A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

aniko15: üdv újra köztünk. mesélj magatokról! képeket is szeretnénk

KépKép
kaqk
Debrecen

Zebibaba! Köszi! :D

Aniko15! Szia! Gyere bátran!

Kaqk! Zsófi reggel kakaóval kezdi (nem higított, hanem rendes tejből), majd katonázunk. Ez általában kenyér, vaj/margarin, felvágott, sajt (trappista/mozzarella).
Vagy vajas kalács....

A vacsi is így szokott kinézni csak kakaó nélkül. Egyébként van úgy, hogy ebéd után is eszik tejes dolgot.

Sokféle tejterméket szeret: Bekeverős túrósakat, danoninot, pudingok, joghurtok, kinder tejszelet, sajtok magában. A tejbegrízzel még próbálkozom, az még nem nagyon ízlik neki.
Ja, meg grízdesszert, tejberizs.... minden, amit lehet kapni.

Mellette mennek a gyümik, ebédre a raguleveseket nagyon szereti.

Regi! Még palacsinta is? UHHHH! Megyünk hozzátok ebédre! 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi: köszi....:-) emma is imád minden tejterméket..az ász a kockasajt..miért kocka ha háomszögalakú????

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Most csak röviden.

meryke: Ariston AMD129 a mosó-szárítógépünk. Ingeket, meg farmert és ilyesmit nem teszek bele, a többi mehet :wink:

Tápszer: Zsófi már nem issza, reggel két deci tejjel indít, aztán közös reggeli, kenyér, felvágott, sajt. Este vacsizunk együtt (olyasmi, mint a reggeli), és elalvás előtt még két deci tejet benyom :lol: Nagyon szereti a tejet, mindig sír, ha elfogy a bögérjéből :roll:
Vendég

Jaa, és Zsófi nem katonákat kap, mert lusta vagyok, kapja a szeletet ő meg harapja :oops:
Vendég

Sziasztok, Lányok!
Gyors bekukk :-)
HSzÉva: Valtinak mielőbbi jobbulást, mi baja a kis drágának?

Meryke: annyira szépek vagytok mindannyian! Máténak hagyod nőni a haját (én is Ádónak, olyan édesek vele)? :-) Irigylem az energiáidat, nekem a hétvége inkább a "szusszanjunk végre" jegyében telik, de igazából nem szusszanunk nagyon...

Regi: hát pedig meg mertem volna esküdni, hogy Szeli az a képen... mondjuk az a hosszú hajtincs elgondolkodtatott anno, de tényleg elképesztő a hasonlóság!

Anikó15: üdv nálunk, gyere nyugodtan! Tudod: képek, történetek, hozzászólások! ;-)))))

Végül is arra jutottam, hogy minimalizálom a wiwes profilomat, hogy onnan ne lehessen ide következtetni, így a pararohamomnak vége lesz ;-) (Írtam a gmailre is Viranka levelére, de aztán rájöttem, hogy elég ellentmondásos vagyok -- ellentmondásosak is az érzéseim a menjünk-maradjunkkal kapcsolatban. Ez van.)
Irtó nagy az elmaradásom munkafronton, de hiába csinálok bármit, max. éjfélkor lecsukódik a szemhéjam a szememre... tragikus, mert sokkal tovább fenn kéne maradnom, hogy érdemben haladni tudjak. Gondolkodom egy esti kávé bevetésén, de a szopi miatt nem akarom reszkírozni. Szerencsére anyu jövő héten szabin lesz itthon, és talán utolérem vmennyire magam...

Éééés körkérdés indul: a hisztit hogyan kezelitek (egyéves korban)? Nálunk egyre gyakoribb válasz ez sok mindenre, pl. ha nem AZONNAL csinálom meg, amit Ádi szeretne, tehát szörnyűséges módon várakoztatom őt, vagy nem veszem fel 120-adszorra, pedig akarná, vagy be merem tenni a hintaszékébe, mert már 2-szer leesett a feje az álmosságtól, de mégis hogy képzelem -- szóval ilyenek...

Puszi, még nézek majd vissza ide!

Kép
Kép
irina

Kaqk: kockasajt - csak tipp, talán mert kockából háromszögeket lehet vágni?! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
irina

Irina: mi kockasajtnak a kerek dobozban lévő tortaszeletekre emlékeztető sajtot hívjuk.. te is erre gondoltál?? mindegy egyébként csak fura.

KépKép
kaqk
Debrecen

köszi a tápszeres kajcsis hsz-okat :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk: igen, de csak vicceltem ezzel a magyarázatkísérlettel... ;-)

Kispocc: hogy van Anyukád???

Kép
Kép
irina

irina: vettem :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Anikó 15!
Hello újra itt!
Gyere bátran és kérünk képeket!

Irina!
Hiszti van nálunk is.Hát eddig talán az ha nem foglalkoztam avval,
hogy hisztizik és 10 perc után abba hagyta.Gratulálok Ádinak a fel
álláshoz.

Gratulálok minden manónak aki elindult.

Meryke!
Szupik a képek.

Kaqk!
Na ez jó kérdés
:lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Niki is szeret hisztizni.Néha már bepánikolok mit csinálok rosszúl. Játszóson ég miatta a fejem.Ha levágja magát a földhöz akkor otthagyom az hatásos demásfajta hisztinél nem jön be. Sokszór becsukott szemmel jön felém és sír!

KépKép
anikoh

Sziasztok,

ma már megvolt a parketta lakkozás is, irtó büdös :evil: bezárkóztunk a nappaliba :? itt nem érezni.

Regi bocsi, lemaradt a melléklet, de pótoltam.

Silka OK

Meryke szuperek a képek!

Irina, ne viccelj, mi nem is ismerjük a hiszti szót :roll: sajna az én fiam is mindent azonnal akar. Hát kistesó érkeztével, mindent még jobban fog kelleni tolerálnia, igy próbálom szoktatni és nem mindent rögtön kap meg, szépen magyarázom, hogy várnia kell, bár semmi értelme, de majdcsak megérti.

Tápi, nálunk reggel és este elengedhetetlen. De az esti fog kiváltódni a közeljövőben tejre. Reggel még gyorsabb a tápi bekeverése. Ma utánam jött az úrfi a konyhába és annyira örült, hogy a tápiját csinálom. Féltem, hogy nem fog visszaaludni, de lehúzta és horkolt is tovább.

Újaknak üdv, és bátran tessék csatlakozni!

Kaqk régen volt a kocka forma is ebből a fajtából.Biztos még onnan maradt az elnevezés.

Heni
KépKép
heni81

Hörcsög, köszi! Nagyon jólesik, hogy velünk örültök Ádi mozgásfejlődésének! :D
Az újonnan megindult babócáknak és mamikáknak én is gratulálok!

És amint látom, a babanet nem küldte el tegnap, akkor ismét: GRANDA, UTÓLAG IS ISTEN ÉLTESSEN NAGYON SOKÁIG!!!

Heni, tök jól haladtok a lakással!

Körkérdés2: van-e terv, mit kapnak a kicsik karácsonyra (játékötletekre lennék kíváncsi, ruha most van)? Tegnap körbenéztem egy nagyobb játékboltban, de igazából csak 2 éves kortól vannak jobb fajátékok is (és aztán 3 évestől már nagyon sok minden). No de mivel játsszunk 1 és 2 éves kor között? Minden ötletnek, linknek örülnék, egyelőre leragadtam a kishangszereknél, amikről tegnap írtam.

Kép
Kép
irina

Minden elindult babónak nagy nagy gratula!!!!..lehet utánnuk szaladni! :-)

Heni: ezaz..biztos ez a magyarázat..köszike!!!:-)

Hiszti: nállunk nincs...na jó van de csak akkor ha nagyon fáradt..de mivel elég jó a napirendünk így ez ritka nagyon. Ritka a hiszti..legfeljebb akkor ha el vezsek vmit ami nem neki való és nem akarom hogy játszon vele, mert veszélyes lehet..stb..de iylenkor elterelem vmivel a figyelmét.
ha egyéb hisztike van akkor az is csak 1 perc..mert mutatjuk neki hol jön a cica ...na erre lefagy és már megy is nézni..vagy teherautó vagy madár vagy akármi..megyünk az ablakhoz és akkor már el is felejtette mi volt a hiba

KépKép
kaqk
Debrecen

Irina!

Itt van több korosztálynak is külön:
www.jatekfutar.hu

Heni!
De jó szépen haladtok.
A fal színét meg el is felejtettem meg dicsérni
nagyon jó.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Niki kap Mega Blocks építőkockákat.Fotelen vagy hintalovon gondolkoztam már.Én általában neten veszek mindent így többett tudok megvenni.Sokszór féláron megkapok játékokat.

KépKép
anikoh

irina: Zsófi játék konyhát meg ilyesmit fog kapni szerintem. Már most állandóan "főz", kiveszi a konyhaszekrényből a műanyagtálakat, kiveszi a műanyag merőkanalat, keverget, és jön, adja a számba, hogy kóstoljam meg :lol: Jaa, meg ő is kóstolgat, és mondja közben, hogy HAMMM :D Már kapott játék seprűt és lapátot, azóta állandóan takarít :D Jaa, meg kapott egy éves szülinapjára duplo legót, na azóta állandóan legózunk :wink: Nagyon szereti azt is, építgeti, szétszedi, van, hogy fél órát is el van vele :lol:
Vendég

műanyagtálakat = műanyag tálakat
egy éves szülinapjára = mintha olyan sok szülinapja lett volna eddig :lol:
Vendég

Szép estét :)

Sense!
már néztem okoskönyvemben bogyókat,bepötyögöm holnap és küldüm pü-ben :)

Mesi!
állatkert ha ráértek 1-2 napos prögramm :) közelben van skanzen ahol nagyon fini fánkot csinálnak :) (én 2dbot ettem s egész de, nem voltam éhes :) )
avan Csihuhu vonat a rcepción meg tudják mondani mikor indul Zsófi bizti élvezné :) Nyíregyháza belvárosa is csudaszép :) szerintem :) Igrice csárdában jó a kaja :) közelben strand,szerintem van fedett része is :)

Irina!
Bálintnak kalapálós dolgot fogok venni,mert azt élvezi :) + csavarhúzó(term.játék) s ehhez hasonló kütyüket :) igazi pasi,Mírát az iylen dolgok sosem érdekelték :) meg formabedobót mert az is kedvenc,s brümbrüm autót is fog kapni :) DM koncert 06.24-én lesz,okt 28-tól lehet jegyeket venni :)

Vindo!
olvastad? AC-Dc re az összes jegy elfogyott 2 nap alatt :shock: :shock:

Kolbi!
félfüllel allgattam én is a csúcsot... nem lesz egyszerű a következő időkben :evil: :evil: mondjuk csp.-n kiakadtam kicsit... no mind1...

Hiszti: :evil: :evil: az van,de duplán :) Míra sem egy egyszerű eset,s elég makacs,kitartó egy nőci,de Bálint még túltesz rajta... nma egész kora du. hiszti volt(nem aludta ki magát de.) s csak akkor hagyta abba ha én is kiabáltam :) de akkor kicsit csend volt :) meg akkor volt nyugi mikor elbicajoztunk boltba :) brümbrümmel :) azaz biciglivel :) s 3-7ig aludt,míg mi Mírával névnapi buliba voltunk

no el Apa hí :) :arrow:

KépKép
viranka

Halihó!

Már megint eléggé későn, asszem nem leszek hosszú.

Betegeskedőknek mielőbbi jobbulást kívánok! Valternak és Petrának.
Gratulálok a totyogó Máténak és Noelnek, a felállást gyakorló Ádámnak!
Irina, ez gyorsan követte egymást, lehet, hogy hamarosan megpróbálkozik a járással is Ádám???? :wink: :lol: Karácsonyt még nem tudom, először névnapot kell letudnunk, arra talán hangszerekben (xilofon és rumbatök) és Viranka :lol: kalapácsos játékban gondolkodtunk apával.

Aniko15, Zebibaba! Üdv közöttünk, szívesen olvasnék Rólatok!

Sajnos én nem követtem a csúcsot :oops: :twisted: , semmi jóra nem számítok. Nagyon érdekes egyébként, hogy pénzügyi tanácsadók mennyire másként látják a dolgokat. A mienk kicsit másképp nyilatkozott, mint a tv-ben hallottak.

Ma beüzemeltük az új szerzeményt, éppen most járt le, megyek megnézem hogyan szárított. :lol:

Pusszancs.
dmaggie

Viranka! Köszi az ötleteket Nyíregyházával kapcsolatban!
Azért nem lehet semmi a két kicsivel. Én egyébként nem attól tartok, hogy iparban kell a pelenkacseréket nyomnom, meg az egyik szopizik, a másikat etetni kell, hanem amikor egyszerre lesznek nyűgösek, hisztisek. Na szerintem az ultra gáz lesz.

Hiszti: Aaaaaaz van! Eléggé határozott és akaratos az én kiscsajom. Jön ezerrel a 12. foga, és hiába aludt délben - a szokásos másfél óra helyett - 3 órát, egész nap anyát akarta, mégpedig úgy, ha az ölemben van.
A türelmetlenségből eredő hisztit (alig bírja reggel kivárni, míg megcsinálom a kakaóját), úgy kezelem, hogy mondom neki, legyen türelemmel, és mikor bevágja a jászaimari-stílust (jaj, akkora színésznő Zsozsi, én sokszor már röhögök rajta), akkor beveszem a leszarom tablettát, és kénytelen kivárni a sorát.
A fogzás miatti "hiszti"-nél engedek, és megpróbálok a kedvében járni, hiszen nem egyszerű ez a dolog, most éppen a 12. fog készül áttörni.
Az unatkozom, csináljunk mást és csak úgy hiszti-nél megpróbálom elterelni a figyelmét, lekötni mással, ha nem megy, akkor leszarom tabletta...

Heni! Fú, a parketta-lakk irtó büdös. :evil:

Panndi! Zsozsi is főz, meg takarít, csak ő az igazi partvissal, meg lapáttal. :lol:

Karácsonyi aji: Azt nem tudom, mit veszünk akkorra, de most ami nagyon menő, a leporellós könyvek. Imád lapozni, és egymás után 50x kell elmondani, mi van az adott oldalon.
Gondoltam beújítok neki.

És hazahoztuk a babafotelját. Úúúúgy tud ülni benne, annyira cuki. Majd lefotózom. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi: eddig Zsófi is igazival takarított, de szerencsére kapta ezt, mert én már untam, hogy nem jutok hozzá a takarítóeszközökhöz :lol: Könyveket neki a Mikulás hoz, én nem bírom már ki a meglévő könyveivel karácsonyig, már úúúúúgy unjuk őket Apával :oops:
Vendég

Ma ette a bulátát a nappaliban, és felborította a tálat. Ap mondta neki, jöjjön a konyhába, kérjen tőlem egy szivacsot, és törölje le az asztalt. Jött, adtam neki, ment vele nagy boldogan a nappaliba, és letörölte az asztalt :lol: Szokott törölgetni, meg takarítgatni, de eddig ez volt a legédesebb húzása :)
Vendég

Félek, holnapra már elfelejtem. :oops: :oops: :oops:

Könyvet én is mindig kérek vagy mi veszünk Bercónak. Belőle csakazértis olvasó embert faragok. :oops: :oops: :P
A takarítós szerszám is nagyon jó ötlet. :lol: Bercó is imád. Ma megkaparintott a wc-ben a szivacsot, amivel ott szoktam takarítani, látni kellet volna, hogy suvickolta a csempét.
Meg ahogyan apa kivette a mosógépet, (na azt nem kellett volna látni, hogy mi volt mögötte, meg alatta :oops: ) nem engedte Vacakocskát oda, mondván, hogy milyen koszos ott minden. Erre Bercó körbenézett, majd felcsillant a szeme, megfogta a prontos poroló pamacsot (nem tudom másként leírni, én kutyafarkának hívom) és már hozta is kutyában. Úgy nevettünk, hogy csuda.

Jó éjt!
dmaggie

hiszti kezelése: eltereléssel próbálkozom én is elsősorban, meg próbálkozom is a magyarázattal, de azt meg nagyon nehéz rövid tőmondatokban megfogalmazni. Leginkább én is adok v.milyen játékot a kezébe, mutatok neki v.milyen érdekes dolgot, énekelni kezdem v.melyik általa kedvelt dalocskát vagy egyszerűen csak felkapom, felcsapom a vállamra, hogy jól jógjon, stb. Ha egyik sem működik, akkor hagyom, majd ha kitombolta magát ú.is befejezi.
Emese, akkor majd jól összeeresztjük őket Ny.házán, leforgatunk gyorsban v.milyen szappanoperát. Bercó is nagy művész tud lenni. :wink: :lol: :lol:
dmaggie

Emese:
Próbáld meg, hogy víz helyett valami mást teszel az üvegbe.Teát, tápszert.Én annak idején így szoktattam le Marcit az éjjeli evészetről.Először kapott tápit aztán mikor láttam hogy azt is kezdi szeretni és adagokat fogyasztott belőle akkor gyorsan váltottunk vízre aztán maradt a cumi és mostmár nem kell neki semmi éjjel.Az egész hadművelet talán egy-két hét volt.Hátha nektek is bejön....

Timi
Kép
Kép
nyerkit

és igen a türelem rózsát terem.Végre oldalt kezdtem :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Szép jó reggelt!

Csajok amit be linkeltem Irinának ott nagyon sok jó dolog, van
konyha is :D

És tegnap vettem észre egy hiszti közben,hogy kibújt a 8.
fogacska.
Még jó,hogy néha hisztizik mert észre se vettem addig :D
egyszerűen nem hagyja,hogy meg nézzem,hogy hol tart fogzásilag.

Viranka!
Mi van a csp-vel?Mit mondanak?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Minden rendben velünk, csak írtó nagy pakolásban vagyunk, meg szerelésben pár napja.
A férjem megcsinálta a nappaliban a beépített szekrény egy részét és most a maradék dobozban lévő cuccainkat át kell válogatni.
Lilla nagymamánál. Most először van tőlünk ilyen távol, nagy a hiány meg a csend itthon, de remekül érzi magát csibebaba :)

Puszi nektek

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Végre egyedül vagyok... :oops: Asszem tegnap kicsit besokalltam, Szelike elég nyügi volt estére (keveset aludt ebéd után). Apa se nagyon vette észre magát, hogy talán segíteni kéne... :(

Szeli Anyunál, Apa meg elment motorozni. "Jó sokat" van itthon hétvégén... na, mindegy... :x

Hiszti az van nálunk is, én ott szoktam hagyni. Főleg azt nem viseli el, ha ideülünk a géphez, így azt nem szoktunk. Meg akkor, ha valamit kiveszek a kezéből, amit véletlenül megszerzett, pedig nem szabad neki (pl. üvegpohár, káddugó, mert eltűnteti, vagy már 6odszorra pakolná ki a konyhaszekrényt, és nem engedem). Na akkor fetreng, de én otthagyom, aztán sírva jön utánam, de hamar elkezd vigyorogni! :) Nagy franc! ;)
Tegnap is hisztizett, aztán átmentem a másik szobába, ráfeküdtem a matracra, ő meg jött oda már vigyorogva, és mellémfeküdt! :lol:

Más baja nem szokott lenni, max ha éhes vagy álmos, akkor sírdogál, de olyankor hamar megoldom a problémáját. Ez viszont nem hiszti! 8) És szuper napirendünk van, így ritkán fordul elő ilyesmi! :)
Inkább csak akkor vigasztalom, ha beüti magát, de akkor is figyelem, hogy mekkorát esett, ha csak kicsit, akkor mondom neki, hogy „állj fel”, feláll és már nincs is baja, de ha nagyot koppan... :roll: :(

Reggeli: én már jó ideje úgy szoktattam Szelit, hogy nem rögtön ébredés után eszik, hanem várunk egy fél órát (ébredezünk, összebújunk az ágyban 3-an, játszunk), és ezt úgy megszokta, hogy egyáltalán nincs reggel sírás a kajáért! :)

Színészkedés: Szeli igazi bohóc. Állandóan viccelődik, grimaszol, nevettet! Ő kezdeményezi. Nagyon édes! :)

Bocsánat, hogy most nem személy szerint válaszolgattam, csak általánosságban. Azt hiszem egy kicsit antiszociális vagyok ma... :oops: Holnap mensi... :evil: Nincs kedvem semmihez... :(

Kép

Kép
regcsiken14

ja és erőteljesen útban a 8. fog, a 7. meg már szépen megnőtt

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!

Gyorsan visszaolvastam.

Alvás: Zéti még mindig mellettem... Saját ágyban megy a gyakori ébredés és ugye még mindig van némi szopi... :oops: Így odakiskiflizik és takargatni is egyszerűbb, ráadásul imádom a kis babaillatú pihés buksiját mellettem. :oops:
Apa most 2 hétig továbbképzi magát és nem dolgozni fog, úgy gondoltam most elkezdjük a szopi leszoktatást. Így ő sem fog fáradtan menni dolgozni ha hisztis éjszakák lesznek. Alig szopik valamit már Zéti, ráadásul mintha apadna is... :roll: A másik: sajnos harap közben, amit eddig nem csinált. Jó erősen... :shock:

Alapból harap egy ideje, mindentől függetlenül. Ha nem tetszik valami főleg akkor. Nálunk is előjött a hiszti. Ja és a sikítozás. Rohangál a szobában és teli torokból sikítozik. :lol: Aztán nagyokat kacag.

Nálunk a hiszti megoldása egyszerű: felveszem aztán nekiülünk játszani és már vége is.

Evés: reggeli-vacsi - kalács, sajt, májaskrém, parizer, vaj stb.
Ebéd vagy amit mi eszünk ha olyan amiből kaphat, vagy bébiétel. Néha tejpép, ha nyűgös nap van és nem akar enni. Közötte gyümi, joghurt, tejtermék. Ja és reggel-este+ szopi, néha délutáni alváskor is. :oops:

Kenyérsütő: mi kaptunk pár éve, akkor lelkesen sütöttem. A baj: kicsi kenyeret süt és ha áramingadozás van akkor leáll. :shock: Sokáig tart.... Ha esetleg valaki leírná valami finom kalács receptjét azt megköszönném. Azt hiszem a miénk 75 dkg-os kenyeret süt.

Puszi mindenkinek, megnézem a gmailt is!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Olyan jó, hogy raktatok fel konyhás képeket a gmailre! A miénk most van látványtervezés alatt. Valami hasonló lesz, mint a Heni konyhája. Pár ötletet merítettem a gmailről is. :wink:

Egy kérdés: akinek a páraelszívó felett szekrény van, annak keskeny a pakolós része ugye? Én oda fűszertartót képzelek el rendesen szekrényajtóval. (kb. 10 cm-es kis polcokkal.)

Még a tűzhely amin gondolkodunk. Mindenképpen villanytűzhely lesz, csak nem döntöttük el milyen.(Beépíthető vagy sem.) Tapasztalatok? Van egyáltalán nagyobb különbség közöttük?

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!

Köszönöm szépen a kedves fogadtatást, aranyosak vagytok.
Pár szót rólunk. 41 hétre született a kisfiunk szept.29-én, 4400 g-mal és 54 cm-rel természetes úton. kezdettől fogva tápszert eszik, mert 1-2 csepp tejem volt csak. Mostmár az esti tápszer nem elég neki, úgyhogy kiváltottuk tejbegrízzel, tejbepapival. A kedvenc a tejbegríz.
A hiszti nálunk is megjelent elég erősen, mi is a figyelemeltereléssel próbálkozunk főleg.
Nem tudom így hirtelen mit írjak még, inkább kérdezzetek :D
Megpróbálok képet rakni mindjárt.

Kép
aniko15

Anikó15!

Látom Hajdú-bihari vagy, azon belül hol laksz?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Nem sikerül feltölteni, túl nagy a méret és nem tudom tovább kicsinyíteni. Tippek?

Kép
aniko15

Sziasztok!

Nem tűntem el ám megint, csak a héten nem nagyon jutottam ide, most kicsit visszaolvasok, holnap is futi lesz, kedden viszont igyekszem jönni!

Remélem senki nem beteg, puszi mindenkinek!

Üdvözlet az újaknak, mert azért a fejleményeket, meg újabb emberkék jelentkezését észrevettem ám!

Maggie, már kiválasztottam az avatar képét is, majd valamikor küldöm, oké?

KépKépKép
bongyi

Kép

Kép
aniko15

Kép

Kép
aniko15

Jaj, de aranyos Dávidka! :) Szép a torta is! :)

Bakker 3 órát aludtam :oops:, kicsit ki voltam ütve... így a mai takarítás elmaradt :oops:, na majd holnap Szeli mellett remélem, haladok valamennyit! Végülis tudok mellette is, mert a felmosást akkor csinálom, mikor elaludt, így nem mászkál bele. Csak a fürdő fertőtlenítést nem szoktam, mikor itthon van...

Kép

Kép
regcsiken14

Na a mai nap sem volt eseménytelen, voltunk sétálni hárman, és megharapott egy kutya :shock: Már megjártuk az ügyeletet, most Apa elment megkeresni a kutya gazdiját, hogy ne kelljen tetanuszt kapnom :?
Vendég

Panndi!

Te szegény :( szorítok,hogy meg legyen a kutya gazdája.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hú, hazaértünk sikeresen, bár Rugó nem aludt el egész nap, még a kocsiút alatt sem....

MOst gyors leszek!!!

Éva: bocsánat, hogy leszóltalak, de lelki szemeim előtt megjelent egy kis sunyi programozó gyerek (nem olyan, mint a mi férjeink Emesével :wink: ), és gondolom Valti miatt gyorsan írtál... Én meg jól megaszontam...

Nyilvánosan megkövezlek :oops: :oops: :oops:
HOgyan tehetném jóvá??? :roll: :roll: :roll:

Üdv az újaknak....

Mennem kell, Rugó kijött a fürdőből, persze, nem magától...

REmélem, elalszik mindjárt.

Kösz a kenyérsütős infókat!
V.

Kép
vindolanda

Lányok, hát Rugó nem aludt be a szoptatáskor :shock: Fél tíz óta fenn van.
Ráadásul Gábor valahogy kikapcsolta a bojlert, mikor elmentünk, így meleg vizünk sincs :? Melegítjük lábasokban :lol:

Micsoda este :wink:

Kép
vindolanda

Panndi: kutyaharapás :evil:

Miléna - a "kiskifli" kifejezést olyan régen hallottam már :wink: :lol: Nekem ezt még a kórházban a csecsemős nővérek mondták, mikor segítséget kértem tőlük. És ez a póz vált be a legjobban, azóta is fekve szoptatok.
Bár voltak más irányú próbálkozásaim is, csak azokkal túl sok volt a macera (számomra).

Anikó15 - Dávidka tényleg nagyon szép kisgyerek. Hú, és mit tud már? Mesélhetnél!!! :wink:
Ez a Hajdú-Bihar-dolog engem is érdekelne...

Rugó végre elaludt. Ez volt az első napja, hogy egyáltalán nem aludt nap közben. Olyat eddig is csinált, hogy kb. hatig kibírta, de akkor aludt egy órát, felkelt, és este normál időben megint kidőlt.
A hazaút az nem volt egy felemelő élmény...
Nem tudom, de máshol mindig idegesebbek vagyunk, aztán Rugó is az, és csak akkor nyugszunk meg, mikor már beülünk a kocsiba, és integetünk bőszen hátrafelé :lol:
Halottak napjára megint hazamegyünk :?

De a hosszú hétvégét kiélvezzük a jövő héten, az biztos :lol:

Most jön egy forró kakaó, egy csomó bonbon, és megyek is dolgomra!!!

Szép éjszakát mindenkinek!

Gondolom, holnap meg itt pörög mindenki hajnaltól, én meg alszok :) Vagyis remélem.
:arrow: :arrow: :arrow:

Kép
vindolanda

Köszönöm Dávidka nevében is a dicséreteket! :oops:
Hogy mit tud már?Kapaszkodva bejárja az egész házat, mostmár egyre többször megáll egyedül és kb. 1 hete tesz pár lépést egyedül, de ezek még inkább totyogások :D
Ha zenét hall, azonnal elkezd táncolni, irtó édes, a fejét is rázza közben, meg lehet zabálni. Mondogat pár szót már, én vagyok ana, az apja az ata, ezenkívül van te-te, tü-tü, mama. Azt hiszem ennyi.
Hihetetlenül mozgékony, csak akkor pihen, ha alszik/egyszer ebéd után kb.2 órát/, egyébként állandóan jön-megy, pakol, mikor mit.
Hajdúdorogon lakom, nem túl messze Debrecentől.

Kép
aniko15

Halihó!

Annyi volt ma a dolgom, hogy alig értem ide.

Panndi! Jaj, te lány, hát mi lesz még veled??? Remélem nem kellett a szuri.

Miléna! Nekünk nem is tudom, hogy mi a neve az ilyen elszívónak, de az a kihúzhatós (talán teleszkópos a neve) van, megnéztem, nem sokkal keskenyebb a polc, mint a többi helyen. Inkább a polcok közötti magasság kisebb. Remélem érthető. :oops: De élveztem a tervezgetős időszakot!!!!
Leendő tesóka miatt akarod elválasztani Zétit?

Nyerkit! Mi van Veletek? Pocaklakó? Marci?

Fleur! Jó munkát! :lol: :lol:

Vindolanda! Jó, hogy megjöttetek. Egyszerűen én sem tudom megfejteni a gyerekek alvási szokásait. Már le is tettem róla, hogy valaha is sikerül. Rugó sem egy egyszerű eset. Horror utazásokat ismerem. Nem is tudom, hogy mi lesz velünk, hallottam, hogy ismét módosítani fogják a kresz-t, nagyon szigorúan büntetik majd, ha a gyerek nem gy.ülésben ül bekötve. Szerintem nekünk füldugóval kell majd utaznunk.
Jó, neked, nyugodtan bűnözhetsz. A hétvégén nekem is falási rohamom volt (pms), majd lesz böjtje is. :twisted:

Aniko15! Még egy angyalarcú legényke! Nagyon helyes a kispasitok. Képzeld, én meg nánási lány vagyok. :wink: :lol:
Csütörtökön átutazunk Dorogon.
dmaggie

Meryke! Még Neked akartam. Mi ilyen gépet vettünk. Nagyon elégedett vagyok vele eddig.
http://uk.lge.com/products/model/detail ... 16rd.jhtml

De, ha nagyon-nagyon sok pénzem lenne, akkor szintén a lg-től gőzmosógépet, illetve ennek a mosó-szárítógépét venném.

Tegnap ki is próbáltam a szárítást. Isteni finom puha, kellemesen meleg volt minden egyes ruhadarab. Bercó kis bodyjait nem is igazán vasaltam ma, viszont a Dávid pólójain túlóráztam rendesen. De lehet, hogy azokat meg nem is kellett volna a szíráttatnom? :roll:
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: