Huhh, csak gyors bekukk! Sétálni voltunk (apával, most 2 nap szabad!!) és Nonó még alszik, én meg feljöttem kajálni + pihizni, apja pedig még tologatja a kis seggét!
Hogy mit főztem tegnap 7 órán át (talán Viki kérdezte

) hát húslevest, rántott csirecombot + cukkínit, k.pürét, ubi salit és pudingot. Na gondolhatjátok hogy nem tartott vna 7 órán át ha nem kell Nórikát szórakoztatnom közben...

Felváltva volt autósülésben, mózesben, sport babakocsiban

és a kiságyban. Váááá! Soha többet nem akarok főzni!!!
Szemszín: nekünk sötétkék volt, már barnul, belülről kifelé.
Mindenkinek köszönöm a támogatást és a bíztatást hogy ne hagyjam magam bepalizni a hisztinek! Ti tartjátok bennem a lelket, de komolyan!!!

Sajna az apja rögtön felkapja, így nehéz következetesnek lenni, de nem tudok rá hatni, pedig már szétszívtam a vérét...
Ami - hát, részvétem az éjszaka miatt! Tényleg hálát adok az égnek hogy nekünk akkor nincs gond! Már nem nagyon szokott felkelni Nóri, csak ritkán. Így alszik általában 21-7-ig. Viszont jobban szeretem ha 3-4 körül felébred enni, mert ha nem akkor 5-kor kénytelen vagyok lefejni mindkét cickót mert megzavarodok úgy fájnak. Végülis ezt nem bánom, így legalább még mindig tudok eltenni a fagyóba, csak elég szívás, amikor aludhatnék.
Talira én is csak az álmaimban megyek!!!

Pedig nagyon szeretnék! Talán majd ha egyszer kicsit közelebb lesz!
Na rohanok pihizni, mindjárt jön az éhenkórász hisztigépem!