[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Váci és Vác környéki anyukák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Tünde sződről!
Gratulálok a "kicsi"lányodhoz.Gyönyörű nagy baba lett.Jó neked azt a nevet kapta amit én is szerettem volna a lánynak.Évekig tetszett a Dorina és a fiúk meg itthon leszavaztak egy hülye azonosság miatt.Ez van ha olyan nevű ismerőse van az embernek akit nem szeret.
A kórházi személyzettel nekem se volt gondom és szerencsére olyan anyukákat fogtam ki akik nem dohányoztak.Mindannyian szoptattunk,volt aki túlzásba is vitte.Altatási tipp nincs,csak sok türelem és néha ha kell nehéz szívvel picit hagyni kell sírni akármilyen rosszul is esik.Sokáig nem láttam be minden esetben felkaptam meg tömtem a cumit félálomban,aztán egyszer csak nem engedte a párom.Azt mondta ha nincs közönség,nincs műsor.Nálunk ez vált be a legjobban.
Móni
Én Dr.Ferenczi Gyulánál szültem nekem bevált,most Linda is hozzá jár.
Linda !
Tessék a védőnődet ütni!!!!Neki kellene tájékoztatni pl.arról is mikor van a kórházban videófelvétel,mennyiért jutsz hozzá stb.Nekem teljes listám volt róla melyik hónapban hova kell menni címmel és telefonszámmal ellátva.Ha a tiéd nem hajlandó megpróbálok neked az enyémtől tájékoztató anyagot beszerezni mi nagyon jóban vagyunk.Küldj egy sms-T kell-e,mert csütörtökön találkozok vele akkor kérek tőle infót aztán begépelem neked emilbe,mert szerintem mostanában nem nagyon találkozunk.Ja és a dokitól meg tessék mindig kérni a képet.
Tünde!
Hát bizony most már van mit dajkálni a lányon és sokszor fáj is a karom,de ez van.Mikor dajkáljuk őket ha nem most amikor kicsik?A nagy tesó után most tudom igazán értékelni mit is jelent egy ilyen "kicsi"baba.

Pusssssssssz mindenkinek:
Márti
pkismarti
 
 


Sziasztok!

Kedves Tünde! Szeretettel gratulálok az óriás bébihez!!! Kép Kép
Sajna én altatási tippet nem tudok adni, a mai napig szívok Danival, legalábbis nappal. A szopi miatt ne aggódj Dani is ilyen volt, megesett, hogy több mint 1 óráig lógott a szeren...Kitartás!
Majd beáll magától. A cumit én nem javasolom -bocs Márti-, szerintem a baba tudja mi a jó neki és elöbb-utóbb kialakul egy belső ritmusa.
Dani már 1 hónapja nem szopik Kép 18 hónapig szopott és 7 hónapos koráig csak cicizett. Nem is volt baja. Na, de azóta rá jár a rúd.

Szmóni! Üdv közöttünk! Én a 12 hétben vagyok és a Ferenczy dokihoz járok. Én is a kórháztól való félelmemben nem szültem itt a fiam, de már jó ideje csak jókat hallok róla és hát gyerekkel pestre rohangálni nem valami leányálom.

Márti,ma felhívtam a dokit 4 hét múlva megyek hozzá, aztán az AFP után és akkor csinál videót végre. A védőnőmről inkább nem írok semmit...
Amúgy miért is nem talizunk?

Puszi:
Linda
bellana
 
 


Sziasztok lányok!

Csatlakoznék ha lehet.Van egy kilenc hónapos leányom és remélem már egy öt hetes pocaklakóm.Idáig sikerült végigbogarásznom az archív anyagot, hogy nagyjából képbe legyek Veletek.Csörög Cityben lakom immár harmadik éve, Pestről költöztünk ide, és hát nem könnyű itt megfelelő társaságot találni, nem mintha nem lenne elég kismama.
Moncsi mi van most Veletek?
Linda hogy bírod? én most eléggé szenvedek úgy mindentől, de ez így volt az első babánál is.Még nem mertem doktorbácsihoz menni, már volt két elhalt terhességem a csajszi születése előtt, talán majd a jövő héten.

Sziasztok
Alice
alice70
 
 

 
 

Szia Alice, éppen most fedeztelek fel én is a 2004 őszi kisbabások között és írtam is neked erről a topikról! Kép
Örülök, hogy anélkül is idetaláltál és gratula a bébihez! Sajna én szintén zenész vagyok, nekem is két elhalt terhességem végződött kórházban...
Én is féltem most -még 1 kicsit mindig-, de elmentem dokihoz a gyógyszer miatt ami egy Duphaston nevű hormon és pótólja a hiányzó progeszteron-terhesség megtartó hormon- szintet. A fiammal is szedtem és Ő most itt is van. Ezzel a bébivel is szedem és már 12 hetes. De csak a múlthéten állítattam ki a kiskönyvet, és vérvételen is csak e héten voltam...Úgyhogy megértelek.
Nem lehet, hogy neked is a progi szinttel van valami?

Linda
bellana
 
 


Kedves Linda,igen ide találtam,csak először elolvastam a multat,hogy tudjak rólatok egyst-mást.Nem végeztek ilyen hormon vizsgálatot,majd ha megyek rákérdezek,így is aggódom rendesen,mert karácsony körül voltam a váci kórház ügyeletén, mert úgy fájt a lágyékomban az izület,hogy zokogni bírtam volna és persze gyógyszer meg röntgen és én nem is sejtettem,hogy pocaklakó lenne.Kérdeztem a páromat mire emlékszik,aztán kibarkóbáztam, hogy ez még véletlenül sem papírforma: mensi után 7 nappal peteérés!
Na szóval meglátjuk!
alice70
 
 


Sziasztok!
Szia Alice!
Üdvözöllek köreinkben ,remélem tartós lesz az itt tartózkodásod?
Kihez jársz dokihoz? Van választott orvosod?
A mi kislányaqink majdnem egy idősek.Timikém hétfőn töltötte a nyolcadik hónapot.
Csörögből egyébként hogy tudtok közlekedni,mert a vonatjárat az szörnyű.Egyszer voltam ott egy ismerősnél és aztán mivel nem tudta megmondani hogy jön a csühös órákig vártunk rá.
Szorítok a babucidhoz.

Linda!
Akkor felveszem a kapcsolatot és megszerzem neked amit megígértem.Cumi téma:én nem javasoltam nem is örülök neki,hogy a lány cumifüggő,csak leírtam nálunk hogy működött egy ilyen altatás.
Egyébként meg találkozhatunk rajtam nem múlik csak arra gondoltam nem zavargálok.Amikor én is rosszul voltam örültem ha bedőltem az ágyba nem hogy még vendégeket fogadjak.Ezek szerint akkor te már jobban vagy?!Pisti most itthon van két héz szabin.Jó sok van neki ez még mindig a tavalyi.Ettől függetlenül tudok menni ha gondolod mondjuk jövő héten?
Pussssssz:
Márti
pkismarti
 
 


Drága Mártim, jó, hogy megvagy, már írtam neked mailt is!
Milyen zavarásról beszél kend?! Azt hiszed a Danitól betudok dőlni bárhova is? Kép Kép
Na hallod! Kép
Á, amúgy nem tudom mi lesz velem, még mindig van, hogy szörnyen émelygek...Hála az égnek hányás ritkán van.
A jövőhéten a hétfő és a csütörtök kivételével jó mindegyik nap. Majd akkor megdumcsizzuk és köszi, hogy beszerzed az infót!!

Alice: papírforma? Ezek a kis csibészek olyat nem ismernek! Kép
Nekem sem volt olyan vizsgálatom! A két vetélés miatt simán felírta, nem kellett magyarázni. Ártani nem árt semmiképpen. Mindenesetre kérdezz rá és mihamarabb menj el dokihoz!
Tényleg, hogy közlekedtek?

Puszi:
Linda
bellana
 
 


Sziasztok!
Linda,kedves örülök az érdeklődésednek.Én nállam is inkább émelygés a menetrend úgy egész nap,ez biztosítja a jó közérzetet.Persze csibe mellett pihenés az nem nagyon ismeretes,ma 5 kor fújt ébresztőt.Doki változatlanul a jövő héten lesz beiktatva, addig meg rágom a kefét.Egyébként kispapa vett tavaly egy négykerekűt,így már lényegesen könnyebbben mozgok-nem fullos cuccra kell gondolni,de én nagyon örültem neki a vonatozások után.
Márti,én Kútvölgyis vagyok,ott Szabó doki ismer közelebbről nagyon ragaszkodom hozzá,ezért most is inkább bebumlizok majd oda.
Háziorvos is meg gyerekdoki is váci,vásárlás is nagyjából itt történik,néha azért bemegyek nagybevásárolni Cora és tsaiba is.De piac meg DM, meg bababolt az mind váci.
Megyek is,sziasztok:
Alice
alice70
 
 


Kedves mindannyian,
Köszönöm az információkat, már nem félek annyira...
Kicsit még elveszett vagyok itt, de jó, hogy van akitől kérdezi lehet! Utánaolvastam a kórháznak, tényleg jókat hallani róla (pl. azon kevesek közé tartozik, amelyek a "bababarát" címre várományosok). Szóval Ferenczi vagy Kondér akkor "kipróbálható". Meg két dologra lennék kíváncsi: magánrendelésen elérhetőek-e az orvosok (ezt persze privát mailben szeretném elkérni attól, aki tudja), illetve hogy apás szülés lehetséges-e a kórházban (erről nem találtam infót)??
Nagyon köszönöm, előre is, minden jót Nektek,
Móni
SzMóni
 


Szia Móni!

Mind a 2 doki "kipróbálható" Kép
Van magánrendelésük: A Ferenczinek keddenként van 16-tól 18-ig. A Kondért nem tudom.
Én úgy tudom lehetéges az apás szülés.
bellana
 
 


Sziasztok!
Móni!
Szívesen megadom a Ferenczy elérhetőségét ha küldöd a címed.Én nála szültem papásan.Egyébként ha jól emlékszem 3-4 alkalommal kell megjelenni szülés felkészítésen a kórházban kispapástól.Mindig beírjátok magatokat a nagykönyvbe hogy megjelentetek.Az utolsó alkalommal megmutatják még a szülőszobát is és kapsz egy pecsétet a kiskönyvbe hogy elvégeztétek a felkészítést és mehettek együtt szülni.
Alice!
Hogy hívják a kislányodat és mekkora?Sűrűn jársz be Vácra?
Linda!
Akkor mikor?

pussz:
Márti
pkismarti
 
 


Szia Márti!

Akkor is kell felkészítőre járni ha már szültünk papásan? Mi nem tudjuk hova tenni a Danit, úgyhogy max. vele együtt. Bár új dolgot nem tudnak mondani. Kép

Jövőhéten csak aszerda délelőtt jó és a péntek egész nap.

Pusza:
Linda
bellana
 
 


Sziasztok!
Márti,
a lányom a Gitta névre hallgat,már amikor ,és 27-én lesz 9 hónapos, megyünk is mázsálni hétfőn.Timikéd az evéssel hogy áll?
Mi nagy kinnlódások árán szopiztunk majdnem 3,5hóig,aztán csibe leválasztotta magát nagy sírva és eltolta magát,hogy ő éhes és adjak már neki valami kaját,mert a mellem már kevés neki.Akkor már bőven pótolni kellett.Aztán bevezettünk lassan mindent,eszik is csak darabosat nem.Öklendezik annyira,hogy az elöző kaját is képes viszontlátni.Ennek az erőszaknak az a vége,hogy 2-3 napig rá sem néz mondjuk a főzire.Kanalazunk ügyesen azzal nincs gond,csak ez a darabos,mint mondjuk egyes 8 hónapos bébiételek ezek nem mennek.A multkor adtam neki Biskottit majszolni,van két alsó fogkezdeményünk,ennek is az lett az eredménye, hogy egy nagyobb darabot benyelt és kijött az ebéd.Ötletetek van-e?A védőnö azt mondta,hogy majd kinövi.Egyébbként elég sűrün járok be Vácra, még kenyérért is sokszor oda megyek.
Sziasztok

Alice
alice70
 
 


Sziasztok!

Alice, sajnálom, hogy szenvedtek a kajával. Nálunk sem ette a Dani sokáig a darabosat, villával összenyomkodtuk neki. Igaz ő nem hányta ki csak nem akart rágni.
Nálunk az volt a gond, hogy írtó nagyokat nyelt mondjuk kenyeret, sült krumplit és megakadt...Úgy kellett lenyúlni a torkába, kihúzni. Éveket öregedtem miatta. időnként még most is előadja, de már jóval ritkábban.
Bízunk benne, hogy Gitta is kinövi!
Alice, ha sokat jársz Vácra összehozhatnánk 1 össznépi talit. Mit szólsz?
Márti?

Linda
bellana
 
 


Szia Linda!

Az előbb beírtam egy "10000 soros üzenetet" és eltűnt... Kép

Örülök hogy a pocilakóval minden rendben van. A Danis történeteid néha hajmeresztőek!
Üdvözlet és rögtön gratula az új népeknek, Szmóninak és Alicénak, és óóóriási gratula a bébihez sződi Tündénknek.

Tudjátok hogy 29-én a szülőszoba c. műsorban a váci kórházban lesz az egyik szülés (Dr Dubecz)?
SzMóni és tudom ajánlani a Kondért (magánrendelő: Benicki u. 6 hétfőn este 7-ig) egy nyugodt, szelid, korrekt doki, a rendelője felszerelve UH-val és CTG-vel. A kórház egyszerű de nem szürnyű hely, a felkészítőn azért jó részt venni mert 1. a náluk alkalmazott módsterekről beszélnek, 2. megnézheted a szülőszobát, 3. tehetsz fel kérdéseket. Az ápolók kedvesek és nyugodtak, segítőkészek (feltéve ha szólunk hogy szükségünk van vmire)

Elárulom, hogy február 1-re NEM VÁROM a mikulást de lehet hogy nem fogom odáig kibirni, mert a teszt otthon figyel és biztos megcsinálom már az ov. utáni 10 napon.

puszi
Moncsi
(aki most már sokkal türelmetlenebb mint a múltkor)
Moncsika
 


Drága Moncsi!

Kép

Mindig úgy örülök ha bejelentkezel!!!
Szurkolok ezerrel, hogy ne jöjjön meg!!!
Most már tényleg járhatnál úgy Vácon, hogy összefuthassunk!!
Amúgy az biztos jobb ha van minden a dokinál, mert akihez én járok annak csak 1 ősöreg gépe van videó nélkül, az összes többire a kórházba kell menni. Kicsit bánom is, hogy hozzá mentem. Most már ciki lenne kórházon belül váltani, nem?
A Dubecznél nemrég szült 1 ismerősöm. Na, kiváncsi vagyok arra a részre.

Millió puszi:

Linda
bellana
 
 


Sziasztok,
örülök, hogy megsokasodtatok/tunk. Alice, Tündi Sződről üdvözlöllek titeket és a babókákat is.
Alice, kisBéla nekem sem ette eleinte a darabosat, öklendezett, fuldokolt, többször kellett a kulcscsontjánál megnyomni, hogy visszajöjjön a kaja. Amint több foga lett, jobban élvezte a rágást és sikerrel járt.
Linda, épp akartam kérdezni tőled, hogy az álomkórság nem kerget-e téged és ha igen, akkor Danitól tudsz-e aludni. Vagy amikor délután ő alszik, akkor te is le tudsz pihenni?
Moncsi, szurkolok +++++++++ ! Kép (küldöm a pozitív energiát).
Mi jól vagyunk, a fogorvossal szerencsétlenkedem, a gyökértömésnél begyulladt a fogam/ínyem, úgyhogy kivette a gyógyszertömést, antibiotikumra volt szükség."... Ja szoptat még, mennyi idős a kicsi? 17 hónapos. Na menjen maga a ... (itt elhalgatott). ... Az már nem tej, csak víz, ez nem szoptatás, hanem cicizés." Ezeket kaptam az arcomba. Végül a pesti körzeti orvosom Augmentint írt fel, majd később az itteni gyermekorvos is megjegyezte, hogy ő sem érti, miért szoptatok még. Ideje lenne elválasztani (tejet adni, 3-as tápszert adni), úgyhogy végül kiakadtam.
Amúgy tényleg jól vagyunk, Béla meggyógyult a torokgyusziból, a seb is összeforrt a szemöldökén.
Mára ennyi,
puszi nektek,
TündeKép
NagyTünde
 


Szia Tünde!

Undorító orvosok vannak, és még sír a szájuk a pénzért,közben meg lenézik a betegeket! (Tisztelet a kivételnek)
Én 18 hónapos koráig szoptattam a Danit és ö hagyta abba magától, gondolom , mert a gyógyszertöl ( hormon)elapadt a tejem. Ami még most is tej, olvassanak szakirodalmat, hülye bunkók, mielött ítélkeznek 1 kismama felett.
Mellesleg a WHO szerint 2 éves korig ajánlott szoptatni! Hol él a te gyerekorvosod, a Holdon?!Olyan rossz, mikor idegenek lealázzák az embert.
Ja, és amióta nem szopik már volt minden baja, ami addig nem volt, mert megvédték a tejben lévö immunanyagok!! Méghogy víz!
Én nem adok neki tápszert, próbáltam, de nem fogadja el.
Remélem mihamarabb rendbejösz, puszi:
Linda

Bocs a rövid ö-ért, de a hosszu ékezetek számokká változnak.
bellana
 
 


Sziasztok!
Kedves Linda!
Váci taliban benne vagyok,többnyire alkalmas, bár most ha lehetne inkább a délelőtti időpontokat kihagynám,nem tudom magam összevakarni.Csibe kell reggel 7-8-9 körül eszik aztán vissza alvás velem együtt.Délig se mozgás, mert szédülök nincs vérnyomásom kávé gondolatára már forog a gyomrom,pedig mindig ezzel kezdem a napom,kivéve az első 10-12 hetet.Kaja ugyszintén nem kivánatos elem,és így aztán a fél nap el is telik,csak az bíztat,hogy ez is elmúlik egyszer.
Apropó:Szülőszoba műsor kapcsán kívánom megjegyezni,hogy mikor megszületnek a babócák én végig bőgöm,biztos a hormonok dolgoznak bennem, meg újra átélem az én szülésem ami, nekem nagyom pozitív élmény volt.
Moncsinak nagyon drukkolok,remélem a MIKLÓS nem talál hozzád!
Ez azért tényleg így van,ha egy anyuka tövább szoptat mint azt "illene" már kapja a megjegyzéseket.Barátnőmnek 9 hónapos a lánya, mindenfélével kinlódnak, mindenre allergiás a csibe, így maradtak persze a szopinál meg HA tápszert esznek,erre a védőnénijük a csibe husit erőlteti, mikor még a gyümölcs sem megy! Nagyccerű!
Alice
alice70
 
 


Sziasztok!
Na egy napig nem jutottam gép közelbe és mos győzzek válaszolni!
Linda!
Ha akarsz válthatsz dokit,de a Dubeczről ingább írok privit.Én benne vagyok a csoportos taliba.Kinél rendezzük?Lehet nálam is csak a jövő hét kilőve ,Pisti még itthon van szabin.Nem bánja ha jönnek hozzánk csak ő ne legyen itthon.
Erre a szülési dologra majd rákérdezek,de valóban ahány kórház annyi szokás.Itt például ha nagymama megy be a lányához a szülésre,vagy olyan barátnő aki már szült nem kell a tanfolyamot elvégezni.Szerintem nektek sem kell majd ,legfeljebb egyre aminek a végén felvisznek a szülőszobára.Azért lásd hova is kerülsz majd,akkor nem lesz olyan idegen a hely.Dani meg nem tudom mért probléma.Esetleg rémlik valami mintha valaki felajánlotta volna az őrködés szerepét.
Moncsi!
Nagyon drukkolok neked és várom a jó hírt.Néha elgondolkozom ha Timike nem jött volna ilyen későn még egy öcsikébe belevágnék úgy írigykedek rátok!!!
Alice!
Timike még egyszer szopizik,reggel.Úgy néz ki a dolog lassan azt is elhagyjuk kevés már nagyon a tej.A főzelékekből ő sem bírja még a darabosat .látványos fukdoklást rendez tőle.Azt mondta a védőnőm várjak vele amig tényleg lesz annyi foga amit megtud dolgoztatani.Most még csak irritálja őt az ilyen,egyébként sincs egy szem foga sem.Csak gondoltam a 8 hónapos baba kaját meglehet már neki próbálni,de az nincs rá írva,hogy ehhez fogak is kellenek.Nálunk is az a szokás hogy eszik a lány 8-9 körül és én is vissza ájulok vele,de én csak tízig.A héten pont jött a sógónőm délelőtt 10-kor és tök ciki volt,hogy én még ágyban voltam.Eltudom képzelni miket gondolt rólam.Na mindegy nem ő virrasztott az éjjel!

Most egy privát kérés.Lányok ki ismeri a Bioptron lámpát?Én ezzel foglalkozom és lenne egy olyan kérésem kihez mehetnék el bemutatót tartani.Nem kell,hogy megvegyétek csak valahogy megtorpantam az ismerősök terén és nem tudok tovább jutni.Priviben bővebben leírnám akit érdekel,hogy is működik egy ilyen bemutató.


Tünde!
Nahát micsoda emberek vannak ,tényleg igaza van mindenkinek nem arról szól a dolog ,hogy minél tovább szoptasson a kismama?Főleg akinek van teje.Pont ma kapott el valami furcsa érzés mi lesz ha Timike már nem szopik?Olyan üresnek éreztem magam.Már előre hiányzik.Azért ez annyira
összekapcsolja az anyukát a gyerekével!

Pussz:Márti
pkismarti
 
 


Sziasztok,
Moncsika, ez a Kondér jól hangzik, meg fogom nézni a jövő héten vagy utána. Be kell jelentkezni, vagy csak úgy odamegy az ember lánya? (Ha bejelentkezéses, megtennéd, hogy elküldöd a telefonszámot a szabomo@freemail.hu -ra?) A tesztről: gondolom, milyen izgatott vagy már, de jó ha tudod, hogy nagy csalódást okozhat egy menses előtti pozitív teszt. A mai tesztek már magyon érzékenyek, hamar jeleznek. Szóval lehet, hogy van megtermékenyült petesejt, de sajnos - mint az sokszor előfordul úgy hogy nem is tudunk róla - a menstruációval el is távozik hamar. Ezt nem azért mondom, hogy elkeserítselek, mert persze az is könnyen lehet, hogy mutatja a teszt, és szépen meg is marad, de lehet, hogy célszerűbb kivárni a mensest. Drukkolok Neked, és legfontosabb a nyugalom!!
Linda, szerintem nem ciki váltani, ha tényleg komolyan fontolgatod. Az a legfontosabb, hogy neked a legjobb legyen, nem hiszem, hogy ezt személyesen megjegyeznék és sértésnek vennék, gondolom, van elég paciensük.
Kíváncsian várom a szerdai Szülőszobát, valóban elég torokszorító, én még nem szültem, de környékez az elérzékenyülés...
További minden jókat, kitartást a hányingerben, sikereket a darabos ételek megrágásában! Kép Kép
SzMóni
SzMóni
 


Sziasztok!

Márti, akkior jövőhét után jó, ha Alice is benne van. Alice?
Amúgy mi 8 körül kelünk, de nincs visszafekvés, nincs kegyelem indul a nap. 10.-kor mi már lennt vagyunk sétálni. Nem mondom, hogy könnyű, főleg, hogy sokszor émelygek stb., de a Dani atom meghajtású és nincs lazsálás.
Márti, ha váltanék a Kondérhoz mennék nem a Dubeczhez. És csak a kényelem miatt: uh és ctg.

Móni: remélem mihamarabb eljutsz a dokihoz, kiváncsian várjuk a híreket!

Puszi:
Linda
bellana
 
 


Sziasztok!
Én most találtalak meg benneteket, aminek nagyon örülök! Én is váci vagyok és szeretnék Vácon szülni, de még nincs dokim.Nekem eddig a Fekete főorvost ajánlották az ismerőseim, de én nem ismerem. Tudtok róla valamit? Van valakinek valami tapasztalata vele kapcsolatban? Egyébként mi még csak a 7. héten vagyunk, de azért jó lenne egy megbízható orvost választani. Mindenkinek gratulálok a babákhoz és mindenkinek minden jót kívánok!!
Enikő
B. Enikő
 


Sziasztok!
Én most találtalak meg titeket aminek nagyon örülök!
Én is Váci vagyok, és szertnék Vácon szülni, de még nincs dokim. Nekem az ismerőseim a Fekete főorvost ajánlották, de én nem ismerem: Ti Tudtok róla valamit? Van valakinek tapasztalata vele kapcsolatban? Egyébként mi még csak a 7 hétben járunk, de azért jó lenne egy megbízható orvost találni. Na most megyek! Kívánok mindenkinek minden jót! Gratulálok mindenkinek a babákhoz!
Enikő
B. Enikő
 


Szia Enikő!
Nagyon örülünk neked és gratula a pocaklakóhoz.Én sajnos nem ismerem a Fekete főorvost,de még csak nam is hallottam róla semmit.Hogy bírod neked nincsenek rosszulléteid?
Vácon merrefelé laksz?Én Deákvári vagyok.
Pussssz:
Márti
pkismarti
 
 


Szia Linda!
Akkor jövő héten?Remélem Alicének is jó lesz.
Na sikerült tegnap megpillantanod?Tegnap siettem Soniához ugrottam be,illetve ő hozta le Timikének azokat a ruháit amiket tavaly rendeltem a babaszobán és ő hozta el pestről.Már nem is emlékeztem rá miket kértem,de még jók a lányra.
pussz:
Márti
pkismarti
 
 


Szia Enikő!

Üdv közöttünk!
én sem hallottam Fekete főorvosról semmit, még a nevét sem.
Mi Vácalsón lakunk. Ti?

Márti: nem is láttál bennünket?Kép Pedig még Dani is integetett. A jövőhét oké, remélem Alice is előkerül és akkor lefixálhatjuk.

Pussszz:
Linda
bellana
 
 


Sziasztok Megint
Kolléganőm Dubeczhez jár, a doki fiatal és laza (nekem TÚL laza amiket mesél róla) de ő nagyon szereti. Állítólag a műsorban való szereplést megbánta mert sajnos komplikáció lépett fel és a baba érdekében elég durvára sikerült a vége, ő maga is beleizzadt és ez extrém eset de lehet valakinek az jön le belőle hogy na lám vidéken miket csinálnak.
Hát életveszély esetében szerintem csináljanak bármit, ott már nem számít a gyengéd szülés csak az életbenmaradás...
SzMóni, Kondér dokibácsihoz nem kell bejelentkezni csak odamenni.

Mindenkinek köszi a drukkot és a sziveket és a ++++++++++++++++++++++ energiát és a türelemre intést (ami nincs Kép )
Nyugiban vagyok mert szedem a sedatif pc-t (homeopátiás) sajna muszály mert instabil lettem múlt héten Kép
na megyek haza, visz a párom.

puszi csajszik
MOncsi
Moncsika
 


Sziasztok!
Vagyok,csak apa hétvégén bitorolta a gépet,így nem sikerült Veletek csacsognom.Nekem jó a jövő hét megbeszéljük.Egyébbként én egyre rosszabbul vagyok,már nem csak émelygek, hanem kiadom azt is amit meg sem ettem.Remélem nem kórház lessz belőle.Beszéljünk!
E-mail:06703855786@vodafone.hu
Sziasztok:
Alice
alice70
 
 


Szia Alice!
Az emiled egyben a telefonszámod is?
Ez nem szurka csak kíváncsiság.

Szia Moncsika!
Jó téged mindig hallani olyan kis pozitív vagy.
Dubeczkéről meg annyit csak így röviden amit én tapasztaltam róla ,hozzá inkább nem mennék.

Linda!
De láttalak,csak Danit nem.Tudod a hidegtől csupa könny volt a szemem az orromig is alig láttam.emilkét küldtem remélem nem hiába körmöltem és nem ez van meg neked is.

pussz:
Márti
pkismarti
 
 


Sziasztok!
Én Vácon az Erzsébet utcában lakom a buszmegállótól nem meszze. Tök nyugis csendes hely. A Dubecz témához hozzászolva, én sem mennék hozzá semmiképpen sem, ezt sajnos személyes tapasztalat alapján mondom. De attól még lehet mással nagyon rendes, lehet hogy én nem voltam szimpatikus neki.
A Fekete főorvost meg majd megnézem, bár én mindig jól beválasztok, ha dokiról van szó. Remélem most nem fogok mellé!
Sziasztok
Enikő
B. Enikő
 


Sziasztok!

Márti megkaptam a mailt köszönöm, válaszoltam is, nem kaptad meg?
Dani a karomban volt és lelkesen integetett. Kép

Enikő: hol van az az utca? Nem járok busszal, de majd meglesem a térképen. Kép
Sajna dokikba én is mindig beleválasztok...Már nem tudom hanyadik akihez most járok...Nincs vele gond, csak én vagyok lusta malac és azért hiányolom a normális uh-ot és ctg-t a rendelőből..Mert így mehetek mindig az Sztk-ba és tudjuk milyen ott várni órákig, főleg ha már van 1 lurkó akit nincs kire hagyni.

Puszi:
Linda
bellana
 
 


Hali!
Az a legfrissebb hírem a váci kórházról hogy áprilistól kezdve 1 évig nincs apás szülés mert felújítják az egész szülőszobát (csoda modern lesz) és a szülések a lenti műtőből leválasztott ideiglenes szülőszobában lesznek.
Húúúú!
A kolléganőmnek felajánlotta Dubecz hogy egy pesti hiper-szuper kórházban levezeti a szülést ha apásan akarják (állítólag több kórház is felajánlotta ezt... vagy mi...) ahol van kád mefg EDA meg franciaágy meg stb. Szóval ők oda fognak menni.
Én még nem tudom hova fogok menni mert most az előzmények miatt kissé szorosabb gondozást és odafigyelést szeretnék... Vácra csak a leendő apucival tudok menni, de ő hétfőnként tanít. Gyarmaton van egy orvos ismerőse de annak nincs magánpraxisa, és a gyarmati kórház felszereltségével kapcsolatban kétségeim vannak... Lehet hogy jobb lenne eleve vmelyik pesti klinikára járni, de ott meg csak egy lennék a sok közül, 3 órás sorbanállás, stb...
Én úgy érzem hogy nehéz páciens vagyok/leszek, mert én aggódom, kérdezek, látni és tudni akarok mindent és sajnos nem tudok feltétel nélkül megbízni már senkiben, és vannak elképzeléseim és igényeim. Míg egy "rendes" kismama szépen kivárja a sorát, nagy boci szemekkel bólogatva végrehajtja az utasitásokat, odaadja a pénzt és elhúzza a csíkot.

Na majd csak megtalálom a megfelelő dokit, de én nem leszek szégyenlős keresni. Ha váltani akar valaki, miért ne tehetné meg? Az orvos részéről is előfordulhat hogy nem ér rá és más vezeti le a szülést végül.

(más: szerintetek ha a ciciből ki lehet préselni egy kis fehér valamit -már bocsánat- akkor az "jel"? már 8+1/2 hónap eltelt, ez nem lehet a szülés utáni maradék!!)
Moncsi
(az azonosító azért Moncsika mert a Moncsit nem engedi a rendszer használni, és sajnos nem tudom, hol kell bejelentkezni ezen az oldalon a regisztrált felhasználóknak, ezért minden eddigi regisztrációm elévült)
Moncsika
 


Ez egy próba mert talán sikeresen beregisztráltam 4. próbálkozásra Kép
palinta
 
 


iiiiigeeeen!
Ügyes Moncsi
palinta
 
 


Sziasztok!
EnikŐ,melyik részen laksz az emeletes tiszti házakban,vagy családiban?Majdnem mi is odaköltöztünk a zöldséges utáni részbe csak anyós eladta a házat 1 millióért 2 évvel ezelőtt és nem engedte,hogy mi vegyük meg.Na erről ennyit.
Moncsi!
Na ez új hír,hogy nem lesz a váciban apás ,szegény Linda pedig azt szeretne.
Linda !
Kérdezz majd rá kíváncsi vagyok nem tudom ezért mért nem lehet megoldani.Ez olyan lehetőség lenne a mi ritkán adatik meg az életben.

V I G Y Á Z Z A T O K !!!!!!!
hA OLYAN MAILT KAPTOK ami elején valakinek a neve van ......kszi.hu -ra végződik az V Í R U S!!!!
Én ma kaptam egyet.

pusssssz:
Márti
pkismarti
 
 


Sajnálattal jelentem hogy NEGATÍV vagyok, de nagyon.....
palinta
 
 


Jaj, Moncsi naygon sajnálom!!!!!!!!

Ha nincs apás szülés akkor gáz van, mert akkor máshova megyünk. Nem értem mi az összefüggés a felújítás és az apás szülés között?! MÉg jó, hogy az anyukát beengedik.
És az a felújítás több hónap?!
Na,a rohadt életbe. Legközelebb megkérdem a dokit. Azt se tudom hova, kihez menjek. Azért gyerekkel nem könnyű ugrálni.
Most kicsit kiakadtam.
bellana
 
 


Linda, ne nagyon akadj ki, lehet hogy mégis meg tudják oldani. A KÖJÁL nem engedélyezte hogy az egy szinttel lejjeb található műtők melletti ideiglenes szülőszobába civilek járkáljanak majd be. Kérdezd meg a dokidat, szerintem nem lesz semmi gáz.
Én azon vagyok kiakadva hogy az én párom kijelentette, SOHA SOHA semmi pénzért nem jön be velem és felejtsem is el és ne is beszéljek róla mert ő azt nem akarja látni (ha a tévében megy akkor sem néz oda és befogja a fülét). És hogy nekem úgyis császár lesz. Hát asszem lehet hogy tényleg az lesz mert én ha végig kellene csinálnom, folyton csak arra gondolnék hogy cserbenhagyott, nem áll mellettem.
Bár már ott tartanék hogy ezen gondolkozzak...
palinta
 
 


Sziasztok,
örülök, hogy egyre többen vagyunk, jó volt visszaolvasni a sok levelet.
Enikő, üdvözöllek, remélem sikerül jó orvost találnod, akiben meg tudsz bízni.
Moncsi, sajnálom, szurkolok, hogy következő hónapra már pozitív legyél.
Köszönöm lányok, a biztatásokat a szoptatással kapcsolatban, már jobban vagyok. Azóta voltam megint fogorvosnál, hál' Istennek nem hozta szóba a dolgot, talán összeszedtem magam annyira, hogy nem hagytam volna szó nélkül.
Linda, tényleg nem vagy álmos napközben? Emlékeim szerint én napi 12+du 2-3 órát aludtam naponta. Azon gondolkodtam, hogy ha nekünk is úton lesz majd a második babácska, akkor hogy lehet túlélni az állandó álmosságot.
Egyébként tényleg úgymond steril műtőben lesz a szülés áprilistól, és ezért nem mehetnek be apukák. Inkább most válts, mint később.
Láttam a szülőszobát szerdán, a fiatal lányt sajnáltam nagyon, hogy fogalma sem volt dolgokról, orvos nélkül csak a riporternőben bízhatott, szerintem azért nem fajult el a kórházi dolgozók viselkedése. képernyőn keresztül szimpatikus volt a Dubecz, egyik ismerősöm nála szülte mindkét gyerekét. Nem tűnt komlikáltnak a szülés nekem, csak sajna lelassult. Én is minden szülés láttán elérzékenyülök, és olyan jó, hogy a mellkasukra teszik. Nekem nem tették oda Bélát Pesten, mondjuk 7/10-es Apgar-ja volt, lehet azért sem.
Na puszi nektek,
NagyTünde
 


Sziasztok,
senki sem jelentkezik? Azért ugye jól vagytok? Képzeljétek, múlt hét vége felé kisBéla már mondta, hogy néni. Olyan csodálatos volt hallani, de azt, hogy anya-apa, még nem mondja.
Puszi,
Tünde
NagyTünde
 


Szia Tünde!
Köszi én személy szerint jól elvagyok.Nézegettem a topicot,de nem nagyon írt senki így nekem sem volt kedvem.Ráadásul teljes gőzerővel hajtok a másodállásomban alig marad időm írogatni.
A szülőszobás kiscsajt én is sajnáltam rettentően naív és tudatlan volt szegény.Legalább egy felvilágosító könyvet nyomtak volna a kezébe ha már szóban nem volt aki megtette volna.Nem tudom ha ezt láttam volna anno mielőtt szültem volna még a fiam ,nem lettek volna nagy reményeim a szülésről.Mindenestre nekem jól zajlott mind a kettő.Na meg ez a másik csaj halálra idegesített a fújásával,mint egy ló.Szépen akart szülni,de ezzel olyan szépség hibás lett.
Örülök kisBéla sikerének.Timi is kevésbé hisztis mióta rubophen szirupot kap alkalmanként.Panadolt nem kaptam amikor ezt vettem.

Linda,Alice!
Mi van akkor a heti talinkkal?Nekem már csak a szerda és péntek jó.Nektek?

pusssssssz:
Márti
pkismarti
 
 


Sziasztok!

Megvagyok,pénteken voltam doktor bácsinál és hét hetesek és 1 centisek vagyunk,jó szívműködéssel.Úgyhogy nagyon hepi vagyok.Meg volt az összes vizsgálat majd február végén megyek újra.
Moncsika, kitartás,nagyon drukkolok Neked.Tényleg nem szabad úgy nekiállni,hogy akkor most gyerek mert nekem ez nem jött sosem össze,csak spontán és jól meglepődni a pozitív teszten!
Márti kedves,a helyzet az,hogy lejárt a műszakija az autómnak,most van szerelőnél utána vizsgázik,a héten biztos nem lessz kész.
Szülőszoba,hát elég érdekes volt.Szegény kiscsaj,azért sajnáltam.Az tetszett,hogy tele volt pecséttel a kiskönyve és halvány lilája sem volt az egészről,"terhesgondozás"!Na meg a dolgozók hozzáállása:"és akkor mi lessz ezzel a babával, bent marad?"sokat segítettek!Csak felhúzom magam.
Moncsi,az én párom sem akart bejönni,igaz én sem erőltettem,én úgyis magamban szenvedő típus vagyok,de nem szebad erőltetni senkit.Hiába mondták,hogy hatalmas élmény, Ő úgy érzte csak felesleges lenne és nem bírná nézni, hogy szenvedek,megértettem.
Egyébként Linda,hogy vagy?Nekem egyre több a jó napom!Csak el ne kiabáljam!

Sziasztok
Alice
alice70
 
 


Szia Alice!
Milyen jó korán reggel (8,45)ilyen híreket olvasni.Nagy gratula az eredményhez,mármint a babához.Sajnálom,hogy a héten nem jön össze az össznépi tali.Na talán a jövő héten,hátha addig kitavaszodik!!!!!Kép
Hát igen Timike is csak jó egy évre jött össze miután elhatároztuk,hogy kell.Nagy öröm volt a két piros csík.
pusssssz:
Márti
pkismarti
 
 


Sziasztok!

Ez a hét nekünk sem az igazi, mert Dani újfennt beteg, náthás...
Amióta nem szopik minden baja van.
Én az első részét láttam a szülőszobának, aztán úgy döntöttem, hogy ennyi elég. Szerintem csak a frászt hozzák az emberre. Nem is maradok fennt miatta. Amúgy a váci részt láttátok, az milyen volt?
Bár lehet, hogy minket az már nem fog érinteni...
2 hét múlva megyek dokihoz, akkor kiderül, hogy hányas a kabát. Ha nem lehet apásan akkor végeztünk is egymással. Nagy kár, de nekünk nagyon fontos, hogy apás legyen.
Amúgy Dani másfél év gyümölcse. Kép
Alice: én nem vagyok jobban...Állandóan aludnék és a gyomrom is sokszor vacakol...Brühüüü
Puszi nektek:
Linda
bellana
 
 


Sziasztok,
mit szóltok a 'jó' időhöz? Én személy szerint örülök, hogy enyhébb, többet lehet sétálni, csak influenzát ne szedjünk össze. És olyan jó, hogy többet süt a Nap!
Mi is jól vagyunk, hál' Istennek egészségesek is.
Ha fent tudok maradni, ma is nézem majd a szülőszobát, jó újra átélni a szülés-élményét.
Sok puszi nektek,
Tündi Kép
NagyTünde
 


Leég a képemről a bőr..és ez is Mártinak köszönhető, mert tegnap rámkérdezet... nem is merek én már ide írni, mert már senki nem tudja, ki is vagyok... ráadásul sem csecsemőm nincsen már (vénlányok vagyunk a 2,5 évvel) sem pocaklakóm...
Sonia
 


Sonia!
Na azt próbáld meg,hogy nem írsz!!!!
Nem válaszoltál az sms-emre,a babaszobát meg pont karbantartják és nem tudok bejutni.Remélem 7-től szabad a vásár.
Az meg hogy ki vagy két mondatot írsz és mindjárt képben lesznek az új anyukák.
Tünde!
Ma nem mentünk sétálni a lánykám jó nyűgös volt.Lehet ,hogy pont azért?A boltba mentem este 5-kor és tényleg totál meleg volt még akkor is.A nap itt nem sütött inkább borongós volt az idő.
Hát ez az szülőszoba!Jó hogy szólsz ha én is bírom és Timi nem alszik akkor nézem.
Pusssssz:
Márti
pkismarti
 
 


Nem válaszoltam, igen, mert most hogy ezt olvasom, megnéztem és tényleg, itt van Kép Szóval nem hallottam, bocsi. Szerintem jó lesz a mérete, de mindenképpen hozom mindegyiket, annyit megbeszéltünk vele, hogy a jövő héten vagy csütörtökön vagy pénteken. Ha konkrétabbat tudok, akkor szólok.
Sonia
 


Megnéztem a szülőszobát ma este is, megint sírtam a végén...egy kicsit Kép.
Márti, te a babaszobán találsz Timinek ruhát? Én is szoktam nézegetni, nekem még nem sikerült.
Sonia, örülök, hogy 'láttalak', ti hogy vagytok?
Puszi,
Tündi
NagyTünde
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: