A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Na gúdmorning!

Szokásomhoz híven hátulról futottam neki az oldalaknak...
aztán a második hozzászóláson megakadtam.

No, hát én pont ezért szüntettem be a képfelrakást (meg a család részletes kitaglalását). Nem akarok ismeretlenek ismerőse lenni és sajnos kívülállóként részese lehettem egy nagyon-nagyon cikis ügynek... ...akkor fogadtam meg, h én ezt nem akarom.

Én támogatom az ötletet :D :D :D , tudok is ilyen oldalt, csak nem ismerem.
Azért belinkelem:

http://www.anyatanya.hu/

Na? Ilyesmi?

silka
silka

Látom tali szerveződik. Hurrá!!
És ugye, ha nem itt taglaljuk ki a részleteket, tutira nem lesznek hívatlan vendégek egy esetlegesen nyilvános helyen. :wink:

Vagy ez már űberpara? :roll: Bár manapság semmit nem lehet tudni...sajnos

silka
silka

Sziasztok

Viranka: Örülök hogy nem tőlünk kapta el szegényke.De ez mondjuk igy sem jó ha beteg.

Mesi: Nekem Petra úgyanezt csinálja éjjel megisszik egy üveg vizet és erősen gondolkodom milyen módszerrel lehetne róla leszoktatni :roll: mert lehet csak azért kell mert megszokta hogy megitatom? :roll:

Sense: Én jó ötletnek tartom ezt a külön fórumozást!!

Regi: Új ház új élet :lol:

Maggie: Jó neked hogy alszik Bercó a kocsiba Petra mióta új a babakocsi nem hajlandó benne aludni csak akkor ha már nem bírja végképp nyitva tartani a szemét :lol:

Elvittem a gyerekdokihoz mert egyre csúnyábban köhög :cry: és napok óta fogdossa a fülét de megnyomgattam neki és semmi reakciója nem volt hogy fájna :arrow: beutaló a fülészetre rögtön ott Dr.Alpár M. megvizsgálta középfüllgyulladása van :cry: melegen kell tartanom de itthon csak nem szaladgálhat kötött sapkában vagy igen? :roll: kapott fülcseppet,orrspray,nurofent,köptetőt,c-vitamin,fenistil csepp,és még adom neki a boraxos homeós bogyót is.És annyit mondott még vagyis írt a papírra: fogzási sydroma :roll: Ezek szerint míg nem jön ki a foga ez lesz???Szerintetek????

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Megvagyunk, jól vagyunk!
Csak nagyon zavar, hogy nem tudlak titeket olvasni!!! :( :( :(
De ha minden igaz lesz új számítógépem 1-2 hónapon belül, éééés akkor jövök megint rendesen!!!!!!!! :D :D :D

Remélem mindenki jól van! Nagyon hiányoztok... :(

Mi is jól vagyunk. VikDan szuper jó kisfiú, semmi gond nincs vele, imádnivaló.
Rebeka is meglepően jól viseli az új körülményeket, sőt, örül is neki hogy így alakult.
Nekem még nagyon sok feladatom van, hogy elrendezzem az új életünket, túl sok a rosszakaró, de nem adom fel!

Sokszor puszilunk titeket!

Kép
Kép
timi26

Anyatanyán én regisztrált vagyok, létre is hoztam egy csapatot magunknak, ha gondoljátok :) Gmailre megírtam a nevét. Amúgy szerintem jogos para, én sem szeretem ezt a nagy nyilvánosságot :roll: Ha valaki tud jobb oldalt, mint az anyatanya, hajrá, én azért amúgy annyira nem vagyok oda :oops:

Vizsgaeredményt akarooooooooooook!!!!
Vendég

Sziasztok, akkor gyorsan vélemény a zárt fórumról.

Ha mindenki megy, akkor persze én is megyek :lol:

De én személy szerint jól megvagyok a babaneten, és nem zavar, hogy mások is látják az írásaimat. Sokáig olvasgattam a topicokat, és olyan űr keletkezett bennem, mikor eltávozott máshová egy csapat. Ma is eszembe jut némelyik fórumozó, és olyan rossz érzés, hogy nem tudom, mi van velük.

Nekem már akkor is sokat segítettetek, mikor még nem is ismertük egymást. Szóval jó volt, hogy voltatok, úgy láthatatlanul is.

Aztán ha elmegyünk, egy csomó embernek rossz lesz :roll:

De persze, ha a többség úgy dönt, akkor irány a tanya.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Akkor hajrá láthatatlan olvasók! Tessék beregisztrálni és lehet velünk jönni. Mint ahogy te is tetted. :D

silka
silka

Panndi!
Jelentkeztem.
Próbáljuk ki. Aztán meglátjuk.

Mit szólnátok, ha szavaznánk (csak demokratikusan ;) )
Készítek egy táblázatot, és jelezzétek, hogy mire szavaztok. Így kiderül, hogy hogy döntünk.

(Örülök, hogy úgy néz ki, hogy nem én egyedül vagyok ilyen para. ;) )

Ildikó
KépKépKép
sense4

titkosság: Sajnos én is határtalanul naív és mindenkinek bizalmat szavazó vagyok. Viszont egyre több pofont kapok az élettől és ez elgodolkodtat. Naná, hogy én is követem a csapatot!!!!!!

:lol: :lol: :lol: Bercó egy nagy dobozt tologat járássegító híján. :lol: :lol: Elakadt, megyek segítek neki.
dmaggie

Timi, hajrá!!!!!!!

Rugó harmadjára fakad sírva az epilátortól, remeg szegény... Nem tudom használni, a fene essen bele :lol: :lol: :lol:

Nem meri megfogni sem, pedig kikapcsolva is odaadtam neki, hogy fogdossa. De kikerüli.

Pedig születése óta az orra előtt használom, nem tudom, mi baja lett hirtelen vele.

Hiába na, bátor gyerek.

Silka, ebben igazad van :wink:

Kép
vindolanda

Büszke vagyok magamra. :lol: Felfüggesztettem az olvasást a lap tetején és elhúztam fürdőt takarítani. Most meg persze már hallom, h ébred :? Csak gyorsan.

Viranka, köszi a receptes infót! Milyen ügyin iszik Bálint. Én nem bírom rávenni csöppömet az sk ivásra, anya keze sokkal jobb... :twisted: :lol: Wow, micsoda film az aláírásodban!

KTimi, na ez aztán a tuti hely, ahol voltatok. Delfint akarok simizni!!!!!!!!! Én spec Egyiptom fan vagyok, bármikor elmennék oda. (Sajnos nem mostanában lesz aktuális)

Granda, boldog szülinapot utólag is! :D

Integrált teszt: sztem doki függő, h ki javasolja 35 alatt. Aztán az ember ugye bízik a dokijában és dönt...

Timi26, de jó, h bejelentkeztél! Nem akarsz írni gmail-re, h mi van Veletek? :wink: Megy a drukk az új élethez!

Na, úgy hallom megy a pelenkázó lebontása odaát...

silka
silka

De ha szavazni kell, én a maradás mellett vagyok :roll: :wink:

Kép
vindolanda

Kép

Eddigi eredmény.

Ha lehet, akkor ne a " mindegy " oszlopot válasszátok. Köszi ;)

Ildikó
KépKépKép
sense4

Hú, de egyedül vagyok :lol: :lol: :lol:

Rugó új szava: tessék. Ha odaad valamit, akkor mondja.

De a járásban megakadtunk. Két hete lépegetett már (néha kettőt is), aztán meg abbahagyta, és nem hajlandó újabban :lol:

Bár ha elfeledkezik magáról, egyre tovább álldogál kapaszkodás nélkül, már 10 mp-et is.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!

Nagyon jók a képek amiket felraktatok! Emese olyan jó látni a 4D-s képeiteket! :D

Mi jól vagyunk, ma voltam nődokinál. Gyógyszer után nem tudni mikor jön meg, de szerinte már készülődik... :roll: Csinált rákszűrést, uh-t, stb. Ha megjön akkor azután nekilátunk a másik babócának. Egy dolog van ami beárnyékolja a dolgot számomra: a bal petefészkemben ismét van ciszta. Akik emlékeznek: volt már vele bajom Zéti előtt. :( Doki szerint még semmi vész, de azért kérek én is pozitív energiákat a kistesóhoz ha lehet...

Tali: mi elutazunk a jövőheti hosszú hétvégén. Párom november 10 után Párizsba megy. Ha a kettő között lesz a tali, akkor ha piros hó esik akkor is elmegyünk. Bár Mindenszentek is van közben...Hűha.... :roll: Ha van valami konkrét időpont, akkor írja már meg légyszi valaki priviben!!! Nem létezik, hogy soha nem tudok veletek találkozni... :cry:

Szavazás: én a privátra... Nekem sok ismerősöm ír más fórumokba, páran fel is ismertek itt. Belegondolva lehet én is azért nem részletezem mostanában annyira a dolgainkat, mert nem akarom mindenki orrára kötni... :shock: Ide és gmailre is írni pedig több idő kellene mint 5 perc...Ott letudnám egyben. :wink:

Zétim ébredt, azt hiszem ennyi voltam.

Puszi, vigyázzatok magatokra!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok,

én is szavazok a privát helyre, már csak azért is, mert sokszor irnék én is olyan dolgokról, amit veletek szivesen, de a nagy közönséggel nem. Tudom ott a gmail is, de már az sok 2 helyre irni.

Képzeljétek tegnap büdi volt a hálóban a festés miett, aztán kicipeltük a matracot a nappaliba, Péterke rajongott érte, 22.30 bulizott, aztán reggel közösen f10kor keltünk, na ilyen még nem volt :)

Timi 26 jó, hogy jelentkezték, irj pár sor az új életetekről a gmailre, jó volna hallani felőletek.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok !

Én regisztráltam magam az anyatanyán és kértem a csapattag felvételt is.
Szóval tőlem mehetünk oda ha a többiek is úgy gondolják.
Max azt tudjuk csinálni, hogy valakit megbízunk itt, hogy ki írja az utolsó üzit és akkor a régi tagok is tudni fogják, hogy hova tüntünk.

Kicsit biztonságosabb úgy bár tudjátaok a mai világban aki kicsit is ért a számítógéphez és valami rosszra készül annak egy ilyen kb 5 perc és már olvassa is azt az oldalt is.

De ha többek úgy gondolják, hogy az valamivel biztonságosabb akkor hajrá én benne vagyok.

Közvélemény kutatást szeretnék kérni azoktól akiknek van Fisher Price Tanuló Kutyusuk.
Mennyire van el vele a gyerek ?

Szeretnék én is Ádinak és most, hogy jön a karácsony lehet valakitől azt kérnénk ajándékba.

Na mennem kell mert lassan ébredés van és ma még nem csináltam semmit.

Szép napot mindenkinek.
20200310173350

Na felvettem mindenkit, és mindenki adminisztrátor is, szóval bárki tud tagot felvenni, más funkciója nem tudom mi lehet :roll:
Vendég

KTimi nekünk van, meg úgy láttam elég sokan kaptak ilyen tanuló kutyust szülinapra. Szerintem jó, szuper készségfejlesztő, de hogy mennyire van el vele a gyerek? hm, nálunk speciell közös foglalkozás:-) a daloló könyv, vagy a szerszámpad ( ez unokatesónak van) talán most jobban leköti Péterkét.A sütifaló meg még a 3 éveseket sem kötötte le a kórházban.

Nálatok a tanuló asztal hogy vált be?

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Látom "költözés" a téma, így -habár Máté itt kavar mellettem- megpróbálok reagálni. Nekem elég vegyesek az érzéseim ezzel kapcsolatban pont amiatt, amit Vindolanda is írt. Ha belegondolok, hogy csak a Gyerekek születése óta mennyien csatlakoztak hozzánk... :roll: igaz, a magánéletünk védelme sem szenvedhet csorbát, az tiszta sor. Természetesen, ha költözünk, akkor gondolkodás nélkül és lelkesen megyek Veletek. :wink: :lol: Sense, kérlek engem a "mindegy" oszlopba tegyél. Bocsi. :oops:
Az UTOLSÓ HSZ szerintem IRINÁt illeti meg, hiszen Ő indította a topikot!

Ha Kölyökmackó elalszik (mert szerintem még fog ma délután -kivételesen), akkor jövök még reagálni a korábbiakra.

Puszi!

Detti
KépKép
kiskolbi

Panndi! És a Tanyára hogyan lehet belépni? A "regisztráció" link nem reagál illetve pontosan mit jelent, hogy felvettél mindenkit? Vagy a gmail-re írtál erről, és én vagyok a looser? :oops: :roll: :lol: Na megyek, megnézem... :roll:

Detti
KépKép
kiskolbi

Ja, regisztrálni kell, és ha belépsz, kiválasztod a csapatot, és ennyi :) Ááá, örlődöm ám, mert a babanet sokkal felhasználóbarátabb :roll: De az jó ötlet, hogy irinát várjuk meg a véleménnyel, ő a szülőanya :D
Vendég

Sziasztok!

Én egyetértek Vindolandával a fórumozás kapcsán.Rengeteg topikot olvasgattam én is és sok jó tanácsot/ötletet merítettem belőle.Ilyenkor nem feltétlen akartam beleszólni egy összeszokott kis csapatba, csak valamire kerestem a választ.Esetleg csak késöbb találtam szembe valamivel magam és hasznát vettem egy régebben olvasott dolognak.
Én a maradás mellett volsolnék, de természetesen a többség dönt.
És tényleg a mai világba bejutni egy zárt fórumra nem nagy művészet.
Ezenkívül soha senki nem tudna hozzánk csatlakozni késöbb.

Mi megjártuk a nődokit múlthéten. Nem nyilatkozott a Picur nemével kapcsolatban.Párom 4d-re szeretne menni de én még nagyon vacillálok akarom e tudni a nemét.
Egyébként minden rendben vele napra akkora amekkora a vonalzom szerint.

Viranka: bocsánat olvastam a homeopátiás cuccal kapcsolatban a kérdésed de a felújtásban valahogy elkavartam a gyogyókat fejből meg nem tudom a nevüket.

Timi ez ám az előrelátás:Karácsony... :shock:

Marci beleszerelmesedett egy kislányba a zenés foglalkozáson.Egészen pontosan a csattyába.Egész óra alatt a nyomába volt és nagy szemekkel bambulta. (mármint a csattot :D )

November végén a Műv. Házban lesz Halász Judit koncert.Annyira riszálja magát a zenére, hogy gondoltam elviszem és megnézem hogy tetszik neki. Gondolom a hangszerek lekötik a figyelmét.Ha meg az nem a nagy nyüzsi biztosan.

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Nézegetem nézegetem azt az anyatanyát, hát még ebbe bele kell jönni :oops:

Heni
KépKép
heni81

Nyerkit: gratulálok, hogy Kistesó szépen fejlődik. A nemével kapcsolatban én biztosan nagyon kíváncsi lennék, jó dolog már a lehető legkorábbtól a nevén szólítani, de természetesen ez a Te dntésed, és ezt mindenkinek tiszteletben kell tartania.
Zene: majd számolj be róla, hogy tetszett Marcinak a koncert!

Panndi: hát én még így se tudok regisztrálni! :shock: :evil: A "regisztráció" gombra kattintva ugyanaz a kezdőoldal jön fel, mint legelőször. :shock: Biztos, hogy nem kell a már bentlévő tagoknak meghívót küldeniük? :roll:

Ja, Máté még mindig nem alszik... :roll: :? :twisted: :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Heni, hát ez az, hogy az nekem sem túl szimpi :?
Vendég

Köszönöm a drukkokat!
Sense: van ilyen, én szoktam egy másik fórumon is Silka és Panndi is írt ami zártkörű. Azt írta silka is. Én szeretem.

KépKép
anikoh

Jelentkeztem!Más néven mert ott azon vagyok regisztrálva!

KépKép
anikoh

Fórum csak elsőre tünik komplikáltnak. Meg lehet szokni!

KépKép
anikoh

Sziasztok
Ne haragudjatok hogy rátok rontok,de régóta olvaslak titeket és olvasom hogy el akartok innen menni,hát én eléggé szomorú lettem,mert az októberiek is így mentek el,és sajnos nem tudom mi történt azóta velük, az én lányom októberben született.Sajnálom ha elmentek.
berni77

Sziasztok!

Hmm.....................
Nos én személy szerint nem értek egyet ezzel a "vonuljunk külön" dologgal.
Majd két éve írogatunk ide. Apró cseprő dolgokat. Örömöket, bánatokat.
Nem emlékszem olyan alkalomra, hogy bárki visszaélt volna azzal amit itt olvasott.
Igen, sokan olvasgatnak minket akik nem szólalnak meg. Innen kapnak tanácsot, segítséget.
Ők így szeretnek babanetezni.
Ha valaki el szeretne olvasni egy oldalt könnyedén, pár perc alatt fel lehet törni az egyszerűbb kódokat.
Nem szeretnék senkit megbántani de ez már túlparázásnak tűnik.
Egy éve még itt sajnáltuk közösen, hogy megszűnt egy topik. Nem írnak már többen oda.
Most ezt szeretnétek megszüntetni.
Szép lassan magától is megszűnne ha nőnek a gyerekek.
Mert visszamegy mindenki dolgozni. Óvoda. Második, harmadik gyermek.
Nem lesz idő ide írni.
Az életünk legintimebb dolgát felvállaltuk és itt a babaneten beszéltük meg a terhesség és a szülés örömeit. Az anyává válás csodás érzését.
Ha valaki ártani szeretne a másiknak akkor az bármi áron talál más módot, kapaszkodót arra.
Nem csak itt.
Ha a tali miatt jött fel ez az egész akkor bocs, hogy felvetettem.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Berni77: sziaaa!!!! :D Hát akkor még tényleg vannak sötétbe burkolózó olvasóink! :D Nagyon örülök neki! :D Kérlek, ha már így rászántad Magad, hogy írsz nekünk, írj egy kicsit többet is Magatokról, és ha van kedved, csatlakozz hozzánk. Októberiek már úgyis huss... :cry: Szerintem a Többieknek sem volna ellenére (ugyeeee?!!! :oops: :twisted: ). Akár megyünk, akár maradunk, gyere! :wink:

Detti
KépKép
kiskolbi

Osztom Móni véleményét.
Nekem se igazán akarozik el menni.
A szívemhez nőt ez az egész.

Kis betegeknek további jobbulást.
Akinek szüksége van a +++++ én küldöm nagyon.

Timi26!
Azért érezni a soraidon,hogy valamennyivel jobb.
És várunk vissza sok-sok beszámolóval.

Berni77!
Szia!
Tőlem nyugodtan gyere és akár képet is rakhatnál a lánykádról.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

S ha APÁnak írnánk,h. Babaneten belül csináljon nekünk zárt topikot? s akkor egy katt ide,egy katt oda,nem kellene külön oldalakat megnyitni.a legintimebb dolgainkat oda is írhatnánk ide meg minden mást :)
szeintem ezt a topikot ne zárjuk le,mert nekem nagyon hiányozna :)

a gmail tényleg ilyen szempontból rossz,mert oda én spec ritkán lépek be...

Bár bizonyos dolgokban jobb a zárt,de én is szívesen kukkolok más topikokat s tényleg lehet jó ötleteket meríteni :) Szerintem tőlünk is tanultak sokan :)

KépKép
viranka

Írtam Apának :)

Sense!
majd utánanaézek :)

mék Apát kelteni :)

nyugodalmas jó éjt :)

s tény és való h. engem is szólítottak már le h. ugye Te vagy xy. a bnetről és én is csináltam iylet :oops:

KépKép
viranka

Ágica! Zsozsinak vettem - de nem használtam - a gyogyótárban füles sapkát. Ez egy vékony pamut kockás sapi, a fülénél van két tasak 1-1 zselépárnával, amit melegíteni, és hűteni is lehet. Eléggé horror ára van, mert valami 2-3 ezer ft volt, de abban Petrus nyugodtan elrohangálhat.

Kép
Kép
Kép
gremese

Vindolanda! Zsozsinak két napja hajszárítóval szárítottam meg a haját, és szerencsére hagyta. Már nem elég a pelusos átdörzsölés a meleg szobában.
Bár az epillátortól én is félnék. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Móni, lehet, hogy meggyőztél :roll: Ha ez a fórum zárt, nem jövök rá, hogy mi egy lagziban voltunk, és most nem irogatnék ide :oops:
Vendég

No, akkor következik az én véleményem:

Elgondolkodtató a felvetés mindenképpen...
Ugye megbeszéltük korábban Vadvirág javaslatára, hogy ne tegyünk fel pucér képeket a babákról, mert annyi perverz talál meg ilyen oldalakat... Nem volt gond betartani, feltettük a pucér fotókat a g-mail-re.
Az olyan dolgokat meg nem írja le ide az ember, ha megnyerte az ötöst, és Csajágaröcsögén a Beborult utca nyócban a dunna alatt tartja a kétmilliárdot. 8)

Viszont én megértem azokat a kismamikat, akik szinte egész nap otthon vannak, a babákkal nem lehet megbeszélni bizonyos dolgokat, és ezeket ki akarják írni magukból ide, a babanetre a barátnőiknek. Mert talán bátran állíthatom, hogy mi nagyon szoros barátnői viszonyban állunk.
Én pl. nem sírok akárki babájának a születésénél (a tavaly augusztus-szeptembert végigbőgtem :wink: ), nem sírok akárki babájának elvesztésénél (Mmarica :cry: ), és nem hagyok akárkinél kiskanalat a melőbbi viszontlátás reményében (Kiskolbi :wink: ).
Jól esne az embernek a piros popsin, a csorgó nyáltengeren, a puklikon, a lázcsillapítón, az átkailt ruhán, az éjjeli ébredéseken, az oltásokon és az új ruhaméreten felül más dolgokról is beszélni. Ráadásul nőből vagyunk, mi olyan kibeszélős-leírós-fajtának születtünk.
De! Ez a Babanet. Babákról, anyaságról szól. Nem vagyok biztos benne, hogy nagyon magán-intim dolgokat le kellene ide írnunk. Erre született a g-mail - amit én sem nézek minden nap, de ha valaki jelzi, hogy írt, már át is mentem olvasni.
Ha megnézitek a látogatottságunkat, messze a mi topikunkat olvassák a legtöbben...
Persze nem feltétlenül kellene, hogy érdekeljen, hányan olvasnak minket, de engem érdekel, és látom, hogy rengetegen.
Pár hetes terhességünk óta vagyunk együtt és olvasnak minket a "kibicek" (ezúton is üdv. az összesnek! :) ).
Biztos vagyok benne, hogy sok embernek segítettünk akaratlanul elmondhatatlanul sok dologban. És ezt a sok embert most megfosztanánk a további jótanácsoktól, tapasztalatoktól, örömeinktől? Biztosan nagyon sokan csalódottak lennének.
De persze nem csak ez a visszatartó erő nálam, hanem a megszokás is - én szeretem a Babanetet, szeretek ide írni, és én is átolvasok néha a "testvértopikomba (2009 jan.), vagy az éppen aktuálisba, ahol babák születnek, és ma is tanulok újat.

Egy szónak is száz a vége, én a maradás mellett vagyok, és amellett, hogy a nagyon magánéletünket ha meg akarjuk osztani, írjuk meg a g-mail-re vagy egy más zárt platformra, de maradjunk meg úgy, ahogyan most vagyunk. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó!

Olyan jól telt a du. Végre sikerült összehozni az ötye-t. :lol: Bercó f7 óta ébren, délben aludt cirka másfél órát, majd hazafelé a b.kocsiban kb 20 percet. Viszonylag hamar kidőlt, de már volt nyüszi, ajaj. :lol:

Ágica! Azért csak nem így lesz a 20. fogacskáig. :roll: Ezt a füles sapit én is akartam tanácsolni.

Berni77! Üdv! Gyere bátran!

Emese! Ma mondtam a nagyfőnöknek, tetszik neki az ötlet. Már csak azt kell még kitalálni, hogy mi legyen az esőprogram. :lol: A Kedves azt mondta, hogy nem látja akadályát a dolognak, esetleg csak a rossz időt, esőt. Majd még tájékozódom.

Vindo! Epilátor :lol: :lol: Lassan nekem is be kell vetnem, már feltöltöttem. Szerintem Bercó meg majd ki akarja venni a kezemből. :lol:

Ma is voltunk zenebölcsiben. Most még jobb volt, mint a múltkori. Bercó olyan édes volt. Julcsi mindig köszönéssel kezd és fejezi be a foglalkozást. Bercó a végén (az elejéről elkéstünk), a köszönésnél u.úgy csinálta a pápát, mint Julcsi. Utána kérésre mindenkinek bemutatta a tudományát. Természetesen labdázott, rázott klf. csörgőket, rumba tököt, tologatott járékokat, hintalovazott, beleültettem dömperbe, no és nem mellékesen volt közös mozgásos játék és tánc is. Hejte felkiáltással minden gyereket megszeretget.

No, menek aludni. Pusszancs.
dmaggie

Emese! Ez szép volt! Jó kis kortesbeszéd lett. :lol:

A lukas agyam már megint :oops: :oops:

Timi! Örömmel olvastam Rólatok! Gratulálok az erődhöz, a karakánságodhoz! Köszi, hogy hírt adtál, tedd meg máskor is! Ölelem a csemetéket!

Bongyi!!!!!!!????????????

Jó éjt!
dmaggie

Gyors beköszönés lefekvés előtt...

Epilátor: Na, mikorra megszokta a látványát, kivette a kezemből, eldugta az ágyba és ráhajtotta a paplant :lol: Aztán leültettem magam mellé Rugót, és valahogy csak kibírta.

Nyíregy: Maggie, Mesi, ez az állatkertes projekt? Már mondtam Gábornak, és valahogyan meg kell ünnepelni a remélem sikeres szigorlatot (szerdán lesz azon a héten) :wink:

Hajszárítás: én még nem próbálkoztam ezzel, igaz, én sem szárítom a hajamat. Kollégista rossz szokás, lefekszem vizes hajjal, aztán majd megszárad reggelre. De hosszú hajam van, így megtehetem. Annyira vékony szálú és törékeny, hogy nem rontok a helyzetemen tovább a hajszárítóval. Meg mindig korpás is leszek tőle, nagyon száraz a bőröm mindenhol...
Így Rugó egy satyit kap hajmosáskor, amit a szoptatás után leveszek a fejéről.

Rólunk: Ma munkamegbeszélésen voltam, és meg is kaptam a következő feladatomat, most hétfő reggeli határidővel. Közben Gábor Rugóval a DM-ben volt, meg egy játszótéren sétálgattak.

Ja, és Rugó 12 óra 15 perctől volt fenn este 9 óra 20-ig :roll: De most alszik, mint akit leütöttek.
REmélem, én is úgy fogok egy 10 perc múlva.
Jó éjt mindenkinek!
V.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Mi ma hatkor keltünk :cry:

Tali már biztos, hogy a bolondok házában lesz, vizsgaeredmény még sehol :evil:
Vendég

Ma vagyok 11 hetes :lol:
Vendég

Jó reggelt!!!

Most mi van??? Lemaradtam, de azt látom, hogy máshová akarunk menni.
Akkor olyanok leszünk mint a másik fórumosok, akik lezárták a fórumot (májusiak talán?)??? :roll:
Bár nekem végülis mindegy, én egyébként is olyan vagyok, mint egy nyitott könyv, de ha a többség így szeretné, akkor nem tiltakozom!

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggel!

Vacakocska ismét alszik egy ideje, nem volt valami jó éjszakánk, megint f7-kor kelt.

Vindo! Így van, vadasparkba készülünk. Akkor ünnepelünk!!! Már nagyon várom, kíváncsi vagyok egyrészt Rátok is (mármint a Ti és az Emese kis családjára), másrészt meg , hogy Bercó mit csinál, egy galambtól is úgy be tud izgulni, csak úgy ugat. Egyébként minden állat vava. Bár a múltkoriban már a békának krákogott, nem tudom jobban leírni a hangot, amit kiad, ha meglátja a könyvben.
Hú, de egyértelmű volt a reakció! Ne is lássa, jól eltüntette. :lol: :lol: :lol: Úgy szeretem a kommunikációjukat!!!!

No, erről is eszembe jut valami. :oops: Bercó imád bújócskázni, eltakarja a szemeit, arcát, mikor mit a kis kezével, elveszi és mondja: kukk. :lol: :lol:

Panndi! :lol: :lol: Nyertetek. Mi később. Mindjárt itt az első trimeszter vége!!! :shock:
Hogy vagy????

Regi! Egy ötlet volt, együtt döntünk majd. Még semmi nem biztos.
dmaggie

Még a szavazás kapcsán jutott eszembe, hogy ha ténylegesen a többség véleményét akarjuk megtudni, akkor nem célszerű szerepeltetni a "mindegy" oszlopot. Mert így előfordulhat, hogy mindössze relatív többséget kap az egyik oldal, a többség viszont összesítve nem voksolt arra a válaszlehetőségre.

De most bocs, a szociológus szólt belőlem :oops: :wink: Többet nem fog :lol:

És még Hajagosné Sz. Éva is eszembe jutott a beazonosíthatóságról, akinek, ha jól emlékszem, az avatarképe alatt a pontos lakcíme is szerepel :lol:

Na, tényleg befejeztem ezt a témát :oops: :oops:

Az éjszakánk elég jó volt, de én még nem reggeliztem. Rugó felkelt, úgyhogy nyomok a szájába egy babakekszet, és gyorsan eszünk együtt :lol:

Én még nem gondoltam a karácsonyra... De amúgy is mindent az utolsó héten szoktunk megvenni.

Lányok, van valakinek kenyérsütő gépe? Vagy tudtok róla valamit, hogy jó-e?

Móni: az üvegfestéssel én is próbálkoztam egyszer-kétszer. Anya depressziós, és terápiás céllal csinált efféle dolgokat egy ideig, és mellette kedvet kaptam párszor. De nem arattam nagy sikert :lol: Te biztos ügyesebb vagy :lol:
De keresett vele pénzt is, mert annyira belejött, játszóházakat tartott több helyen, meg eladogatta a cuccokat. :lol:
DE gondolom, Te komolyabb bevételi forrásra vágysz. De ezeket a cuccokat most el lehet adni, az biztos.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Viranka! De édes Báló a szülinapján! :) Tuti a vonalzód is! :)

Kispocc! Gratula a 3 centihez! :)
Anyukádnak jobbulást! Mivel műtik?

Anikoh! Megy a drukk!

Sense! Szuper lett a vonalzód!
Ezt hogy csináltátok???
Valahol igazad van ezzel kapcsolatban! Nekem 1 bajom van ezzel, hogy kizárjuk azokat, akik esetleg még csatlakoznának. De felőlem!!!
Szerintem a mindegy oszlopot be se kellett volna tenned! ;)
Akkor én szavazok a babanetre, de szerintem úgyis megyünk a privátra! :)
Nekem egyébként egy pesti barátnőm olvassa mindig, így sok mindent tud rólunk, ha nem is írom le neki e-mail-ben! ;)
Úgy gondolom, ha nagyon olyan a téma, arra ott a gmail.
Móni! Nagyon jól összefoglaltad, amit gondolok erről! :)

Silka! Azért kivi lennék a sztorira. Jöhet gmail-re is!

Mesi! Én gyanítom, hogy ez éjszakai ivászat inkább megszokás... :roll:
Én emiatt nem itattam sose Szelit éjjel, mert valahol olvastam, hogy könnyen rászoknak, és aztán csak emiatt ébrednek.

Petrusnak jobbulást!!! :(

Timi26! Örülök, hogy Rebeka is jól viseli!!! :)
Sok erőt továbbra is!!! :)

Vindolanda! Szeli is végigbőgte a múltkor a szőrtelenítésemet, de tegnap nem volt vele baja! :)

Miléna! Kistesó ++++++++++++! :)
Ciszta hess!

Kép

Kép
regcsiken14

Vindolanda! Nekem van, csak egy tuti receptre várok. Próbáltam többféle kenyeret is sütni benne, a fiúk nem igazán rajongtak érte. De én is egyre inkább azon vagyok, hogy használnom kellene. Viszont isteni kalácsot tudtam benne sütni, meg az egyik kenyér, azt hiszem v.milyen joghurtos, mézes rozsos is elég jól sikerült. Illetve én többször a tészták dagasztására is használtam, használom.
V.melyik hétvégén pl. töltött kenyeret akartam csinálni, de nem vettem a boltban vajas tésztát, hanem csak úgy beledobálta, beleraktbam dolgokat a kenyérsütőbe, megdagasztattam. No, az sikerült olyanná, mintha tényleg a megszokott kenyér lenne. A maradék tésztából pl. kenyérlángost kellett sütnöm az éhes férfiaknak.

Tényleg mindig elfelejtek valamit! :oops: :oops: :oops:

Mónikám! Sok sikert! Elnézve az sk. tortádat, biztosan nagyon jó a finommotorikád. Szerintem ez teljesen Neked való lesz. Hajrá!!!!!
dmaggie

Látom, azért van remény, hogy maradjunk!!! De jóóó! :)
Mesi! :lol: Jót nevettem ismét az irományodon! :lol:

Berni77! Üdv! Tudod, szívesen fogadunk mindenkit! :)

Hajszárító: Én szoktam Szelinél is használni, mert hát elég lassan szárad a haja, és már nincs nyár. Beszalad a fürdőbe, én utána, hajszárító bekapcs, és gyorsan, kis fokozaton megszárítom neki. Elviseli, de nem szereti, kis nyöszi is van közben. Majd csak megszokja. Muszáj!
Nyáron én sem használok hajszárítót, tényleg csak tönkreteszi a hajat!

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: