A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Köszönöm a vonalzót!
Edina is dolgozik. Szilvi még anyósnál. Tancsu Gergőzik, Timi? Azért mostanában jelentkezhetnél minden reggel rendszeresen, hogy tudjuk,mi van veled. Jó, tudom, küldöd az sms-t. Igen. De azért akkor is, tudni akarunk rólad, jó? :wink:

Kép
flóra 11

Most elment a F. Sellyére valami hegesztő fúvókákat vagy miket venni. Én meg megyek piacra, meg keresek fűszertartókat valamelyik üzletben. Elkészült a polc a konyhába és erre rakjuk a fűszereket. Ha pedig látható, akkor valami egyforma dobozkák kellenek. Néhány van Tupperware-os, de nincs belőle elég.

Kép
flóra 11

Helló, jó laptetűt! :D :D
Itthon vagyok, pénteki napot kell ledolgozni, és nekem pénteken nincs órám. :D :D Úgyhogy szkennelem a tételt, aztán megyek anyuékhoz 9 körül, utána pedig 11.20-kor talizom az új kollégákkal megint. Nagyon rendesek, mindegyik új vállalta volna helyettem a bulifelügyeletet.

KépKép
benó

Helló Benó!
Tehát akkor vagy! :D

Kép
flóra 11

Intézkedjél csak nyugodtan.

KépKép
benó

Nekem ma annyi dolgom lenne, de semmihez sincs kedvem. Takarítani, főzni,mosni, délután anyámhoz kell mennünk,mert megkérte a Flóriánt,hogy szereljen fel nála valami fogasokat meg csillárt.

Kép
flóra 11

Anyukád hogy van?

Kép
flóra 11

Még kicsit vagyok, mert még hajat kell mosnom és szárítanom,tehát addig még maradok. :D

Kép
flóra 11

Egész jól van anyu, de azért persze nem az igazi.
Ne takaríts, tegnap este is takarítottál.
Anyukád remélem ma nem idegesít fel téged. :wink:

KépKép
benó

Holnap este 10-kor lesz az ikres film a National Geographicon. Már alig várom.

KépKép
benó

Ide-oda gurulgatok a két gép között, mert a másikon szkennelek.

KépKép
benó

De a legnagyobb adag mindjárt megvan: 213-303. oldalig akarok beszkennelni egy nagyon jó könyvből, amit egy volt tanítvány hozott be nekem. Mivel nekünk nincs semmi tankönyvünk. A többi szkennelés kevesebb oldalból áll.

KépKép
benó

Hajmosáson,szárításon túl vagyok. De még vagyok, még aklimatizálódnia kell a fejbőrömnek. :lol:

Kép
flóra 11

Oké. Nekem már csak 3 oldal, aztán én is szedem a sátorfámat.

KépKép
benó

Ügyi vagy!

Itt meg megint valami őrült baleset van, vijjognak a szirénák.

Kép
flóra 11

Jaj, Flóra, nálatok annyi baleset van. :cry: :cry: :cry:

KépKép
benó

Éjjel azt álmodtam, hogy volt egy kertes házunk és a ház előtti kiskertben dolgoztam a lányommal.Majd valami őrült autós elkezdett száguldozni az utcán, mondtam,hogy inkább menjünk be. Néztünk ki az ablakon és alig bírtam elrántani onnan a lányomat meg a bölcsőben is volt egy baba,azt is ki kellett kapnom,mert becsapódott az autó a kerítésünkbe....

Kép
flóra 11

Szerintem mindenhol van. Sajnos.

Jó kis álom,ugye? Van benne jó is,volt egy lányom meg egy babám is,meg szép házunk is,na de ott a veszély....

Kép
flóra 11

Még azt sem újságoltam,hogy jön hozzánk a helyi TV riportot készíteni a Péterrel,mivel országos bajnok Rubik-kocka kirakásban. :D

Kép
flóra 11

Szegény gyerek teljesen oda van, hogy szlovákul kell neki beszélnie. Nem az erőssége....

Kép
flóra 11

Ó, Flóra, de rossz álmod volt! :shock: :shock: :x :x

KépKép
benó

A riporternőtől elkértem előre néhány kérdést, kidolgozom neki és bemagoltatom vele,hogy valamit tudjon is mondani. Én is izgulok nagyon, hogy jól sikerüljön.

Kép
flóra 11

Ugye hülye álom! Pedig olyan békésen, felhőtlenül dolgozgattam a lányommal... De nem lett semmi bajunk, csak a lányom nagyon megijedt és sírt szegény. Olyan 4-5 éves lehetett... :D

Kép
flóra 11

Váo, és ez mikor lesz?

KépKép
benó

Akkor biztos lesz lányod. :D

KépKép
benó

Jövő héten pénteken jönnek. Ha a Petinek is megfelel.

Kép
flóra 11

Jaj, Benó,én már annak is örülnék, ha egyáltalán teherbe esnék. Mindegy már, hogy fiú vagy lány, hiszen a F.-nak nincs semmilyen. Ő meg inkább fiút akarna. De leginkább kiegyezne, ha ikrek lennének, egy fiú egy lány. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Tök jó, nem tudod felvenni?

KépKép
benó

Rajta lesz a neten. Én is csak ott tudom megnézni majd,mert ezt az adót mi sem fogjuk,mivel nekünk DIGI TV-nk van.

Kép
flóra 11

De az egész szlovákul lesz, nem fogod érteni, de azért természetesen majd küldöm a linket. :D Csak szerintem ez kicsit még odébb lesz.

Kép
flóra 11

Oké. :D Közben már szerkesztgetem a dokumentumot, hogy kisebb legyen, azért vagyok ilyen szűkszavú.

KépKép
benó

Nem baj,csak dolgozgass.Én is közben ezt-azt csinálok, aztán majd megyek. Egyelőre még itt vagyok. :lol:

Kép
flóra 11

Azt hiszem,lassan mennem kell. Amint tudok,majd megint jövök. :wink:

Kép
flóra 11

Bocsánat, hogy eltűntem. Kész lettem, 37 oldal lett. Puszi
Megyek anyuékhoz.

KépKép
benó

Sziasztok

Szép hétvégét!!!

Itt hétágra süt a nap és meleg van!!!

Edina:jobbulást Mikinek...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Gyorsan eldicsekszem a nagyfiammal...lassan kelni fog enni..

2 nappal ezelőtt este 11 helyett hajnali fél1-ig húzta az alvást,akkor evett csak..Tegnap éjjel pedig evett este fél7-kor,aztán a fél10-es evést totál elfelejtette és csak hajnali fél1-kor kelt fel.....
Igy teljesen kimaradt 1 étkezés....
Lehet lassan beállunk és átalusszuk az ájszakát????

Na azért elkiabálni nem akarom....kopp-kopp-kopp.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Most gyorsan menek még pakolászni amig alszik,meg reggeliznem is kéne...
Majd jövök még...:)

Cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Vettem néhány dobozkát, sajnos nem kaptam tipikusan füszerest dobozt, de egyelőre ez is megteszi.

Kép
flóra 11

Megyek mosni,főzni. Most ebédre hirtelen tökfőzeléket csinálok, hozzá sütök parízert.

Kép
flóra 11

Nem volt jó a netünk,nem volt kapcsolat! :evil: Lehet, hogy karbantartás volt. Hajnali 4 óta fent vagyok, nem tudtam aludni. Szerintem most befaljuk az ebédet és utána el is dőlök!

Kép
muzsuzska

Főztem egy fazék karfiol levest, sok-sok répával! Vettem csibecombit és mellet, bepakoltam a tepsibe , fűszereztem, és irány a sütő, pár percet rákapcsoltam a grilt!
Csináltam káposztasalátát és magamnak párolt káposztát.
Most sül a hasábkrumpli és kész vagyok. Igazi vasárnapi menü, persze holnapra is marad belőle. Holnap kiruccanunk, Pécsre a vásárba, Árkádba stb... Nézek csizmát az apróka lábamra, hátha még nem kapkodták el.
Szóval, mi nem szoktunk csavizni, de most megyünk!

Kép
muzsuzska

Hát lányok én ma egyáltalán nem vagyok a helyzet magaslatán. Nagyon összetörtnek őrzem magam, fáj a nyakam, a hátam.... gyenge vagyok,álmos...
Iszom egy kávét, hátha segít...

Kép
flóra 11

Jó nektek Zsuzsi! Ha nekünk lenne autónk mi csaviznánk. Azelőtt is sokat jártunk. Most meg állandóan itthon.

Kép
flóra 11

Flóra, tetszik a vonalzód, én nem mertem írni, hogy sok hasonló van és én is kevertem már! :D
Bezabáltunk! :D Épp emésztettünk amikor megszólalt a kapucsengő, jött a pizzafutár, párom nyitotta az ajtót és közölte mi nem kértünk!
Egy házzal odébb, ha ingyen adta volna akkor se férne belénk! :D

Azt hiszem most jön a pihi ideje! :D

Kép
muzsuzska

Szia Flóra!

Nekünk van autónk és mégse csavizunk, munka mellett nem lehet, örülünk ha hazajövünk és pihizhetünk. Pihenésképp mindig főzők, meg valami mindig beszarik amit javítani kell.

Kép
muzsuzska

Beszedtél valami bacit, vagy huzatot kaptál! :evil:

Kép
muzsuzska

Nem is igényeljük a csavargást, lökött emberekből van a munkahelyen is, itthon meg csönd ( ha a szomszéd nem fúr!) és nyugalom!

Kép
muzsuzska

Áááá, helló Zsuzsi!!!! :D

Kép
flóra 11

Miért nem adjátok ki albérletbe F. lakását és a bérleti díjból meg vennétek egy autót, vagy ami van azt megcsináltatni.

Kép
muzsuzska

Észre se vettél?????????? :cry:

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: