sziasztok!
én is vagyok, sokszor csak gyorsan olvasok, aztán a következő pihinél tudok írni!
tündérek a babák, kiscsajok, kisfiúk egyaránt! én is mindjárt teszek fel egy újabbat a kis vigyoriról, bár úgy tűnik, hogy mi is nagyon úgy járunk, mint Sziszkáék, hogy megy a vigyorgás ezerrel, mikor pedig bekészítem a fényképezőt, akkor a gyerek árgus szemekkel figyel, de mosolyogni azt már nem akar!

na mindegy, majd egyszer, suttyomban úgyis lefotózom, mert most már tényleg nagyon sokat vigyorgunk, meg dumálunk! imádom!!!
Szilvi, a zöld kakin kívül mi volt még a gond??? nekünk elég gyakran zöld, de írtam, hogy tápszert is eszünk, és ott fel van tűntetve, hogy lehet zöld és hígabb is, de azért érdekelne, hogy mi a tünet még, ami miatt jobban meg akarják vizsgálni Csenge kakiját!?
Lei, remélem, hogy sikerül beszélned valakivel szopi terén, és nem idegeskedsz túl sokat rajta! hidd el, nem a te hibád, ha most éppen Csabi sztrájkol, és minden jóra fog fordulni, hidd el!
CsengeAndi, és többiek, nekem végülis tök jó a csütörtök is, meg a péntek is, de csak jövő héttől, illetve, ha nem leszünk betegek! úgyis egyedül lennék itthon, mert apa melózik, szóval nekem jó mind a két nap, de Csengének igaza van a forgalmat illetően, pénteken mindenki megkergül...
Csimby, remélem, hogy minden okés Hannával és csak a kütyük szarakodtak!
most rohanok, mert bömbizik a gyerek...