A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

azóta plusszolok hozzá megint 100 tápot és 3-4 üveg zsengerépafőzeléket

na minnyá csinálom az aktot..vagy fél aktot mert még fürdés messze van
Vendég

a pólóját ne nézzétek most evett répát :lol:
de már levettük..mielöttmég koszosnak nyilvánítotok :oops:
Kép
Vendég

Bari!
azért hiába takar a kisvirág,van ott hurka :wink: :wink: :wink:
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:06-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:06-kor.
pironya

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 12:46-kor.
Vendég

Na szép estét!
Megjöttünk,lejártam a lábam!Szinikém elment buliba,de 8kor szigorúan haza kell jönnie! :evil:

Bari!
nem írtad el????3-4 üveg sárgaépát???? :shock: :shock:
Mert akkor panaszra semmi okod....sőőőőőt!!!Az miatt kellene aggódnod,hogy túl sokat eszik egyszzerre....
Vendég

Bari: szuper a kép Dávidról!!!!! :lol:

Zoé bébi pedig tényleg dögönyözni való!
bszilvi25

Szia Szilvi!
Megvolt a szombati dédimama látogatás? :wink:
Vendég

épp azt szerettem volna kérdezni mint csiri,3-4 üveg répa????????????????????????????????????????????????????????????????
Milának is ugyan ilyen a kasznija.
Teljesen jo. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Forgás? Oldalrol hasra,és kihuzza a kezét,sokáig nézelődik hason.De vissza hátrol hasra nem megy még.
Sikongást kezdi most.

Kata&Milán

oszman777

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.05 15:21-kor.
hékás

[quote="csiri-biri"]S írta:csiri-birizia Szilvi!
Megvolt a szombati dédimama látogatás? :wink:

MEG. Úgy szereti a mama Őt, hogy le sem lehet írni!!! Szereti kivenni a babakocsiból, meg felvenni az ágyról, én meg aggódom olyankor. Azért csak 82 éves! :roll: :roll: :roll:

Kép

Most különben extra nyűgösség uralkodik!! :? :?
Napközben nem aludt egy órát sem, és most semmi sem jó!
bszilvi25

lányok HÁROMNEGYED ÜVEG RÉPA :lol: :lol: :lol: :lol:

csiri a kisvirág kukitakarónak van :lol: a hurkákra(ha tényleg van) mi büszkék vagyunk.. :lol:

piri:ugye,hogy olyasmi mint csongi?én már multkor is írtam

jkriszti:festést vállalunk..még van szer.annak ellenére,hogy a fele kiömlött a parkettára :x

szilvi szerintem nagyon arik a dédivel :lol:

kata,hékás:nektek most nem jut eszembe semmi válasz úgyhogy puszi nektek :lol:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.05 15:22-kor.
hékás

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 22:07-kor.
pironya

Piri: a fényképezőt nagyon megszerette. már van, hogy csak előveszem, és vigyorog!
Kép Kép Kép Kép

itt éppen visongatott és magyarázott neki.....
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.05 15:36-kor.
hékás

Sziasztok!

Nagyon édik a gyerekek!!!

Bari, te meg ne panaszkodj légyszi, igenis jó húsban van a fiad ;) Tényleg!!!

Bence is egyre többet dumál.... Tegnap apa felvette, ahogy mondta a magáét, be nem állt a szája :lol: Persze amikor anya odament, hogy felvegye, akkor csönd lett :lol: Úgyhogy apa ügyeskedett ;) Majd megy youtube-ra...

Kajcsi turmixolás: Van egy ősrégi turmixgépünk. Most azzal próbálkozom. Egy baj van vele: sok kajcsit kell beletenni, ahhoz klépest amennyit Bence megeszik. Szóval most turmixolok egy nagyobb adagot, majd beteszem a maradékot a fagyiba... Akarok egy merülő mixert majd, akkor már menni fog kevesebb kajcsival is (nagyon pici a fagyasztónk, nem tudok már sok mindent beletenni...)

Tegnap csináltam Bencének egy kis sütőtököt almával. Ahhoz képest, hogy előtte volt egy picike cici, sokat benyomott a keverékből ;) Ti cukrozzátok ilyenkor az ételt? Ma egy kis sárgarépát tervezek a sütőtök mellé adni... még nem evett s.répát, kíváncsi vagyok a reakciójára :)

Sajnos egyre kevesebb a tejem, most már csak éjszakára jut neki (tegnap egy keveset kapott még délben, de hát az nem volt sok...), úgyhogy egyre több gyümölcsöt, zöldséget adok már Bencének.

Hurkák: Na, Bence sem panaszkodhat. Illetve én nem :oops: Jó, mondjuk mi voltunk a 2. legnagyobb súllyal született babóca :) Nem álltam most egy ideje a mérlegre vele, pedig 4 hós a gyerek, kéne mérlegelni egy nem hivatalosat... Sztem Bence is nyúlt most egy jót, mert a 68-as ruhák nem jók rá... Sőt a 71-es bodyk sem (ez utóbbi könnyen lehet, hogy rossz számozású, kb akkora, mint a 68-as)... Szóval momentán a 74-es ruhákat gyűjtögetem neki ;) Súlyban pedig 8,5 kilóra saccolom most, de majd mérek ;)

És az én imádott pasikáimról egy fotó:

Kép Bence és apa...

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Szilvi:nagyon tündér Mercike a dédivel!Tényleg olyan,mint egy modell,ahogy mosolyog.

Bari:be lehet fejezni az aggódást!Dávid gyönyörű baba és nem sovány!!!

Stella:tényleg úgy írtam,mintha a sütőtök kóstolta volna Mátét. :shock: :lol:

Bogi:Máté hasra már nagyon szépen fordul,vissza is tud,de csak ritkán szokott.
Viszont mikor hason van emelgeti a fenekét.Olyan cuki.

Hékás:Marci még mindig szép kis pasi és tényleg hullámosodik a haja.

Kép
melike

Kép Kép Kép Máté forog

Kép
melike

A fiúk nézik a forma-1et,utána megyünk anyósékhoz csak előtte beszaladok a Lidl-be,mert mától vannak szép babarucik.Valaki volt?

Kép
melike

sziasztok!
a kinézete és a súlya miatt nem is aggódok,csak gyarapodjon.az érdekel!!
viszont az idegeimet felörli,hogy tápszert mostmár kimondhatom semennyit nem tudok belediktálni,a banánosat sem :(
kanállal is úgy érzem egyre nehezebben megy..
ti mit csinálnátok ha a ti gyereketek nem enne eggyáltalán tápszert??rángatja a fejét nyög forog..olyan idegölő..
tegnap este volt egy hasmenős kaki..remélem ma nem lesz folytatása..bár mondtam az uramnak elmúlt a szájpenész akkor valaminek lenni kell...
ő ma megint elkezdett erősködni,hogy be kell vinni korházba mert így tiltakozik a kaja ellen..én meg már nem tudom mit csináljak.üditőt is ilyen nehéz vele megitatni..
annyira nem látom a végét ennek az egésznek
Vendég

na megyek nem tudom,hova de valamit lehet,hogy kitalálunk..
bár a férjem itthon dolgozik :? :?
Vendég

elfelejtettem mondani,hogy nagyon jók a képek!!!!!!!
Vendég

Bari: Van egy ismerősöm, akinek a gyermeke pont így nem volt hajlandó elfogadni a tápszert, egyszerűen nem ízlett neki... Próbáltatok másfajtát?

Melike: Lidlben? Mindjárt megnézem a neten, hogy milyenek vannak, mert akkor mi is elugrunk rucit venni... Igen kevés olyan ruhája van Bencének, ami nem feszül rajta, mint a gitárhúr. A poén az egészben, hogy az ismerős lánya, ahonnan kapjuk a rucikat, kb 1 évvel idősebb Bencénél és azokat a rucikat hordja, amiket most Bencének kellene, így nem tudnak adni :( Vagy az én gyerekem nő, mint a bolondgomba, vagy az övéké kicsi ;)

Kép

Kép
bettica

bettica tegnap vettem banános tápszert..az sem kell neki meg az üdítő sem :? sőt üvegből az sem kell ami kanállal lemegy!
folyadék szinte már a nullával vetekszik,na jó nyilván a szilárd kajában is van folyadék.annyit bőgök mostanában.
van amikor 100 tápot megiszik de látnátok azt a rituálét,ahogy teszem ide-oda,köhög fulldoklik tiltakozik és akkor fél óra múlva hiányzik az üvegből80-100gr.de miért???1 hónaposan többet evett 3 perc alatt.már kimondhatom,hogy semmi örömömet nem lelem a babázásban.hiába szeretem dávidot olyan kevés az örömöm.lehet,hogy önző vagyok de szeretném jól érezni magam.

és nem is megyünk szinte sehova együtt,olyan szégyen érzet van bennem a kaja miatt..tegnap is pont akkor jöttek barátok amikor etetem,olyan szar volt,gyerek hanyatt a kiságyban én begörnyedve,ő rángatja a fejét jobbra ballra,közben föl-föl sír ahogy szenved..és akkor megkérdezik :miért eteted ha ennyire nem éhes??

hogy menjunk így el mondjuk egész napra??a lányommal is elbújtunk 1 évig a világ elöl,mert senki elött nem tudtam etetni itatni..mindíg ki kelet feszíteni a száját.egy átlag ember följelentett volna kiskorú kinzásáért!!és most kezdem elölről..kisértetiesen ugyan azt

NA MÁRA IS KIPANASZKODTAM MAGAM,SORSTÁRSAM IS CSAK EGY VAN,Ő IS A NYÁRIBAN,de ők vizsgáltatják a gyereket én meg csak akkor fogom ha leáll a gyarapodása,vagy kezd kiszáradni,addig marad a csöndes idegösszeomláas
Vendég

Jó reggelt!

Életünk eddigi "legroszabb" éjszakáján vagyunk túl!!! :? :? :? :?

Ott kezdődött, hogy éjjel 3-kor felsírt, apa behozta, evett, visszaaludt. Gondoltam biztos a tegnapi nyűgije miatt van. Erre 5:20-kor arra kelek, hogy olyan fájdalmas sírásba kezdett, hogy azt sem tudtam, hogy rohanjak a szobájába. 1 órán keresztül vigasztalgattam, mire végül beledugtam a cumit a szájába, és elfogadta :) .
Ha kiesett a szájából, akkor a kezét kapta be. Szerintetek az ínye???? Végül nagy nehezen elaludt, és aludt is 9-ig, de ilyen még SOHA nem volt!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Hetek óta a kezét majszolja, ha az ínye, akkor mit vegyek rá?? Márti már egyszer írta, hogy mi is az. Megírja aki tudja?? Köszi

Melike: Máté is sokat változik ám!! Nekem a 2. kép tetszik nagyon!!!
bszilvi25

sziasztok!olyan sok futkoznivaló van, olyan nehéz dönteni mindenben.megvan a wc, mosdó, a kád, zuhany, fürdőbe csempe, járólap.végre találtunk egy olyan diszkontot, ahol megtaláltuk az ízlésünket.kell menni a konyhabútoroshoz, itt vannak a villanyosok,jövő héten még gipszkartonoznak...vissza is olvasok, ha lesz idő, babócánk egy angyalka, jön velünk mindenhova, élvezi mászkálást.már az a baj, ha itthon vagyunk.

ő is kiabál már régóta, meg egyre többet magyaráz. Ja! voltunk babauszin, nagyon élvezte, sikogatott, meg magyarázott.ÉS VAN FÜLBEVALÓNK!vagy azt már írtam? és a szurinál nem volt egy hangja sem.azt mondta a dokinő, ilyen még nem volt, hogy ne biggyesztette volna le a gyerek legalább a száját.ő meg utána sikogatott.ari volt.a fülcsi az húzós volt, de hamar megnyugodott.

szépek a topicbébik

Kép
Kép
eyi

szilvi-én egy hete vettem dentinox gélt,ha látom,h. este kinozza az ínye,bekenem neki és egyből elalszik

Kép
Kép
eyi

Eyi: köszi
De Te megkérdezted a gyerekorvost? Ő mondta, hogy ezt vedd? Most elolvastam a betegtájékoztatóját!
bszilvi25

Sziasztok!

Szilvi: én is Dentinox-ot vettem Marcinak az ínyére, és ő is megnyugszik tőle (máramikor).

Bari: nem igaz, hogy csak a nyáriban van sorstársad kajálási ügyben, ahogy elolvastam mit művel Dávid a tápszeres üveggel, szinte magunkra ismertem. Én is úgy vagyok vele, hogy már nem merek szinte sehova sem menni, ha kajálni is kellene, mert nem szeretem ha látják azt a kinlódást amit művel minden etetéskor. Jah és nekünk a súly is nagyon kis mértékben nő. De a dokinőnk azt mondta ne aggódjak, mert szép kis baba, és nem kell jobb húsban lennie. Hát nem tudom én azért aggódom.

ancsika82

Eyi: a múltkor írtam neked pü-t majd olvasd el!

ancsika82

ancsika bocsi :oops: akkor te is sorstárs vagy(ennek nem örülök :( )
nekem is azt mondta a doki,hogy vizsgáltatni addig amíg gyarapszuik, nem kell!!mondjuk képről a te marcid sem tűnik kicsinek...sőőt.
amit én érzek nem is tudom,hogy aggósásnak hívjá-e,vagy idegnek,vagy tehetetlen dühnek...valami egyveleg ezekből
Vendég

szilvi-a védőnő
mondta

visszaolvastam-
én mindent eszek, egyik nap, egész nap borsófőzeléket ettem, úgy szeretem, ettem babot is, rakott kelt már talán 1 hós korában, meg töltött káposztát.szóval mindent, szerintem nem igazán zavarja.ja!és mindenbe teszek jó sok foghagymát.

kriszta-építkezük, jövő tavasszal szeretnénk költözni.

Kép
Kép
eyi

sajnos nekünk van itthon babamérlegünk, így mindig mérem a heti súlygyarapodást és van hogy a 10 dkg sem jön össze :cry: :cry:
az a legnagyobb bajom nekem, hogy nagyon pesszimista vagyok :oops:
HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, de nem akarom a hétvégét ilyen panaszkodással elrontani :shock: :shock: :shock:

Jó vasárnapozást mindenkinek, meg apázást (márakinek otthon van- enyém persze nincs mert focizik :evil: :evil: :evil: ) :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tiszta lehangolt vagyok, inkább majd holnap írok asszem, addigra talán elmúlik.

ancsika82

huuuuuuuuuuuuuuuuuuu bari!!!!!
De fel basztam magam. :twisted: :roll:
Borzaszto miket irsz.
Lenne egy kérdésem hozzád.
Akartad te ezt a gyereket??????????? :shock:
Olyan mintha sokszor teher lenne számodra.
Türelem ,nem pedig ideg betegeskedni kell egy gyerek mellett. Olyan lesz ő is,ha ezt csinálod mellette. Bár Dávidboyt én halál vidámnak látom csak te vagy ilyen sokkos.
:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Mos már valamit kezdj magaddal bari!!! probálj türelmesebb lenni a gyerekkel,és ez parancs. :D :D :D :D :D :D

Ja van egy ismerősöm aki tegnap este is tekeredett ki a kezemből,feszitette ki magát,már kereszbe volt,félig ágyrol le. Na jött az apja na majd ő,
én meg feküdtem mellettük,és néztem. Ugy ettette meg ki be a szájábol a cumi,kicsitt sziv,kiveszi a szájábol,ujra vissza. 120ml-t eszik mindig,ritka ha többet,
Igy bevágta a kaját de 30 perc volt drága bari.
Ma reggel ugyan ez.
Reggel este eszik csak már tápszert,de nem sokáig fogja enni szerintem.
Tegnap én már hallottam hogy a gyomra korgott,és 6 orája evett.
de kitartás.
:P :P :P :P :P :P :!: :!: :!:
Ja és mi a napokba probáljuk ki a banánost. :lol:

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!

Dorina szopizik, bár nem viszi túlzásba, de a gyarapodásban le van maradva. Jelenleg ő a legkisebb, két hete volt 5500 gramm.

Nem bánnám, ha ennél kicsit azért jobban hízna.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

dávid összehányta magát..inni nem iszik!!
azt mondta a dokinéni,1 hányás belefér..itassuk teával(nem kéri),de ha tovább hány akkor korház...
na ezek vagyunk mi
Vendég

Jahhhhh!!!!!!
Bari én egy őszinte szo kimondo egyenes ember vagyok. De haaaaaaaaaaaaaa
esetleg meg bántottalak volna, Én kérek elnézést.
De szerintem,nem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

kiszellőztetem a fejem,mert kurvára fel basztam magam. :shock:

Kata&Milán

oszman777

JAJJ BARI!!! Nagyon sajnálom, hogy ennyi gondod van. Remélem, csak egyszeri hányás volt. Nem lehet erős bukás?

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

bogi nem tudom de nagyon sok jött.ilyen még nem volt soha,bukásnak én nagyon sokallom.az abaj,hogy nem tudom itatni...már mondtam a dokinknak itassa meg ő.pohárból sem tud.már kb a 6.garnitúra ruhánál járunk ma.de a gyomra üres.

kata nem bántottál meg.én is szókimondó vagyok nagyon :wink:
Vendég

Na!Elmegyek csajozni és családozni!Erre mire kell jönnöm???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

BAri!
nem veled kelek és veled ébredek,de ma sokat jártál a fejembe....és igaza van Katának!!!MINEK KELLETT NEKED GYEREK!!!!??????
Szegény Dávidka egy vidám életrevaló,teljesen egészséges és JÓLTÁPLÁLT kisfiú....még egy darabig!!!!MERT BELÉNEVELED EZT A PESSZIMISTA,CSAK NEGATÍVUMOT LÁTÓ EMBERT,MINT TE VAGY!!!!!
de lehet,hogy tényleg el kell menned tetováltatni,leinni magad a martiniddel és szivni a cigit dobozszámra,akkor megnyugszol és több türelmed lesz a gyerekeidhez!!!!

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Hoztam egy pár képet!
Kép
Kép
Vendég

Csiri, nagyon tündéri a három lányod :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 12:48-kor.
Vendég

Jó estét!

Csajok!Ne baszogassátok már Barit,szerintem egyáltalán nem erre van szüksége!Mindamellett,hogy szerintem is túlzásba viszi az aggódást és idegeskedést.

Bari:nem tudnál egy kicsit lazítani???Nézz már rá a gyerekedre!Nem beteg!

Máté is kevesebbet eszik 2-3 napja és a gyümiket sem fogadja el elsőre.

Csiri:rohadt jó a hasalós kép!

Kép
melike

kÖSZI A KÉPDICSÉRETEKET!Ez most ilyen fotózós hétvége volt,mert karácsonyra a nagyiknak olyan ajándékot szeretnénk,amin a lányok képei vannak...még nem tudom mi,de szerintem csináltatunk naptárat,illetve ezeket a képeket átszerkesztem úgy,mintha festmény lenne,festő festette volna és szép "antikolt" keretbe beleteszük...meg gondolkozok még a határídőnaplón,benne elrejtve hetente az unokák fotói...
Mutizok még 1-2 fotót,ha nem haragszotok...

de elötte :
Melike!Nagyon édes a fiad és nekem egyre helyesebb a pofija!
Láttam még babafotókat és nagyon édes babák!!!És hullámosodik a haja???Jaj!azok a bébik olyan édesek!!!Mint a kis angyalkák!Tünemények!!!! 8)
Zoénak egyelőre még hol vörös,hol szőkés haja van,de nőni nem nől,csak sűrűsödik és a szeme zöldesbarna...
Kép
Kép
Kép
Vendég

Csiri: nagoyn jók a képek :wink: :wink: :P Ugyanerre az ajándékra gondoltunk mi is a nagyik részére karácsonyra :wink: Én naptárat szeretnék csináltatni :wink:
bluebox

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: