán begitteltem olyan rugalmas gittel, erre ment egy réteg merev gitt. Az holnapig szárad. Holnap teszek rámég egy finom réteget, száradás után lehet simára smirglizni,majd festeni. Aztán ablakmosás jön.

Kép
flóra 11

A csontkovács az úgy van,hogy én már egy ideje panaszkodom, hogy fájnak a vállaimésállandóan kiugrálnak a helyükről. Mindig megtornáztatom és aztán másnapra már jobb. A F.pedig munkában meghúzta a hátát.Na most a kersztlányom,a Katika, végzett csontkovács tanfolyamot és már máskor is szépen helyre rakott minket. Hát elmentünk hozzá. Olyan fantasztikusan megmasszírozott és a csontjaimat is a helyükre rázta. :D

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: