Sziasztok!
Ma egész nap csak olvasóban vagyok, szerveztem a holnapi mini talit, majd dobunk fel képeket. Jön Katica, Julcsi, Binyek és Dadomi
A tejproblémásoknak : csajok nálunk nagyon szuperek a szoptatási tanácsadók, bár nekem szerencsére nem kellett, de Binyeknek telefonon, ingyen is segített a nő, és úgy tudom hogy a teljesen elapadt tejet is még 40 napig vissza tudják hozni, én biztos lépnék ilyen irányba, mert az anyatejnél nincs jobb tápszer. Ha elakadtok, akkor az itteni hölgy tel. számát meg tudom adni, az is jobb a semminél. Hátha tudnának segíteni, ha más semmi nem válik be!
Ditta: ha még aktuális, akkor nekem is Garmastán, nagyon bevált, bár én lemosogattam a biztonság kedvéért.
Barbi: nagyon örülök, hogy végül mindenkinek minden összejött. A tökös buliról tehetnél majd fel képet, nagyon jól hangzik!
Mecsi: Mi is csak anyatejet adunk, Julcsihoz hasonlóan kipróbáltuk hasfájás ellen a Mecsek teát, és bár Málnus üresen is imádta, mivel a hasfájásra nem volt jó, így nem adtuk többet. Lehet hogy télen fogjuk, majd meglátjuk. Nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy ugyan ezt most kitalálták, hogy a kamilla allergizál, de ő a praxisában még soha nem találkozott olyan gyerekkel, akinek kamilla allergiája lett volna!
Keresztelő: mi evangélisták vagyunk a férjem katolikus, nálunk lesz keresztelő, de mivel Tolnán csak katolikus templom van, így ott lesz, ez a leglogikusabb. Viszont a keresztfiam katolikus, én nem, mégis lehettem a keresztanyja, így szerintem ebből nem csinálnak gondot.
Winona: mi minden alkalommal felvettük amikor sírt, én azt vallom, hogy ok nélkül nem sírnak, ha bizonytalan vagy és úgy is a könyves bolt felé jársz,(igen: Anya, taníts engem a címe) olvass bele Ranschburg Jenő: Szülők lettünk című könyvébe, nagyon sok okos dolgot lehet benne találni!
Makadu: remélem hamar a végére járnak, jelentkezz, hogy mi van veletek!
Yuyu: mi így szoktunk rá a cumira, csak jóval az oltás előtt
Feluca: Őszintén remélem, hogy tényleg csak a mérleggel volt a gond, itt a nagy aggódásban elfelejtetted feltenni a mosolygós képet, pedig én annyira imádom az ilyeneket, annyira édesek!
A betegeknek mielőbbi gyógyulást, Levi babának rengeteg puszit küldünk!
Panna: ha már ennyire mobil vagy, nincs kedved csatlakozni hozzánk holnap délután? Igaz kicsit messzebb vagy, de nem olyan hatalmas a távolság?????
Búcsúzóul egy Málna mosoly:
Szilvi[/b]