A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Mi már lassan 25 hetesek leszünk... :D

Verus: nekünk is Alsógöd a szerelem... :D

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Mist, Verus: Gratuláció a fordulóhoz! :D Nekem vasárnap lesz... :)

Iricc: Hu, Szegénykém! Akkor küzdelmesek lesznek az első napok! :shock: Nagyon drukkolunk majd Nektek, hogy minden rendben menjen a Kisbabával. Nagyobb gyerekeidet tudod valahogyan készíteni erre?

Képzeljétek Csajok, ma van az ikertesómmal a 29. születésnapunk. :oops: Át is javítom majd magam a táblázatban... :)
Olyan nagyon jó, hogy már kettővel többen vagyunk, Tesóm gyönyörű kislányával, Adéllal, aki már több, mint 3 hónapos, és a mi kis Marcibogyeszunkkal, akit még nem láthatunk, de már érzékelhetünk és örülhetünk Neki!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi: Boldog szülinapot Nektek!!!! :D

Háfi: ez a mézes krémes most beindított... ajaj..... :lol:
Lehet, hogy nekem is alkotni kell valamit..... :lol:

Itt is szakad az eső, pedig ma egy hosszú erdős sétát terveztem délelőttre... :cry: :roll:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Julcsi: Boldog Szülinapot!!! Lesz ünnepi vacsi+torta?

Kép
kangu

Julcsi!

Nagyon boldog szülinapot kívánok nektek!!!

Kép
mist

Julcsi boldog szülinapot... Én majd csak novemberben töltöm. :D
Raktam fel pocak fotot feltétlen várom az észre vételeket. Nagyon fontos hogy mit szoltok..... :lol:
Rita

Kép
háfi

Julcsi: Boldog szülinapot!!!

Kép

Zsufi

KépKép
zsufi74

Kangu, nagyon édik a csajok :) a képek alapján úgy tűnik, ők nagyon is élvezték a kirándulást :D

Sajna a front nálam is meghozta a hatását, tegnap este is nyomott volt a fejem, és ma is érzem, hogy nem az igazi... de legalább a cég egyik fele elment csapatépíteni, így alig maradtunk páran az épületben, úgyhogy ma meg holnap bár munkanap lesz, elég lightosnak ígérkezik :D ha minden jól megy, haza is megyek korán :D

Kreiszi, szerintem az egy tök jó kocsi, Mist-nek olyan van (szép rózsaszín a kicsi lányhoz), nekünk ugyan a Chicco Trio Enjoy van, de az is nagyon hasonló a CAM Combi Family-hez, az volt a másik, amin erősen gondolkoztunk. Boltban kipróbálgattam, és nagyon könnyen kezelhető, pillanatok alatt össze lehet csukni, meg egy mozdulattal tudod rápattintani a mózest vagy az autósülést. Nekem nagyon tetszik. Persze ugye első baba, szóval nem bírok nagy tapasztalattal, de kolléganőm, aki két csajszit nevelget, azt mondta, hogy az ő kocsijuk nagyon hasonló volt, és ő szerette.

Yve, ismerősöméknél hasonló volt a helyzet: ott is még szopiztatott anyuka, és abból vették észre, hogy jön a baba, hogy elkezdett nőni a pocak :D

Andabella, örülök, hogy minden OK, várjuk a képet!

24.hét valóban :D amindenit, kezdek bepánikolni, hogy még sehogy sem állok a dolgok beszerzésével... bezzeg Zsuéknál már rendeződik a babaszoba - nálunk még doboz doboz hátán, semmi bababútor :( de legalább a fű elkezdett kinőni :) ma reggel vettem észre, hogy már néhány milliméteres kis apróságok bújkálnak ki a földből a kertben, nagyon aranyosak :D ez az egy dolog, ami miatt örülök az esőnek :)

Julcsi, nagyon boldog szülinapot!

Háfi, szerintem teljesen jó méretű a pocakod, az enyém is hasonló, talán kicsit nagyobbacska.

KépKép

KépKép
stelly

Julcsi, küldök én is egy sütit:
Kép

KépKép

KépKép
stelly

Julcsi: Isten éltessen titeket a tesóddal sokáig!

Ricsinek egyszerre három foga bújik elő, de nagyon strammul viseli. Reggel voltam a dokinál, minden ok, mondtam, hogy sajnos váltok,mert ő nem lesz februárban. Ajánlott egy kollégát, jövő héten megyek "pofavizitre" hozzá. Vilmos két hete még fejjel felfelé volt, azóta fejjel lefelé került :D . Tudja mi a dolga, bár most még sok helye van, szóval simán vissza is fordulhat.
yve

Lányok, nagyon köszönöm!!! :oops: Lesz torta, ünnepség, meglepi az Uram részéről, szóval mindenki nagyon édes. :) De a legnagyobb ajándék itt növekszik a pocakomban. :D

Ja, és Amyhez hasonlóan nekem is teljesen jó a cukorértékem. Megnyugodtam, bevallom, aggódtam emiatt kicsit.

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi Boldog Szülinapot!

Jázmin

Kép
Kép
jasmin_

Julcsi! szintén boldog szülinapot kívánok!
Kép

Képzeljétek! tökélyre vittem a 3 rétegű kávé készítést!!!! Nagyon mániákus vagyok, és iszonyat jól sikerült! Egyszer nyitok egy kávézót etel különlegességekkel! Na meg az íze!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Lkverus, kéééééééééééééééééép????? :D

Jázmin

Kép
Kép
jasmin_

Mézeskrémes....na ezt kár volt írni! nagyon éhes vagyok!!!!!!! :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

le is fotózzam??? Nincs olyabn vagány poharam, de majd migyá csinálok valamit!!!! :):):):)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Áááááááá, most már mindegy.
Csak be akartam kukkantani, hogy mi itt a helyzet (Bogi apjával Pesten) és basszus kezdek függő lenni :D :D
Háfi, szééép pocak! Tökéletes :D :D (Nekem most akkora centire, mint Bogival volt a 30. héten. Most csekkoltam le az előző terheskiskönyvben) Mézes krémes mi??? :D Adok mindjárt magamnak kicsi mogyoróscsokit :)
Terheléses cukor: nekem a kórházba kell mennem, mert a dokim "független" (Garamvölgyi dr. a Schöpf igazgatója volt). Úgyhogy én nem az Örsre megyek... :( Mármint ha sikerülne bejelentkeznek és időpontot kérnem...
Kreiszi: babakocsi. Nekem NoName van, vagyis Giraffe Club. De Graco Quatro Tour de luxot akartam, mert hogy jaj de jó, hát Bogi kb. 4 hónapos koráig fért volna bele. Nálam az volt a mérvadó, hogy kétirányból tolható legyen, lehessen téliesíteni, legyen hozzá az árában sok kiegészítő (esővédő lábzsák ilyesmik), 180 fokig több fokozatban dönthető legyen, széles legyen, és viszonylag könnyű legyen kormányozni és összecsukni. Nagyjából sikerült is ilyet választani. Egy hátránya van, hogy nagy helyet foglal összecsukva... :(

Jázmin

Kép
Kép
jasmin_

[quote="lkverus"]l írta:lkveruse is fotózzam??? Nincs olyabn vagány poharam, de majd migyá csinálok valamit!!!! :):):):)

Mondjuk küldd el nekem ide mélben :) Ne a képet, a kávét!!!! :)

Jázmin

Kép
Kép
jasmin_

Nincs valakinek anyaga a reformkori folyóiratokról? :) Nem haladok :( :(

Jázmin

Kép
Kép
jasmin_

Szaizstok!

Julcsi :Nagyon boldog Szülinapot mindkettőtöknek,legyen ez a nap olyan szép amilyennek azt szeretnéd!

Kép

Kép
zümis

mélben küldött kávénak elég "zsinór" íze lenne.... :):)
na a maradékból csináltam még egyet, már nem volt olyan forró a kávé, így nem lett tökéletes, de azért megmutatom nektek....az alján méz van most, mert a csokiszirupot bezabálták a csemeték :)
A kávénak elvileg a közepén kellne lennie, az ebédes adagnál ott is volt :)
Kép

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

naggyon ráérek....:):):) Nézek valami házimunka után...ez már a hülyülés első jele? jesszus, csapjatok le!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Zsu: Ma délután érkeznek a szüleim és hozzák a fényképezőgépet, ami múltkor otthon maradt, úgyhogy hamarosan Én is tudok új pocakfotót feltenni. :-)

Zsufi: A verseny.... az egyetemen a szakdolgozatommal részt vettem egy versenyen, ahol elég jó eredményt értem el, a profeszzorok szerint Magyarországon még senki nem publikált ebben a témában, ezért úgy döntöttek, hogy beneveznek az országos versenyre is. A neve Országos Tudományos Diákköri Konferencia. A baj csak az, hogy szerintük ahhoz, hogy esélyes legyen csomó mindennel ki kellene még egészítenem, illetve javítanom kéne rajta, amire nincs elég időm, mert most tudtam meg nemrég, hogy november 7-e a leaádsi határidő, én meg eddig azt mondták,hogy majd csak február, ezért még nemnagyon foglalkoztam vele. A másik baj az, hogy a verseny áprilisban lesz Budapesten, amikor még nagyon pici lesz Hannácska, úgyhogy nemhiszem, hogy haza tudok majd utazni, ha meg nem megyek el megvédeni, akkor meg semmi értelme. Szóval azt hiszem feladom.... :? Most a Bébi az első... Majd megpróbálom valahogy itt Németországban felhasználni..
De azért köszönöm a bíztatást!!!!

Julcsi: Nagyon boldog születésnapot!!!! :D

Panna
pandusika

Verus!
Jól néz ki, én is próbálkozni fogok vele, mert a férjem nagy melange rajongó, folyton nyúz miatta. Szóval az a titok, hogy forró legyen a kávé? Azt tudod, hogy tejhabot lehet kapni készen is? Bocs, én néha így csalok :oops: .

Kép
mist

Ikeás tejhabosító 300ft, a legjobb!!!!! És 10mp perc alatt habot csinál! nagyon óvatosan kell a kávét a habba önteni, a pohár belső szélén csurgatva(mint egy koktélnál)..... Ja és a tejet is melegíteni kell a felverés előtt.... :) nagyon egyszerű...mindig ilyenekkel szórakázok! Csokiszirupos nagyon klassz....akkor a pohár aljára először a szirupot kell tenni...majd a hab....végül a kávé a hab alá óvatosan beöntve.

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Verus, ez nagyon szép! Nyithatod is a kávézót :D annyira jól sikerült, hogy szebb, mint az a latte macchiato, amit nálunk a dallmayer-es kávégép csinál! (pl az nem szórja meg a tetejét ilyen szépen, a z alsó két csík meg hasonlóan összemosódik kicsit...) nyaminyami biztos nagyon fincsi is :D

Nagyon vicces dolgot vettem észre: kollégám egy tábla csokit pakolt be a fiókjába, és közben megcsörgette kicsit a fóliáját - háttal ültem, szóval nem láttam, de így is mint Pavlov kutyájának, szó szerint összefolyt a nyál a számban! Ez már beteges! De egyelőre tartom magam, még ott a csoki a fiókban :wink:

Panna, várjuk a fotódat :) de jó, biztos örülsz nagyon, hogy meglátogatnak szüleid :) tényleg, milyen gyakran tudsz így velük találkozni? Kár, hogy a verseny ilyen szerencsétlenül van időzítve :( a különleges helyzetre való tekintettel nincs valami mód rá, hogy ne kelljen hazautaznod? Vagy esetleg következő évben tudsz nevezni rá, ha idén nem jön össze?

KépKép

KépKép
stelly

Stelly: Én hasonlóan vagyok, mint Te! Már a héten rajtam is kitört a pánik, hogy Úr Isten, nemsokára megszületik kismanó és még szinte sehol sem tartunk... A bababútort már kinéztük, de a babakocsiról még fogalmam sincs és persze csomó minden mást is be kell még szerezni. Úgyhogy most már jó lesz ha összeszedem magam... :? Bár hozzá kell tennem, hogy december elejére tervezünk autóvásárlást, hogy ha megérkezik Kismanó, akkor könnyebben tudjam majd a bevásárlást és egyebeket intézni, úgyhogy december-januárban már talán a hiányzó dolgok beszerzése is könnyebb lesz és persze akkor már spórolni sem kell úgy, mint most az autó miatt...

KÁVÉ!!! Én nagyon nehezen viselem nélküle.... most alig bírtam már hazavánszorogni a suliból, annyira padlón van a vérnyomásom. A baba miatt nagyon ritkán iszom, de most kellett, mert nemsokára megérkeznek a szüleim és nem tölthetem az időt alvással...

Panna
pandusika

Köszönöm, köszönöm!

Pandus: Te OTDK-ra mész??? Azta, azta. Szuper, nagyon ügyes vagy! Mi volt a téma lés milyen diplomád van?

Verus: Ilyen kávét én is szeretnék!!! Nagy ínyenc vagy Te, azt már megfigyeltem. :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Stelly: Sajnos ez az egyetlen alkalom, hogy a versenyen részt tudok venni, nem rendezik meg minden évben... A pontok felét magára a dolgozatra, a másik felét pedig a nyilvános védésre kapom, tehát ha nem megyek el, akkor figyelembe se veszik. Nyilvánosan kell megvédeni egy professzorokból álló zsűri előtt, úgy hogy előtte valakinek kiadják, aki "szétcincálja"- megkritizálja és nekem kb. van 10 percem reagálni rá. Nem is ez a baj, mert tényleg én írtam és nagyon sokat foglalkoztam vele, elég jó a beszélőkém is, szóval szerintem simán meg tudnám védeni, de hát az időpont az nagyon rossz.... :? Azért sajnálom csak, mert aki ezen a versenyen helyezést ér el, annak nagyon jó lehetőségei lesznek - taníthat egyetemen és nagyon jó állásajánlatokat kap. Persze mi már Németországba költöztünk, de egy ilyen eredményt állítólag itt is jól lehet hasznosítani különböző ösztöndíjaknál... stb. Szeretnék majd itt Németországban még egy PHD megcsinálni, úgyhogy majd talán ott fel tudom használni. Most a Babóka az első!!!

Panna
pandusika

Julcsi: Hát őszintén szólva diplomám több is van, megszállott tanuló vagyok... :D De igazából a jog a szívszerelmem. Idén doktoráltam jogászként és a téma amiről írtam, az a zajártalom és a személyiségvédelem kapcsolata. Gondolom ez még így nem árul el sokat, de szakmai szempontból azért érdekes, mert egészen új megközelítése a témának. Nem környezetjogi, hanem a személyiségsérelemmel (polgári jogi) foglalkozik és azzal, hogy a zaj milyen súlyos egészségkárosodásokat okozhat... Szóval, ha valakinek hangos a szomszédja, vagy disco van a házban és hangos a zene és ezért sok pénzt szeretne, az szóljon és adok egy pár jó tanácsot! :-) De most komolyan nagyon súlyos egészségkárosodásokat okozhat a városi élet során elszenvedett zaj is, olyanokat, amikre nem is gondolnánk...
Ja igen, és OTDK-ra megyek/mennék...

Panna
pandusika

Sziasztok!

Jó sokan vagytok most itt,rendesen betolakodónak érzem magamat-annyira összeszokott csapat vagytok-de találtam vonalzót és segíthetnétek feltölteni,ha van kedvetek.

Az a kávé tényleg nagyon guszta,én kávémániás voltam mindig-most is iszom-de keveset-képes voltam egy jó kávéért átmenni a város másik végébe.

Ha segítetek előre is köszi,és további szép napot! :roll:
nilabali

Stelly: És igen nagyon várom már anyukámékat... eddig sokszor láttam őket, de ez mostantól ritkulni fog, mert nagy pocakkal és majd a babával nehéz lesz ennyit utazni. Kb. 1 hónapja voltunk otthon és legközelebb már csak karácsonykor megyünk...
Hozzák a babaruhákat is, amiket a nővéremtől kaptunk!!! :D Már nagyon várom, hogy átnézegethessem őket... :-)

Panna
pandusika

Sziasztok!

Zümis: Gratulálok, az új autóhoz! :lol:
Én se értem hogy nem lehet észrevenni, de a sógornőm mesélte, hogy az egyik kolléganője a 20. héten jött rá hogy terhes! :shock: Semmi tünete nem volt, és megjött neki minden hónapba! Úgyhogy akkor csinálták meg neki az összes vizsgálatot visszamenőleg!

Julcsi: Nagyon Boldog Születésnapot kívánok Nektek!!!! :lol:
Megköszönném, ha tudnál valakit ajánlani, mert mostanában elég sokat kínlódok az izületeimmel! :?

Yve: Mondjuk szoptatásnál tényleg nehezebb észrevenni az tény, mert akkor amúgy is rendszertelen a mensi!
Örülök, hogy minden ok veletek! :lol:

Andabella: Örülök, hogy minden ok veletek! Várjuk a pocakfotót! :lol:

Kangu: Mikor lesz a kislányod keresztelője? :)
Na pont erre akartam ma rákérdezni, hogy érdemes-e vinni a mellszívót! Ezt mindenképpen megkérdezem, ha megyünk szülőszobalátogatásra, hogy ott sterilizálást csinálnak-e!? De gondolom, mert haza nem küldhetem a férjemmel! :roll:

Amy: Örülök, hogy jó lett a cukorterhelésed! :D

Iricc: nagyon drukkolok neked és a babának is hogy minden rendben legyen! :)

Háfi: Mézes krémes, nyam-nyam! :P :D
Szerintem nagyon csini pocid van! :lol:

Stelly: Biztos nálatok is meglesz minden időre a kislány érkezéséig! :lol:

Ikverus: Nagyon kreatív vagy! Megyek hozzád kávézni! :wink: :lol:

Panna: Kiváncsian várom a pocifotót! :D

Ma nagybevásárolni voltunk! Jól elfáradtam, meg persze a lefárasztottak az emberek is! Egyszerűen hihetetlen, hogy mekkora tömeg volt, pedig délelőtt voltunk! :?
Nálunk most kisütött a napocska! 8) :)
zsu83

sziasztok!

vettem az adást lányok,nem kívántok segíteni,de sebaj.Mindenkinek további bolgog babavárást,és egészséget és boldogságot!
nilabali

Pandus: Akkor több bennünk a közös, mint gondoltuk volna... :D Nekem a cím is mondott már valami, mert én is jogász vagyok. :oops: Alapvetően. Ezenkívül én is tanulok folyton... Van egy második diplomám is és most kezdtem phd-zni. Biztosan fogok majd halasztani, mert most már a Bogyesz lesz a legfontosabb. :) Szóval, érdekes a témád és gratulálok!

Mindenkinek szép hétvégét!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Nilabali: Ne légy oly érzékeny.... :? Én kívánnék, de lévén, hogy nekem is a férjem oldotta meg a gondot, velem nem mennél oly sokra. Csajszik, segít neki valaki, aki tényleg tud?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Nilabali: Nehogy megsértődjél, én most olvastam vissza amit közbe írtatok, amíg én is írtam a hozzászólásomat!
Ha megvan a vonalzód, akkor az oldal legtetején, ha lenyitod a segédleteket, és ott kiválasztod a profilt! Itt pedig az aláírásoknál tudod, a címet beilleszteni! Remélem tudtam valamennyit segíteni! :roll:
zsu83

Panna, a vasárnap reggel hét órakor szomszéd által falfúrás, kalapálás, hangos javítási munkálatok ide tartozik? Csak mert megfordult a fejemben, hogy ha még egyszer csinálják, feljelentem őket...

Nilabali, nem kell úgy a szívedre venni, ha nem öt perc alatt érkezik a segítség, én pl most frissítettem először az oldalt, mióta írtam - néha dolgozom is itt a melóhelyen :D

Szóval úgy tudod a vonalzót beilleszteni, hogy bal oldalt fölül van egy legördülő menü, ahol jelenleg elvileg azt látod, hogy "Segédletek". Ezt gördítsd le, és válaszd ki azt, hogy "Profil". Itt az aláíráshoz másold be azt a kódot, amit a vonalzó készítésekor kaptál, és klikkeld be, hogy aláírás hozzáadása minden hozzászóláshoz (nem biztos, hogy pont ez a szöveg, de ez a lényege). Így elvileg minden hsz-d végén ott lesz a vonalzó, úgy, mint a mienk. Most pedig elmegyek a kollégáimmal vásárolni, úgyhogy tuti nem nézem a fórumot egy darabig, de ha mégse sikerül valami, ígérem, még ma segítek valamikor később délután :D take it easy 8)

KépKép

KépKép
stelly

Húúúú,mennyien segítettetek egyszerre,köszi szépen.Majd később próbálkozom,mert vendégeim érkeztek,addig is szép napot!
nilabali

Sziasztok!
Zétivel netkávézunk és elkezdte bontani a berendezést úgyhogy sietek :lol:
Remélem mindenkivel minden oké!!! Nem tudtam visszaolvasni semmit :oops: A férjemmel küldtem egy üzit hogy másolja be nektek a munkahelyéről, nem tudom közben bemásolta-e, mindegy.
Mi megvagyunk, szeretjük az új helyünket, Znek két foga jött ki mióta ott vagyunk :shock: a hasam továbbra is kemény és fáj este, de dokim azt mondta "belefér", végig lehet csinálni. Szednem kell a seduxent de már megszoktuk és nem vagyok koki egész nap tőle. A C sajna egyre sz.arabb, 2 1/2 0 0 de doki szerit ez is "belefér".
Úgyhogy általánosságban véve jól megvagyunk, hétvégén anyósnál lehet hogy jutok nethez és visszaolvasok. Most megyek mert Z megunta.
Puszi mindenkinek!!!!!! :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

lkverus szivesen járok, de nekem csak a napközbeni órák felelnek meg, mert a férjem nagyon későn jár haza.
Vácra a tanusziba jársz? Az egy zseniális hely, Emma volt ott nyáron uszitáborban. Mikor van ott a foglalkozás?

Julcsi Isten éltessen! :D

Kép
Kép
Kép
iricc

Ikverus: Hű az a kávé tényleg istenien néz ki! Én nem merek inni a babától függetlenül, mert mióta megszületett Ricsi sokkal éberebb üzemmódban üzemelek éjszaka, és ez még csak rátenne egy lapáttal. Előtte nagyon jó alvó voltam, de a születése óta minden nyikkanására felébredek - gondolom ebben a hormonok és az éjszakai szopik is közrejátszottak az elején-, még most is, pedig már nincs éjszakai szopi, és külön szobában is alszunk. Ezt jelentené a nonstop anyuka üzemmód? :)

Julcsi, Pandus: egyébként én is jogász vagyok. :D
yve

Verus, köszi, h mellettem állsz. :)
Nagyon szép a kávéd, bár én életemben eddig csak egyszer ittam.
De mivel nagyon fájt a hasam tőle, azóta sosem próbáltam. :D

Julcsi, boldog szülinapot nektek!!! :D

Zétibébi, olyan jó, h hallunk rólatok. Hiányzol nagyon!!! :lol:

Háfi, nagyon csini a pocid! :)

Kép

Kép
gjéti

Zétibébi: Örülök, hogy benéztél! :lol: Hiányzol nagyon! :lol:
Örülök, hogy jól vagytok! :)
zsu83

Eszter,Zsu:köszi a segítséget,ha elküldtem az irományt,majd kiderül,hogy sikerült-e feltölteni.

julcsi:én is boldog szülinapot kívánok nektek-biztosan klassz,ha vkinek ikertesója van!

egészen elrepült a délután,meglátogattak barátaim,jólesett egy kis dumcsi.

Lenne még egy kérdésem:tud vlaki vlami tuti módszert gyomorsavra,Már napok óta hányok tőle.és a rennie már nem segít?Előre is köszi a válaszotokat,pápá!

Kép
nilabali

Julcsi: Ne haragudj, remélem nem bántottalak meg... Csak általában senkit nem hoz lázba ez a téma, pedig szerintem nagyon érdekes. Örülök, hogy Te annak találod! És mi a te a PHD témád? Ha esetleg itt nem szeretnél, mesélhetnél róla priviben is! Engem nagyon érdekelne!
Yve: üdv közöttünk!!! :D

Stelly: hát igen, az is ide tartozik!!! És többféle megoldás is van már, amit már igénybe lehet venni! Pont ezzel kapcsolatban fordítottam csomó érdekes jogesetet, de azért sajnos Magyarországon ezen a területen még nemigazán alakult ki a joggyakorlat, ezért itt még nehéz ilyen esetekeben jó eredményt elérni. Erre van maga a dolgozat is kihegyezve, hogy a külföldi joggyakorlathoz képest Magyarország még elég elmaradott ezen a területen. Én azért elsősorban a békés megoldás szoktam ajánlani mindenkinek... De ha komolyan szeretnél lépni, szívesen segítek!

Zsu: Talán vasárnap már tudok új pocakfotót feltenni! :)

Panna
pandusika

Sziasztok lányok! Üdvözlöm az újakat!

Húúú, olyan sokat írtatok, hogy még nem is tudtam végigolvasni, csak szemezgettem..... és nagyon megakadt a szemem Panna dolgozatának témáján. Én hetek óta ennek a témánaka szenvedő áldozata vagyok. Csömörön lakunk, ahol eddig gyönyörű környezet volt, utolsó utca, kis erdő, mező vett körül, egész nap madárcsicsergés... Most ideépítették az M0 autópályát, ráadásul 90 fokos kanyar van pont itt, és mi annak a belsejében lakunk. Iszonyú zaj lett, esténként szinte elviselhetetlen. Tegnap este kimentem a kutyákhoz, és rámtört a zokogás. :cry: Az egész életünket tönkretették ezzel, én nem akarok tovább így itt élni, így nevelni a gyerekeimet... na, most is elbőgtem magam... A házunkat így viszont a kutya nem fogja megvenni, csak maxi nagyon nagyon áron alul, rengeteget buknánk rajta, talán 20 milliót is.
Most egyfolytában azon agyalok, hogy milyen lépéseket tehetnénk, lehetne-e értékcsökkenés miatt perelni, vagy bármi másért.... Panna, ha van ötleted, lécci írj, minden szalmaszálba belekapaszkodom... :cry:

Lányok ne hari, elolvasok mindenkit, és írok majd, csak összeszedem magam kicsit.......

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Nilabali: Ügyi vagy, szuper a vonalzód! :lol:
Gyomorsavra sajnos nem tudok tippet adni! Nekem általába hajnalba szokott égni a gyomrom és tiszta sav, ilyenkor muszáj kimennem a konyhába enni valami keksz félét ami felszívja! Nekem általába ennyitől is rendbe jön!

Panna: OK! :lol:

Andus: Szerintem értékcsökkenés miatt simán lehetne perelni, hallottam már ilyen riportot régebben is a témába! :?
Voltál tengap a háziorvosodnál?
zsu83

Hu jo sokat irtatok - nagyjabol visszaolvastam, de osszefolyik ki mit irt. :oops:

Udv minden uj forumozonak! :D

Julcsi - nagyon sok boldog szulinapot! En is merleg, de jovo heten nekem mar a 35. lesz :oops: Nagyon soknak tunik. :roll:

Panna - szerintem ne add fel a versenyt ha mar ennyi energiad van benne. Bar a babo meg pici lesz, azert nem torvenyszeru, hogy nem lehet utazni vele. Az unokahugom tavaly szeptemberben szuletett es Ausztraliaban karacsonyoztak. Semmi gond nem volt vele. Es ha szoptatsz meg azon se kell gondolkozni, hogy kajat csomagolj neki. :wink: En nem vagyok jogasz, de a tema tenyleg erdekesen hangzik. Az egyik baratnom pont ilyenekkel foglalkozik itt kint az onkormanyzatnal. Naluk meg hetvegi ugyelet is van, ha esetelg valakinek nem munkaidoban van gondja.

Andus - mi sem lakunk messze az autopalyatol (2x3 sav kb. 800 meterre) de szerencsere van koztunk egy ures terulet fakkal es meg nehany utca. Nem lehetne hangtompito fakert/falert stb lobbyzni?

Andi - hat nem tudom milyen elvarasai vannak a ferjednek, de ha az en parom tenne hasonlo megjegyzest szerintem o lenne fogyokurara fogva egy hetig, mert tuti nem kapna vacsorat. :o Persze nem mer ilyet mondani, mert jol van 'nevelve'. :wink: Tok jol nezel ki es kesz!! irigy irigy :wink:

Verus - hu en is imadom a kavet, jol nez ki nagyon a kep. Sajos nalam ez most csak mindent a szemnek, mert a szurik miatt teljesen el vagyok tiltva a koffeintol minden formaban. :(

Szerencsere itt meg mindig jo ido van - hideg, de sut a nap szoval most hetvegen is probalok majd valamennyi idot kint tolteni.
Jo hetveget mindenkinek!

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Hajni: Eőre is nagyon Boldog Szülinapot kívánok neked! :lol:
zsu83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: