A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Elég a sima só is. Nagyon jól áttisztítja a légutakat.

Kép
flóra 11

Köszi a tippet. Most mennem kell. De még késő délután benézek.
Olvastam az álmod! :shock:

KépKép

KépKép
nadina01

Én is még kicsit vagyok,aztán főzök tovább. Meg kimosott a gép, mehetek teregetni.

Kép
flóra 11

Hát Szilvi, a mama nem hazudtolja meg magát ,igaz? :evil: Szerintem ilyeneket szándékosan csinál,mint a máj. Ki akar provokálni, rád akarja bizonyítani,hogy egy finnyás nőszemély vagy. :evil: Pukkadjon meg.
Annak idején az én anyósom is mindig akkor cseszegetett, amikor nem volt rá tanú. Nehéz, de vigyázni kell, hogy sose maradj vele kettesben. Mindig menj ki, ha kettesben maradsz vele.

Kép
flóra 11

Szia Edina, Flóra!

Jajj Edina, nagyon sajnálom, hogy ilyen rosszul van a párod! Azért nincs veszve ez a hónap sem, ne mondjatok ilyet! Akkor úgy, hogy az A-nak ki tudja mennyi katonája van, nekünk minden hónap elvesztegetett lenne! :cry: :cry: :cry: Nem okoz olyan nagy bajokat az antibiotikum!

Flóra, Te ma megint egész nap a konyhában vagy? :shock:

Kép
szilzi

Hát ez az Flóra, én mentem ki cigizni és Ő jött ki utánam! :lol: :lol: :lol: Nagyon nem idegesítettem ám magam rajta! :lol: :lol: :lol: :lol: De a máj az kemény volt! Tudja, hogy nem eszem meg és még Ő volt úgy felháborodva, hogy szerintem majdnem elhajtott az asztaltól! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Szilvi,igen, a F. örülne az ikreknek, mert akar fiút is meg lányt is. :shock: Ehhez meg kétszer kellene szülnömés persze előzőleg teherbe is kéne esnem. :lol: Na, és ha ez a dolog most előszörre is ilyen nehezen jön össze, akkor hogyan hoznánk össze még egyszer? Meg addigra már annyi idős lennék, hogy nem is lehetne. Hát ezért. Na de az egész az ő hibája, az is hogy nem esek teherbe. Mert én már mondogattam neki évekkel ezelőtt is, hogy ha akar,akkor legyen,mert a biológiai órám ketyeg, de ő határozatlan volt. Későn kapott észbe. :?

Kép
flóra 11

Dehogy későn! :wink: Ennek valamiért így kellett lennie, de majd annál jobban örültök az ikreknek! :wink: :D :D

Az A. volt aranyos, megkérdeztem, hogy na, hogy állunk a katonákkal mostanság, Ő azt mondta Ő egyetlen egyre gyúr! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Jaj, Te szegény Szilvi! Megáldott a sors egy komisz anyóssal! :evil:

Kép
flóra 11

Nagyon helyes meglátás ez az A.-tól. :lol:

Kép
flóra 11

Ezen a hétvégén nem főzök sütök annyit. Tegnap vcsináltam a tökfőzeléket, parízerrel. Ma elkészült a leveske,ezt kanalazom most. Sül a grillcsibe, fő hozzá a krumpli,vacsira rántott camembert lesz, nyami-nyami,az irtóra fini. :D És valamit még sütök. Ezzel befejeztem.

Kép
flóra 11

Hát engem meg! :lol: :lol: :lol: :lol: De legalább jó messze lakik! :wink:

Flóra, ma kezded a clostit? Én első nap úgy szédültem tőle... :(

Kép
szilzi

Igen Szilvi, ma kezdtem. Reggel bevettem az elsőt. Most a F.-t nem akarom annyira bevonni ebben a ciklusban a dolgokba. Múltkor őis nyomonkövetett mindent, de ez nagyon nyomasztólag hatott rá, főleg az, hogy na most akkor gyerünk.... a kötelező feladat valahogy nem ízlett neki.

Kép
flóra 11

Ja, a múltkor nem tettem fel az új ágyunkról képet, pedig ígértem. Ma reggel takarítás közben jutott eszembe. De lefényképeztem, tehát most bepótlom. :wink:

Kép
flóra 11

Várom! :wink:

Kép
szilzi

És Te nem vagy tőle szarul?? Én úgy szédültem tőle! :( Nem is kell mindent tudnia! :wink: Mi most jókat nevetünk az egészen! Tegnap mondta, hogy akkor mostantól figyelj oda egy "kicsit" én mond meg mikor van az akkor! :lol: :lol: :lol: Mondtam, ok, ez biztos menni fog! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Kép

Ilyen a színe és a mintája.

Kép

és ilyen polc van felette, mellettünk meg két oldalt könyvespolcok.

Kép
flóra 11

Hát a másik kép kicsit sötét. :(

Szegény Szilvi,mindig eltűnök innen kicsit. De egyszer teregeteg, aztán megfordítom a csibét, leszűrtem a krumplit. Most meg hoztam magamnak kaját. Sajnos mindig van mit csinálni, sosics vége a munkának.

Voltál már ebéden?

Kép
flóra 11

Ja, Szilzi,én nem érzek semmit a Clostitól. Múlt hónapban is szedtem, akkor sem volt semmi bajom, bár akkor csak a fele adagot szedtem. Majd meglátom.

Kép
flóra 11

Nagyon szép! :D :D Ez aztán ágy a javából! :wink: Könnyű annak akinek ilyen ágya van! :( :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Még nem voltam ebédelni, most készülök!

Csináld csak a dolgod, most nekem is van mit. Beosztást csináltam novemberre, számláznom kell és még jönnek is. De így legalább telik a nap! :wink:

Én érdekes, csak az első két nap voltam rosszul a clostitól, bár én elsőre 2*1-et szedtem. :(

Kép
szilzi

Dolgozzgass csak serényen. :lol: Én azt hiszem, most épp itt leszek, kicsit megpihenek.

Jó film megy a Duna tévén. Olyan régi magyar, fekete-fehér. Ezeket irtóra szeretem. :D

Kép
flóra 11

Elmegyek ebédelni, majd jövök!

Cupp, ahogy a Tancsu mondaná :D

Kép
szilzi

Jó étvágyat! Addig nézem a filmet. :wink:

Kép
flóra 11

Itt is vagyok! :D

Kép
szilzi

Most van még egy csomó számla amit megkéne csinálnom, de közben vagyok! :D

Kép
szilzi

Itt vagyok én is Szilzi. Nemsokára azonban jön értem a kolléganőm,megyek majd hozzájuk. De addig még vagyok. :D

Kép
flóra 11

Nem tudom itt vagy e még, de engem folyamatosan kidobál a net! :evil:
Ha mennél már, akkor jó szórakozást! :D

Kép
szilzi

Helló, csajok! Visszaolvasok.

KépKép
benó

Nem olvastam vissza, csak egy kicsit.

Timi, sajnálom, hogy nem tudtatok menni kiruccanni, te is nagyon sokat vagy otthon, ahogy írod. :cry: De rendes azért, hogy ilyen szorgalmas. :D Becsületes családapa. :D A szomszéd néninek szépen mondd meg a véleményed. De szépen. :D A Tamást tudja már a Sanyi?, engem is érdekelne. :D

Szilzi, ha jól értem, ügyesen végigaludtad az éjszakákat, tehát nem bolygatta meg a lelkivilágodat a mama mindenféle sérelme! :lol: :lol: Jól tetted. Én egyébként a volt pasiméknál (kb. 10 éve :lol:) ettem egy levest, és rájöttem, hogy hús van benne, és azonnal rohantam kihányni, és tényleg az is történt. Képzelem, az hogy eshetett neki! De hát minek adnak olyat, amit nem szeretünk, nem igaz? :wink: A sajnálatból meg tényleg nem lesz pénzetek, igazad van. De talán jobb nem összeszólalkozni a nyanyával, nyeld inkább le a véleményed. Attila egyébként melletted áll? Vagy pártatlan? És az anyós tud a babaprojektről?

KépKép
benó

Szilzi drága, mentem. Itt vannak értem.

További jó munkát.

Pá...

Kép
flóra 11

Benó,pont el kell mennem. Este jövök, de csak későn.

Kép
flóra 11

Flóra, elhiszem, hogy idegesíti a Flóriánt az anyukád, a Gy. el se menne segíteni, ebben tuti biztos vagyok.
Egyébként ne okold a babával a Flóriánt, főleg neki ne mondd, mert végképp elveszed a kedvét középidőben.

Tancsu, sajnálom, hogy nem tudtatok rendesen aludni! Gondolom csak az eleje ilyen nehéz! :wink: De amúgy olyan édes, nem igaz? :D :D

Edina, sajnálom a Mikit, és tényleg vigyázhatna magára. :x De tényleg nem annyira gyilkosak talán azok az antibiotikumok. :wink: Én is mindig nagyon-nagyon meg voltam sértődve a Gy.-ra, amikor lázas volt. :twisted: :twisted: :twisted: Szerintem jó gyógymódokat találtál neki, még a hársteát esetleg kipróbálhatnád, az jó megfázásra, lázra is. Egyébként a sóról jutott eszembe, hogy én pl. augusztusban vagy szeptemberben vagy mikor, üldögéltem minden este egy csomó tengeri sós vízben a fürdőkádban. Az jót tesz állítólag a termékenység érdekében.

KépKép
benó

Oké, én akkor már filmet nézek. National Geographic 10 óra, ha esetleg belekuksiznátok.

Jó kiruccanást! :D

KépKép
benó

Szilzi, légy szíves, meséld már el, hogy te örülnél-e ikreknek, és hogy milyen félelmeid lennének? Ez most olyan falként tornyosul előttem, olyan rossz, mintha valami titkot nem árulnál el nekem. Naaaa. :roll: :roll: :roll:

KépKép
benó

Van csizmám!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Pont most akartam kérdezni, hogy kaptál-e? :lol: Gratulálok! :D :D :D :D

KépKép
benó

Szilzinek is vettél? :D Megkért téged, bár addigra már úton voltál. :lol:

KépKép
benó

Ja, Flóra, nektek meg gyönyörű az ágyatok! :D :D A polc is! :D :D

KépKép
benó

Nekem meg a Magne B6 (az egyszerűség kedvéért hívom így), a kávé és az evés elmulasztotta a fejfájásomat, úgyhogy ma nagyon jók voltak az ikrek, nem bántottak. :D De ha bántanak, se baj, persze. :D

KépKép
benó

Pécsen az Árkádban a Deichmann-ban! 41-es és volt nagyobb is!!!!!! 7999Ft kicsit bakancsos, de nagyon tetszik! Kényelmes és nem csúszós. Nekem olyan kell télre amiben biztonságosan eltipeghetek a jégen is. Mert ha én repülök, akkor az ausztrál bányászok is agyrázkodást kapnak! :D

Kép
muzsuzska

Fényképezd le. :D
Klassz volt a hasonlat, de azért csak nem igaz. :lol: Jó, hogy kaptál jó kis csizmát, nekem se ártana venni egyet.

KépKép
benó

Szia Benó! Múltkor írtad a vérnyomásod, elég alacsony, nem csoda ha a kávétól jobban vagy!

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi! Ja, lehet, hogy ez volt a baj. Vagy hát lehet, hogy ez is. De olvastam, hogy felfájásra jó a magnézium és a B-vitamin is. Ezért nyomtam gyorsan egy Magne B6-ot.

KépKép
benó

Bocs, csak közben ténferegtem az iwiw-en is.

KépKép
benó

Rögtön küldöm a képet!

Kép
muzsuzska

Oké! :D

KépKép
benó

Én meg mindjárt jövök, ha enged a gép! :evil:

Kép
szilzi

Oké, Szilzi! :D Várunk. :D