A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Szkenner ügyben buta vagyok, még sosem használtam. :oops:

Kép
muzsuzska

Benó ciciddel mi a helyzet? Fáj? Érzékeny??????

Kép
muzsuzska

Az a jó, hogy tegnap elmentünk boltba, elköltöttünk egy csomó pénzt, és nem vettünk semmi értelmes kaját, amit pl. most lehetne főzni. Úgyhogy körül kell nagyon nézni. Kb. ez van itthon, amit az előbb elmondtam (tészta, ketchup, borsó), meg fűszert vettünk, amiben nincs só (az finom lesz, mi? :lol: :lol:, jó vacsora), meg egy csomó tejet, tényleg, tej is van, meg van itthon répa. Szerintem ennyi. :roll:

KépKép
benó

Ajaj!
Tejberizs? Lekvárral?

Kép
muzsuzska

Butaságot ne írjunk a laptetűre! :lol: :lol: :lol: Én se értek hozzá, csak hajszolom szegényt. :wink:

A cicijeim nagyobbak és már annyira nem érzékenyek, mint 2 héttel ezelőtt. De észrevehetően nagyobbak. Ja, és igen, érzékeny is, pl. ha valami olyan része hozzáér a ruhának.

KépKép
benó

Kakaóval? Vagy rizs sincs?

Kép
muzsuzska

Nem tudtam, hogy tetű lesz! :oops: :oops: :oops:

Kép
muzsuzska

Háhá! :lol: :lol: Miből gondoltad, hogy rizs van! :lol: :lol: :lol: De ráhibáztál! Tényleg van! :lol: Csak a Gy. nincs oda érte. Mindegy, Zsuzsi, rajtunk nem lehet segíteni, anyu kajájából még van, aztán majd lesz valami. Pl. a madártej az hogy is készül?

KépKép
benó

Na nem okoskodom a főzéssel, nálam mindig van egy minimális heti ellátmány a szekrényben, a hűtőben. Én nem szeretek boltba rohangálni, tehát akármit össze tudok csapni ha éhezünk!

Szilvi, köszi a bókot, hogy nem vagyok kövérke! Azért van felesleg vagy 15 kg. De mint írtam, nagyok a cicik és ezért ducinak nézek ki még jobban! Ha meg szűk pólót húzok akkor minden férfi a csöcsöknek köszön azt meg útállom! :evil:

Kép
muzsuzska

A butaság csak szójáték volt. :lol:
Sebaj, Zsuzsi, elvileg valami lecsó is van a mélyhűtőben a Gy. szerint (tegnap vagy mikor mondta). Mindenki oldja meg magának a kaját, nem igaz? :D

KépKép
benó

Azt szakácskönyvből olvasom!
Ahhoz kell vagy 5-6 tojás is! De régen csináltam! :shock:

Kép
muzsuzska

:shock: :shock: Minimális háziasszony! :D

Kép
muzsuzska

Az jó, hogy a ciciknek köszönnek a pasik! Hát, az enyémet még keresgélhetik, ha annak akarnak köszönni! :lol: :lol: :lol:
Nyugodtan mondd a kajaötleteidet, ha van kedved, csak nem akarlak fárasztani azzal, hogy nincs itt semmi értelmes, és találj ki nekünk valami menüt. Van valami olyan könyvünk, hogy falusi vagy milyen ízek, abban szinte a semmiből főznek. Nekünk is úgy kellene, hogy rendesen fel legyünk szerelkezve, de nem vagyunk. :wink:

KépKép
benó

Én vagyok a minimális háziasszony, minimális ellátmánnyal? :lol: Gondoltam, kölcsönadsz 5-6 tojást! :lol:

KépKép
benó

Falusi mondás: a hasunkon lehet a legjobban spórolni! A semmiből főzni! :D
Nem fárasztasz! :D

Kép
muzsuzska

Nagyon szívesen, nálam 50 db van a hűtőben most! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Nem te a minimum alatti vagy!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Már elkezdtem gyűjtögetni olyan kaják listáját, amit könnyű és gyors elkészíteni.
Az egyik a borsófőzelék :D, vagy pl. paprikás krumpli, tojásleves, tarhonya hússal (vagy gombával :D).

KépKép
benó

Mégis annyi pénz elmegy mindig kajára, hogy a fenébe csináljuk? :shock:

KépKép
benó

Mert úgy vásároltok, ami félkész vagy kész konzerv!
Befizethetnénk kajára, házhoz hoznák 550/fő, de én ezt feléből megcsinálom és bőségesebben és finomabban is!

Kép
muzsuzska

Meg kell tanulni főzni s semmiből is bármit!

Kép
muzsuzska

Itt vagyok, csak közben bénázom a másikon. Vannak még ilyen könnyű és gyors ötleteitek?

KépKép
benó

Nem is kell mindennap, mert lehet úgy is hogy egyszerre és másnapra is.

Én mindig listával megyek, ha fogy a készletem, célirányosan és nem veszek meg mindent amit látok!

Kép
muzsuzska

Spagetti, túrós tészta, tojásos nokedli, spenót, szilvásgombóc fagyóból stb........

Kép
muzsuzska

Nem tudom, szerintem inkább mi baromságokat veszünk a boltban. Pl. tegnap vettünk (nem kenem a Gy.-ra, de ő vette :lol:) aszalt mangót, amit még sose vettünk, egy csomó pénzbe került, és ritka sz.... volt. :wink: Pl. az nem lenne az utolsó, ha lenne itthon mindig krumpli meg ilyenek, de mivel nem fér el semmi sehol, ezért mindig mindenből keveset veszünk. Oké, hagyjuk szerintem. :lol: Már beleuntam a saját konyhánk taglalásába. :lol:

KépKép
benó

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
muzsuzska

Ok, köszi.
Azt hiszem, csinálok tarhonyát, aztán majd lesz vele (rá) valami.

KépKép
benó

Az aszalt sárgabarack nagyon finom!!!!!!! :D

Kép
muzsuzska

Öntsd rá a tarhonyára a lecsót, nagyon finom!

Kép
muzsuzska

Az tuti, de mi olyat vettünk a múltkor, képzeld, hogy szerintem ha sokat eszik belőle valaki, berúghat tőle. Piaíze volt/van (mert még mindig van belőle).

KépKép
benó

:D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Hazajött a Gy. Üdvözöl benneteket! :D

KépKép
benó

Mi is üdvözöljük!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Jó dög fáradt szegény.

KépKép
benó

Na megyek teregetni és lassan készülődni dolgozni!!!!!

Flóra, hiányoztál!

Tancsu, remélem minden rendben volt a dokinál!

Kép
muzsuzska

Akkor nem is éhes!!!!!!!!!!! :D :D :D Még egy lyuk a nadrágszíjjon minuszba! :D

Kép
muzsuzska

Nem vagyok dög fáradt, úgy húztam a gályát, hogy eltörtek a lapátok. :D

Jó teregetést, Zsuzsi! :D

KépKép
benó

Szia Gy!!!!!!!! Gábor üdvözöl!

Kép
muzsuzska

Hazajött enni ebédre, csak én nem tudok mostanában hazajönni hozzá. Reggelit is kapott,

Viszont én is megyek gyorsan teregetni. Puszi, ha nem taliznánk.

KépKép
benó

Még mindig nem jöttetek meg, csajok?
Na, én tényleg megyek teregetni.

KépKép
benó

Na, mi van, lányok? :cry:

KépKép
benó

Remélem, azért még jöttök. Flóra, te merre jársz? Tancsu, gondolom, babázol.

KépKép
benó

Edina, Miki jobban van?

KépKép
benó

Mindjárt szerzek másik képet, ez szörnyű lett.

KépKép
benó

Kép

KépKép
benó

A Detti meditációs párnája (ezt kapta ajándékba a 30. szülinapjára): Az Edina élőben is látta. :D Kép

KépKép
benó

Ugye, nincs semmi baj, lányok? :shock:

KépKép
benó

Sziasztok! :D

Mindent elvégeztem! :D "Csak" a babaproject maradt el, de még van rá esély :wink: Bár A. elég fáradt. :(

Benó, tessék betankolni a konyhába! Én már egy-két hónapja ezt teszem. :wink: Tanulok a Csajoktól! :D

Zsuzska, jó munkát ha már nem jönnél! Kitartás, hosszú lesz ez a hat nap! :evil: Én kettőtől kikészültem annak idején :oops:

Kép
szilzi

Tancsu, Flóra hol vagytok???? :shock: Tancsu, neked van egy jó mentséged :wink: , de Flóra érted aggódunk. :shock:

Kép
szilzi

Oké, betankolok.
:D Én is kikészülnék. :wink:
Reggel rádió? Mi általában akkor szoktuk. :roll:

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: