Kory: nem tudom betudsz azért lépni?Talán a géped nem támogat valamit.. Ugyan így voltunk tavaly a vegyescsopi miatt,Beni maradt a nagyok mentek kirándulni.Majd megszakatt a szívem érte,mikor elsírta magát,hogy ő nem mehet.Mindig kitaláltam neki olyankor valami meglepit.. A munkahelyes problémád szerintem majdnem mindenhol megtalálható.. Szüljön mindenki minél többet,de nem támogatjuk a dolgot,ez van most.

Eléggé elszomorító. :S
Várom a gázosokat,hogy levegyék a gázórát,de sehol senki..
Aztán a barátnőm ma költözött az utcánkba,hozza a függönyeit,hogy varrjam meg valamikor..
Nálunk ovi szerdáig lesz.. Beni egyre jobban mondja,hogy nem akar ottaludni..

Rágja a párna csücskét,ha továbbra is ezt csinálja tényleg nem fog ottaludni.. Tavaly csinálta ezt a rágás dolgot a másik oviban,egy hónap kellett,hogy rájöjek miért ütödött ki a szája és az ála között,hát a festékanyag a párnából

. Inkább legyen itthon ebéd után,minthogy valami baja legyen ettől.
Herpesz nagyon rossz,fáj ég minden.És ha egyszer kijött töbször is kifog..
Ugylátom mindenkire rájár a rúd...
De szépen süt a nap.
Jaj képzeljétek vettetem az ikeában Dominak evősorkános felsőt,belebujos
Kory nektek is ajánlom,nagyon jó..

Domi ujabban csak úgy nyitja a száját mikor eszünk,ha van nála kanál és fötörhet a kajában,no ilyenkor szokott totál elázni a ruha uja elől.

De ez a felső hosszú ujjas és nagyon jó,így bátran fotorhet benne..Ha pici villát kap akkor sikerül neki beletenni a szájába a sárgarépát,meg a nagyobb cucokat..Persze csak,ha ő is úgy akarja és idő előtt nem pöcköli le

.. Nálatok,hogy zajlanak a kajálások?
Ehhez az egész vitamindologhoz:
Szerintem mindegyőnk akik itt vagyunk,a lehető legjobbat szeretné a gyerekeinek.Azt,hogy honnan és mit szerez be nekik az teljesen pénztárcafüggő.. No meg,hogy mi használ nekik,mitől nem szenvedenk sokat ez is sokmindentől függ..Az biztos,hogy minden olyant, amit egyesek úgy gondolnak,hogy nekünk kis embereknek nem jó-mert mi vegyük a számára kedvezőbb ő álltala forgalmazott de drágább cucott- elnyomnak kihirdetnek ezt azt róla ami esetleg jobb és olcsób,azát forgalomba dobják az ő cucaikat ami persze 100%ta jobb és drágábbb.Szóval kicsik és szegények vagyunk hozzájuk,ezért csak próbálunk lavírozni,és a lehető legjobbat megtalálni,a gyermekeink számára..Nehéz dolog,de én a gyermekeimnek bármit megadnák az észszerűség határain belül,csak nekik ne keljen szenvedniük és ne legyen semmi bajuk..
Kimegyek kertet rendezni,olyan szépen süt a nap..
Most menek,majd még megnézlek benneteket..