A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Igen,ez az én Ir diétám :oops:
Meli,most hova tűntél?????????
Vendég

Ditke, én meg azért aggódom, mert nekem be sem indult semmi az első lombiknál. Utro mellett simán megjött... :?

skrisz72

Szóval uh-on megkérdezte a doki hogy mikor akarok kezdeni én ezen meglepődtem mert már beszedtem 26 szem fogigátlót.Hogy hogy mikor akarok kezdeni? :shock:
Ez után mondta hogy vékony a méhnyálkahártyám.Fogigátlóval is vastagnak kéne lennie???? Végig barnáztam 3hetet. Szóval hát ettől függetlenül megpróbáljuk majd lesz valahogy.Ez nekem már nagyon kevés!!!!! Kérdeztem hogy akkor kapok szurit ma? Nem majd vérzés 2. napján.Akkor most ez hogy long? Nem értem.Erre a dokinő:nem is kell ezt magának értenie.
Szóval így aztán befejeztük.Nem akarok kidobni több tízezer forintot.

Kép
Kép
melánia

Na,jön apa,lépek!Drukkhegyek mennek!Krisz,tüszőnövelők!!!! :wink:
Vendég

Meli, ezt én sem értem, de talán a doki tudja mit csinál, nem??? (Mondjuk tényleg nem szép a hozzáállása...) :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Meli, én is eljöttem volna.

skrisz72

Nyulasz,
:evil:
Te most mindenképpen súlyosítani akarod az IR-edet a következő lombik előtt??? :shock: Hát akkor én minek drukkolok? :evil:

Kép
kisbuta

Rana:visszaolvastalak.Volt már ilyen máskor is hogy nem repedtek meg???
Sajnálom,de hátha holnap minden rendbe jön.

Kép
Kép
melánia

Meli

Nem volt szép a dokid hozzáállása!!!!! :evil: :evil: :evil: Elhiszem hogy most más dokihoz akarsz menni, igazad van! :wink:
Vendég

Hát én most azt érzem hogy akkor itt álljunk meg és kipihenem ezt és megyünk egy jobb korszerűbb helyre.
Ez a pénzünk így megmarad,gyűjtünk még hozzá és kész.Nem így akartam de úgy érzem hogy ez lesz a helyes út.Még ha esetleg elvesztem a munkahelyemet is.
Hétfőn megyek vissza.Még megkaptam ezt a hetet.Jó mi,nem is kértem.

Kép
Kép
melánia

skrisz:veled miújság????
Ditke:jó hogy ti is látjátok és nem érzem azt hogy rosszul döntöttem.Dokinak nem mondtam.Hazafele jövet hívtam a párom hogy ez történt és hogy ő mit szól ehhez.Rám bízta de mondta hogy ő úgy érzi hogy már nagyon elfáradtam és pihenjünk.

Kép
Kép
melánia

Melánia

Ez hányadik lombik lett volna?
Vendég

ditke:a 7. stimum lett volna.6-ból kétszer volt beültim.Nem osztódnak.

Kép
Kép
melánia

Melánia

:( ÓHHHHHHHHHH :( :( :( :( :(
Melyik intézetbe jártál?
Pesten bizti találsz majd megfelelő helyet ahol majd segítenek nektek!!!! :wink:
Vendég

Rana:?????
Kisbuta:?????
skrisz:????? eltüntetek?????

Kép
Kép
melánia

Szegedi Kaáliba.
A hely már megvan:Dévai Intézet.

Kép
Kép
melánia

ditke:te hova jársz?

Kép
Kép
melánia

A Dévairól még nem sokat hallottam, mondhatjuk úgyis hogy szinte semmit! :roll:
Vendég

Melánia

SOTE I!
Vendég

Én már sok jót hallottam róla.Meg írogatok a fórumba is.

Kép
Kép
melánia

Van valakinek tapasztalata a SOTE I-ről? Lehet nega is, nem haragszom meg érte! :wink:
Vendég

Ditke:azt meg én nem ismerem.Akkor most hol is tartasz? Tudom a múltkor beszéltük de már nem tudom.

Kép
Kép
melánia

Melánia

Há most éppen a menzim várom, mert ez a hónap ugrott! A szent lélek meg biztos nem szállt meg! :wink: Így bizti nem vagyok babás!
De a kis mocsok piri, nem akar jönni, nagyon remélem hogy nem akkor tolja ide a képét amikor majd már nem tudok dokihoz menni, mert akkor ez a hónap is ugrott!!!!! :evil:
Vendég

Meli, sajnos nem ismerem a többi intézetet. A Cirist most nem szeretjük, mert elég parasztok voltak egy cikk kapcsán. Sote-ról és Dévairól még nem hallottam rosszat. A Nyírőről már igen.
Voltatok már genetikán?

skrisz72

skrisz:igen voltunk.Vérből nézték mindkettőnknél.Kiderült hogy vérrög képződésre hajlamos vagyok.
Erre a genetikai vizsgálatra gondoltál?

Kép
Kép
melánia

Melánia

A vérrög képződésedre mit mondtak!?????
Vendég

Elköszönök mert ez a mai nap így hosszú volt.Mindenkinek szoritok,drukkolok!!!!!
Rana:neked is!!!!!
Jó éjszakát.

Kép
Kép
melánia

Meli, arra gondoltam, hogy azt nem tudják valahogy megvizsgálni, hogy miért nem osztódnak?

skrisz72

Ditke:Clexant kapok rá.Bár az elöző lombiknál derült ki ott meg nem volt beülti.

Kép
Kép
melánia

Így gondoltam én is! :wink: Sajnos nagy galibát tud okozni a vérrög képződés!!!! :evil:

Egy nagy kivizsgálás nem ártana neked, mert lehet hogy van más ok is, csak az eddig rejtve maradt! :shock: :roll:
Vendég

skrisz:hát ezt nem tudom.Itt biztos nem tudják itt vizsgálni.De a Dévaiba sokmindent megtudnak csinálni.Remélem hogy kiderül majd.Szerintem sperma genetika kéne.Dokim ráfogta hogy sejthiba.

Kép
Kép
melánia

ditke:milyen nagy kivizsgálásra gondolsz???? Már mindent megtettem.Kivéve ezt az IR-t.Erről nem tudok semmit.A lapart is én akartam.

Kép
Kép
melánia

Mi van még????
Volt Hsg,lapar,hormon,genetika,inszem,lombik,hasi uh.

Kép
Kép
melánia

Melánia

Sajnos nem tudom hogy ki lenne a megfelelő doki, aki a szó szoros értelmében mindent megtenne értetek!!!!! :shock:
Az IR is lehet ludas! :roll: :shock:
Vendég

Meli, immunológia?

skrisz72

Ditke,skrisz:nem tudom.Majd a doki amit mond.Most elfáradtam.Még olvasnom is rossz ezeket a vizsgálatokat.Mármint úgy értve hogy elég volt most.
Na Jó Éjt.

Kép
Kép
melánia

Puszi Meli! Pihenj.

skrisz72

Ja,azért köszönöm.Megyek mert fáj a fejem is.

Kép
Kép
melánia

Melanie
Sajnálom a nega élményeket.Sok sikert az intézményváltáshoz!!!Addig is pihenjetek!!!

Jó éjt!
vizkriszisback

Meli, nem tudom, hogy máskor volt-e ilyen, hogy nem repedtek meg, mert eddig általában spontánoztunk, meg volt egy lombik is, de ugye ott mindegy.

Haragudni fogtok, de csináltam egy LH-tesztet. Pozitív lett (már 2.-3. napja), ami azt jelenti, hogy ha nem adta be végleg a kulcsot a szervezetem, akkor holnap talán tüszőrepedés végre... Vagy holnapután... Reggel azért majd mérek egy hőt is.

Na mindenki lelépett, lépek én is. Jó éjt mindenkinek, küldjétek a tüszőrepesztő energiákat (másnak most úgyse kell)...

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

most csak gyorsan végigolvastam, de nekem is fáj a fejem, holnap fog igazán beindulni pirinénjém...

alukáljatok jól és ne idegeskedjetek :!: :D
dezsina

Melánia, sok sikert a váltáshoz. Nekem bejött :lol:

Rana, hajrá tüszőrepedés.

A többieknek is mennek a puszik.

Jó éjt!

Kép
petne

Én is megyek aludni!

Jó éjszakát mindenkinek! :D
Vendég

Petne

Gyönyörű nevet választottak a kislányotoknak! :wink: :D
Vendég

Melanie: nagyon sajnálom. :cry: Sok sikert a váltáshoz!!!!

Szezso: holnapra Kép

Jó éjt Lányok! *

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok,
Tobi, Krisz, Puszi
++++++++++++++++

Szezso, Rana
++++++++++++++++

Meli,
Sajnálom. Nézz körül itt a babaneten, azt hiszem van Dévai és Sote I.-es topik is.
Vendég

Tobi, hány tüsződ van?

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok!

szezso, rana:
Kép

ditke, a SOTE-n Te kihez jársz? Murber dokit nem ismered véletlenül?
hajnóca

Meli! sajnálom. Azthizsem ugyanígy döntöttem volna. Az orvosod kritikán aluli.Pihend ki magad, illetve magatokat, és ne tünj el kérlek!

Rana! Nagyon szorítok mára, és a következő kilenc hónapra. :D

Szezsó, Tobi, Puszedli+++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
estike66

szia estike!
Te most szurizásban vagy, ugye? hova jársz?
hajnóca

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: