A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Jó filmezést Benó!

Kép
muzsuzska

Elmentél enyém lett a laptető!!!!!!!! Bibibibi...

Kép
muzsuzska

Laptetű! :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Na, tényleg megyek, most már laptetőt se tudok elhalászni, és nem lesz gőzöm se, hogy mi van a filmben. Puszi nektek! :D Holnap tali. :D

KépKép
benó

Flóra is eltűnt, azt hiszem én is megyek!

Kép
muzsuzska

Kép

Kép
muzsuzska

Hát nem,Benó. Erről nem szívesen írok. Meg itt más a téma. És tudod, nekem ti felüdülés vagytok.Nem szeretek a problémákról beszélni.

Nagyon lelassította a gépemet a posta megnyitása. Irtó lassú a levelezőprogramom.Már ezerszer ki akartam cserélni. :evil:

Kép
flóra 11

Szóval most tudtam visszakerülni,mert elmentem postát olvasni. De a Zsuzsitól még csak a szexet láttam, az tetszik. :wink:
Megnézem a másikat, remélem már lehúzta.

Kép
flóra 11

Zsuzsi, a másik levelet nem tudtam lehúzni. Most végeztem az olvasással. Lányok, ez őrület!!!! Na látjátok, ezért nem nézem a postámat! :evil: Nekem ennyi időm nincs!!!!! :evil:

Kép
flóra 11

Na,mentem lányok. Ha tudok,majd reggel jövök.

Pá...

Kép
flóra 11

Flóra, én egy fényképet küldtem neked utoljára!
Sajnálom, hogy ilyen rossz a levelezésed, többet nem küldök semmit, hogy ne keljen bajlódnod!

Kép
muzsuzska

Azt hiszem most senki nem jön munka előtt!

Kép
muzsuzska

Jó reggelt sziasztok...:)

Viszonylag jó éjszakánk volt,evett-aludt,de a fél1-es szopinál valahogy mindig bealszok és a gyerek mellettem marad kb 3-ig...
Most is arra keltem,hogy a gyerek ott van és szegényem teljesen leizzadt,mert melegitettem....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Flóra

Etttől nincs szomorúbb,mint amikor a gyereket az egyik szülő uszitja a másik ellen...:(
Majd még nő a fiad,tapasztaltabb lesz és rálátása lesz ezekre a dolgokra is egy idő után....

Kép

Kép[/
tancsu

Szia! Nem csodálom, hogy elalszol! :D

Kép
muzsuzska

Cupp Zsuzska

Délutános leszel?

Kép

Kép[/
tancsu

Most evett a szivem,fekszik az ágyában és nem tud visszaaludni,mert csuklik...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Elszaladok a fürdőbe,pár perc és jövök....

Várj meg!

Kép

Kép[/
tancsu

Éjszakás leszek!
Faxold át nekem, ma estig ráérek dajkálni! :D

Kép
muzsuzska

Bevettem a dufastont. Mosásom megy már. Ma borsófőzeléket csinálok tükörtojással. Gyors!

Kép
muzsuzska

Ma mész orvoshoz?

Kép
muzsuzska

Igen ma...

Közben én is elinditottam az ágynemü-mosást...

Inasom előbb elaludt,most nyüglődik megint....

Kép

Kép[/
tancsu

Hát néha elkelne egy dajka az tuti...
Nincs kedved leruccani???...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Inkább felruccani!!!!!!!! :D

Dehogynem, nagyon szívesen!

Kép
muzsuzska

Megvan a nyügi oka...

Olyan pisis volt,hogy alig birtam megemelni an pelust...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Viszont nem akar aludni,igy menek be a szobába ágyazni...
Meg elpakolom a mosott ruhákat is,hogy legyen hova teregetnem majd...:)

Napközben majd még benézek..

Bocsika...

Cupp..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Akkor én is megyek a dolgomra! :D

Kép
muzsuzska

sziasztok
jó sokat irtatok, de vissza olvastam!

még a múltkor felvetettem a drágámnak a Tamás dolgot, csak el felejtettem nektek megirni.
a drágám hallani se akar róla, azt mondta, hogy akkor ö inkább világá megy /na persze poénból/. szóval Törpe is Alexander lesz, mint az apja :evil:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

szilvi sajnállom a dög anyóst! :evil:

flóra: szép az ágyatok :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

zsuzska: jó a cipöd. nekem is az ilyen sportossak jönnek be.
az enyém hosszú szárú, lakkozott, acél betétes /2kg-s :shock: / és imádom. néha a Sanyim elcsórja :evil: , ha nem figyelek, mert megegyezik a láb mérertünk :lol: .
van elegáns csizmám is, de nem szeretem, nem az én világom. :?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

flóra:
nagyon sajnállak, amiért ilyen sok szörnyüségen kellett átmenned a szemét anyós meg exed miatt. és az tényleg nagy szemétség volt az exedtöl, hogy ellened nevelte a fiúkat. :evil: :evil:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

tancsu:
nyugi, te biztos nagyon gyorsan visza fogod venni a régi ritmust fözés és takaritás téren. :wink: :lol:
irigy vagyok, hogy neked még mindig hordják a kaját, nekem sajna ilyen szerencsém nem lesz! :?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

tancsu: drukk az orvoshoz

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

zsuzska:
én holnap készülök borsó fözeléket csinálni. te hogyan csinálod?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

én jól vagyok. bár egy kicsit fájnak a lábaim. tegnap takaritottam és már megint túlzásba estem. :? :?
ma kimosom a hütöt, kikészitem Törpe haza hozós ruciját, elrendezm a kórházi pakkom, aztán pihentetem a lábaimat, mert holnap doki.
éjjel nem sokat aludtam, most gyakori volt a pisi járat, meg a forgolódás.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Helló csajok!
Látom, minden ok, Timi, sajnálom a lábad. :cry:
Mi volt, Tancsu, a dokinál? :wink:
Zsuzsi, kár, hogy menned kell este, nem irigyellek. :wink:
Na, én meg tételt rövidítek stb., leettem magam ribizlivel, fehér felsőt, tök jó, az egyik babát nevezzük Ribizlinek (becenévileg), jó? A másik meg mondjuk legyen Szederke. Tök jó, nem? :lol:

KépKép
benó

Ribizli és Szederke megint éhesek. Ez hihetetlen. :roll:

KépKép
benó

Holnap hétfordulónk van, Timi! :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Elmegyek, megnézem, milyen az az EKG. Milyen az az EKG? :shock: :shock: Na, mindegy, majd meglátom. Pusszancs

KépKép
benó

Ma lefényképezzük Ribizlit és Szederkét kívülről. Vagyis a hasamat. Jó?
Basszus, még majdnem egy hónap van nov. 11-ig.
Oké, tényleg megyek, mert utána meg enni kellene.

KépKép
benó

Még nem volt senki? :cry:
Nem mentem EKG-ra, mert együtt kell a belgyógyászattal. Oda meg időpontot kell mégiscsak kérni. Úgyhogy holnap du. fel kell hívnom őket, azt mondták, akkor van rendelés. :wink:

KépKép
benó

Sziasztok! :D

Benó, gratulálok ribizlihez és szederkéhez! :D Nagyon aranyosan tetszik nevezni a babákat! :D
Flóra, olyan rossz volt olvasni, hogy az apjuk így akarja elcsábítani a fiúkat! :( Sajnos a tesómnál is ez látható, de ott "szerencsére" nincs ideje!!!!! az apjuknak a saját gyerekeire és "csak" a nyaralással tudja megfogni Őket. Az anyós egy dög volt, de mi erről egy vasárnap már leveleztünk, mikor édes kettesben voltunk! :lol:
Tancsu, majd elindul minden a maga útján, ne eröltess semmit! Nekem unokatesóm kb két hónapig csak babázott, mert besárgult a babó, keltegetnie kellett mindig, hogy egyen, de most már (júliusi a baba), mindent csinál ügyesen! Téged nem féltelek, Neked is menni fog! :wink:
Timi, pihengess is! Az Alex sem rossz név és ha ettől apuka boldog lesz! :wink: Majd a következő babó nevét Te találhatod ki! :wink:
Zsuzska, megnézetem a képeteket, nagyon aranyosak vagytok!!! És nagyon csinosak! És egyáltalán nem vagy kövér! :D Még küldjél! :D

Kép
szilzi

Helló, Szilzi, hozom a kajám.

KépKép
benó

Benó az EKG-n egy pár korongot "rácuppantanak" a mellkasodra, nem fáj, nem érzel semmit!

Nekem mára felment a hőm. :wink: Vagy lehet, hogy beteg leszek :? ???? Na mindegy tegnap elküldtük útjukra a "Kisatikat", hogy sikerrel e majd meglátjuk! :?

Kép
szilzi

Szia Benó! :D
Jó étvágyat! Sokáig nem maradhatok, mert még ezer a dolgom! :(

Kép
szilzi

Nem tudtam, hogy a tesódék is így vannak. :cry:
Kösz a babanevek dicséretét. :D

KépKép
benó

Köszi. :D Gondoltam. :wink:

KépKép
benó

Klassz a Kisati elnevezés! :lol: :lol: :lol: Küldjétek is őket ezerrel, kell sétálnunk a Duna-parton! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

Drága vagy! :D :D

Kép
szilzi

Én szorítok! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: