A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.26 16:21-kor.
Vendég

SZIASZTOK!

ITT HINTÁZUNK A SZÉKBEN, VÁLLAMON FEKVE ALSZIK, ILYET ELŐSZÖR CSINÁLT! :shock: :D

APÁNAK MA MEGINT NEM SOK HASZNÁT VETTEM.

MÉG JÓ, HOGY LEVI MEGKÖNYÖRÜLT RAJTAM ÉS HÁROMSZOR FÉL ÓRÁRA ELALUDT.

BABÁK GYÖNYÖRŰSÉGEK!

IBM! FA? NAHÁT! MI NEM KAPTUNK. :(
DE NAGYON JÓ ÖTLET, SZERZEK VALAMI SZÉP FAJNAK A MAGJÁT ÉS ELÜLTETEM. BÁR NÁLAM MINDIG KEL VALAMI. :oops: :lol:

VALAMI VÍRUS VAN MEGINT, MERT ANYUKÁM IS NAGYON BETEG LETT KEDDRE, HASMENÉS, HÁNYÁS, LÁZ, GYENGUSZ, STB. PERSZE PIKKPAKK ÖCSÉM IS ELKAPTA, MA REGGELRE JÖTT KI RAJTA, DE ANNYIRA, HOGY A JÖVŐ HÉTEN 16 ÉVES ÖCSÉM ELÁJULT! :shock: :(

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!
IBM:mi kaptunk magot,el is ültettem,azóta se nőtt ki :evil: Lehet hogy régi volt a mag,nem tudom. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

kike!
elolvastad az irást a magon? vagyis a csomagoláson 8) azt irta hogy tavasszal fog kikelni akár mikor ülteted el... tehát még bőven van esély arra hogy kikeljen!!!!!

Kép

Kép
timi1982

jé, én el is felejtkeztem a magról
megyek is, holnap elültetem :lol:
az udvarra kell vagy cserépben, lakásban?

Timi,
milyen fotóprogramot találtál?mi a neve?

Kép
kimma

Kriszti!
cyógyulást a családnak!

Csillala!
csini Bogi fülcsivel! :wink:

Kép
kimma

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.26 16:21-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.26 16:22-kor.
Vendég

Vercsinek kiesett a második foga is. :) Épp most.

És hátul fölül a rágófog mögött már kibújt a másik rágófoa is.jó hamar kicserélődnek a fogai. :)

Kép
Kép
Kép
kike

Timi:köszi,nem olvastam,akkor öntözöm tovább szorgalmasan :D

Kép
Kép
Kép
kike

kimma!
egyenlőre angol van 8.0.2-es verzió. nagyon bonyolult még a magyar leirása is amit találtam használatot...

de nyusziapu most dolgozik rajta hogy a magyarítást is megszerezzük hozzá, mert az uj verzióhoz van magyarítás.

ha megvan akkor beteszem a linket ahonnan le lehet tölteni...

most torrenten is nézelődünk :D :D

ha ott találulnk és akinek nincs hozzáférés a torrenthez kitalálunk vmit hogy meglegyen akit érdekel ;)

Kép

Kép
timi1982

GRAT VERCSINEK!!!

Kép
Kép
patr

Kike, lassan te is olyan jóban leszel a fogtündérrel mint én!
Most nálunk egy idje szabin van.

Kép
Kép
patr

fgghzujkur

Kata!
Ez volt Bence valasza Dorika szerelmes levelere! :D
Vendég

http://rs495.rapidshare.com/files/15266 ... PFS922.zip

itt benne van a telepítő, kódgeneráló, magyarítás is!!!

Kép

Kép
timi1982

itt meg vannak hozzá maskok és nozzlek

Kép

Kép
timi1982

bocsi....

szoval itt vannak maskok és nozzlek

http://ladyj.extra.hu/

Kép

Kép
timi1982

Kép

Kép
kimma

keresztelő után

Kép
kimma

Timi,
köszi!!! :lol:

Kép
kimma

Emci, olyan mint egy tündér!
Mehet Bence udvarolni? Kép
bencuri

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.26 16:22-kor.
Vendég

Sziszka!

Nekem van fotónyomtatóm, ha szeretnéd, nyomtatok ki neked a tablóból és elküldöm! :wink:
Vendég

köszi a dicséreteket :lol:
BencuriViki!
jöhet Bencus, várjuk! :lol: :P

na megyünk kajálni, csináltam csőben sült bolognai penne-t :wink:
majd mindjárt kiderül jó lett-e 8)

jó éjt babákok és anyucik :P

Kép
kimma

kipróbáltam az uj progit!

nagyon szuper. magyarul boldogulni lehet vele :D :D :D

2 perc alatt csináltam :D csak gyorsan ami a kezem ügyébe került képekből...
Kép

Kép

Kép
timi1982

Timi! Szupi lett a kép,ezt én is megnézem!

Áron már alszik,ma adtam neki alma-őszit!
Ez volt az első ami nagyon bejött neki,meghát az őszilé!
Azt imédja!
Anyu kiváltotta ma Rossman-os csomagot,volt benne egy alma pép,egy ivólé,tápszer minta,valami pépminta,poló és kupon ha majd 8 hónapos lesz!
Tök jó!
Meg vett neki mindenféle hammot,lehet majd tesztelni!

Du. nagyot sétáltunk és képzeljétek jövő héttől megyek tornázni szerda esténként és Apa lesz Áronnal!
Hú de csudi jó lesz!
Most ettem egy almát,de mindjárt felborulok,már várom a reggelt,hogy ehessek! :lol:
És holnap elültetem a magot!

Most megyek én is!

Jó éjt és szép álmokat mindnenkinek!

Titi! Élvezi a masszázst,de a karnál meg a mellkasnál már nyüszög,de mind1ik gyerek!
Lehet,hogy addigra már nagyon unják! :lol:

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Jó reggelt!

VKata!

A smiley-k az nlc-ről vannak, onnan mentettem le. Ha küldesz emil címet elküldöm őket, és csak simán, mint a képet kell feltölteni Kép

Kriszti!
Anyukádnak, kisöcsinek jobbulást!

Kike!
Mit hoz Vercsinek a fogtündér?

Mi sem kaptunk magot. Bár nálunk minden kipusztul a panelben Kép

Kimma!
Emci simán elmehetne modellnak!

AKata!
Isten éltessen!
Kép

Titikém!

Boldog szülinapot!
Kép

Hűűűűűűűűűű, nálunk meg volt tegnap a baráti látogatás a 10 hónaposukkal. Hát igazi kis sajtkukac a legény. A kisfiúnak nagyon bejött Bubu. Állandóan menni akart hozzá, át akarta ölelni, csak még nagyon kellett figyelni rá.

Ült Lacim ölében, nálam volt Bubu. Kepesztett hozzá, mászott, tök közel az arcához, simizte és egyszer csak kikapta Lacusom szájából a cumit. Édes kicsi fiam csak úgy meglepődött még a szeme is kikerekedett.

Persze a tali végére elfáradt a nagy legén és keservesen elkezdett sírni (inkább ordítani). Egy idő után szolidaritásból Lacim is, hogy alig tudtuk megnyugtatni.

8 előtt már aludt is Dunci, fél 5 után keltem h rotyizott, na akkor peluscsere után már evett is, és már megint szunyálnak.
20150601134430

Viki: Nagyon tündér vagy köszönöm szépen!

A. Kata: Nagyon boldog szülinapot kívánok neked!!!!!
Legyen nagyon szép napod és még nagyon sok boldog éved!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Most csak ennyi, mert mennem kell készülődni, indulunk izotópra.

Tamás sem felejtette el a szülinapom, most az elöbb Olivér meglepett egy szál vörösrózsával, utánna meg a Tamás.

Szép napot, ha tudok jövök!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi!
Drukk nektek mára!!! :wink:

Felkelni 7 alvó banda! Kész a reggeli!

Kép

Kép

Kép
20150601134430

20150601134430

jo reggelt!

Tegnap mar nem volt lehetosegem irni- sot vegig olvasni sem- mert Anna minden pozicioban csak sirt, mar ugy fel ottol....aztan vegul 7korul hajlando volt enni sot szopni is, utana a furdes tuti jol sikerult, sot mar 8kor aludt es csak egyszer kelt az ejjel.
Ugy erzem megviselte ot, hogy delelott mas volt mint szokott lenni, pedig eddig nem vettem ezt rajta eszre, de az is lehet egyszeruen csak erezte a frontot.
Amugy a tali jo volt de latvanyosan Anna volt a "legrosszabbb" gyerkoc, a tobbinek egy nyikk szavat nem lehetett hallani o meg jot irkuszolt- ez van bemutatkozott :oops:
Vendég

Tita: boldog szulinapot!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kata: neked is minden jot szulinapod alkalmabol!
Vendég

a magot en is elfeljtettem, pedig mar annyiszor nekialltam hogy na megcsinalom, de akkor azert meg megcsinalom, csak nem pusztul el, bar nalam alt minden noveny meghal :oops:
Vendég

ezek alapjan nem is lehetne soha gyerekem, van az az okos teoria legyen egy viragod, ha azt tudod apolni gondozni, akkor johet a kisallat ha azzal sincs gond johet a tars es a gyermek...hat nalam a gyerekem es ferjem meg soha nem halt ehen, de a viragok mind kiszaradnak, kisallatot meg latni sem akarok.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.26 16:23-kor.
Vendég

elzarodott tejcsatornaval mit lehet tenni?? masszazson kivul az nem segit:( Nagyon faj :cry:
Vendég

Jo reggelt!
Itt egy jo kis progi. Valaki meg tudja nyitni?
Ezek keretek lennenek fotokhoz.

http://rapidshare.com/files/79141033/Ph ... _shanu.rar
Vendég

Jó reggelt!

Kata, Titi nagyon nagyon boldog születésnapot!

Kép
Kép
patr

szép reggelt

ami nekem már fél 6 ota van de csak most értem ide hozzátok

ma föznöm kell tarhonyás husi lesz

SZAKAD AZ ESÖÖÖ :x :x :x
NEM SZERETEM
de szerintem senki
a magrol amit sokan ültettek nem tudok nyilatkozni mert mi semmilyen csomit nem kaptunk a korházban :x :twisted: :x :twisted:

Képimg][/url]
Kép
ronix

köszi az érdeklődést, meg kata neked is hogy beszámoltál rólunk :)
azt el akartam mindenképp mesélni, hogy amikor mentünk le pécsre ugye este 10-kor evett utoljára. aztán fél ötkor nagy óvatosan áttettem a hordozójába, és csak pécsen a kórház előtt ébredt fel, amikor kiszálltunk a kocsiból!!! :) de akkor sem sírt, csak nézelődött :) aztán hazafelé is nagyon jó gyerek volt! összesen vagy 5 percet sírt, de aztán vagy nézelődött, vagy aludt. :)
azt mondták, hogy készüljek fel rá, hogy varratszedés után csúnyább lesz a seb meg fel fog húzódni egy kicsit a szája, de nem!!! :) bal oldalt konkrétan a csík sem látszik, a jobb oldal még sebes. mától kezdem neki a bioptron lámpázást. nagyon remélem hogy használni fog! :)
amúgy semmi extra. a tej szaporításával még ,indig küzdök, de eddig még csak egyszer kellett kivennem 100-at a fagyasztóból. remélem így is marad. :) az éjszakákra továbbra sem lehet egy szavam sem. tegnap fél 10-kor evett utoljára és ma fél hétkor kelt. :)
nagyon cuki képeket láttam!!! :)
majd még jövök.

KépKép
muffin

és bocsi, én is szeretnék nagyon boldog szülinapot kívánni titának és katának!!! :)

KépKép
muffin

LÁNYOM MA NEM MENT OVIBA mondván szakad az esö

igy 3 an vagyunk
Lénánál már kitudok váltani egy tápos kaját gyümivel 3 orát kibir vele
2 napja megy a dolog
ami zavar az az hogy 600-700 körürli mennyiségeket eszik összesen egy nap és a tea sem nagyon kell
okt 1-én voltunk mérezkedni azota nem tudom hizott e
kakis pelus:van szinte minden pelenkában
de ezt én a fogának tudom be mert borzaszoan nyálzik és a keze a szájában van
mi még semmerre sem forulunk még oldalra sem
söt fogni se fogunk semmit csak nézzünk nagy szemekkel mident és ha véletlenül megcsörren valami akkor uuuuuuuuuh

BOLDOG SZÜLINAPOT ÉS SOK AJÁNDÉKOT AKI MA ÜNNEPEL

Képimg][/url]
Kép
ronix

na oda rakom a kaját..................

Képimg][/url]
Kép
ronix

Jó reggelt!
Titi,Kata:nagyon boldog születés napot nektek!! :D

Fogtündért várta ma reggelre Vercsi,de tegnap mondtam neki hogy sok helyre kell mennie,nem biztos hogy ide is eljut. :lol: Majd holnap reggelre azért ideér,de hogy mit hoz,ki tudja :)

Ma még utoljára elmosogatok,és végre van mosogatógépem,már csak be kéne szereltetni. :P
Meg mosnom is kell,meg főzni,meg hajat mosni,ilyenek.

Maverick:nekem errort ír ki.

Timi:nagyon jó lett a ép Bencéről! :D

Mennem kell gürizni.
Szép napot!

Kép
Kép
Kép
kike

Roni, ideért a pénz, köszönöm!

Kép
Kép
patr

Jó regget
Kata, Titi boldog szülinapot!

A fiam beteg! :cry:Lázas, fáj a torka és a feje. Megyünk az orvoshoz. És persze szakad az eső. :cry:

Kép
dittke

na eddig tartott az idill... eddig itt aludt a karomban, de megpróbáltam letenni és abban a pillanatban felébredt... A kórház óta iszonyat anyás lett. Szinte egész nap a karomban van... Alig várom már hogy megint hasra lehessen tenni, mert akkor elvolt, és elaltatta magát. (remélem nem felejtette el...) de azt mondták, hogy még két hétig rajta kell hogy legyen a karmerevítő... addig meg ugye hiába teszem hasra, szegénykém csak feküdne mint egy fadarab... Na mindegy, ezt a két hetet már kibírom valahogy. :) A karom meg olyan lesz mint egy díjbirkózóé. :)
a jövő keddi tali szerintem nekünk is oké. és akkor megismerhetitek jócsávó Eliotot. :)
Most jutott eszembe, nem tudom hogy meséltem-e már, de a műtét után egy nappal már népszerű lett a kicsi fiam. A prof. szólt, hogy angol orvostanhallgatók jönnek és szeretné ha megnézhetnék Eliotot meg feltennének majd egy pár kérdést. Mondom oké, úgyis beszélek angolul. :) Erre totál kész volt, és onnantól csak angolul beszélt velem (még másnap is. :) úgyhogy tartottunk egy 40 perces előadást 18 orvostanhallgatónak. Nagyon vicces volt. Aztán a prof ott szabadkozott hogy mennyivel jobban beszélek mint ő, meg tökre megdicsért hogy ennyire felkészült vagyok. :) Szóval vicces volt. Ja, és másnap a saját dokink is már azzal jött, hogy hallja hogy milyen jól beszélek meg hogy milyen jó kis előadás volt... :) Szóval a prof beszámolt neki is. :) Bocsi ha már írtam... Már nem tudom fejben tartani a dolgokat. :)

KépKép
muffin

VKata!
Elküldtem ;)

Muffin!
Puszi Eliotnak!

Anyjuk!
Szopi + fejés ;)
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: