Szép napot
Titi

Akata
Boldog születésnapot!!!
A legnagyobb ajándék/ok már ott vannak Nálatok
Anyjuk
Alaposan ürítsd ki a cicid! Ahol el van záródva óvatosan, finoman, de sajnos muszáj masszírozni, mert önmagában nem mindig elég a szopi+fejés. Ha rendesen elzáródott, akkor kell a masszír. Finoman nyomd rá a tenyred egész felületét, és mozgasd körkörösen, lassan, utána fejés v. szopi.
Viki
Én elég laza vagyok vendégség terén, amég pici a baba. Szóval lehet csak rendelnék egy-egy pizzát, utána meg valami finom fagyi, tejszínhab. (Nálatok nagy Lackó amúgyis fagyi-függő, ugye? Ha jól emlékszem, Carte D'or?)
De sztem, te úgyis főzöl, sütsz valamit, mert különben nem te lennél a Desviki
Pat
Számolj majd be a pszich-nál történtekről! Írd le, mit csináltak, ahogy én is szoktam. Olyan érdekes az ilyesmit olvasni. Szerintem a többieket sem zavarja...
Lilu imád járni, és tök jó dolgokat csinlnak!
Csabesz alszik. Persze néha megbillegtetem a babakocsiban a küszöbnél

Így viszont 3 órát is alszik. Ha a iságyba tenném? Hú, talán 1-1,5 max...

De nem félek, hogy hozzászokik. Lilu is imádott így aludni, igaz, ő kevesebbet, de aztán ő is szépen megszokta a ksiágyat.
Lányok
Rajtunk, és Dodóékon kívül, van még ahol nem alusszaa át a baba az éjszakát? Mert úgy látom, itt a többség már jókat durmol éjjelente
Vkata
Most jött meg a 3 havi CSP-unk!!!
Ne hidd, hogy telefonon bármit el tudtam intézni! Apuskámnak be kellett mennie személyesen, hogy rákérdezzen, miért nem folyósítják már? 3 nap múlva itt volt a pénz
Muffin
De jó, hogy ilyen jól ment ez is!!!
Hát, igen. a kh-i kezelések, napok azért csak nyomot hagynak a picik lelkivilágában, és jobban igénylik a törődést, karban hordozást. De előtte meg nem nagyon igényelte, Eliot. emlékszel, még aggódtál is, hogy ő milyen jól elvan egyedül, nincs igénye a társaságotokra. Na, itt a cáfolat, hogy mennyire kellesz/kelletek neki

Persze, azért jó lenne, ha tudnál pihenni...
Próbáltad már, hogy összehajtasz egy nagyplédet, beteszed a karod alá, és úgy hordozod? Amikor elalszik, úgy teszed le, hogy a pléd melege, meg ugye a pléd is alatta marad. Hú, nem tudom, így érthető-e? A lényeg, hogy nem veszi annyira észre, hogy letetted.
(Gratulálok a kh-i fellépésedhez! A végén még te leszel a kh-i tolmács

Meg szakértő

Meg tapasztalt gyakorló anyuci

Eliot meg a kh kedvence

)
Véda