Én mondtam eddig is hogy szívesen mennénk csak az utazás a gond, de nem akarok ebből ügyet csinálni, meg plusz utat senkinek! Legközelebb mi is megyünk és kész!
Dóri - Nagyon boldog születésnapot kívánok és gratulálok a laptophoz! Szuper ajándék!!!
Ez a 2007 júliusi téma, na meg ez a csaj...

brrrrrrr. Én is csak azért nem pofázok be neki mert tuti kidobnának a rendszergazdák a belemerülnék.
Vidokata - szoptatási tanácsót Potyka fog tudni majd ajánlani nektek, nekem is írt jópárat, de aztán megküzdöttem magam a problémával. Különben kisebesedés után már nem sok mindent lehet csinálni. Az a legjobb minél többet van szabadon hagyva a mell, kenni Garmastannal, szopi előtt lemosni. Én eleinte hülye voltam és szappannal mostam le és szerintem az is csak mégjobban szárította. A legjobb rá a baba mosakodó kenőcse! Jaj, de rossz lehet most neki, még most is érzem mennyire fáj ha rá gondolok! Jobban megviselt mint a császár utáni seb! Mielőbbi gyógyulást a sógornőd cicijeinek!
Marcsi - meséld már el nekem kérlek hogy tudok belejavítani utólag a hozzászólásba!?!?!?!?

Mert úgy látszik én se vagyok itt elég régen hogy rájöttem volna!