A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Isten hozott kicsi Myrtill!!!
Szívből gratulálunk!!jó egszséget és sok boldogságot kívánunk!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Dorka!
De rendes vagy! :D köszi szépen, átadom.
Képzeld! Már bő 1 hete 62-es ruhát hord! 56-os feszül :lol:
Ti már meggyógyultatok??? Éjjeli NEM-ALVÁS????? :oops:

Lisztérzékenységi-gyorsteszt:
Majd veszek és csinálok!
Köszi!

Ujj-fürdetés stb.: péntek este (műtét napján) Zsófi kihagyta a fürcsit, de tegnap este a fürdés vizes részét átvállalta a férjem. :lol: öröm volt látni! Magamban jókat kuncogtam. Aranyos volt. Nem volt egy igazi fürdés, hisz most fürdetett lényegében először. :lol: De Zsófinak tetszett. :D nem sírt.
Nekem meg éjjel most jobban fájt az ujjam mint péntek éjjel. Sőt iszonyú fejfájásom is volt. Be kellett vennem egy Panadolt, hogy tudjak aludni. :oops: most jobb! :D :D

Vica!

Öcsém jött szombaton és a két „nagyra” vigyázott míg kötözésen voltam.

Bori!
Kati néni valamiért mindig a BEBA HA START-ot ajánlja. Katánál is azt nyomatta, de attól székrekedése volt. Zsófi most ilyet kapott, de Katával a Humanát ittuk. Mármint ő itta. :lol: Én nem adnék tápot Boginak ha van tejed! De beszéld meg ezt a Kati nénivel! :roll:
Kata fülével semmi gond. :D:D:D

Bocsi. Remélem nem hagytam ki senkit aki kérdezett tőlem! Ha igen véletlen. :oops: most mennem kell, mert a 3 gyerek szétszedi a házat. :lol:

Jaj STEFFI!!!!! ÚGY ÖRÜLÖK NEKTEK!!!!! :D:D:D

Valaki súgna nekem! Kiért kell legközelebb izgulni? Lilluska???????

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Dorka!
Lettinek van játszócumija????

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Steffi!
Óriási gratula Neked és Myrtillnek, nagyon ügyesek voltatok. Békés és szép ismerkedést, sok tejecskét és minden jót kívánok Nektek és az egész családnak!

Veronikusz!
Ujjadat sajnálom, el tudom képzelni, hogy fájhatott és fáj, te szegény :( És ez hihetetlen, hogy így eldurvult. Kívánom, hogy amilyen hamar csak lehet gyógyuljon meg, de legalábbis ne fájjon!

Én is voltam Vidadokinál és igazatok volt: tényleg nagyon aranyos, kedves ember.
Köszi nektek mégegyszer a bíztatást.

Aprooka!
Nektek is nagyon drukkolok, hogy minden jól alakuljon veletek!

Sziasztok

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Drága Steffike!

ISTEN HOZTA MYRTILLT EZEN A VILÁGON! Nektek a legeslegjobbakat kívánom, egészséget és sok-sok örömteli pillanatot. CSókésölelés. :D :D :D
vbea

Sziasztok Csajok!

Nimi vagyok és köszönjük a gratulációkat! Minden okés, jól vannak az én csajaim is! :-) A paramétereket tudjátok, úgyhogy nem szaporítom tovább a szót! :D
Itt egy kép, sajnos nem csúcsminőség, mert telcsivel készült. :D

Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

jaj de kis gyömöszölni való :lol:
még 1x gratulálunk!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

[color=darkred]Nimi, de szépek vagytok!!!! hatalmas ölelés a családnak!!![/color]

Veronikusz,űgyógypusszok a beteg ujjnak!! Papa fürdetett végre... :lol:

Aproo, Levinek drukkkk, meg persze nektek is!!!!

Gabi, aranyos vonalzó!! Miklós is ikrek :wink: rendes csóka!! :lol: (apósom is, no az nem annyira egyszerű jellem..)

MSE, akkor hajrá úszás!!!!

Eni, írtam privit! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
Kép
gyuzso

Steffi gratula Myrtillhez, gyönyörű csajszi :wink: Sok boldogságot hozzá♥

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Steffikém!
Hatalmas gratula, nagyon szép pici lányka! (És persze Nimi, Neked is gratulálok! :lol: )

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Steffi és Myrtill!!! GRATULÁLUNK!!
Kívánunk hosszú, boldog, vidám életet az egész családnak!

Bogi és Bori
Vendég

Steffi,
Szívből gratulálok mégegyszer (itt is :lol: ) Gyönyörűek vagytok!!!!!! Tényleg gyömöszölni való kiscsaj! Nagyon örülök Nektek!

Veronikusz,
De aranyos tesód van! Férjednek pedig külön gratula Zsófi fürdetéséhez.... Amúgy tuti volt valami a levegőben mert a férjem is éjjel arra ébredt, hogy migrénes fejfájás van... gondolhatod hogy szenvedett, pasiból van.... :lol: :D

Szerintem legközelebb már Gabi82 megy szülni...

Gabi,
a május az szép hónap!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Steffi,
szeretettel gratulálok az egész családnak, örülök,hogy minden rendben zajlott, sok örömöt boldogságot, tejet meg literszám!

Kép
Kép
paklincs

Veronikusz,
holnap megkérdezem dokinénit. Múltkor elég aktív napom volt, sportoltam meg takarítottam is, és este nem lehetett sok tejem, mert szopi után benyomott még 140 ml tápszert! :shock: Szerintem ilyen gyakran előfordul, lehet, hogy sokszor marad éhes.. :oops: Meglássuk. Mondjuk, könnyű cicikkel szebb az élet.. :lol: csak hát az mesterséges, meg tejporos... :?
(de az sem mellékes, hogy teli hassal reggel 8-9-ig alszik! :shock: csak hát ugye azért, mert azt rosszabbul emésztik.. )

Myrtill baba gyönyörű!! És az a piros gombás türcsike!! Bogin is az volt! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Steffi, nagyon nagyon örülök nektek. Ügyesek voltatok. ÉN meg megyek fel a padlásra a ruhákért! :)

Bori, nekünk meg pont a Beba jött be székrekedés ellen. Ez szerintem baba-gyomor függő. De miért nem adsz inkább gyümölcsöt neki?

Ovi:
holnap leszek okosabb. Egyébként mindig bekakil, hacsak nem abban a pillanatban kapom el, amikor már nyomja kifele. De ez megvalósíthatatlan. Eddig türelmesek voltunk, de már látom, hogy nagyon is tudja, miről van szó, csak ha jön az inger, nem hajlandó várni a vécén, hanem felpattan, majd később becsúszik neki. Úgyhogy ha itthon marad velem (meg most úgyis 23-tól őszi szünet lesz) beszigorítok. barátnőmékkel is ugyanez volt, és náluk is a szigor, és a rászólás jött be, nem a "nincs semmi baj..." Meg jön a zsarolás: ma kirándulni voltunk: és mondta, jövünk még máskor is, mi meg mondtuk neki,hogy akkor jövünk, ha vécébe fog kakilni... ciki. Jobb ötletem már nincs. :oops:

mtunde

Steffi
Gratulálunk Mirtyllhez!!
Jó egészséget kívánunk!! :)

Kép
tikó

Tünde!
Én megértelek a szigorral. Lehet neki tényleg ez fog bejönni! :roll:

Bori!
Én ebbe nem tudok/akarok beleszólni. De ha már valamit adnék, az tényleg gyümi/sütőtök lenne! De MA doki nénink megmondja a tutit. :D

Vica!
Öcsém: :lol: elég nehéz eset a PASI :lol: 2x kellett 1 óra eltéréssel ébresszem telefonon, hogy 1x felkeljen és el tudjon indulni. Szóval rá számítani … :lol: de most nem volt baj és jó volt hogy jött. :D
Férjem-fürdetés: :D a tegnap esti már nem volt OLYAN sikeres, mert most már meg is fordította Zsófit és bár megmutattam előtte hogy hogy kell, de mégse ment a megfordítás, így Zsófi rögtön búvárkodott is. :oops: :D
Fejfájás: nekem tegnap este is fájt afejem, de nem vettem be semmit. Ez nem lehet a Lidokain injekciótól??? :roll:

Játszócumi:
Ki adott játszó-cumit a babuckájának??? És mennyi idősen??? Úgy tudom hogy 6 hét előtt nem tanácsos. Vélemények???

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lányok!
nem tudom ki tudja, de én nem rég tudtam meg, hogy vannak ALMA gyógyszertárak!!! ha itt bevált az ember egy vényt, kap egy, a következő vásárlásnál felhasználható -10%-os kedvezményt nyújtó kupont, amivel bármilyen gyógyszertárban kapható (nem vény köteles) termék megvásárolható. Itt nálunk az ÚJBUDA CENTERBEN van ilyen gyógyszertár, de más ALMÁS gyógyszertárben is felhasználhatom. Pl. ha vesz valaki More Milk Plus kapszulát, akkor az már itt nálunk -630Ft. Az már valami! Nem??? :D :D :D :D :D

itt vannak az alma gyógyszertárak címei:

http://www.kalauz.hu/alma_gyogyszertar

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tünde,
drukkolunk...!! majd kérdezem Orsit, van-e trükk még...

Veronikusz,
6 hetet írnak, hogy csak cici legyen, ha kivitelezhető, a szopizavar elkerülése céljából..
nem akarod inkább felkötni..? tudom, uncsi Tőlem, de hátha megnyugtatná és a Lányokat is el tudod látni közben..

Bori,
én is gyümölcsre szavazok, őszibarack hajtós, a sütőtök, répa, alma fog...

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!!!

STEFFIKE!!! NAgyon ügyesek és gyönyörűek vagytok!! sok sok örömet boldogságot, és tejcit kívánok!!!

Nálunk Enci hétvégén nem kakilt :( pedig este már adtam neki egy kúpot is.(bár utálom) pénteken hasmenése volt. :evil: szombaton adtam banánt ilyesmit. meg evett rendesen. Tegnap már szőlőt,szilvát, de semmi. ugyhogy nem is értem,mert eddig nem volt problémánk. max. 1 napig nem kakilt,de másnap akkor kipakolt. Ugyhogy remélem most az oviba kipakol :lol: látom Gyuzso Borinak mondod az őszibarackot, majd még azt is megpróbálom.....ilyenkor olyan tehetetlennek érzem magam :twisted:

Lilluskábak írtam az iwiwen ,de még semmi válasz....

:(

Kép
gablaty

Sziasztok!

Oviban azt mondták, várjuk meg az őszi szünetet, műtétet, hátha.. meg akkor ugye itthon lesz velem. :) De ha ezután is bekakil, akkor most már nem fogom vinni, amíg nem tanulja meg. Szegény ovónénik sem erre vannak...

Veronikusz
, nálunk volt cumi, már kezdetektől, de tudod, ők cumisüvegesek is voltak, így nálunk már a cumizavar megoldódott máshogyan. Ha csak elalváshoz kéne, szerintem lehet, de ha játszócuminak, az bekavarhat, mert akkor sokszor lenne a szájában.

mtunde

Köszi, igazatok lehet a gyümiügyben..csak úgy vettem észre sokkal szívesebben iszik cumisüvegből, meg hát egyszerűbb (pl máshol neki adni) és nekem táplálóbbnak tűnt..és az a gyanúm, a gyümipüréktől hamarabb lesz éhes (talán mert nagyon savasak..) De ma újra adok neki gyümit v zöldséget, aztán lehet, h az is elég lesz..
Vendég

Tünde!
Most, hogy írod Bene kakigondjait, nekem is vannak Pankával. Még mindig csak pelusba hajlandó kakilni, már mindent kipróbáltunk. Most utoljára hétvégén azt mondtuk neki, hogy elfogyott a pelus, erre nem kakilt három napig. Aztán nekem fogyott el az akarat és adtam neki pelenkát. Már arra gondoltam, hogy beszélek az óvodai pszichológussal, hogymit lehetne csinálni. Amikor ráimádkozom a vécére, üldögél, aztán sír, hogy nem megy. De mondogatja, hogy majd fog vécébe kakilni egyszer.

Veronikusz!
Én is olvastam, hogy a cumi is cumizavart okoz.

Gabi!
Paraffinolaj?

Kép
Kép
kriszta36

Steffi!
Gratulálunk neked és az egész családnak! Minden jót nektek!

Myrtill csodaszép!!!! :D :D :D

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Adri,
rég jártál erre! Mi van veletek? :)
Vendég

Sziasztok!
Borsika! Most hogy írod, a gyümölcs nálunk sem váltott ki étkezést, inkább 1-el több lett tőle, de ha kicsit dúsítod a gyümölcsöt, azzal is kihúzza 3 órán keresztül. Bioboltokban lehet kapni Holle márkájú bio gabonapelyheket, abból a kukoricát, rizst, kölest adhatod neki. Vagy a főzelék már dúsabb, laktatóbb, és abba meg tudsz tenni pelyhen kívül krumplit is.
Egyébként kalóriáját tekintve szinte ugyanannyi mind, mint a tápnak 100 grammja, inkább az emésztés gyorsasága más.

Kriszta, igen, emlékszem, ez már nálatok nagyon régi történet. Én is elég tanácstalan vagyok, mert nálunk meg az sincs, hogy mondjuk pelenkát kérne a kakiláshoz. De végtelenségig vissza sem tartja szerencsére. Remélem, ha itthon leszünk, akkor meg tudom oldani ezt a dolgot, bár tudom, nem rajtam múlik, de az, hogy odafigyelek, és időben reagálok talán segít. Nem mintha egész nap rajta tudnám tartani a szemem. :)

mtunde

Myrtill, tényleg csodaszép baba vagy! Nimi, ha jössz, akkor mééééééééééééééééég képeket.

Veronikusz, Benedek 2 naposan már játszócumizott. Egyszerűen annyira ordított, hogy a csecsemősök mondták, hozassak be. Addig meg ők főztek ki neki cumisüveghez való cumit. Imádta, csendben volt. Majd 3 hósan magától kiköpte. két napig dugdostam vissza a szájába, nem kellett. azóta sem kell... :wink: Ja, és semmi cumizavar meg ilyesmi.

Tünde, egyszerűen elképzelni nem tudom, hogy lehet ezt okosan. De figyelek rád és Krisztára.

Csajok, azon gondolkozom, hogy elmegyek Raffai Jenőhöz kapcsolatanalízis céljából. Komolyan azt érzem, fel kell vennem a kapcsolatot Jankával. Van valakinek elérhetősége? Esetleg egy cím, hogy hol a rendelő, ilyesmi? Csak hogy úgy szervezzem az életünket...
vbea

Steffi, micsoda hírek, micsoda profizmus, és micsoda gyönyörű kiscsaj!!!
Gratulálunk, sok tejcsit, és hosszú boldog életet kívánunk Myrtillnek, egy csudajó testvérkét Martinnak, s folytonos szeretetet a 4 fősre duzzadt családnak!

Kép
Kép
Kép
v30

Eni!
Ezt találtam neked:
http://www.bebilap.hu/hasznos_cimek/szules.htm

Ezen belül:

Várandósság alatti tréningek, anya-magzat kapcsolatanalízisre jelentkezés
Telefon: 06-1-214-6461; 06-1-377-6692
Magyar Pre- és Prenatális Pszichológiai és Orvostudományi Társaság titkárságán Móritz Évánál
1194. Budapest, Vas Gereben u. 144.
Telefon/Fax: 06-1-282-6044
Tudományos kérdésekben válaszol:
Dr. Raffai Jenő Telefon: 06-30-900-2039

Kép
Kép
kriszta36

...olyan megható amikor új baba születik :oops: jÓ egy kicsit osztozni az örömükben.....kicsit a magáénak is érzi az ember ...és újra átéli azt a csodás érzést amikor szülővé válik....na lehet, hogy csöpögős lett, de most ez jött...... :oops:
Myrtill gyönörű és a Napsugár név is nagyon tetszik :!: :!:

VEronikusz!
Letti kiköpdösi a cumit, nem kell neki....pedig én mndent megteszek ha sír de nem.....úgyhogy hagyom...kettőt szív rajta azután kilövi.....Lettykó is növöget szépen, de feszülni még nem feszülm rajta semmi , talán 1 tipegő, nem tudom mekkora , mert minden ruhája úgy van számozva, hogy newborn vagy 0-3 month(anyós külföldön él Ő vásárol a gyerekeknek vagyis ömleszti a göncöket :lol:szerencsém van :lol: )
Alvásügyileg most egész jól vagyok, aludtam két éjjel, már amikor hagytak a kis majmaim :lol: :lol: (mindig lógnak rajtam mint a kismajom a a mamáján)
Rólunk:Berke 3 napja lázas, ömlik az orrából a váladék....állítólag 4 szemfoga jön egyszerre....Letti is újra köhög, meg folyik az orra, neki még nincs láza...kivagyok , ha az egyik alszik a másik tuti éberen vanés nyűgös ,sírós......(na jó most épp alszik mind a kettő, ritka pillanatok egyke)

Eni!
Nagyon jó ötletnek tartom....klassz csaj vagy :lol:

Borsika!
Én cici párti vagyok erősen....

Heni!
Mi lett a sminkessulival???ugye belevágtál.?????Nem reagáltam akkor, de szerintem tök jó dolog, főleg ha az lehet a munkád amit szeretsz :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Eni,
ezt találtam:
Várandósság alatti tréningek, anya-magzat kapcsolatanalízisre jelentkezés
Telefon: 06-1-214-6461; 06-1-377-6692
Magyar Pre- és Prenatális Pszichológiai és Orvostudományi Társaság titkárságán Móritz Évánál
1194. Budapest, Vas Gereben u. 144.
Telefon/Fax: 06-1-282-6044
Tudományos kérdésekben válaszol:
Dr. Raffai Jenő Telefon: 06-30-900-2039

itt a babaneten is vannak infók:
http://www.babanet.hu/teto/pszichoanal/kapcsolat.htmhttp://www.babanet.hu/publ/raffai2.htm

Mikor intimtornára jártam, az egyik kismama nagy lelkesedéssel beszélt róla. De mikor a részletekről kérdeztem, számomra az derült ki, hogy semmivel se mutatnak, mondanak többet, mint amire bármelyik Anyuka magától, józan paraszti ésszel képes lenne.. :oops:
Vendég

:lol: :lol: hehe, ugyanazt találtuk!
remélem, jó lesz!
Vendég

Hali Tikó!
Milyen a munka? Visszaszoktál?

Kép
Kép
kriszta36

kakiügyben:
barátnőm középső csoportos ovis kisfia csak pelusba volt hajlandó kakilni (szólt, hogy kell és rá kellett adni a pelust, elszaladt vele a hátsó szobába, vagy az oviban ki a klotyóba, aztán visszajött, ha végzett, hogy vegyék le :lol: ), egészen addíg, míg a kisöccse is ovis nem lett, aki már wc-be kakilt, és a nagy szégyellte magát, így pikk-pakk átszokott. Tudom, ez nem vígasztaló, de ilyen is van és annyira aranyos (így kívülről).
Kitartás!
Vendég

Betegeskedőknek egy halom gyógyvirág!!!!!!!! És sok-sok álommanó a kispsiknap-nőciknek, hogy anyucijuk kipihentek legyenek!

Dorka:
azt ( amit másnap kellet volna) nem kezdtem el, mert nem akartam hirtelen felindulásból dönteni, mivelhogy az a tanfolyam 180.000 Ft lett volna. Most azt találtam ki, hogy elmegyek egy olcsóbbra és ha annyira szivenüt, akkor majd továbbképzem magam egy profibb suliban. Amit meg kinéztem 65+ vizsgadíj és decemberben indul. Meglátjuk...... Különben ha újra kezdeném, szülésznőnek tanulnék....... De ez ugye két kisgyerek mellett, 30 éves fejjel....... ( bár Ági is 3 gyerek mellett csinálta) Csak nem egy család-barát szakma, meg a lelki oldalát sem biztos, hogy bírnám.....
De most valamit nagyon szeretnék változtatni, csak még nem tudom merre. Elég szar....nyitott füllel/szemmel járok.

Tényleg Barbiról tud valaki valamit? ezer éve nem volt... Beindult neki a fotózás???????

Veronikusz: remélem nem haragítottalak magamra a múltkori beszólásommal? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Eni:
nagyon jó ötlet! Komolyan! "fasza" csaj vagy! :lol:

Mi tegnao suliilag voltunk a Skanzenbe. Szandiék sütöttek cipót amit haza is lehetett hozni, Beni annyit rohangált, falevelet gyűjtött, etette az állatokat, totál be volt zsongva

Ja, a lényeg: Steffi-Nimi: gyönyörű ez a kicsilány! Én annyira meghatódom ezeken a kis csöppségeken.......

És akkor pár kép rólunk:
Kép Kép Kép Kép Kép

Heni

Kép

Kép
cancan

ez a kettőt valamiért nm engedte.....
próba mégegyszer:
Kép Kép

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni,
nagyon szépek vagytok! :)
Drukk, hogy találj valamit, ami igazán bejön és kereslet is van rá! Én is keresgélek, tudom, hogy nem egyszerű.
És a szülésznősködés nekem is megtetszett! A lelki oldalát hogy érted? Hazahoznád mind a csöppöket? :lol: :lol:
Szerintem, még, ha néha dráma is van, a többszörösét adja vissza örömben a többi születés.
Csak nekem inkább úgy tűnt, szülésznőkből nincs hiány. Meg a 12 órázás.. :?
Vendég

Cumi:
én is a cumizavart tudom, de azt írták, hogy a szopóreflex 6 hetes korra rögzül és utána már nem okoz cumizavart. Egyelőre nincs is és nem is adok, de ha szopni fogja az ujját, FOGOK!!!!

Heni!
KÉPEK: :D :D :D :D
esküszön nem emlékszem! mért kéne haragudnom???? :roll: :roll: :shock: :shock:

Dorka!
jobbulást! :oops: :cry:

én meg ma voltam kötözésen a morcos sebésznél (1 percig tartott) és szerdára megint visszarendelt, holott ugyanazt csinálta mint én itthon. :roll: és mindezért 45 percig kerestem parkolóhelyet + 30 percig álltam sorba a regisztrációnál. :evil: :evil: kitalálok valami, DE ÉN EZÉRT NEM MEGYEK BE SZERDÁN!!!! :twisted: :twisted:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Köszi :lol:
Beszélgettem nem egy szülésznővel, szülésznőnek tanulóval. Mi most csak a szépet látjuk belőle. de az odavezető út is elég rögös és lelkileg megterhelő, ( terhespatológián, nőgyógyászaton gyakorlat - nem éppen a legszebb és legjobban végződő eseményekkel :cry: ). Szóval nem úgy működik, hogy elvégzem a sulit és irány a szülőszoba. És igen a 12 órázás, meg az állandó készenlét. Be is vállalnám esküszöm, HA nem lenne családom. De erről már lecsúsztam...

Heni

Kép

Kép
cancan

Bori és Kriszta, KÖSZI NEKTEK!!! Ue ráakadtam én is közben. :roll: Bárcsak valóban a 19. kerületbe kéne járni, az nekem nagyon közel van... még próbálkozom a volt pszichiáteremnél is, ő is foglalkozik analízissel, hátha. Bori, igazából nem is azt mondom, hogy elhiszem, avagy nem, csak nem látok más megoldást... Heni, Ági is javasolta, képzeld...

Ja, képzeljétek, anyósom kétségbeesett, meg sopánkodott, meg sírt... telefonba. Szeretem az ilyet. Sokat segít egyrészt, másrészt nem értem, hogy neki a küzdelmünkhöz vajh' mi köze lesz 300 km-ről. Ilyen esetekben kissé önző dolognak tartom a sopánkodást, mintha neki lenne fájdalma. És a hét vicce, azt üzente nekem a férjemmel, hogy igyak sokat... :lol: :lol: :lol: Gondoltam, megosztom veletek ezt a gyöngyszemet.

Tény, hogy most mindez nem érdekel. :wink:
vbea

Veronika: akkor jó :lol: huh..... mert morogtam a férjedre, hogy ilyenkor sem tudsz rá szamítani amikor csak fél kezed van......

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni, nagyon szupik a képek... csak most jött át! Olyan szépek a gyerekek, és te is tök jól nézel ki, úgyhogy no panasz. :D
vbea

Heni!
ja! :lol: azért neeeem haragszom :lol: :lol:
tényleg nagyon jól nézel ki! bárcsak én lennék ilyen csinos :D de messze állok tőle :oops: :oops: :oops:
sminkes suli: hajrá! szerintem nagyon fog tetszeni. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eni! anyós no komment :twisted:

nálunk büdös kölök nem aludt d.u, de legalább kakilt... :lol: most ennek is nagyon tudok örülni. Kriszta! én is gondoltam rá, de mára így megoldódott, nem is tudom már mi segített. őszilé? szilvalekvár? lábemelgetés? írtad, hogy azt mondtátok hogy nincs pelus és nem is kakilt 3napig, na igen, én is az ilyen fenyítéstől félek, hogy csakazértse....szóval nem igazán tudsz okos lenni...maguktól kell elhatározni......csak nehéz kivárni :oops: :oops:

Heni! szépek vagytok :lol:

Kép
gablaty

jaj elfelejtettem Lilluska üzent: jól vannak, csak el van havazva, még okt,. végéig dolgozik... aztán ha tud jön...szóval a lényeg hogy jól vannak!! :lol:

Kép
gablaty

Veronika: jaj na nem má'..... méghogy Te nem nézel ki jól....... Végülis elég, ha más annak lát. Én is így vagyok ezzel....... Mert magamat nem érzem annak. Főleg mostanság amikor a hülye hormonjaimmal viaskodom :twisted: Még Vida doki is megjegyezte csütörtökön, hogy látja-látja, hogy kicsit zizi vagyok :lol: :oops: :wink:

Kaki: annak idején Szandi is csinált ilyet, amikor oviba ment, 6!!!!!!! napig nem kakilt. totál kész voltam. Egy napot kaptunk, különben irány a kórház. Minnél jobban akartam, mondtam neki, csak azértsem. Végül a parafinolaj ( ha egyáltalán az) segített. Vagy megjött az esze.

Eni:
ezek szerint beszéltél Ágival. Mit mondott?

Heni

Kép

Kép
cancan

Dobok még 3 képet, ha nem bánjátok...
Kép elmo őrület Kép így eszem azaz iszom a levest
Kép a kis sérült ( még a múltkor)

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni!
nem is kérdeztem! :oops: :oops: :oops: látszik még Beni fején a bibi??? meggyógyult teljesen?
TV: nekünk is ilyen TV-nk van, de mi csak magasra mertük tenni (falra). A régi van alatta a TV-szekrényen, hogy ne érjék el. Azt már össze is firkálták. Nem is jön le.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Messziről nem, de közelről igen. Nem tudom, mennyire lesz maradandó, talán van esély, de azért látni a kis "vonalat" . Max. az lesz a szexepilje.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Eni,
félre ne érts, szerintem ez egy nagyon jó dolog!! Csak én azt hiszem, Te már rég felvetted a kapcsolatot Jankával - mikor megtudtad/megérezted, hogy Ő van. :D De a lényeg, hogy mindketten nyugodtak legyetek és teletömd magad pozitív gondolatokkal, úgyhogy menj el, és várom a beszámolót! :)

Én meg sóbarlangba szeretném vinni Bogit, úgy kedvet kaptam múltkor, mikor meséltél róla! Szerintem jót tenne mindkettőnknek egy kis tüdőtisztítás.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: