sziasztok!
nagyon jók az új képek! mindenki csoda édes rajta!

Ági, a kis művésznő, hogy bírta, hogy átöltöztetted többször?

bár egy kislány talán jobban tűri, mint egy fiú! az én gyerekem eleve utál öltözni, illetve vetkőzni, szóval nem tudom, hogy milyen cirkuszok árán lehetne ezt végigcsinálni, pedig nagyon jók a fotók, és egy életre szóló emlék!
sajna a holnapi talira sem tudunk menni, mivel piros a torka Beninek, és valami 10 fokos lehülést ígér már éjjeltől, szóval nem rizikóznám be, hogy még újra ráfázunk, de talán egyszer már mi is odaérünk! fotókat megint csináljatok, olyan jó volt a múltkorit is nézni!!! jó szórakozást nektek!!!
Dia, nem tudom, hogy mi lehet Eszterrel, de sokszor eszembe jutott és még most is jut, hogy mi lehet vele. talán Panna tudhat esetleg róla valamit, úgy rémlik, hogy Eszter pécsi...
szerencsére tegnap már nem volt lázunk, így egész jól megúsztuk az oltás dolgot! azóta nyomjuk bele a C vitamint is a torka miatt.
és képzeljétek, tegnap jó sok időbe tellet mire letettem, volt vagy 22:35, egy csomót evett előtte, ráadásul szopi közben az ölemba aludt be, de úgy, hogy simán át tudtam tenni a kiságyba

és tudjátok mikor kelt fel legelőször!?

4:40kor! de jó lenne, ha ebből rendszert csinálna! közel 6 órát aludtam egyben!!! király volt!
na, megyek kiteregetek, aztán még lehet, hogy levegőzünk egyet, mielőtt jön a szar idő...