A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok !

Vindolanda : nekünk van kenyérsütő gépünk. A párom szokott kalácsot illetve kenyeret sütni.
Nekem a kenyér annyira nem jönn be viszont a kalács az isteni.
Sajna én nem tartom valami gazdaságosnak mert majdnem 3 órát csinálja és így gondolom fogy az áram rendesen.
De az íze sokkal jobb mint a boltié. Persze nem mindennap haszháljuk csak ha a páromra rájön a süthetnék . ( A párom nagypapája pék volt így mindig próbálkozik az ilyen dogokkal. Van amikor házi kenyeret süt. )

Látom megoszlik a vélemény a menés illetve maradáson.
Ha mindenki megy akkor megyek én is bár hozzá teszem, hogy én is nagyon megszoktam ezt itt már.
És csak a többiek véleményén vagyok, ha valaki olyat akar írni azt leírja a gmail-re.

Én sokkal veszélyesebbnek tartom az iwiw-et.
Nekem a volt főnököm kapott vagyonasodási ellenőrzést és az adóhivatal az összes képet ami fent volt neki nyaralásos, családi party és társai azt mind kinyomtatta és rákérdeztek , hogy erre és erre miből és honnan telt.
Egy másik ismerősömet meg azért nem vették fel egy helyre dolgozni mert rákerestek megnézték az ismerőseit és találtak olyat aki nekik nem tetszett és levonták a következtetést, hogyha ilyen barátja van akkor ő nem kell oda munkásnak.
Szóval ha valaki valamit megakar tudni rólunk az úgy is megtudja.
Max amit tehetünk, hogy a tali időpontokat és helyszíneket csak a gmail-en egyeztetünk .

Nekünk a játszó azstal bejött bár nincs el vele hosszú ideig de ha oda megy akkor 10 percet elvan vele.
Bár most állandóan csimpaszkodna rajta de én gonosz vagyok és nem mindig veszem fel.
Néha már estére annyira fáj a hátam meg a csípőm mert ugye arra ültetem rá, hogy csak ülök és nézek ki a fejemből.
Akkor persze jön apa és kicsit átmasszírozza.

Na mennem is kell mert jelezz a hercegem.

Mindenkinek szép napot ebbe a csúnya időben.
20200310173350

Vindolanda! Most jutottam a gmail-re! Köszi a konyha fotót! Szép tágas! :)
Esetleg még valaki megosztaná velem a konyhája vagy a fürdője látványát!!! Csajok! Tudom, hogy már sokan tettetek fel, de azt visszakeresni... :roll: Akkor meg még csak azon akadt fent a szemem, hogy "milyen szépek", a részleteket nem figyeltem! Előre is köszönöm!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Ktimi: én az iwiw-en nem vagyok fenn, mert oktatóként nem akartam fenn lenni (félévente több száz majd korombeli tanítvány) :roll:

Köszönjük a kenyérsütős tippeket, Gábor nagyon vágyakozik egy után...

És szívesen fotóztam a konyhát is :wink: A fürdőszobát inkább nem fogom, azt jövőre akarjuk rendbe tenni :oops:

Kép
vindolanda

Köszönöm, egész jól vagyok, csak megint köhögök :shock:
Mi tavaly karácsonyra kaptunk kenyérsütőt, azóta nem veszünk kenyeret és kalácsot :) Én nem értek hozzá, nálunk Apa a pék :lol:
Vendég

Granda! Régen jelentkeztél!!! ???

Iwiw és társai: szerintem akinek van rejtegetni valója (pl vállalkozó, és adó szempontjából van titka, az ne tegyen fel olyan képet), de én úgy vagyok ezzel, hogy oda is olyan fotót teszek fel, ami publikus.
Ráadásul az utcán sokan megszólítanak, pl. Anyu munkatársai, hogy jaj, de édes Szeli, látták a fotókat, én meg azt se tudom ki az... de ez nem baj szerintem! Csak kedves emberek.

Persze én nem nagyon hallottam durvább visszaélésekről, lehet, hogy azért vagyok ilyen naív.

Munkahely szempontjából sincs gondom a dologgal. Ugyanott vagyok már 10 éve, ha váltani akarok, úgyis utánamkérdeznek a régi munkahelyeken, milyen munkaerő vagyok. Azon a melóhelyen meg, ahol egy iwiw ismerős alapján akarnak megítélni, nem is akarnék dolgozni...

Kép

Kép
regcsiken14

Hello Lányok!

Ajjaj! Úgy látom parázs vitát indítottam el, pedig nem ez volt a szándékom. Egyszerűen felvetés volt.

Én is szeretem a babanetet. Csak nem szívesen írok a nagy nyilvánosságnak személyes infokat. Nem a megszüntetés volt a cél, hanem az esetleges áthelyezés, ha mások is így gondolják. De persze ha nem nem.
Csak 2 megjegyzést tennék az előttem szólókhoz:
1) Ok, hogy azért akartok maradni, mert így mások is olvashatnak minket, és esetleg segíthetünk nekik, ha nem is szólnak hozzá. De szerintem ez a topik elsősorba RÓLUNK szól, akik megosztjuk egymással örömeinket, gondjainkat. Csak másodsorban szól a kedves olvasóknak. Nem? Az pedig szerintem nem jó, hogy (ezek szerint többen) nem osztjuk meg azokat a dolgokat, amiket szeretnénk, mert nem akarjuk kiadni másoknak.
2) Persze, biztosan sokaknak menne egy privát oldal feltörése és olvasása (nekem pl nem), de azért induljunk már ki abból, hogy a lakosság 99 % nem számítógépes zseni.

Részemről befejeztem a témát. :wink: A szavazás eredményét felteszem. Kiveszem a mindegy oszlopot. (Vindolanda! Teljesen igazad van! )
Akkor kérem Ktimit, és Kolbit, hogy adjon egyértelmű voksot.
Dettyk
A csatlakozásod az anyatanyára voksot jelent a privát fórumra?

Ildikó
KépKépKép
sense4

Regi : napközben fotózok és este felteszem a gmai-re.
20200310173350

Lányok!
Mi lehet Irinával??? Aggódom.
Irina!
Kérlek, jelentkezz! Csak egy életjel is elég.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Vindolanda: kenyérsütő egy jó dolog finom kenyereket lehet sütni vele de ahogy látom az ismeretségben mindenki párszor süt vele és elteszi. Okát nem tudom.

Fórum: lehet azt, hogy itt leírni a nyilvános dolgokat és odaát a nem publikust. Mi az a gmail?

Hajszárító. Már én is gondoltam rá de még hajmosás után sapkát szoktam ráadni.

Iwiw: hallottam én is sok rosszat de oda is csak publikus képet teszek.

Vizsga: 5-ös lett, de ,a tanár is rendi volt.

KépKép
anikoh

Sziasztok Írni valóban nincs nekem se időm de mindennap elolvaslak titeket és állítom hogy több tanácsot adtatok nekem mint bármelyik védőnő vagy orvos.
Vindolanda Ha be akarnak azonosítani be tudnak így is úgy is. Én ettől annyira nem parázok. Igazat adok Timinek hogy az iwiw szrintem veszélyesebb. A téma felvetés azért is jó mert így mindenki újra bekapcsolódik a hsz-ekbe. :lol: :lol: :lol:

Kép
hajagosné szabó éva

Anikoh: azért biztos Te is ügyes voltál :wink: Amúgy mi leszel, ha nagy leszel? :lol: Na, milyen szakra jársz, azt akarom megkérdezni
:lol:

A g-mail egy levelező fiók, ahová puci babaképeket és személyes dolgokat lehet küldeni.
A jelszót meg a címet szívesen elküldeném, bár szerintem nem én vagyok erre a legalkalmasabb személy, én is csak kb. egy hónapja tudom :roll:

Kép
vindolanda

H. Sz. Éva, amúgy szerintem engem is elég könnyű beazonosítani, leírtam a falu nevét, meg elég sok mindent magamról. Nem sok ember rohangál a környéken, akire ezek a jellemzők illenek :lol:

Engem sem nagyon zavar, azt hiszem.

Csak Te jutottál eszembe erről a beazonosíthatóság-problémáról :lol:

Az iwiw-vel meg leginkább az lett volna a bajom, hogy megrohamoz szemeszterenként egy csomó diák, meg türelmem sem lenne kezelgetni, azt hiszem.

Kép
vindolanda

Vindolanda Tökre igazad van de igaz én nem vagyok a táblázatba de maradjuk. Tudom hogy havonta egyszer ha van hsz-em de tudom hogy sokan olvasnak minket. Különben ha elmentek én itt fogok sírni minden reggel hat órakor a gép előtt. :cry: :cry:
Amiért én alig tudok írni annak egyszerű oka van. Néha lusta vagyok de most megemberelem magam és éltetni fogom a babanetet.
Magunkról az én kincsem beteg. Kb 4 hete 1 hetes szünettel. Most izgulunk hogy ne tüdőgyuszija legyen. + Természetesen jönn a 7. foga is. +Most tanul járni. Állandóan menne de csak a járássegítővel ha megfogom a kezét akkor rögtön leguggol. :lol: :lol: :lol:

Kép
hajagosné szabó éva

Sziasztok, hát látom megoszlanak a vélemények, de igazuk van a maradni vágyóknak, ide babáinkról irunk ami meg nem publikus, meg a gmailre.
Engem kicsit zavar, hogy itt a falubeliek mondják is, hogy irogatsz a babanetre? megtaláltalak... hm, köze? innentől kezdve olvassa a hozzászólásaimat, hátha megtud valami kis pikáns részletet.

El is felejtettem irni, hogy Péterke megint eszik gyümölcsöt :D

Ma ismét 9.30 kor ébredt, most aludt vissza, valószinű az idő, vagy a foga lenyomja. Meg az is hogy sokáig tvzett az este.
Kint van a nappaliban a matracunk, azon alszunk 3man, aztán mi tvznénk, de Péterke is! Kanapé előtt van a matrac, tegnap azt élvezte, hogy felmászik a kanapéra, majd onnan ugrik le, mit ugrik, nyom egy szaltót a matracra :shock: remélem ezt nem csinálja majd meg ha nincs már itt a matrac!

Anikoh GRATULÁLOK!

Iwiwre csak én is publikus képeket teszek, főleg Péterkéről, hogy távoli ismerősök is megnézhessék. Nem olyan rossz dolog az!

Regi fotózok:!: neked bármikor bármit :!: a múltkor irtad, hogy másnap fenn van a neten a feleségek előző esti része, hol pontosan??? olyan későn adják, hogy a múlkor is elaludtam. Jó volna egy videó :idea: kár hogy a dvd nem tud felvenni :evil:

Hajszáritó: Péterke az ilyen zúgó kütyük rabja, ha emlékeztek csecsemő korában a hajszáritó zúgására aludt el. :shock:

Heni
KépKép
heni81

még1* a zárt fórumról :)

az h. néhányan kisebb faluban,városban élünk az elég könnyen beazonosíthat minket.van úgy h. teljesen kiakadok,de ide mégsem írom le nem akarom h. ország világ tudja h. épp min vesztem össze családtagommal stb...pedig jó lenne megosztani,hisz ismerjük egymást és okos ötletekkel segíthetnénk :)
egyszer talán Hajni írta,h. sétáltak Marcival s egy vadidegen a nevén szólítva megdícsérte a fiát :shock: s szerintem ha gondja van nem fogja ide leírni épp ezért,ha privibe megkérdezzük lehet h. válaszol,de itt bizti nem fog...
s annak örülök h. személyesen is ismerhetem pár topiktagot akiket a szívembe zártam,hisz amúgy esélyem sem lenne itt sehova sem menni,mert Bálint épp akkor alszik mikor itt klubbok vannak.
pl. Ágicával a dokinál voltunk uh-on ott találkoztunk először,aztán akórházban összefutottunk,iwiwen megkerestem aztán hívtam bnetre s milyen jó h. itt van Ő is köztünk :) vagy Móni akinek akkora szíve van és olyan melegszívű teremtés hogy ihaj :) s sorolhatnám de éhes vagyok nagyon vmit kéne ennem 8)
a topikot akkor sem kell lezárni :)

Sense!
nem parázs vitát robbantottál ki hanem felnőtt embereket az érveiket írják le pro és kontra :) én ide és oda is írnék,mert vannak dolgok amit kukkolokkal nem osztanék meg 8)

csók :)

KépKép
viranka

Még egy Jó párszor volt az hogy kérdezni akartam valamit és mire felvetettem volna már ti ki is tárgyaltátok. Érthető mert egy korú babáink vannak. És ez szuper!!
Utolsó még egyLegalább gyakorlom a helyesírást. :lol: :lol: :lol:
Nincs több hsz kisült a hús és a kincsem is felébredt.

Kép
hajagosné szabó éva

Sense, csatlakoztam, mert úgy gondoltam, ha megy a csapat, természetesen megyek...de szívem szerint-ha muszály választanom- a maradás mellett döntök. Én is kisvárosban élek, és lehet, hogy néhányan tudják, ki vagyok, de én a babanetezésnek eddig semmilyen hátrányát nem tapasztaltam meg, és vannak az ország távoli pontjain rokonok, ismerősök, akik innen követik nyomon Panka fejlődését. Most röviden ennyi....este próbálok jönni :roll: .
dettyk

Windolanda: Hr-es leszek.

Mi a családnetről azért mentünk át a tanyára mert voltak kínos dolgai pár lánynak.Pl.:Barátok azzal fogadták, hogy miket olvasnak róla és ez meg az miért. Stb.

iwiw: ha valaki meg akar keresni: Barsyné Somló Anikó- vagyok.Ha már a személyes adatokról van szó.

KépKép
anikoh

Ja még azt akartam kérdezni, hogy függönyt vadásznék a neten a gyerekszobába? Tud esetleg valaki valami jó oldat?

Heni
KépKép
heni81

Heni: én anno piacon vettem függönyt Nikinek.

KépKép
anikoh

Maggie!
melyen tuti kenyérreceptet szeretnél?
Apukám néha tesz bele őrölt köményt régebben pirospaprikát(mókás narancssárga színe volt a kenyér belsejének :) ) :)
nekünk 1,2 kg-os sütönk van a receptje:)
lapátot kend be olajjal,zsírral,vajjal ami épp otthon van(könnyebben lejön a kenyérről)
4 dl víz,70dkg liszt,élesztő kicsit több mint 1/3-a 2 kanál só(amit adnak mérőkanalat hozzá) 1 kis adagoló cukor.A gyors 1:58-as sütést szoktuk indítani rajat és tök jó kenyerek sikerülnek :)

Regi!
nekünk most Bomann típusú van,dee volt Hauser is és mindig 2 lapátos volt :) annyiból jó h. ha otthon sütöd a kenyeret akkor tudod h. mi van benne s sokáig friss marad,szemben a boltival :)

Hajszárító:Bálint akkor elviseli ha nem működik,viszont ha szárítjuk a loboncát őrjöng :roll:
s gyógyul a lelkem,tegnap nem volt lázas,éjszaka 2* kelt fel,de utána reggel 8kor kukorékolt :)
epilálni meg este szoktam :9 gyerek ne lássa honnan szedem elő :)

Vindo!
karácsony :) Robi már csinálja a család naptárait,mert ha bejön neki ami remélhetőleg összejön akkor nem elsz ideje :) de már ötleteink vannak,remélem nem utsó pillanatban fogjuk megvásárolni :) de minden évben megbeszéljük aztán sose így van :)

Mesi!
jó az új vonalzód :) Zsófinak vesztek új ágyat?

kép és vonalzó dicséreteket köszönöm :)

pusza :)

KépKép
viranka

Grandának utólag is boldog szülinapot!!!

Sense! Szó sincs itt parázs vitáról! :) Sőt, én örülök, hogy ezt felvetetted, legalább látjuk, kinek mi a véleménye erről. :)
Nincs itt semmi probléma! :)

Vindolanda! Akkor ti is jönnétek a minitalira? :D Igen, ez a nyíregyházi balhé lenne.

Amúgy kenyérsütő rulez!!!!!!!!!! 8)

Dmaggie! Milyen az a zenebölcsi? Zsófit vinném Ringatóra, vagy valami zenés foglalkozásra, de mivel ezt írtad, kíváncsi lennék, milyen foglalkozás is ez.

Kiskolbi! Jövő héten minitali? :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Akkor következzen valami vidámabb téma, a mi járássegítőnk:

Kép

Kép

Rugó ezzel gyakorlatozik benn, az udvaron a kezét kell fogni.

Viranka, a melegszívűről hogy hogy nem én jutottam eszedbe??? :lol: :lol: :lol: Ezzel még nem gyanúsított meg senki :wink:

Valternak jobbulást, és reméljük, nem tüdőgyuszi.

Sziasztok, V.

Kép
vindolanda

Regi küldtem Neked mailt a Gmailre!

Heni
KépKép
heni81

Olyan, mint egy járókeret. :lol:

Kép
vindolanda

Nagyon édes Rugó!
Niki is szereti a széket tologatni. Ő a kismotort tólva tanult meg járni.

KépKép
anikoh

Csajok!
küldtem gmailre levelet fontos és válaszoljatok légyszi :)

KépKép
viranka

Vindo!
mindenki melegszívű :) csak Veled pl. személyesen nem találkoztam még :)
járássegítő csúcs :) majd lefotozom amienekt :) kiszuperált babakocsiból MCgájverezte Apukám és Nagybátyám :)

Mesi!
HOtel Dzsungelbe mentek különben :)

KépKép
viranka

s oldalt kezdtem :) ha minden így sikerülne amire vágyom 8) :lol:

KépKép
viranka

Kép

a mai eredmény ;)

bocsánat azoktól akik nem voltak benne a táblában. többeket kihagytam. az ünnepesről vettem ki a neveket. plusz még valószínűleg figyelmetlen is voltam.
ha még van vki, akkor légyszi szóljatok!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Viranka! Nem tudom, mit csináljunk. Valószínűleg Zsozsinak kell egy új ágy, Gergőnek meg megemeljük a mostanit.
Zsófi velem alszik, és olyan édes... Mindig bújik hozzám. Ma hajnalban 4-5 között nem tudott aludni, odakiskiflizett, és úgy próbált aludni. Majd a két kis kezével megfogta az arcomat, és magához húzta, nekem meg puszilgatnom kellett hajnali 4-kor... 8)
Nincs szivem a saját ágyába szoktatni. De valamit majd muszáj lesz kitalálnom!

Regi! Igazad lehet abban, hogy megszokásból kel fel inni. Ma este kemény leszek, nem adok neki, remélem megszokja, és végre átalszom az éjszakát. :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Vindolanda!
Nekünk ugyanilyen járássegítőnk volt. ;)

Ildikó
KépKépKép
sense4

Viranka! Igen, oda megyünk, a családi szobába. Remélem jó lesz... Az állatkerten kívül mit lehet ott megnézni, mit érdemes csinálni?

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese!
Nálunk ugyanez van alvásügyileg. Botond is kiskifli. Fogja a felső kezmet, és át kell karolnom. Reggel már meg sem szabad mozdulnom. Mondjuk durva lesz négyen 1 ágyban majd!!!

Botond este 10-kor felébred, és kisebb megszakításokkal 2 órán keresztül sírt. Vígsztalhatatlan volt. Ugyan a végefele már inkább hiszti volt, mint probléma... Amíg égett a villany, jól elvolt. Ha lekapcsoltam, sírni kezdett azonnal, és mindenfele mutogatott.
Sztetek elképzelhető, hogy fél valamitől??? Sötéttől? De nem kicsi még ehhez?

Ildikó
KépKépKép
sense4

Jaj csajok, nálunk is ez a helyzet, és ha nem jönne kistesó soha le sem szoktatnám, szeretek Péterkével együtt aludni :D

Valami gáz géza van a kiságyban, mert most is itt alszik a matracon a nappaliban, a kiságyban már rég felállt volna, aztán nyügizne a fáradságtól. Vagy a hely nem jó, vizér, stb. Mjad ha átkerül a kiságy a szobájába kiváncsi vagyok mi lesz. De kistesó örökli ezt, Pétreke meg kap szépen egy leesésgátlósat.

Emese épp úgy ahogyanannó a cici miatt keltek a babák, úgy most a tea is lehet ok, én soha nem adtam éjszaka teát, éppen ezért, de sajna reggel hat körül reggeli az kell :?

Vindolanda jó a járássegitő :wink:

Heni
KépKép
heni81

Gáz géza? ezt csak én nem hallottam eddig, vagy félreírtad? :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Hát akkor, miután "mindegy" nem lehet, én a maradás mellett voksolok. Én is olvastam más topikokat, és fontos döntéseket is hoztam meg az ottani tapasztalatok alapján. Eddig jó döntéseknek bizonyultak. Azért remélem, nem lesz a privát-pártiak között senki, aki elhagy minket, ha maradunk. Azt hiszem, mi így vagyunk egy CSAPAT. :wink:

Iwiw: na ez már más tészta. Kedves már levette magát, főként a munkája miatt. Volt ugyanis, hogy rendőrségi eljárás alá vont "alvilági gengszter-bácsi"-ügyfél bejelölte. :shock: Egy ideig nekem se volt képem Őróla fent, és nem is Budakeszire voltam bejelentkezve. Akárhogy is, már régóta gondolkodom- más okokból is- hogy én is törlöm magam. Ugyan nincs fent kompromittáló infó, de speciel ne ez alapján kapjak állást, vagy épp ne kapjak. Ez ráadásul most különösen aktuális kérdés. És sajnos jelenleg fontosabb annál, mint hogy melyik ismerős milyen képeket nézegethet rólunk. Akinek nagyon hiányzom, megtalál emailen is ha akar, és kap híreket meg képeket.

Képzeljétek, Máté tegnap délután nem aludt ám, ezért sem tudtam jönni, ígéretemmel ellentétben. Illetve 6 előtt pár perccel fejét az ölembe hajtva elbóbiskolt, de f7-kor fel is keltettem, mert nem akartam, hogy aztán késő estig kaszinózzon. Végül f9-től reggel hn7-ig aludt. :wink:
Apropó alvás: igen, a víz lehet megszokás, a mi dokink is mondta. Szerencsére Máté max fél 6 körül kér inni, és utána alszik még. SENSE: nem tudom, mi lehet Boti bánata. :( Nem lehet, hogy csak annyi, hogy villany lekapcs = Anya elmegy? Vannak nagyon jó gyerekkori alvás-"problémákkal" foglalkozó könyvecskék, érdemes belelapozni, hátha ad valami jó tippet.

Tegnap megkóstoltattam Mátéval a csipkebogyóteát, amit a Ti ötletetek alapján vettem Neki. Először vigyorogva belenyalt (inni nem volt hajlandó!), majd hidegen újra megpróbáltam, és kirázta a hideg. :lol: Úgy döntöttem, nem próbálkozom én semmivel, ha nagyobb lesz, és Ő kéri, akkor majd megkínálom másból is. Addig marad a vizecske.

És felfedezte a "KOKÁT". 8) Tegnap sorra hurcolta ki a cuccokat és dobta nagy büszkén a szemetesbe. A cumisüveg-kupakot azért visszaguberáltam. :lol: Mondtam is Apának, hogy ha valamit nem talál, menjen kukázni, mert ki tudja, tisztaság- és rendmániás Porontyunk mit dobott ki. :lol:

Panndi: gratulálok a vizsgádhoz! Hipp-hipp-hurrá!!!!! :wink: :D :D :D

Mesi: írok ma privit, de lehet, h csak este. Egyébként: naná! :wink:

Viranka: lépek gmailre! :wink:

Szóval :arrow:

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!

Grétikém alszik :lol: :lol:

Heni http://fuggony.lap.hu/

ma gyümölcsrizst főztem+gesztenyét sütöttem. Isteni lett

Anikoh gratulálok az 5 vizsgádhoz :lol: :lol:

Évi jobbulást Valtinak. Mennek a gyógypuszik.

Viranka de édes vagy, könnybe lábadt a szemem :oops: :roll:
A hungarocell vágót nem felejtettem el csak após eltüntette az egyik alkatrészét amit majd pótolnom kell.
De megyünk haza halottak napja miatt és akkor elhozom. Na akkor nem szabadulsz tőlünk :wink: :lol:
Ágica is jöhetne akár :roll: 8)

felébredt, mennem kell.

Folyt.köv.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ja, hajszárító: nálunk nagy szerelem, mert vasárnap reggelenként néha bevisszük az ágyba kicsit melegíteni-összebújni, és ezt Máté nagyon szereti. :oops: Ilyenkor sokszor el is alszik a hangjára. Mikor hajat szárítok, akkor is el akarja kérni. "Rendeltetésszerűen" még Neki nem használtuk.

Mmmm, Móni! Gyümölcsrizs! De rég ettem!!! :oops: Jó 5let egy hétvégi nasira!!!! :wink:

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok,

Hát jól le vagyok maradva

Amit láttam gyorsan arra reagálok
Szóval én maradnék, de ha többség úgy dönt természetesen megyünk.

Kenyérsütő: én imádom, kb. két éve nem vettünk kenyeret, a férjem azóta nem is eszi meg a boltit, mondván össze van fogdosva, szóval én sütök minden másnap, hol simát, hol sajtosat, hol teljes kiőrlésűt, szóval minden félét, mindig sikerül, no az elején nem, de mióta rájöttem az arányokra szuper, és tényleg sokkal tovább friss marad.

Sense, sztem simán lehet, h fél, Robesznek is volt ilyen a hintalójától félt a szobájában, de amióta nem látja nincs gond, illetve van egy kis éjszakai fény a szobájában, és a mienkben is.
Főleg akkor csinálja, bár hála istennek ritka, nagyon jól alszik mostanában, lekopogom, ha valamit álmodik sztem.

Granda, boldog szülinapt!

K.Timi, gyönyörűek a képek, biztos szuper volt.

Persze a többi kép is szuper

No ennyire futotta, a taliban mi benne vagyunk csak ne november 9-11-ig legyen, mert akkor nem vagyunk.

Ja rólunk, szóval kijött a 12. fog, ez egy elmaradt metsző fog volt, most legalább ez is megvan, észre sem vettük.
Anyunál nagyon jól viselte a hétvégét, játszótereztek ezerrel
A héten is nagyon aranyos volt, kint a kertben jön-megy, söpör, segít mindenben, persze inkább láb alatt van, de hát az nem lényeges, mindig ott szeretne tenni-venni ahol valamelyikünk csinálna valamit.
Ja és teljesen rákattant a formabedobós játékokra.
És ha meghall valami zenét akkor táncol, aranyos

Móni, hú gy.rizs, imádom, már másfél hónapja nem ettem se rizst, se kenyeret, semmi ilyet, kicsit hiányzik, de már egész jól megszoktam. A hétvégén is, h Apával kettesben voltunk elvitt ebédelni, de hát maradt a saláta, azért jó volt:)

No megyek

Kép
Kép
nektarin

Emese: persze, megpróbálnánk átugrani Nyíregyre :wink:

Sense: vannak olyan gyermekek-babák, úgy olvastam, akik csak jelzőfénynél alszanak, mert félnek, megszokták stb. Azt javasolták erre, hogy akkor hagyni kell őket, és aludjanak úgy, ahogy szeretnek :roll: De persze ez csak egy vélemény.

Anikoh: küldtem privit.

Most Rugó elaludt, én meg gyorsan melózni kezdek.

Én is nagyon szeretek hármasban a nagy ágyon aludni.

Éjszaka hazautazunk, már két hónapja nem jártunk otthon.

V.

Kép
vindolanda

Hello Lányok,

tyűha, csak úgy izzanak a billentyűk. :lol: Sense, már az ötletfelvetésért is köszi, hiszen sikerült rég nem látott társainkat szóra bírni és új emberkék is kidugták a füleiket a bokorból :D
Én spec szeretem, ha zajlanak az eseméyek, és mindenki leírja a magáét. Összeveszni meg csak nem fogunk, ugye? :D

Regi, fotóztam konyhát (ezen felbuzdulva előtte jól letakarítottam), mindjárt küldöm g-re.

silka
silka

A gmailra hogyan lehet feljutni? De csak ha megérdemlem.

Kép
hajagosné szabó éva

GYEREKEM KIPAKOLTA AZ javascript:emoticon(':lol:')EGÉSZ KUKÁT!!!!!!!!!

Kép
hajagosné szabó éva

Regi! Majd én is fotózok, de kerestem is Neked néhány oldalt, legalább én is szórakoztam kissé:
http://dialor.hu/
http://www.kesjar-nyilaszaro.hu/konyha-butor.htm
http://www.r-studio.hu/
http://www.ezeregykonyha.hu/
dmaggie

Éva! Küldtem pü-t!!!!! :lol: :lol:
dmaggie

Milyen élet lett itt, azta! mindig fel kell vetni ilyen jó kis témát!:-)

Úgy szeretem , ha pörög a topic és van mit olvasni.

Most jöttünk meg a sétából, szép idő van, csak fúj a szél. Pétreke el is aludt én meg ebédelek egy jó.

Borsófőzi van tükörtojájjal.

Vindolanda mi használjuk a gázgéza kifejezést :oops:

Heni
KépKép
heni81

Hát, ezt a gázgézát még nem hallottam :lol: :lol:

Éva, a kukát mi egy hónapja voltunk kénytelenek zárt helyre tenni, mert mindig benne gubizott Rugó, ha nem figyeltünk :lol:

Kép
vindolanda

Rugó még mindig alszik, olyan jól haladtam, csajok, a munkámmal 8) 8) 8)

Kép
vindolanda

hello,
megvagyunk. nagyiék elutaztak.
én inkább maradnék a bbn-en. :-)

kuka: nállunk csak a szemetet viszi emma a kukába..szöszt..papírt, és MÉG nem guberál :-)

sültcsire krumplipüré, leves a krumplilevéből + ez +az spéci papafajta.:-)

tanulókutyus: emma imádja! csak nem hallgatunk végig semmit. :-(

rajzolni szeret nagyon. van neki olyan mágneses táblája ( nem kell annyi papír és nem keni össze magát ):-)

ja és olvasni..mindent és leginkáb az ölünkben ülve

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: