Cirimike: béresen gondolkodom én is, ma tanácsadáson rákérdeztem dokinőre, ajánlotta. De azt adhatod kakaóban? Azt olvastam a neten, hogy tejjel nem lehet bevenni és legalább 2-3 óra teljen el a tej és a béres közt.
Húúú, nekem az étvággyal nincs gond. Dórim reggelire és vacsira is minimum egy karé kenyér belét eszi meg, van, hogy egy pár virslit mellé stb. Emeséről ne is beszéljünk, bár ő már azért válogat.
Dórim most 15 hósan 11 kiló, Bencém 2 hósan 6,40 deka.
Pénteken várunk!
Erika: köszi, akkor már kezdem elhinni, hogy nem én látok rosszul. Tényleg Bence az ÉN fiam
Köszi mindenkinek a hozzászólást vitamin ügyben. Echniácia biztos jó, ha hosszú ideig adja valaki, mi 3-4 hétig használtuk tavaly Dórinak, de nagyon sokszor volt beteg. Mondjuk biztos közrejátszott, hogy Emese hazahozta. Most már suliban azért nincs annyira fertöződés, remélem nem lesz annyi baci. Eddig nem is volt beteg Dórim és Bence sem hál isten.
Dórinak negatív lett a kakija is, úgyhogy már meggyógyult a szalmonellából.
Az oltás nagyon gáz volt, még így is, hogy anyós eljött velünk. Mindketten annyira picik, hogy vigasztalni kell őket, meg öltöztetni stb. Kúpot már ott adtam nekik. Jövő hónapban elkezdik nekik a pneu ellenit. De a bár.himlős legalább le van tudva Dórimnak.
Leizzadtam totál, bár gyorsan ment minden.
Timi: napirend inkább Emese miatt van: hogy mikor kelünk reggel, elindítom a suliba (apu vagy hugom viszi), utána kis házimunka+gyerekek evés, pelenka mindkettőnek átöltözés. Aztán újra esznek, délben vagy kettőkor Emeséért megyünk. Utána bolt, játszótér, aztán itthontanulás, közben kicsik meginrt esznek. Utána játék, tv.6-1/2 7-től nekiállunk apával a fürdetésnek. Bencét mindig én, aztán a két lányt meg felváltva. Attól függ, melyik az álmosabb-éhesebb
A hétvége azért lazább...
Na megyek, Dórim sírdogál. Lehet, hogy az oltás? Mondjuk ma alapból nyügibb, jön megint két foga.
Na sziasztok,
Szilvia

[/img]