Bellanita:
Remélem jobban vagy! Vigyázz magatokra! pihizz sokat!
Sarmi:
Tündériek a gyerkőceid! És neked is jó nagy már a pocid!
Én is kénytelen voltam vmelyik nap már ülve vasalni! Másképp nem ment! Brrr. Szörnyű volt.
Csatlakozom az öblitőmániások táborához!
Hááát nekem nem mondta védőnéni a fél liter tejes dolgot, de én sem neki, hogy van amikor 1l -nél is többet megiszok. Imádom.
cili:
jobbulást! jobbulást! jobbulást!
Anyóstéma:
Nekem 200 km -re lakik. És nem nagyon szivleljük egymást mert elcsábitottam a fiacskáját az elöző feleségétől.
Volt már példa rá hogy lerendelte 200 km a fiát hogy vmi nagy baj van. Közben meg csak imét összeakatra boronálni őket a volt asszonnyal. volt is utána parasztgyalázat mikor a párom sarkon fordult. Az eszébe sem jut, hogy a volt asszony is hibs amiért a párom kilépett a kapcsolatból. Ha ünnep vagy ilyesmi van akkor még mindig hamarabb hívja az ex-et mint engem. De mondjuk nekem nem is hiányzik, jól elvagyok nélküle.
Vera:
Maradj még egy darabig egyben!!!!
Nekem is van tetkóm!

A bal bokámonegy nonfigurativ minta.
magi:
Jó a blogod. Tetttsszik!
Mush:
Ivászat: Az én párom szinte egyáltalán nem iszik.
Az elődje

az kb. ugyanigy csinálta mint a te férjed. hazajött és meccs, buli, itthon sörök. Nekem nem nagyon tetszett. sokaltam. Sokat veszekedtünk miatta. Igyon csak tudja a mértéket! De lehet, hogy nálatok ez változni fog ha a baba megszületik. Egyszerűen átfognak értékelődni a dolgok a párodnál.
Üdv andy30!!! Szia! Nem lesz gond!!!
Solya:
Nagyon boldog szülinapot Rékának!
Szeles; Enikő!
tők jók a cuccok!!!
Ez a sapi ami nagyon tetszik nekem!!!
Zöldi!
Gratula a kabáthoz! Nekem tettszzzik!
Priviben megy a tel.szám.