A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

anyjuk!
Most is a sláger megy :) arról tudtam, és azt szoktam is hallgatni :), köszi!

d.dodó

Bondi: neked a 196-os vonalán valahol nem jó véletlenül? Holnap el kell vinnem Olivért reggel a bölcsibe 4.ker és onnan tudnék menni a 196-os busszal. Nincs véletlenűl egy plussz gyerekülésed? Vagy ha nem gond kendőbe csapom Levit és úgy be tudom magunkat kötni. Vagy esetleg mehetünk a 32-es busszal az örsrevagy annak a vonalán valahol talizhatunk. Én tovább maradok, de majd megoldom a hazafelé utat. Most mennem kell Oligvérért, de este még benézek. Esetleg priviben válaszolhatnál, ne keljen keresgélnem, ha nem lesz időm végigolvasni.
Köszi!!! :lol:

Bocsi csajok, de most nincs időm reagálni, mert rohannom kell! Pedig még azt a csajt is megnézném.... :shock: :?

NAGYON ÉDES DÓRI BABA, végre láttuk ébren is. :wink: :lol: 8)

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Jaj, nem is írtam, hogy képzeljétek, tegnap átválogattam Lizy ruháit, és már csak 2 db 56-os rugija van (body még van egy pár.... de ezen kívül már csak 62-eseket hord!

d.dodó

Tita: en is az Orsrol megyek! Kendovel. Igaz mi bkv vel:(
Es 10re nem leszunk ott. HAza meg lehet nem kozvetelenul jovok mert Huvosvolgyben laknak unokatesomek is, lehet hozzajuk ugrok be elobb.

Ruhak: mi is mar hordunk nehany 62est :oops:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.08 20:29-kor.
Vendég

Akkor a tali lesz, ugyanott?
kajat en is gondoltam, de ha nem gond inkabb csak nasi lesz.
vagy vigyek fott etelt is?
igaz azt is mibe.... pedig vinnek szivesen. na majd ha kozelebb lesz a tali, vagy olyankor mikor parom is tud jonni( mondjuk tavasszal a szigeten) mert o is szivesen jonne am:)
Ma mar lehet nem tudok benezni de azert este probalok hogy tajekozott legyek:)

Most megyunk setazni!

Szep napot mindenkinek!
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.08 20:31-kor.
Vendég

:cry: :cry: brühühü.a ZTV-n lesz,de mivel digitv,nk van azon nincs ztv-és így nem láthatom Vercsikémet :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Emma fejátmérője 40 cm. :roll: Akkor ő most nagyfejű? :shock: 8)

Megjöttünk, sétáltunk egy nagyot. olyan csodaszép idő van!
Úgy irígykedem rátok!
a talik miatt. Sajna mi nagyon messze lakunk, egyelőre szóba sem jöhet... :cry:
Levente és Dórika nagyon aranyosak együtt!
Amióta adok Emmának tápit, egy bűbáj lett. Sokat alszik, ha ébren van, akkor pedig fülig ér a szája... :lol:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.08 20:31-kor.
Vendég

nah lányok még én is élek... még mindig vidéken.
de már nemsoká megyünk haza :D :D

csak a törpe bealudt, igy még csuszik a hazautazás.
autó megkapta még 2 évre a papirkáját :D :D
remélem a következőre már nem mi visszük ;)

kike!
azt nem lehet online nézni???

ejnye csajok... milyen kis vitát indítottatok... szegények... hogy néz ki a topikjuk :D :D :D ezek után várhatják hogy valaki csatlakozzon ;) 8)

Kép

Kép
timi1982

a mi fejünk 37 vagy 39-volt az utolsó mérésen. nem emléxem most pontosan, de abszolut nincs nagy fejünk. tök arányos. születésénél sem volt eltérően nagy, pedig midnig mondták hogy mekkora feje van, nagyon okos baba lesz. féltem is hogy hogyan fog kijönni azon a kis lyukon ;)

Kép

Kép
timi1982

timi:nem tudom,próbálok rákeresni,de nem tudom behozni:
http://www.zegtv.hu/cgi-bin/zegtv/index.cgi
elvileg itt van fölül hogy online adás,de nem jön be nekem :(

Kép
Kép
Kép
kike

AKata!
Laca is most aludt el ;) De elég éberen nyomja.

Kike!
AKkor nem az M2-n lesz?
20150601134430

Már fent is van. Jobbra el!
20150601134430

nekem bejon a tv
Vendég

Nem az M2-lesz,rosszul írta ki az óvónő,még jó hogy rákérdeztem,de így nem tudom megnézni-ha esetleg valakinek sikerülne-felvenné,és felrakná?

Kép
Kép
Kép
kike

én ha rámegyek kiírja hogy társítsak hozzá valamit,de se a neroval,se a windows media plaryerrel nem jön be.

Kép
Kép
Kép
kike

nincs a gépünkben tv tuner kártya-akkor ezért nem tudok tv-t nézni rajta?

Kép
Kép
Kép
kike

Na csajok, ezt a kiképzést a Huggies pelenka sem bírta már.....egész nap láttam Lizyn hogy a kakival küzd. Na most egy nyomással elintézte, de a háta közepéig kakis lett minden. :shock: De nem fürdettem le, mert még hideg van a szobában...csak gyorsan átöltöztettem..... meg persze mostam!

d.dodó

Kép

Kép
Vendég

Dodó - legalább sikerült kakilnia, azért az jó! :wink: Én naponta 3-5 alkalommal öltöztetem át Nórit, mert állandóan kifolyik :roll: Mindegy milyen pelenka és milyen gondosan igazgatva adom rá...
Vendég

Mi lassacskán kezdjuk a 74-es méretet! :shock: 8) :D
Vendég

wera!
Nagyon édes Nóri! Aztamindenit...már ilyen nagy, hogy 74-es kell neki?? :shock:

d.dodó

Nóri manó, szépséges, azért csak kárpótol a sok sírásért!
Vendég

Na,nalunk:
fej/mell:
3hosan 40 41 es 41 42.
Es vicces de nagyfejukenek a kisebb :D :lol:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.08 20:32-kor.
Vendég

Hát nekem is muszáj volt elolvasnom! :lol: Mi a picsának kell így felkapni a vizet, de most tényleg??!??!?!?! Attttyaúristen milyen emberek vannak... :roll:
Vendég

Na lányok vettem kenyeret, meg hal, meg májpástétomot, azt viszem magammal. Plusz rostosüdítő.

Evelin, akkor Ti? Dani náthája zavar Titeket? Tudunk menni együtt?

Kép
andkata

Köszönjük a dícséreteket. Ma naggggyon jó kislány, kop-kop-kop! Aludt 4 órát a babakocsiban déltől 4-ig és azóta tök jól viselkedik. Gondolom én hogy máskor azért is hisztisebb mert fáradt, úgyhogy asszem előbbre fogjuk hozni a napi sétát, úgyis jönnek a hidegek.

Dóri - egyelőre még 68-asokat hordunk, de pl a babakocsis képen is az van rajta, és látod, már nem vmi hosszú az a gatya! :D Ma rendeltem is néhány nagyobb body-t + nacit a neten! :lol: Egyébként hozzátartozik hogy én 181, apja 183 centi, úgyhogy volt kitől örökölni az adottságokat... :wink:
Vendég

Én is úúúúúúgy mennék! :cry: Ígérjétek meg hogy legközelebb valahol Bp közepén lesz tali hogy nekünk se legyen olyan messze!!!! :D
Vendég

Méret: Mi már javában a 74-est hordjuk!
Fejkörfogat 37 cmvel született most 45 cm, de egyáltalán nincs nagy feje :lol: szerintem :lol:

Kép
Kép
patr

patr!
Azta mindenit....nekünk most 38-as a fej :) ..... igaz 33-assal született :).

d.dodó

Pati - hát, Zsolti se lesz kisnövésű :lol: :lol: Gyorsan le is stoppoljuk akkor vőlegénynek! Bár tudom már sokan pályáznak rá :wink:

Nórinak születése óta nem mérték a fejét, de már akkor is a pocak volt a nagyobb és garantálom h most is az!! :lol: :lol: :lol: Tegnapi fürcsinél csináltam is csupi képeket, mindjárt feltöltöm
Vendég

Persze hogy most tűnik el mindenki amikor épp ráérek :twisted:
Na mind1. Fölrakom a képet aztán lépek én is! Cuppppa :wink:

Kép
Kép

És ráadásnak még egy majmocskás :lol: :
Kép
Vendég

Wera! én itt vagyok! :lol:
Zsoltinak a mellkasa is 37 cm volt születéskor. Most ha jól emléxem 47 cm.

Kép
Kép
patr

Nagyon édes kismajmod van :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

Wera!
Nonó kis Kép

Ilyen jó az emésztése, hogy ennyiszer kakil?

Mondjuk ma Laci is alkotott, mert annyi cucc volt, h még a kukija is kakis lett. :oops:

Dunci 6kor aludt el. Szenya leszek ,de 7 körül felébresztem, ha feltudom, mert csak kéne tartania magát a napi rutinunkhoz.
Apája elment sörözni, így rá hárul a piszkos munka.
20150601134430

Viki - én is felébreszteném! :wink:

Pati - bizony, nagyon jó az emésztése! ha csak 2x kakil egy nap, már gyanús... :lol:
Hát én nemtom, nekünk mindig csak hosszt mérnek meg súlyt. Mondjuk elég azt is amikor visít... :twisted:
Vendég

Ja, azt is Vikinek akartam írni 8) Bocsi... :lol:
Vendég

Nah, tényleg lépek mert kezdi a hisztit az apjának. Jó pancsit és nyugodt éjszakát mindenkinek! :wink:
Vendég

Probléma megoldva, felébredt magától.
20150601134430

Hali!

Nórika csodaszép!!!!
Milyen aranyos kis pocakos! :wink:

ti mikor, mennyi idő után cseréltétek ki a fülbevalót a babáitoknál? Már, aki kicserélte, vagy egyáltalán belövette...

Mert én gondolkozom rajta, de még nem mertem. Nem gyulladt, nem váladékozik, szépen gyógyult.

Emma sikongat! De nem akárhogy... :shock: nem értjük egymás szavát, annyira! De semmi baja, csak játszik. Viszont ha így folytatja, hamarosan bereked! :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.20 18:34-kor.
Vendég

Marcsi, nekünk nincs fülbevalónk :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

Lenn a Papánál néztük a kis mesemondókat-ott bejön az adó,bár elég pocsékul,de nem a ságodi ovisok voltak.Majd akkor holnap talán.

Úgy látszik ma ilyen kakilós nap volt,Domi is csak evett meg kakilt,egyszer sikeredett totál kifolynia.Csupa olyan lett a háta,mehetett locsizni.

Néha Domi is sikogat,de szerencsére nem sokszor egymás után.
Emmának tetszik a hangja-vicces lehet :lol: Füldugót szerezzetek be :lol:

Nórika nagyon édes! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!
Képzeljétek, apa 4-kor itthon volt már.... aztán egyszer csak "eltűnt"...annyit mondott csak, hogy "majd jövök"! Éééééééééés mikor hazajött, kaptam egy hatalmas csomagot szülinapomra (igaz csak holnap lesz, de azt mondta nem baj)! És mit kaptam? Egy laptopot!!!!!!! :lol: Hát én annyira boldog vagyok! :lol: :lol: :lol:

d.dodó

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.08 20:33-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.08 20:34-kor.
Vendég

Vkata!

Sajnos nem tudok ajánlani senkit, hiszen én messze is lakom Bpesttől...
viszont nekem is sebes volt az elején.
Emma nagyon szívta, de nem volt még benne sok minden... Viszont az én kislányom nagyon kitartó volt, és kisebesedett. Vérzett is, a fájdalomról ne beszéljünk...
Nekem Garmastan krémet ajánlottak, azzal kentem, és hamar gyógyult.

Minden jót a sógornődnek!
Amúgy hogy vannak?
Vendég

Dodó!!

Boldog születésnapot!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha sietek, itt én lehetek a második! :wink:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: