Helló, drága Lányok,
Gremese, nagyon jólesik, hogy hiányoltál, már réges-rég jönni akartam, de valahogy sose jött össze (vagy Ádó műsorozott és utána kidőltem, vagy csak simán kidőltem este). De majd most!!!

(Olvasni olvastalak Titeket kb. 1-2 nap lemaradással, szóval nagyon együttéreztem a beteg babák, pardon, totyogók anyukáival, és örülök a gyógyulásoknak).
Próbálok Mindenkinek írni, remélem, belefér, amíg Ádót anyuék felügyelik most...
Képek:
Bongyikám, Zitus, a kis husimusi, a cigizős Ákos vmi szuper (mint egy kis mini Humprey Bogart)
Kaqk: tündéri a kiscsajszid és milyen csiiiiiiiiinos mindig!
Ágica: Petrus gyönyörű, és mintha nem is egy egyévest látnék, olyan nagylányos! Mi is harisnyában nyomjuk itthon, mert a zoknikat Ádi lerángatja magáról...
Dettyk: Panka annyira tüneményes, főleg az utolsó kép, ahol a babaülésben ül...
Gremese: nekem a szambaszerkós kép a kedvencem Zsozsóról!
Anitja: Nolkának egyedülállóan szépséges angyalmosolya van.
Vindolanda: Rugó egyszerűn csodaszép kispasi. Punktum.
Kolbi: Máté tényleg rengeteget változott, imádnivaló legényke!
Maggie, Vindolanda, Bongyi: ez a bújósság nekem csak azért furcsa Ádótól, mert eddig nem volt jellemző rá, ő nem volt az a simiző, pusziszkodó baba, hát talán majd most, inkább harapdált, csípett...
Maggie, szívből gratulálok Bercó járásához!!!
Szerintem nincs súlygyarapodás, látnám, ha lenne, de majd a gasztró előtt viszem el méretni kevéssel, addig minek... viszont normálisan eszik. Szerintem a kaki a gond, mármint a sok kakilás, volt egy nap, amikor csak 2-szer tudott, hát másnap, nem túlzok, 8 adag volt... szerintem már a napi 4-5 is sok, de majd az orvos megmondja...
Ágica: mozgásfejlődésünk: hát, már épp azon agonizáltam, én, a türelmetlen anya, hogy jó, jó, mászunk, de hol a felállás, aztán ez is megérkezett, Ádi napok óta mindenhol feláll, de főleg videószerelés közben.
Viranka: isteni az új babavonalzód, a csodájára járunk!
Lesz jövőre DM és mindjárt lehet jegyet venni? Nem mondod! Az idén kihagytam a koncerteket, mert nem akartam Ádi alvás előtti szopiját kihagyni (fejni már nem tudnék, mert nem megy, annyira nem telik fel a mellem), szóval Coldplay, James Blunt meg a Sziget fájó szívvel, de kiesett. No de a DM jövőre, az talán!

Örömmel olvastam,
Dettyk, hogy Banzai meg Mode, Te, rokon lélek, mi a barátnőmmel országos banzaiosok voltunk meg mode-osok, feketében jártunk évekig egy amúgy alti középiskolában (ahol mindenki PUF-ot, Bizottságot stb. hallgatott), úgyhogy szembeötlők voltunk... de én imádom, a mai napig is hallgatom ezeket, viszont Ákost szólóban 2 darab lemez erejéig bírtam, aztán elbúcsúztattam, mert az ő egója nekem már befogadhatatlan méretűvé duzzadt, a zenéje meg egyre rosszabb lett...
Heni: szuper a zöld falatok, nekem bármi zöld bárhol bármilyen mennyiségben bejön!
Juba: úgy hiányoztál nekünk! Nagyon sajnálom, hogy Bertus sokat betegeskedett, remélem, ez már múlt idő!
l. móni: gondoltam beteg Gréticicusra sokat! És hát a zsiráfszerkó... elolvadok tőle...
Sense: boti a dédi botját elorozva szaladgál - hát csúcs az a kép! De a többi sem semmi! Éééééééééééédes kislegény... és a csodacsinos kismami!
Maggie, Vindolanda, Bongyi: ez a bújósság nekem csak azért furcsa Ádótól, mert eddig nem volt jellemző rá, ő nem volt az a simiző, pusziszkodó baba, hát talán majd most, inkább harapdált, csípett...
Maggie, szívből gratulálok Bercó járásához!!!
Szerintem nincs súlygyarapodás, látnám, ha lenne, de majd a gasztró előtt viszem el méretni kevéssel, addig minek... viszont normálisan eszik. Szerintem a kaki a gond, mármint a sok kakilás, volt egy nap, amikor csak 2-szer tudott, hát másnap, nem túlzok, 8 adag volt... szerintem már a napi 4-5 is sok, de majd az orvos megmondja...
Ágica: mozgásfejlődésünk: hát, már épp azon agonizáltam, én, a türelmetlen anya, hogy jó, jó, mászunk, de hol a felállás, aztán ez is megérkezett, Ádi napok óta mindenhol feláll, de főleg videószerelés közben.
Viranka: isteni az új babavonalzód, a csodájára járunk!
Lesz jövőre DM és mindjárt lehet jegyet venni? Nem mondod! Az idén kihagytam a koncerteket, mert nem akartam Ádi alvás előtti szopiját kihagyni (fejni már nem tudnék, mert nem megy, annyira nem telik fel a mellem), szóval Coldplay, James Blunt meg a Sziget fájó szívvel, de kiesett. No de a DM jövőre, az talán!

Örömmel olvastam,
Dettyk, hogy Banzai meg Mode, Te, rokon lélek, mi a barátnőmmel országos banzaiosok voltunk meg mode-osok, feketében jártunk évekig egy amúgy alti középiskolában (ahol mindenki PUF-ot, Bizottságot stb. hallgatott), úgyhogy szembeötlők voltunk... de én imádom, a mai napig is hallgatom ezeket, viszont Ákost szólóban 2 darab lemez erejéig bírtam, aztán elbúcsúztattam, mert az ő egója nekem már befogadhatatlan méretűvé duzzadt, a zenéje meg egyre rosszabb lett...
Heni: szuper a zöld falatok, nekem bármi zöld bárhol bármilyen mennyiségben bejön!
Juba: úgy hiányoztál nekünk! Nagyon sajnálom, hogy Bertus sokat betegeskedett, remélem, ez már múlt idő!
l. móni: gondoltam beteg Gréticicusra sokat! És hát a zsiráfszerkó... elolvadok tőle...
Regi, tudom, kissé megkésve írom meg, de valami szépséges ez a kép Szeliről a vonalzódon! Szeli és az őzike.... gyönyörű!
Sense: szerintem csodás, hogy ismét kisfiad lesz. Majd a 3. és 4. baba lesz kislány

(Én is szeretnék nagyon lánykát, hát majd addig próbálkozunk, csak az időből ki ne fussunk...)
Hú, ezt most elküldöm, mert félek, ha nem, gond lesz. És folytköv!