A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Oké, addig hozok kaját.

KépKép
benó

Bocsi. :oops: Tetű.

KépKép
benó

Kép

Kép
muzsuzska

Klassz, és illik is hozzád! :D

KépKép
benó

Szilvi, sajnálom a drága mama alattomos húzásait! :D :D

Flóra nagyon klassz az ágyatok ,ilyen kéne nekünk is!

Edina, jobbulást párodnak! Nekem homloküreg gyulladásom volt, az is kemény volt! A gőzőlés sokat segit, kamilla vagy sima só!

Timi, küld el a nénit melegebb éghajlatra! Te kismama vagy, ne hozza rád a frászt! Legközelebb éjjeli kisértetet fog játszani?

Kép
muzsuzska

Köszi Benó! Tudod, én általában farmert hordok ahhoz meg nagyon jó! Szerencsére nem kell sokat csizmiben lennem, csak utazáskor.

Kép
muzsuzska

És még vettetek valamit? Merre jártatok még? A vásárban is voltatok?

KépKép
benó

Én is általában gatyát, bár most az Adri adott nekem egy nagy, hosszú ruhát, ebben vagyok. Na, jó, én szoktam szoknyát is felvenni olykor.

KépKép
benó

Szilvi!!!!!! Remélem leteperte A. mert a clostytól pé-d lehetett! Vagy lesz a napokban! Nekem 32. napos ciklust csinált! Múlt hónapban.

Kép
muzsuzska

Szegényt nem engedi vissza a net. :twisted: Gondolom.

KépKép
benó

Végigjártuk a pécsi vásárt, még a kiskutyákat is megnéztük!!!!!!! Olyan aranyosak voltak!! Elmentünk a praktikerbe G. anyukájának 23. án lesz a szülinapja és vettünk egy hasznos ajándékot! Parkosította az udvart, fűvetés volt, rendelt elektromos fűnyírót, mi meg vettünk hozzá egy 30méteres kábelt dobbal.

Kép
muzsuzska

Bocsi, Zsuzsi, mindjárt visszajövök, le kell mennem anyuékhoz, mert nincs kulcsuk a tesóméknak, hogy bezárják az ajtót, anyuék meg nincsenek otthon.

KépKép
benó

oké!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Na sziasztok! :D Ha nem enged a gép, felmondok! :evil:

Jó a cipőd Zsuzska, én is néztem a Deichmanba, de nekem most valami csinosabb kell munkába! Persze mikor nem olyat keresek, mindig találok! :evil: Holnap megyek a Westenbe, de azt általában max egy órát szoktam bírni! :evil: Nem bírom a plázákat!
:evil:

Kép
szilzi

Kíváncsi vagyok, nekem csinál e normális ciklus a closti! :(
A. nagyon aktív volt, de én a héten még nyüstölöm! :lol: :lol: Remélem jól "gyúrt" arra az egy katonára! :lol: :lol: Szegénynek már elege van abból, hogy kérdezgetem, a macát bevetted? E vitamin? C vitamin, szegény egy marék bogyóval kezdi a napot! :oops: :oops: :lol: Dög vagyok, mi? :oops:

Kép
szilzi

Nem vagy dög!!!!!!!!! Hisz egy a célotok!

Kép
muzsuzska

Tudom, hogy neked és a tanárnéniknek csinosabb kell! De nekem nem kell !!!!! :D

Kép
muzsuzska

A laborban fehér klumpában csattogok. Van egy szép alkalmibb csizmám, de az úgy csúszik, hogy utálom. Mi se sokat voltunk boltokban! Célírányosan mentünk, fogtuk amit akartunk és kész!Egyikünk se szeret vásárolni!

Kép
muzsuzska

Én is rájöttem, hogy nem akarok lombikot! :( Nagyon félek tőle! :(

Kép
szilzi

Akkor már ketten vagyunk!!!!!!!!

Vagy ha mégis, akkor fogjuk egymás kezét és egyszerre elmegyünk Tapolcára! Bár én nem is akarok rá gondolni sem!

Kép
muzsuzska

Remélem a sok hormon bekever annyira, hogy bebizonyíthatjuk a dokiainknak hogy csak azért is teherbe esünk!

Benót nem kívánjuk túl szárnyalni babaszámot illetően!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Jajj Zsuzska, így hogy egyenlőre még más lehetőségeknél tartunk, ok, de ha már tényleg csak ez lesz a megoldás... :( Ott már nem az van, hogy elmegyek egy párszor a hónapban orvoshoz, utána leülök hozzátok, elmesélem mi volt és várunk.... :( Nem hiszem, hogy a munkahelyen is megtudnám oldani, a pénz, a lehetséges csalódások... :cry: :cry: Nem biztos, hogy ezt én végig tudnám csinálni! :cry: De ha Te jössz, megyek veled! :wink:

Kép
szilzi

Nem hiszem, hogy a munkahelyen is megtudnám oldani, a pénz, a lehetséges csalódások...

na pont így vagyok én is vele!!!!!!

Kép
muzsuzska

Nem Benónak meghagyjuk a büszke iker mama érzést! :wink: Nekem elég ha csak elmeséli milyen! :D :lol:

Benó, ne parázz már! Örülj, hogy ikreid lesznek! Akármennyire mondjuk, mi is örülnénk neki.... :wink:

Kép
szilzi

Ja, max kettőnek! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Nem is biztos, hogy jó ha nagyon mélyen belegondolunk a "sorsunkba"! :( Egyszerűen csak csinálni kell, amit mondanak, de örökké nem lehet kizárni a külső tényezőket, nem elég csak lélekben nagyon akarni.... Sajnos.... Én ilyenkor kérdezném meg, hogy mit követtünk mi el, hogy az a kis lélek nem akar minket megtalálni??? És persze, könnyű azt mondani, hogy biztos nem vagy még azon a szinten és még várnod kell, mert nem állsz készen.... Mert könnyü ilyen dolgokkal magyarázni a helyzetünket, de a fenébe is egyszerű a valóság! Szívunk! :evil: Próbálkozunk hónapról hónapra és várjuk a csodát!

Pedig én tudom, hogy Ti is velem együtt jó emberek vagtok és igenis megérdemeltek egy vagy több babát! Punk-tum!

Kép
szilzi

Bocsánat, lementem anyuékhoz, de útközben találkoztunk, úgyhogy hazavittem őket stb., csak most jöttem haza. Most meg mosogattam, mert mindjárt jön a Peti az új nőjével.

KépKép
benó

Csajok, mind megérdemlitek a babát, nem azért nem jön még, mert nem érdemlitek meg. És igen, abban van igazad, hogy nem jó mélyen belegondolni mindenbe. Majd jön minden, ahogy jönnie kell.

KépKép
benó

Szerintem tök mindegy a nagyon akarás, én eddig is nagyon akartam, és mégsem jött, most meg egyszerre kettő, ki tudja ezt megmagyarázni? Más meg egyáltalán nem kéri, és mégis jön. Nem értem én ezt, de szerintem ti se, úgyhogy ne keressétek abban a hibát, hogy nem akarjátok nagyon, vagy tudat alatt nem, vagy még nem értetek meg rá stb., szerintem ez mind hülyeség, de ezt már néhányszor szerintem meg is beszéltük. :wink:

KépKép
benó

Ma vettünk ribizlit, olyan jó savanyú íze volt, tök jó lett volna még most is enni belőle (de már megettem), úgyhogy most bementem a Plusba, de ott nem volt.

Szilzi, lassan megtudod, mit csinál nov. 1-jén? Vagy még messze van? :D

KépKép
benó

mit csinálsz - azt akartam írni

KépKép
benó

Sikerült egy képet csinálnom a lagzis készülődéskor, összeraktam a két képet egymás mellé! Elküldöm freemailban!

Kép
muzsuzska

Oké! :D Legalább a nyári kép óta látunk benneteket újra! :D

KépKép
benó

elküldtem! :roll: nézzétek a freemailt!

Kép
muzsuzska

Nagyon jól néztek ki! :D :D :D :D Csinik vagytok! :D :D :D

KépKép
benó

Hű! Akkor sikerült elküldeni! Kipucolkodtunk lagzira! :D

Kép
muzsuzska

megjöttek a Petiék

KépKép
benó

Akkor jó vendégeskedést! Ne felejtsd el Petinek visszadobni a labdát! Cseszegetett eleget! :D

Kép
muzsuzska

Elegem van ebből a k. gépből! :evil: Írok-írok, aztán semmi! :evil:

Kép
szilzi

Nézd meg a freemailod, ha engeni a ku.. gép!

Kép
muzsuzska

Jó szórakozást Benó!

Zsuzska, így a képeteket sem tudom megnézni! :( Dög gép! :evil: De majd pótolom :wink: Holnap már munka van?

Kép
szilzi

Igen,holnap éjjel kezdünk és hat nap! :evil: 23-án is!

Kép
muzsuzska

Megyek tv-ni, majd később bekukkantok!

Kép
muzsuzska

Húúú az durva, egyszerre hat éjszaka! :evil: :shock: A 23-a nekem szabad, de előtte, utána ugyanúgy jövünk! Főleg, hogy egyik kolléganőm szabin van! De kedden megyünk színházba, az vígasztal! :D Én imádok színházba menni! :D Csak azt nem tudom mit adok az A-ra! :shock:

Kép
szilzi

Én is elköszönök, lassan mehetek haza!

Majd valamikor jövök, puszi Nektek!

Kép
szilzi

Képzeljétek, nem a National Geographicon lesz a film, hanem valami NG HD-n, és olyanunk meg valószínűleg nincs. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Mondtam a Gy.-nak, hogy keresse! :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép
benó

Puszi, Szilzi! :D Jó pihenést!

KépKép
benó

Nincs ilyen programunk. :cry: Felhívom aput, hátha nekik van.

KépKép
benó

Nem veszik fel a telefont. Ennyit erről.

KépKép
benó

Mérgemben megrendeltem a NetPiac oldalról. Na, mindegy. Ma meg nézünk valami mást. :D

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: